Gość: nick IP: 192.168.1.* 02.01.02, 21:47 Może zna ktoś stronę z chatem dla ludzi z depresją? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kermit1 Re: Chat dla ludzi z depresją 03.01.02, 19:00 budkasuflera.linet.wroc.pl/depresja/new/index.html to podobno strona irc-a o depresji, ale nie sprawdzalem pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Chat dla ludzi z depresją IP: *.stacje.agora.pl 04.01.02, 16:03 uwazam, ze to nie jest dobry pomysl, trzeba raczej szukac towarzystwa ludzi zdrowych, nie zamykac sie w gettcie. Ludzie w depresji maja nieco inne spojrzenie na zycie, no wlasnie depresyjne i moga sie wzajem dolowac i utwierdzac w przekonaniu, ze tak juz jest itp. itd Odpowiedz Link Zgłoś
kazmz Re: Chat dla ludzi z depresją 27.09.14, 17:40 Wiesz zależy jakiego bólu dotyczy depresja, czasem rozmowa ludzi tych samych przekonaniach pomaga cześciej pogdzić sie z bólem który jest był i bedzie ludzie tak zwani zdrowi psychicznie nigdy nie zrozumieja osoby cierpiącej bedą wbijać tezy nie zwiazane z tematem którego dotyczy ból. Odpowiedz Link Zgłoś
nativeau Re: Chat dla ludzi z depresją 02.10.14, 21:52 bys sie zdziwila. widzimy np wasza zlosliwosc ukrywana pod pow depresji. Albo jak manipulujecie otoczenie, albo jak macie nierealistyczne zadania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: echhh Re: Chat dla ludzi z depresją IP: *.acn.waw.pl 08.01.02, 00:01 www.ipolska.pl/pomoc/ tu jest chat i forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy Re: Chat dla ludzi z depresją IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.01.02, 08:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy Re: Chat dla ludzi z depresją IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.01.02, 08:43 Odpowiedz Link Zgłoś
malamyszka Re: Chat dla ludzi z depresją 14.05.02, 19:51 nie pakuj sie pomiedzy takih ludzi lepsze jest przezwyciezenie i przebywanie z milymi wesolymi osobami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nazir Re: Chat dla ludzi z depresją IP: *.bialystok.pl / 192.168.2.* 30.04.02, 00:16 Nowe leki są generalnie OK, z tym, że niektórzy psychiatrzy powinni się bardziej zastanawiać nie nad tym co przepisywać, a nad samymi sobą. Leczę się już od ok. 1 roku, miałem kroplówki renagerujące (podobno miały wszystko załatwić, 1- 100zł, a ja miałem ich 14)Remeron (300zł)przez cztery miesiące, Cipramil itp. A na koniec mój psyhiatra okazał się mówiąc wprost ZŁODZIEJEM i OSZUSTEM. W Bialymstoku za nic nie idzcie do pana dr CHOROSZUCHY na Swiętojańskiej 17a. Odpowiedz Link Zgłoś