carla.bruni 03.08.08, 07:14 jakos dzis spac nie moge. te tabletki antykoncepcyjne mnie rozwalaja. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carla.bruni Re: spicie? 03.08.08, 08:36 lucyna_n napisała: > to ich nie łykaj > nie jes to takie proste. mam chore jajniki i w ciaze nie moge teraz zajsc. bralas moze rigevidon? mam straszne zawroty glowy. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: spicie? 03.08.08, 11:45 Nie, nie biorę żadnych hormonalnych, bobym z depresji się nie podniosła. Jeżeli nie chcesz teraz zajść w ciążę, to może zdecyduj się na chwilową abstynencję zamiast się truć tabletkami po których źle się czujesz. Chyba że to jakaś przewlekła sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
carla.bruni Re: spicie? 03.08.08, 15:26 lucyna_n napisała: > Nie, nie biorę żadnych hormonalnych, bobym z depresji się nie podniosła. > Jeżeli nie chcesz teraz zajść w ciążę, to może zdecyduj się na chwilową > abstynencję zamiast się truć tabletkami po których źle się czujesz. Chyba że t > o > jakaś przewlekła sprawa. przewlekla sprawa. te tabletki maja tez dzialac odzywczo i leczniczo na moje jajniki. no nic. przepraszam, bo to nie to forum, ale tak tylko chcialam zapytac. pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: spicie? 03.08.08, 13:42 To może masz źle dobrane te środki. Pogadaj z lekarzem o zmianie preparatu. W końcu dobrać antykoncepcjusza jest niekiedy trudniej niż antydepresanta. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
carla.bruni Re: spicie? 03.08.08, 15:28 bertrada napisała: > To może masz źle dobrane te środki. Pogadaj z lekarzem o zmianie preparatu. W > końcu dobrać antykoncepcjusza jest niekiedy trudniej niż antydepresanta. ;)) hehehe:). fakt:). Odpowiedz Link Zgłoś