anjakarenina 31.05.08, 23:19 czy ktoś z was odstawiał Efectin ER75? nie mogę sobie z tym poradzić, mam fatalne objawy organizmu na drugi dzień po opuszczeniu dawki: zawroty głowy, nudności i biegunkę. czy jest jakiś sposób? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iso1 Re: Efectin ER75 31.05.08, 23:23 to bardzo popularny lek i wiele o nim tu napisano wrzuć nazwę w wyszukiwarkę a znajdziesz sporo wątków miłego studiowania Odpowiedz Link Zgłoś
only_isabelle Re: Efectin ER75 31.05.08, 23:24 niech lepiej nie czyta, trudno się odstawia Odpowiedz Link Zgłoś
anjakarenina Re: Efectin ER75 31.05.08, 23:32 iso1 napisał: > to bardzo popularny lek i wiele o nim tu napisano > wrzuć nazwę w wyszukiwarkę a znajdziesz sporo wątków > miłego studiowania a jednak o odstawieniu niewiele znalazłam Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: Efectin ER75 31.05.08, 23:42 bierz przez kilka dni pół kapsułki (37,5 mg). da się przeżyć Odpowiedz Link Zgłoś
anjakarenina Re: Efectin ER75 01.06.08, 00:01 aurelia_aurita napisała: > bierz przez kilka dni pół kapsułki (37,5 mg). da się przeżyć ok, a potem zejście z 37,5 już spoko? Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: Efectin ER75 01.06.08, 00:04 pamiętam, że miałam jakieś zawroty głowy i nudności. a do tego stany depresyjne. ale po kilu dniach (od całkowitego niebrania efectinu) wszytko się uregulowało. najważniejsze to to, żeby nie robić nic radykalnie. najlepiej schodzić stopniowo z leku. Odpowiedz Link Zgłoś
brusiatko0 Re: Efectin ER75 01.06.08, 18:53 odstawiłam tak poprostu, tydzień mi się kręciło w głowie, ale da się przeżyć, możesz zmniejszać dawkę co kilka dni,powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
la_wanda Re: Efectin ER75 02.06.08, 16:52 Nie powiem zeby bylo tak latwo. Ja probowalam 3 razy i nigdy sie nie udalo- zawsze wracalam tylko po to by nie czuc tych okropnych objawow: bole glowy, miesni, zawroty, niepokoj. Nie dalam rady przez to przejsc. Teraz wybieram sie do lekarza i bede prosic o odstawienie na oddziale. Zaluje ze w ogole zaczelam go zazywac bo za 3 lata wzglednego spokoju przechodze juz 2 rok piekla. Pozdrawiam. Jesli chcesz napisz do mnie jak ci idzie odstawianie moze sobie jakos pomozemy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
krew_i_mleko_i_honor Re: Efectin ER75 05.06.08, 03:29 I wyath, wyayth czy wrath się cieszy! W każdej kapsyłeczce masz ziareneczka. Nie w każdej tyle samo, ale taki już jest świat - różnorodny. Chrzanimy różnorodność i mówimy: codziennie wyrzucam z kapsułki 5 ziareneczek. I wyrzucamy aż dojdziemy do zera. Lek odstawiony. Można trenować na oscillococinum. Odpowiedz Link Zgłoś
krew_i_mleko_i_honor Re: Efectin ER75 05.06.08, 03:35 Taka odpowiedź: sprawdź, już ten wątek był wielokrotnie poruszany. Z jednej strony miła, użyteczna informacja. A z drugiej niepokój, że z połowa forumowiczów siedzi tu już 10 lat i żebrze o coś nowego, oryginalnego. Tak jest? A jak jest? Odpowiedz Link Zgłoś