demole 03.05.08, 20:07 - cygaro kto czta -nie bładzi bleeeeee Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demole Re: program dnia -dla liberalnego odłamu 03.05.08, 20:10 ja nie mówie nic, też palę cygaro,czasem, ale te cygaro skubańcy palą tylko w niedzielę kto to widział ,żeby palic tylko w niedzielę i święta ? niedzielni palacze,czy jak ?? Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: program dnia -dla liberalnego odłamu 03.05.08, 20:25 > kto to widział ,żeby palic tylko w niedzielę i święta ? > niedzielni palacze,czy jak ?? Jak mogą być niedzielni kierowcy, to mogą byc i niedzielni palacze. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
demole ..."z tym kierowcą więcej nie pojadę" 03.05.08, 20:29 ,a i to było, odgórnie sterowane Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: program dnia -dla liberalnego odłamu 03.05.08, 20:28 Czy ty w realu zajmujesz się może pisaniem? To znaczy, czy wykonujesz jakiś zawód związany z pisaniem lub literaturą? Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: zbieram się do pracy 03.05.08, 21:11 > zajmuje się MK -ultrą Co to takiego????? Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: zbieram się do pracy 03.05.08, 21:23 Naprawdę nigdy nie zajmowałes się profesjonalnie pisaniem? Aż trudno w to uwierzyć bo masz świetny styl i świetnie się Ciebie czyta. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: zbieram się do pracy 03.05.08, 21:27 jestem przećwiczony troszeczke robic rzeczy prostze, na pszykład proszek, ...makulatura to przszłość,której wolałbym nie wybierać Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: zbieram się do pracy 03.05.08, 21:30 Ale i tak świetnie ci to wszystko wychodzi. Mógłbyś chociaż opublikować jakieś opowiadanko. Jak nie dla komercji to chociaż dla wąskiego grona wielbicieli. Myślę, że spodobałoby się. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: zbieram się do pracy 03.05.08, 21:32 litości, ja mam i tak przeperniczone, i mnóstwo smieci Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: ....a w makulaturze nie macie ?? 03.05.08, 21:39 Nie mamy. Ciebie się czyta fajniej. Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: ....a w makulaturze nie macie ?? 03.05.08, 21:42 napisze do swoich w liscie,ze jestem melancholik, to mnieodrzucą, a jak nieswoim ze psychol to wypchną Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: ....a w makulaturze nie macie ?? 03.05.08, 21:46 wystawiłem czarną flage w wigilię 1 go maja a teraz 3 go maja, wypuszczają dymy wiadomo -po Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: ....a w makulaturze nie macie ?? 03.05.08, 21:47 ponieważ etykieta wymaga odpowiedziec czasem na kilka pytan, tyo odpowiedzialem,a teraz złamie etykiete Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: ....a w makulaturze nie macie ?? 03.05.08, 21:52 no,troche tylko naciąłem,...by wybuchło ,wtedy przyjechaliby dziennikarze, ze psychol ciął rurę,gazeta by się cieszyła ze z radia maryja,psychol Odpowiedz Link Zgłoś