cyryl70 17.03.08, 12:47 ludzie na to dziadostwo nie ma sposobu Trzeba brać leki przez całe zycie Nie wierze w nic innego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sajder86 Re: sposób na fobie 17.03.08, 16:55 mi leki nie pomagaja co mam robic pomocy Odpowiedz Link Zgłoś
tiktak100 Re: sposób na fobie 21.03.08, 18:16 Ja biorę seronil, alprox, depreloxet(?); teraz biorę 2 razy dziennie spamilan i neuronil, w sumie leki biore od połowy grudnia(2007), zauwazyłem, zę od początku leczenia i uwiadomienia sobie choroby, czuję się gorzej, niz wcześniej :( Odpowiedz Link Zgłoś
sylwkasz Re: sposób na fobie 21.03.08, 19:17 Kurcze, duzo tego bierzesz.. nie iwem czy to mocne leki, ale powinny juz zaczac dzialac. Na forum chwalony jest anafranil, dwie moje znajome tez biora i efekty sa swietne. Sama nie biore tego leku, ale jesli poczuje sie gorzej na pewno wybiore wlasnie ten. Moze jesli nie bedzie poprawy zasugeruj lekarzowi, zeby przepisal ci wlasnie anafranil. To stary, dobry, sprawdzony lek, mozna go brac latami. Zycze szybkiej poprawy i powodzonka ! Odpowiedz Link Zgłoś