03.08.08, 07:14
jakos dzis spac nie moge. te tabletki antykoncepcyjne mnie rozwalaja. pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • lucyna_n Re: spicie? 03.08.08, 08:14
      to ich nie łykaj
      • carla.bruni Re: spicie? 03.08.08, 08:36
        lucyna_n napisała:

> to ich nie łykaj
        >
        nie jes to takie proste. mam chore jajniki i w ciaze nie moge teraz zajsc. bralas moze rigevidon? mam straszne zawroty glowy. pozdrawiam.
        • lucyna_n Re: spicie? 03.08.08, 11:45
          Nie, nie biorę żadnych hormonalnych, bobym z depresji się nie podniosła.
          Jeżeli nie chcesz teraz zajść w ciążę, to może zdecyduj się na chwilową
          abstynencję zamiast się truć tabletkami po których źle się czujesz. Chyba że to
          jakaś przewlekła sprawa.
          • carla.bruni Re: spicie? 03.08.08, 15:26
            lucyna_n napisała:

> Nie, nie biorę żadnych hormonalnych, bobym z depresji się nie podniosła.
            > Jeżeli nie chcesz teraz zajść w ciążę, to może zdecyduj się na chwilową
            > abstynencję zamiast się truć tabletkami po których źle się czujesz. Chyba że t
            > o
            > jakaś przewlekła sprawa.
            przewlekla sprawa. te tabletki maja tez dzialac odzywczo i leczniczo na moje jajniki. no nic. przepraszam, bo to nie to forum, ale tak tylko chcialam zapytac. pozdrawiam serdecznie.
    • bertrada Re: spicie? 03.08.08, 13:42
      To może masz źle dobrane te środki. Pogadaj z lekarzem o zmianie preparatu. W
      końcu dobrać antykoncepcjusza jest niekiedy trudniej niż antydepresanta. ;))
      • carla.bruni Re: spicie? 03.08.08, 15:28
        bertrada napisała:

> To może masz źle dobrane te środki. Pogadaj z lekarzem o zmianie preparatu. W
        > końcu dobrać antykoncepcjusza jest niekiedy trudniej niż antydepresanta. ;))
        hehehe:). fakt:).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka