westernwind 12.05.08, 11:45 dodam ze pracuję w izbach,..lekarskich Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
only_isabelle Re: lęk przed urodzeniem dziecka 12.05.08, 11:55 to popracuj nad sobą aż dotrzesz do źródła tego lęku, zresztą lęk przed urodzeniem to chyba nie taki nerwicowy, o jakim myślę, to nie na to forum, może ciąża i poród, albo zamknięte dla przyszłych mam? Odpowiedz Link Zgłoś
westernwind Re: lęk przed urodzeniem dziecka 12.05.08, 11:59 jesli ja nie napisze tutaj,to i tak mój chłopak ,który tez pracuje w izbach...lekarskich , wejdzie na te forum i opisze moje kłopty będzie afront, Odpowiedz Link Zgłoś
eizo111 Re: lęk przed urodzeniem dziecka 12.05.08, 12:29 stosuj prezerwatywy bądź pigułki anty koncepcyjne Odpowiedz Link Zgłoś
only_isabelle Re: lęk przed urodzeniem dziecka 12.05.08, 12:43 o nie, nowej telenoweli nie tworzę, spadam i z trollami nie gadam Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: lęk przed urodzeniem dziecka 12.05.08, 12:46 ja też spadam, idę na kawę,a wszystkie fusy wylewam do zlewu aż sie taka para zacznie unosic, i staram się o tym nie mysleć nikomu niczym nie grozic ikogo nie terroryzowac, nie łykać leków powodujących drastyczne objawy uboczne i nie dawać ich zonie bo teraz jest w ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: lęk przed urodzeniem dziecka 12.05.08, 18:38 isa, nie poznałaś interpunkcji i stylistyki demola? :) Odpowiedz Link Zgłoś
only_isabelle Re: lęk przed urodzeniem dziecka 12.05.08, 20:31 aueria priv, wiadomośc wysłana Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: lęk przed urodzeniem dziecka 12.05.08, 20:46 hy, dyferencjalizm przejezdża poza psychiatrie,m in.przez racjonalistów,i zupełnie normalnych ludzi, zalezy tylko któredy wchodzisz ciekawe co będzie jak to w Izraelu przczytają Odpowiedz Link Zgłoś
22suzi Re: lęk przed urodzeniem dziecka 17.05.08, 21:18 Spadamy wszyscy w szybkim tempie tylko sobie tego nie uświadamiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: lęk przed urodzeniem dziecka 17.05.08, 22:05 feministki na front wschodni Odpowiedz Link Zgłoś