rigel 03.10.01, 13:19 jeżeli ona nie wróci, to obie, kiciaf i aniela, u mnie macie przechlapane na tym forum :((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rigel Re: Nanta wroc!!!! 03.10.01, 13:24 to co mnie stresujesz, do cholery, co?!!!!! ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Nanta wroc!!!! 03.10.01, 13:26 bo nudno tu jak u Pana Boga za piecem a ja nie lubie sie nudzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Nanta wroc!!!! IP: *.mst.gov.pl 03.10.01, 13:25 bez czczych pogrózek proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Nanta wroc!!!! 03.10.01, 13:26 Gość portalu: aniela napisał(a): > bez czczych pogrózek proszę. nie groze... oszczegam. moge byc naprawde niemily.... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Nanta wroc!!!! IP: *.mst.gov.pl 03.10.01, 13:28 nie wątpię.. próbki widziałam i zdanie sobie wyrobiłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Nanta wroc!!!! 03.10.01, 13:28 Gość portalu: aniela napisał(a): > nie wątpię.. próbki widziałam i zdanie sobie wyrobiłam :) własnie, to byly tylko probki.... Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: Nanta wroc!!!! 03.10.01, 13:28 nie prowokuj bo kolega jeszcze gotowy chlusnac jakos ciecza z monitorka np na boki, bo ma zeby zacisniete z tej wscieklosci :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Nanta wroc!!!! IP: *.mst.gov.pl 03.10.01, 13:32 aha pomacham mu tylko czerwoną płachtą przed nosem. niezobowiązująco to zrobię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: Nanta wroc!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.10.01, 13:41 Uf Jak to dobrze. Nanta się doczekała księcia. Już jej nie trzeba zabawiać. Ukłony dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Nanta wroc!!!! 03.10.01, 13:45 kiciaf, stajesz sie monotematyczna jak niektorzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bachuu Re: Nanta wroc!!!! IP: 193.227.223.* 03.10.01, 14:06 Gość portalu: aniela napisał(a): > aha pomacham mu tylko czerwoną płachtą przed nosem. niezobowiązująco to > zrobię ;) twoje zobowiazanie czy nie, niewielkia roznice zrobi wobec wycierania twarzy z tych popluczyn czy przechlapow z monitora :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Nanta wroc!!!! IP: *.mst.gov.pl 03.10.01, 14:10 worek foliowy założyłam na monitor. :) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Nanta wroc!!!! 03.10.01, 14:12 Gość portalu: aniela napisał(a): > worek foliowy założyłam na monitor. :) .... zamiast na głowę.... ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Nanta wroc!!!! IP: *.mst.gov.pl 03.10.01, 14:13 rigel nie podrywaj mnie Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Nanta wroc!!!! 03.10.01, 14:15 sobie mam robic na zlosc???? nie przesadzaj.... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Nanta wroc!!!! IP: *.mst.gov.pl 03.10.01, 14:18 złośłiwy jesteś i nie znasz granic więc wiesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: Nanta wroc!!!! IP: 195.116.214.* 03.10.01, 14:15 rigel napisał(a): > Gość portalu: aniela napisał(a): > > > worek foliowy założyłam na monitor. :) > > .... zamiast na głowę.... ;))))) Eeeee tam Riegelu, daj spokój . tu już nic nie pomoże ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halon Re: Nanta wroc!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 20:06 Niektórzy są jak niezapłacony weksel - zawsze wrócą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: Nanta wroc!!!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 21:09 ..lub jak bumerang Odpowiedz Link Zgłoś
robert_c Re: Nanta wroc!!!! 06.02.02, 17:39 Odkopuję kolejny wątek. Zdaje się, że ostatnio zyskał na aktualności. Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! do roberta_c 07.02.02, 11:08 przepraszam bardzo, my sie chyba nie znamy, nanta jestem :)) i pytanie mam czy kolega zawodowo zajmuje sie grzebaniem na starych smietniskach i wykopywaniem starych, bezuzytecznych smieci? bo widze, kolega ostatnio zajmuje sie tym na naszej plazy...wiem ze snieg topnieje i smieci same wylaza do slonca, ale czy nie lepiej zajac sie uprzatnieciem tych smieci niz wyciagac dodatkowo te stare, bezuzyteczne?;) tak tylko pytam, z pustej ciekawosci prowadzacej do nikad...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: do roberta_c IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.02.02, 11:14 Droga Nanto, jak to miło że uważasz się za śmiecia - ale mnie w to nie mieszaj. Ręce mam czyste -umywałam je właśnie... Grzebanie w archiwach pouczające być może... Jednak historia uczy, ze nigdy i nikogo nic nie nauczyła. Jak widać. Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! do kiciafy 07.02.02, 11:49 kiciaf, zawsze wiedzialam, ze masz duzo wyczucia....nie tylko chwili. swoja droga ciekawe jest ze ty posiadajajaca zawsze tak czyste rece lubisz sie grzebac w takich smieciach jak ja... wiesz co to aluzja? to moze tak... zmien smietnik, wyjdzie ci to na dobre. aha, jestes jedna z ostatnich osob, ktore bym w TO mieszala serio serio. Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: do kiciafy 07.02.02, 11:59 oj nanta,nanta... Biedna jesteś i taka niezrozumiana. Idź, Rigiel ci otrze łezki... Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do kiciafy 07.02.02, 12:21 kiciaf aluzja za trudna? postaram sie nastepnym razem... czy poziom "poczytaj mi mamo" wystarcz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morgan Re:do roberta c IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.02, 21:16 Good job!! Odkop jeszcze kilka takich,proszę,świetna lektura. To nie śmietnik,to czysta archeologia! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re:do roberta c 08.02.02, 09:13 nieźle się czyta, faktycznie. muszę sobie grafami rozrysować, kto kogo, i kto komu. Niektóre sztrzałki wyostrzę ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re:do nanty IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 12:46 nie chce mi sie z toba gadać... Odpowiedz Link Zgłoś