obatala 18.05.08, 23:34 i polubię każdego, kto na pytanie o pracę odpowie inaczej niż: O, jest bardzo ciekawie, właśnie robimy taki projekt..., Nawet bez pytania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bertrada Re: nie mogę spać 19.05.08, 00:08 obatala: Jak w pracy? bertrada: Jest nudno i od miesiąca nie zrobiliśmy żadnego projektu, nie mamy zleceń i nikt nas nie lubi. Pewnie niedługo firma ogłosi upadłość. Odpowiedz Link Zgłoś
aj_lona_kil_ali_makbil Re: nie mogę spać 19.05.08, 01:02 bertrada twoje posty sa jak zaczarowane, jakby za szyba jakas. mask nadaje ze studni , a bertrada zza szyby. Odpowiedz Link Zgłoś
aj_lona_kil_ali_makbil Re: nie mogę spać 19.05.08, 00:47 łoś żyje, zabili innego a na pytania odpowiadam jak to depresyjny : co ty ku.. ksiazke piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
aj_lona_kil_ali_makbil Re: nie mogę spać 19.05.08, 00:51 z drogi sledzie schizofrenia jedzie Odpowiedz Link Zgłoś
aj_lona_kil_ali_makbil Re: nie mogę spać 19.05.08, 00:58 a jesli chodzi o zachwyt, to dzis bylo w gazecie o houellebecq i jego matce co napisala ksiazke o tym ze zrodzila gnoja. to jakby ktos nie wiedzial ze rodzina to organizacja przestepcza. Odpowiedz Link Zgłoś
aj_lona_kil_ali_makbil Re: nie mogę spać 19.05.08, 01:05 ach spij kochanie, jesli gwiazdke z nieba chcesz dostaniesz. mam pytanie dlaczego jesli borderlajn jest zmienny, ma wpisane lęk przed utrata tozsamosci? Odpowiedz Link Zgłoś
aj_lona_kil_ali_makbil Re: nie mogę spać 19.05.08, 01:09 lubie te dylematy z forum kobieta widze wtedy oczyma duzysz tlusciutka ollaboge rozwalona na kanapie z ogorami na twarzy i gleboko oddychajaca : mam prawo byc soba, jak dobrze byc soba Odpowiedz Link Zgłoś
aj_lona_kil_ali_makbil Re: nie mogę spać 19.05.08, 01:14 jak kobieta jest soba to zamieram z przerazenia, lubie sztuczne laski, aseksualne, porzygane i pociete a wiec, dzis was rzucam i dalej ide w cien z duchami , kazdy mi tu byl przerazliwie obojetny Odpowiedz Link Zgłoś
obatala Re: nie mogę spać 20.05.08, 23:43 jak prawdziwy forumowy hipokryta po napisaniu postu o bezsenności wyłączyłam komputer i zasnęłam. A tu taki odzew. Kiedy studiowałam były kejsy, potem procesy, a teraz projekty. Bardziej na Dilbertozę. A jak zdrowie kolegi? Z forum widać, że jesteś lepszy. -- Wypuść mnie ze swego zachwytu! Skjolden Odpowiedz Link Zgłoś