aggresio Re: bardzo źle się czuję 02.09.08, 13:17 jestem lekko nieszczęśliwa i mam napad depresyjnego jedzenia chrupek ludzie wywalają z życia administratorzy z FD Odpowiedz Link Zgłoś
edytunia86 Re: bardzo źle się czuję 02.09.08, 20:50 Ja też się nienajlepiej czuje. Odpowiedz Link Zgłoś
loserka Re: bardzo źle się czuję 02.09.08, 13:21 trzeba wziąć sobie urlop od forum od życia? Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: bardzo źle się czuję 02.09.08, 13:26 ale ja was lubię, jak mam sobie iść? Odpowiedz Link Zgłoś
loserka Re: bardzo źle się czuję 02.09.08, 13:30 no, wiem... forum dla ludzi? czy ludzie dla forum? Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: bardzo źle się czuję 02.09.08, 13:32 ludzie dla forum, forum dla reklamy, reklama dla pieniędzy wiem, ale i tak trudno mi pojąć ludzie są dziwni Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: bardzo źle się czuję 02.09.08, 13:33 jeszcze rozumiem tych co dla pieniędzy. ale za darmo?? Odpowiedz Link Zgłoś
fresh022 Re: bardzo źle się czuję 09.09.08, 18:25 ja tez sie źle czuje PMS :(((meczy mnie na maxa Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: bardzo źle się czuję 09.09.08, 22:07 nie wiem mnie nie męczył, chyba że administrację forum wtedy męczyl, a ona męczyła mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bajka009 Re: bardzo źle się czuję 11.09.08, 16:48 mnie tez męczy PMS. Szkoda słów Odpowiedz Link Zgłoś
pillow7 Re: bardzo źle się czuję 02.09.08, 13:23 gorzej bywało Lucyna, przetrwasz Tylko co to za życie, które na przetrwaniu złego polega only stuknęliśmy się z "nie bo nie" i tyle :( nie dość ,że człek ma mało ,to i te resztki zabiorą - z nudów chyba Odpowiedz Link Zgłoś
pillow7 Re: bardzo źle się czuję 02.09.08, 13:30 do idealizmu Ci się dobrali? TO Lucynka schowaj na priwa a nie po instytucji się spodziewaj ja tez mam lat trochę i ten sposób kneblowania niefajnie mi się kojarzy tylko,że ja się nie za wiele spodziewam(vide sygnaturka) to i rozczarowanie mniejsze Wolność słowa Lucy powiadasz?... Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: bardzo źle się czuję 02.09.08, 13:31 nie odzieraj mnie z resztek tych łachmanów Odpowiedz Link Zgłoś
pillow7 Re: bardzo źle się czuję 02.09.08, 13:34 ja nie mam z nikim o depie w realu pogadać :( lepiej nie pytaj czym sobie smutek przeganiam Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: bardzo źle się czuję 02.09.08, 14:41 oj nie pytam, bo to może być nei w tematyce forum Odpowiedz Link Zgłoś
nienill Re: bardzo źle się czuję 02.09.08, 15:54 pillow7 napisała: > gorzej bywało Lucyna, kiedy? Euforyk jeszcze bana stalego nie dostal nigdy i jeszcze za pytania banów nie rozdawano co najwyzej za bluzgi kiedy bylo gorzej? Odpowiedz Link Zgłoś
pillow7 Re: bardzo źle się czuję 02.09.08, 15:59 tego nie wiedziałam :( znaczy się Euforyk za niezalezność myślenia bana zaliczył? Bo na to wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
nienill Re: bardzo źle się czuję 02.09.08, 16:05 pillow7 napisała: > znaczy się Euforyk za niezalezność myślenia bana zaliczył? a za co? Odpowiedz Link Zgłoś
pillow7 Re: bardzo źle się czuję 02.09.08, 16:09 w sumie to mógłby się ucieszyć,co tak niebezpiecznego trzeba pisać ,żeby cię wy-out-owali? bo od hooo....jowania to tu duzo lepsi byli Odpowiedz Link Zgłoś
laurpi Re: bardzo źle się czuję 02.09.08, 13:52 Mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko, że się wpisuję w Twoim wątku, bo ostatnio jak się kilka razy pod Tobą wpisałam, to założyłaś wątek zaraz po, że ktoś za Tobą chodzi (myślałam, że to o mnie chodziło). Przykro mi, że się źle czujesz. Przykro mi też, ze nie umiem Ci nic pocieszającego napisać (i innym, co mają problemy też), bo sama sobie nie radzę. Przykro mi w związku z tym, co się zaczęło dziać na forum ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: bardzo źle się czuję 02.09.08, 13:55 Wszystko jest ostatnio do d**y i zaraz spadnie deszcz jak kara za to ze tyle wpieprzam. Boze. Wiem jak to jest. Poryczałam się. Odpowiedz Link Zgłoś
pillow7 Re: bardzo źle się czuję 02.09.08, 13:58 może Ci snajper coś dorzuci na atak- ludzki pan Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: bardzo źle się czuję 02.09.08, 14:40 , chodziło mi o ciągłe wycinanie i o administrację, skąd ten pomysł że o Ciebie?? swoją drogą ten wąte nadal wisi chociaż jest pozornie o schizo .. Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: bardzo źle się czuję 02.09.08, 14:18 Wiesz Lucynko, najlepiej kiedy sie zle czujesz wyjsc, zajac sie jakos dzialalnoscia. Tak robilem kiedy czulem sie fatalnie psychicznie, nigdy nie siedzialem bo wtedy czulem sie o wiele gorzej. Przytulam Lucynko, czasem to dziala najlepiej. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: bardzo źle się czuję 02.09.08, 14:41 dzięki, dzisiaj także Twój wpis jest balsamem na moją zbolałą duszę. Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 technika pomoca dla depresiatek 02.09.08, 16:30 Lucynko w Krajach tych Irackich nie pamietam w którym to wynależni aparature magnetyczna na depresję. wiem to, że kiedyś bedzie ona ogólno dostępna. I ludzie bedą szczesliwi i nie wazne czy beda sami czy beda z kimś. POprostu będą szczesliwi .... Odpowiedz Link Zgłoś
dolor Re: technika pomoca dla depresiatek 02.09.08, 16:40 A u nas wynaleźli banowanie. Znów Lucy z mężem odcięci. Odpowiedz Link Zgłoś
nienill Re: technika pomoca dla depresiatek 02.09.08, 16:43 dolor napisał: > Znów Lucy z mężem odcięci. pięknie pillow, kiedy bylo gorzej? Odpowiedz Link Zgłoś
aggresio Re: technika pomoca dla depresiatek 02.09.08, 16:50 niech sobie znika to forum i się zatka idę spać Odpowiedz Link Zgłoś
pillow7 Re: technika pomoca dla depresiatek 02.09.08, 17:57 > pillow, kiedy bylo gorzej? w złą godzinę rzekłam lub czy nadmiar optymizmu mnie dopadł mea culpa :( Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: technika pomoca dla depresiatek 02.09.08, 19:09 ehh luci tulkam mocno ty masz chiciaz to clono a ja? budze sie i wyje,mam lęki i co mam? pieprzona smierdzaca neospasmine ktora nic nie daje Odpowiedz Link Zgłoś
nienill Re: technika pomoca dla depresiatek 02.09.08, 19:51 tarja30 napisała: > ty masz chiciaz to clono a ja? a ty dzieciaka bedziesz miala, wiec nie marudz Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: technika pomoca dla depresiatek 02.09.08, 19:54 nienill napisała: > tarja30 napisała: > > > ty masz chiciaz to clono a ja? > a ty dzieciaka bedziesz miala, wiec nie marudz jak mi zle to marudze Odpowiedz Link Zgłoś
nienill Re: technika pomoca dla depresiatek 02.09.08, 19:55 tarja30 napisała: > jak mi zle to marudze na tym forum (juz) nie wolno Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 [...] 02.09.08, 19:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nienill Re: technika pomoca dla depresiatek 02.09.08, 20:05 tak z ciekawosci... jak nie chcesz to nie pisz co sie stalo z panią sąsiadką? Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: technika pomoca dla depresiatek 02.09.08, 20:12 nienill napisała: > tak z ciekawosci... jak nie chcesz to nie pisz > > co sie stalo z panią sąsiadką? > > > lubie tu pisac pisze od lat i zaden admin mnie nie odstraszy a sasiadka jest straszna,diabel nie czlowiek robi wszystko zeby nas stad wykurzyc pomimo ze wie o mojej zagrozonej ciazy robi takie jazdy ze hej Odpowiedz Link Zgłoś
nienill Re: technika pomoca dla depresiatek 03.09.08, 00:43 tarja30 napisała: > nienill napisała: > > > tak z ciekawosci... jak nie chcesz to nie pisz > > > > co sie stalo z panią sąsiadką? > > > > > > lubie tu pisac > pisze od lat i zaden admin mnie nie odstraszy yyyy... chodzilo mi o to, ze to nie moja sprawa i odpowiedzi nie powinnam oczekiwac, nie o sytuacje z adminami > a sasiadka jest straszna,diabel nie czlowiek > robi wszystko zeby nas stad wykurzyc > pomimo ze wie o mojej zagrozonej ciazy robi takie jazdy ze hej przykro mi chcialam sie tylko pocieszyc, ze moze w realu czasami sprawiedliwosc zwycieza Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: technika pomoca dla depresiatek 03.09.08, 11:01 nie ma sprawiedliwosci Odpowiedz Link Zgłoś
nienill Re: technika pomoca dla depresiatek 03.09.08, 11:02 tarja30 napisała: > nie ma sprawiedliwosci i przy okazji tego optymistycznego akcentu chcialam sie pozegnac jesli mi moja slaba silna wola na to pozwoli papa Odpowiedz Link Zgłoś
carla.bruni Re: bardzo źle się czuję 02.09.08, 20:48 co sie dzieje lucynko? jak moge Ci pomoc? Odpowiedz Link Zgłoś
carla.bruni Re: dziękuję 03.09.08, 16:01 lucyna_n napisała: > wszystkim za pomoc, > naprawdę bardzo czy czujesz sie juz lepiej?pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
dolor Re: dziękuję 03.09.08, 16:11 Obecnie Lucyna czuje lepiej kolejnego bana. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
loserka Re: dziękuję 03.09.08, 16:15 serdecznie pozdrawiamy naszego kochanego moderatora i całą administracje portalu serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
eizo111 Re: dziękuję 03.09.08, 20:12 a ja wczoraj dostałem dwa bany! jak widać jeszcze oddycham :) Odpowiedz Link Zgłoś
carla.bruni Re: dziękuję 03.09.08, 22:57 loserka napisała: > serdecznie pozdrawiamy naszego kochanego moderatora i całą administracje portal > u > serdecznie > a ja ich nie pozdrawiam. na moje pozdrowienia trzeba czasem zasluzyc!! Odpowiedz Link Zgłoś
buzi1 Re: dziękuję 11.09.08, 14:24 Zajrzalam na forum po raz pierwszy od wiekow i od razu sie zmartwilam. Mowie o Tobie Lucyna, trzymaj sie jakos, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: dziękuję 11.09.08, 15:01 jakoś się trzymam, trochę co prawda bezsennych nocy znowu mam zaliczone jak masz ochotę to zapraszam na forum bez cenzury forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=69731 Odpowiedz Link Zgłoś