murya 29.03.08, 23:52 Co naprawde daly Wam tabletki antydepresyjne.Poza tym,ze nie ryczycie na filmach typu"wyciskacze lez"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurelia_aurita Re: Tabletki szczesia? 29.03.08, 23:55 dały mi WłAśNIE TO, że mogę m.in. ryczeć ze wzruszenia. bo depresja odebrała mi jakiekolwiek zdolności do wzruszenia (i w ogóle jakiekolwiek emocje). Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: Tabletki szczesia? 29.03.08, 23:56 cholera, po okresie psioczenia, znów zaczynam wychwalać prochy. ale chyba miałam szczęście w loterii - i trafiło na lek, który zadziałał. oby na długo. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: Tabletki szczesia? 30.03.08, 11:42 uważam, uważam. tak jak na parę innych narządów wewnętrznych. dlatego właśnie swego czasu odmówiłam przyjmowania tego leku, który z taką pasją spożywasz w ilościach hurtowych. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: do Aurelki 04.04.08, 19:03 nie i nie będę - bo mnie praca naukowa kręci. a na razie jestem niańką :) Odpowiedz Link Zgłoś
tlustaklucha Re: Tabletki szczesia? 29.03.08, 23:56 Nie ryczymy na takich filmach, bo to są z reguły durne filmy i emocji żadnych u nas nie wzbudzają. Poza politowaniem dla głupoty. Tabletki antydepresyjne uwalniają nas od objawów depresyjnych, jak sama nazwa na to zresztą wskazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
szczawiowy Re: Tabletki szczesia? 30.03.08, 08:19 dokladnie cos w tym stylu czyli nic. neurol tylko cos mi dal. Odpowiedz Link Zgłoś
iso1 Re: Tabletki szczesia? 30.03.08, 10:57 Bardzo dużo. Pewnie nie byłoby mnie tutaj. Nie ma jednak sensu rozpisywać się bo ty jak "beton" bronisz swoich teorii. Odpowiedz Link Zgłoś
szczawiowy Re: Tabletki szczesia? 30.03.08, 11:12 > Nie ma jednak sensu rozpisywać się bo ty jak "beton" bronisz swoich teorii pan jest niepoprawny panie iso, nawet 2 gramy depakiny pana nie zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Tabletki szczesia? 30.03.08, 12:13 hmm jak się umie zapanować nad chorobą to depakina nie jest potrzebna-chyba że stan jest ciężki ale mi na szczęście z moim tokiem rozumowania i odbierania rzeczywistości jeszcze niepotrzebna depakina.obym nie wykrakał:) Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Tabletki szczesia? 30.03.08, 12:43 farmacja jest dla mnie tym samym co symbol ONR z lat 30 tych Odpowiedz Link Zgłoś
iso1 Re: Tabletki szczesia? 30.03.08, 13:04 2 gramy mnie nie zmienia panie szczawiowy bo tyle nie łykam ale mniej mnie zmieniło Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Tabletki szczesia? 30.03.08, 13:40 tiosiarczan sodowy w zupelnosci wystarczylby, gdyby dostatecznie oczyscic i wysypac z tego woreczka, troche niesmaczny,ale teoretycznie tiosiarczan sodowy jest latwo dostepny, w razie czego zawsze warto miec to w domu, szkoda tylko ze tiosiarczan sodowy wchlania wode, potem wyrzucam to i kupuje od nowa Odpowiedz Link Zgłoś
cassis Re: Tabletki szczesia? 30.03.08, 15:56 murya napisała: > Co naprawde daly Wam tabletki antydepresyjne. wróciły normalne życie Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Tabletki szczesia? 30.03.08, 16:31 widzę że tradycyjnie "wiesz" o czym piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
i_250 Re: Tabletki szczesia? 03.04.08, 20:44 Pisząc "Tabletki szczęścia" masz na myśli ogólnie depresanty czy jakiś w szczególności? Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Tabletki szczesia? 04.04.08, 12:24 przychodzi kobieta z synem do psychiatry io mowi zeby dal jej synowi jakies tabletki na nieszczescie, a to dlaczego a..bo ciagle chodzi na imprezy,pije alkochol,a co gorsza jeszcze ma dobre oceny w szkole neuroleptic Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Tabletki szczesia? 04.04.08, 17:08 przychodzi pacjent do lekarza a lekarz z głupim uśmiechem rysuje mu falki;d i przepisuje antydepresant;d Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Tabletki szczesia? 04.04.08, 17:12 z glupim usmiechem przepisuje, glupi usmiech pokrywa zaklopotanie zbyt duza dawka i wzmacniaczem Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Tabletki szczesia? 04.04.08, 17:14 tancze ja tancze na lace przeciez laka to slonce ta zniewaga krwi wymaga Odpowiedz Link Zgłoś
i_250 Re: Tabletki szczesia? 04.04.08, 19:42 No to w końcu co jest tymi tabletkami szczęścia bo trochę mam wrażenie jakby niektórzy sie tego nałykali... ... a też bym chciał Odpowiedz Link Zgłoś