mala_ta 22.02.08, 13:06 Wie ktoś o terapii na oddziale leczenia zaburzeń osobowości i nerwic?Jak wygląda tam dzień, mój pobyt będzie stacjonarny więc interesuje mnie również ilu osobowe są pokoje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
conscientious Re: klinika w Krakowie 22.02.08, 13:59 Czesc, ja sama chcialabym zapytac Ciebie o szczegoly takiego pobytu.Dostalas tam skierowanie?Z jakimi problemami sie borykasz,jesli mozna zapytac. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
mala_ta Re: klinika w Krakowie 22.02.08, 15:48 Dostałam skierowanie z kliniki bo tam się leczę. Nic nie wiem na temat tego oddziału. Mam zdiagnozowane zaburzenie osobowości typu borderline a tam właśnie zajmują się tym. Może ktoś tam był i podzieli się informacjami. Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: klinika w Krakowie 18.03.08, 12:09 ja wiecej tam sie nie zapisze, informacje na temat sal sa calkiem przyzwoite, ale na niektorych nie mozna polezec bo robia elektrowstrzasy, tym razem tylko dla siebie dla rodziny na pewno nie Odpowiedz Link Zgłoś