Dodaj do ulubionych

moderator na fd-pilne

23.08.08, 12:29
Potrzebny moderator na tym forum.Forum w tej chwili przechodzi kryzys i nie
wiem po co one jest? Żeby można było porzucać się mięsem? Dlatego proszę
kogokolwiek z zewnątrz, z administracji aby sprowadził kogoś konkretnego-dziękuję.

P.S po prostu nie mogę patrzeć co tu się wyprawia.
Obserwuj wątek
    • carla.bruni Re: moderator na fd-pilne 23.08.08, 12:32
      prawdziwy_suchot napisał:

> Potrzebny moderator na tym forum.Forum w tej chwili przechodzi kryzys i nie
      > wiem po co one jest? Żeby można było porzucać się mięsem? Dlatego proszę
      > kogokolwiek z zewnątrz, z administracji aby sprowadził kogoś konkretnego-dzięku
      > ję.
      >
      > P.S po prostu nie mogę patrzeć co tu się wyprawia.
      fakt. zgadzam sie z Toba. pozdrawiam serdecznie:).
      • prawdziwy_suchot Re: moderator na fd-pilne 23.08.08, 12:36
        :)
        • bertrada Re: moderator na fd-pilne 23.08.08, 12:39
          Napisz to na forum o moderacji a nie tutaj. Tutejszych wątków admini nie czytają. ;D
          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=654
    • lucyna_n Re: moderator na fd-pilne 23.08.08, 12:56
      jaki kryzys?
      to chyba Ty przechodzisz kryzys
      • prawdziwy_suchot Re: moderator na fd-pilne 23.08.08, 12:58
        lucyna_n napisała:

> jaki kryzys?
        > to chyba Ty przechodzisz kryzys

a co Ci przeszkadza moderator na fd?masz coś do ukrycia?;d
        • abasia471 Re: moderator na fd-pilne 23.08.08, 13:06
          Suchy, nie rób za organizacyjnego Rejtana, szkoda koszuli. Forum
          nie jest ani lepsze, ani gorsze niż było. Jak to u wariatów, trochę
          nerwowo, trochę wrednie i głupio.
          • prawdziwy_suchot Re: moderator na fd-pilne 23.08.08, 13:07
            Dobrze już niczego się nie podejmuję-przepraszam:(
        • lucyna_n Re: moderator na fd-pilne 23.08.08, 13:09
          mi tam wszystko jedno,
          zresztą znalazl się ten co ma za uszami a innym zwraca uwagę że rąk nie myją,
          neofita jeden
          • prawdziwy_suchot Re: moderator na fd-pilne 23.08.08, 13:13
            lucyna_n napisała:

> mi tam wszystko jedno,
            > zresztą znalazl się ten co ma za uszami a innym zwraca uwagę że rąk nie myją,
            > neofita jeden

tak proszę dalej? ja chociaż staram się coś zmienić
            • lucyna_n Re: moderator na fd-pilne 23.08.08, 13:30
              starasz się meblować innym, a lepiej poświęć sily i zapał i mebluj swoje życie,
              forum zostaw w spokoju, bo tak naporawdę to nie jest ważne, real jest ważny.

napisz lepiej jak tam kurs, podoba Ci się?
              • prawdziwy_suchot Re: moderator na fd-pilne 23.08.08, 13:30
                Bardzo mi się Lucyno podoba-jestem z siebie zadowolony i dużo stabilniejszy niż
                kiedyś.
                • lucyna_n Re: moderator na fd-pilne 23.08.08, 13:37
                  fajnie, ciągnij to i idź za ciosem,
                  dobrze że się zdecydowałeś
                  • prawdziwy_suchot Re: moderator na fd-pilne 23.08.08, 13:39
                    też się cieszę-w ciągu 3 lat to jedyna moja decyzja,pierwsza decyzja o czymkolwiek
    • mskaiq Re: moderator na fd-pilne 23.08.08, 13:55
      Moderator nie zmieni tego co pisza ludzie na tym forum. Tylko ludzie
      to moga zmienic.
      Mysle Suchy ze najlepsza recepta na agresje na tym forum jest nie
      odpowiadanie posty agresywne z wyzwiskami nasza agresja. Agresja
      pozostawiona bez odpowiedzi traci sile i szybko znika.
      Odpowiadanie agresja na agresje powoduje ze rosnie ona w sile i
      dominuje na forum.
      Serdeczne pozdrowienia.
      • micaela Re: moderator na fd-pilne 23.08.08, 14:05
        mskaiq mojzesz niewzruszony.

a coz takiego sie dzieje na tym forum? chyba projekcje wlasnej agresji niektorzy
        myla z agresja innych.
        • prawdziwy_suchot Re: moderator na fd-pilne 23.08.08, 14:05
          wyzywanie mnie od "pedałów" i używanie przekleństw to nic? zastanów się nad sobą
          • micaela Re: moderator na fd-pilne 23.08.08, 14:08
            nie pouczaj mnie wulgarny oblesny chlopcze.
            • prawdziwy_suchot Re: moderator na fd-pilne 23.08.08, 14:10
              mam nadzieję że dostaniesz bana za obrazy
              • micaela Re: moderator na fd-pilne 23.08.08, 14:11
                a ty za oszczerstwa, nie napisalem nigdie pedał
                • prawdziwy_suchot Re: moderator na fd-pilne 23.08.08, 14:12
                  Administracja wie swoje.już Ci wycieli wątek w którym to napisałeś
                  • micaela Re: moderator na fd-pilne 23.08.08, 14:15
                    napisalem zes kapuś, boś kapuś jest. pewnie dlatego wycieli, bo oni wola o
                    takich jak ty mowic eufemistycznie pewnie informator.
                    • prawdziwy_suchot Re: moderator na fd-pilne 23.08.08, 14:15
                      kapuś? masz coś na sumieniu skoro się bronisz przed kontrolą najwyraźniej-kończę
                      temat i choćbyś stawał na głowie-pilnuję cię
                      • micaela Re: moderator na fd-pilne 23.08.08, 14:18
                        mi w odroznieniu od ciebie nie staje jak mnie policjant przeszukuje
                        • prawdziwy_suchot Re: moderator na fd-pilne 23.08.08, 14:21
                          a co cię obchodzi moje "przyrodzenie"? może masz jakąś obsesję na punkcie
                          swojego co?
                          • prawdziwy_suchot Re: moderator na fd-pilne 23.08.08, 14:23
                            Jasno wynika że jesteś homofobem bo się boisz sam przed sobą przyznać że jesteś
                            gejem-dlatego tak się mnie czepiasz-to chyba jasne dla wszystkich? i tu cię mam
                            • micaela Re: moderator na fd-pilne 23.08.08, 14:27
                              a jak ma gejowi wynikac zem homofob jak nie jasno
                              • prawdziwy_suchot Re: moderator na fd-pilne 23.08.08, 14:29
                                dobra kończę tę jałową dyskusję-rybka co ty powiesz o mnie bo dla mnie jesteś
                                nikim.przykre ejst to że matrona Trissteza tak się Tobą napawa a nie widzi jak
                                przezywasz ludzi "pedale" "lubisz jak Cię w d.. jeb..."
                                istny dom wariatów i wspaniałe cudo euforyk...żenada
                                • micaela Re: moderator na fd-pilne 23.08.08, 14:33
                                  i co maly klamczuszku jeszcze napiszesz? nigdzie nie napisalem pedale. a cos w
                                  stylu drugiego owszem, ale w trzeciej osobie lubią i geje. kapusiu
                                  • micaela Re: moderator na fd-pilne 23.08.08, 14:36
                                    klamczuszek kapus i bez honoru. jak raz napisalem wulgarny tekst wczesniej, to
                                    dobrze wiedziales ze to jest cytat z ciebie, ale pozniej go wklejales w innych
                                    watkach jako moj.
                                    • bertrada Re: moderator na fd-pilne 23.08.08, 14:39
                                      Micaelu nie wykręcaj się. Nazwałeś go pedałem i jeszcze okrasiłeś to jakimś
                                      wulgaryzmem. Za kapusia itp by tego nie wycięli przecież. ;P
                                      • micaela Re: moderator na fd-pilne 23.08.08, 14:41
                                        nastepna psychotyczka. napisałem

kapuś. widac geje lubia miec kogos nad soba kto ich w dupe jebie.

i to byl komentarz odnosnie skomlenia suchego o moderatora na forum.
                                        • prawdziwy_suchot Re: moderator na fd-pilne 23.08.08, 14:43
                                          znowu przekleństwo i obraza-czerwony kosz mu!
                                        • laurpi Re: moderator na fd-pilne 23.08.08, 14:59
                                          Więc Bertrada niewiele się pomyliła. Jesteś wulgarny. A masz jakiś
                                          powód, czy tylko to, że Suchy chce moderatora?
                                          • micaela Re: moderator na fd-pilne 23.08.08, 15:03
                                            mam ci napisac jaka ty jestes, czy przemilczec na forum?
                                            • laurpi Re: moderator na fd-pilne 23.08.08, 15:10
                                              możesz mi napisać na pocztę, ja nie podaję o Tobie żadnych info
                                              spoza forum na forum
                                              • micaela Re: moderator na fd-pilne 23.08.08, 15:17
                                                a skad mysl ze o czyms spoza forum mialem napisac
                                                • laurpi Re: moderator na fd-pilne 23.08.08, 15:32
                                                  jakoś tak mi przyszło do głowy. a co chciałeś o mnie napisać?
                                          • prawdziwy_suchot Re: moderator na fd-pilne 23.08.08, 15:25
                                            laurpi napisała:

> Więc Bertrada niewiele się pomyliła. Jesteś wulgarny. A masz jakiś
                                            > powód, czy tylko to, że Suchy chce moderatora?

lepiej spytać się czemu też kopie Maska-też tylko dlatego że po swojemu Mask
                                            doradza?
                                            • lucyna_n Re: moderator na fd-pilne 23.08.08, 16:38
                                              a co Ty się na takiego kryształowego kreujesz?
                                              wybielasz się jakby ci mieli nagrodę za dobre sprawowanie dać
                                • tristezza prosba matrony 25.08.08, 11:47
                                  drogi ozdrowialy Suchy,
                                  nie kompromituj się, chlopcze, po co Ci to?
                                  jak czytam Twoje posty, to mi wstyd, ze coraz rzadziej wprawdzie,
                                  ale jeszcze na to forum zagladam.

swietnie wiesz, ze w gronie Twoich znajomych jest kilka osob
                                  znajacych Pana Euforyka w realu. wszystkie one bardzo go lubia i
                                  szanuja. badz wiec uprzejmy odczepic sie ode mnie zanim sie
                                  zdenerwuje
      • micaela Re: moderator na fd-pilne 23.08.08, 15:01
        mskaiq napisał:

> Moderator nie zmieni tego co pisza ludzie na tym forum. Tylko ludzie
        > to moga zmienic.
        > Mysle Suchy ze najlepsza recepta na agresje na tym forum jest nie
        > odpowiadanie posty agresywne z wyzwiskami nasza agresja. Agresja
        > pozostawiona bez odpowiedzi traci sile i szybko znika.
        > Odpowiadanie agresja na agresje powoduje ze rosnie ona w sile i
        > dominuje na forum.
        > Serdeczne pozdrowienia.

pan jest jak forumowy syfon z palcem w gorze, a ja jak mietus, a kto jest
        zwyklym chlopcem?
    • bertrada Re: moderator na fd-pilne 23.08.08, 15:16
      A co wam przeszkadza moderator na FD?
      Skoro wszyscy twierdzą, że wszystko co tu się dzieje jest OK, to w czym problem.
      Funkcja moderatora ograniczona będzie jedynie do widnienia jego nicku w
      nagłówku. A komu to przeszkadza co tam pisze. W końcu wszystkie fora o zdrowiu
      są moderowane.
      • laurpi Re: moderator na fd-pilne 23.08.08, 15:36
        bo moderator być może będzie wycinał, to co jego zdaniem jest nie na
        temat, a może być cenne i ciekawe
        • bertrada Re: moderator na fd-pilne 23.08.08, 15:46
          Obawiam się, że nawet jak na tym forum pojawiło się kiedyś coś ciekawego i
          pożytecznego to i tak zniknęło w stercie bezużytecznych i nieciekawych pyskówek.
          Więc wyjdzie na to samo.
          • lucyna_n Re: moderator na fd-pilne 23.08.08, 16:34
            wszystko tonie teraz głownie w mdłym budyniu twoich wpisów.
            • bertrada Re: moderator na fd-pilne 23.08.08, 17:00
              Powiedziała co wiedziała pierwsza trollica forum depresja.
              • lucyna_n chora kobieto z forum kobieta 25.08.08, 09:50
                już ci cierpliwie pisalam, że masz obsesję i wszędzie widzisz trolle.
                Spokojnie, wyjdziesz z tego. To się leczy, Twoimi ulubionymi tabletkami zresztą.
    • reaktancja nie ma większej obelgi 25.08.08, 11:49
      niż powiedzieć komuś
      że zachowuje się jak suchy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka