carla.bruni 11.09.08, 00:47 moze to smieszne, bo wiem, ze bierzecie rozne leki typu asentra, cital itd, ale czy ktos kiedys bral nervomix? jak na Was dzialalo? mloda jestem i nie chce juz brac mocniejszych lekow. pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ikar113 Re: nervomix 13.09.08, 15:28 Ziółka są dobre wtedy, kiedy dolegliwości są albo prawie żadne albo wyimaginowane. Odpowiedz Link Zgłoś
carla.bruni Re: nervomix 14.09.08, 16:08 ikar113 napisał: > Ziółka są dobre wtedy, kiedy dolegliwości są albo prawie żadne albo > wyimaginowane. w porownniu z tym co bylo kiedys to teraz to sa prawie zadne, ale jednak sa. chroniczne nie wyspanie!! jednak nasroj jako tako dopisuje, choc stany lekowe sa:). Odpowiedz Link Zgłoś
ikar113 Re: nervomix 15.09.08, 06:03 No to próbuj...chociaż, szczerze mówiąc, nie sądzę, żeby zwykłe zioła pomogły na stany lękowe. Oststecznie jak nie wyjdzie, to zawsze możesz wrócić do "normalnych" leków. Odpowiedz Link Zgłoś
carla.bruni Re: nervomix 15.09.08, 08:37 ikar113 napisał: > No to próbuj...chociaż, szczerze mówiąc, nie sądzę, żeby zwykłe > zioła pomogły na stany lękowe. Oststecznie jak nie wyjdzie, to > zawsze możesz wrócić do "normalnych" leków. no wlasnie;), ale wiesz, ja jak czytam posty innych ludzi to Ci powiem, ze ze mna nie tak zle. chodze na dyskoteki, do kawiarni. zmagam sie z rzeczywistoscia itd, moze wiec ziola mi tym razem wystarcza. pamietam jak bylo kiedys jak musialam brac leki. czulam sie wtedy o wiele gorzej, wiec wtedy nie mialam wyjscia. pozdr.serdecznie;). Odpowiedz Link Zgłoś
martas8 Re: nervomix 27.03.09, 20:00 Wydaje mi się , ze ten lek pomaga w lekkich przypadkach, jeśli chwilowo występują jakieś niepokojące stany,stres, bezsenność,menopauza. Ale w przypadku gdy jest depresja to nie wiem. Chociaż każdy organizm jest inny. Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: nervomix 16.09.08, 04:06 Napisalas Carlo ze sie chronicznie nie wysypiasz. Mialem podobnie, ale nauczylem sie zasypiac bez wzgledu na chalas i pore dnia. Kiedy sie obudze w ciagu nocy zasypiam natychmiast bez zadnych problemow. Kiedys bylo to niemozliwe. Czy Twoje problemy z wysypianiem biora sie z tego ze budzisz sie w ciagu nocy nie mozesz po tym zasnac ? Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
carla.bruni Re: nervomix 16.09.08, 08:48 mskaiq napisał: > Napisalas Carlo ze sie chronicznie nie wysypiasz. Mialem podobnie, > ale nauczylem sie zasypiac bez wzgledu na chalas i pore dnia. Kiedy > sie obudze w ciagu nocy zasypiam natychmiast bez zadnych problemow. > Kiedys bylo to niemozliwe. Czy Twoje problemy z wysypianiem biora > sie z tego ze budzisz sie w ciagu nocy nie mozesz po tym zasnac ? > Serdeczne pozdrowienia. nie, moje problemy biora sie z tego, ze szybko zasypiam i bardzo wczesnie sie budze, ale ostatnie dwa dni sa ;). pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
ikar113 Re: nervomix 16.09.08, 06:00 carla, mskaiq zaraz Ci napisze, żebys nie brała ziół, tylko uprawiała dużo sporty i jadła dużo marchwi. Z tego, co wiem z róznych forów, on przeszedł WSZYSTKIE możliwe choroby i marchew ze sportem go uleczyła. Odpowiedz Link Zgłoś
carla.bruni Re: nervomix 16.09.08, 08:52 ikar113 napisał: > carla, mskaiq zaraz Ci napisze, żebys nie brała ziół, tylko > uprawiała dużo sporty i jadła dużo marchwi. Z tego, co wiem z > róznych forów, on przeszedł WSZYSTKIE możliwe choroby i marchew ze > sportem go uleczyła. msk wie, ze ja nie leze na kanapie. duzo cwicze;), wiec tego mi nie napisze;). pozdrawiam serdecznie;). Odpowiedz Link Zgłoś
lime-tte Re: nervomix 08.04.09, 16:04 Ziółka może i niewiele pomagają ale akurat tez znam Nervomix i naprawdę pomaga i jest skuteczny choć to lekarstwo ziołowe. Zawsze mnie dziwi ,że na jakiś konkretny temat wypowiadają się osoby które nie mają pojęcia o tym czy coś jest naprawdę skuteczne czy nie bo nigdy go nie próbowały! Odpowiedz Link Zgłoś
klanow1 Re: nervomix 09.04.09, 13:07 Również znam i stosowałam Nervomix. Ujmę to tak.....leki ziołowe są skuteczne, ale trzeba je regularnie stosować. Oczywistym jest fakt, że po zażyciu jednej tabletki objawy całkowicie nie ustąpią. Trzeba to robić regularnie przez znaczny okres czasu. Doraźnie to sobie można wziąść Apap na ból głowy :D Odpowiedz Link Zgłoś
stardusts Re: nervomix 09.04.09, 13:15 A mi a i owszem zioła pomagają. Niekiedy gdy jeszcze nie jest źle to melisa- 3 torebki na poł szklanki co prawda, usypia mnie jak hydroxyzyna, no chyba ze odlece totalnie to wtedy juz niestety tylko leki :) Odpowiedz Link Zgłoś
martas8 Re: nervomix 09.04.09, 20:03 Dzięki za wyczerpującą odpowiedź. Działa to najważniejsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
martas8 Re: nervomix 09.04.09, 19:39 lime-tte napisała: Ziółka może i niewiele pomagają ale akurat tez znam Nervomix i naprawdę pomaga i jest skuteczny choć to lekarstwo ziołowe. Zawsze mnie dziwi ,że na jakiś konkretny temat wypowiadają się osoby które nie mają pojęcia o tym czy coś jest naprawdę skuteczne czy nie bo nigdy go nie próbowały! Masz trochę racji i może cię to denerwować ale z drugiej strony, gdyby wszyscy wiedzieli o skuteczności danych leków czy innych rzeczy, nie byłoby o tym rozmowy, dyskusji, pytań.Ludzie szukają różnych rozwiązań i pytają się nawzajem. I myślę, że to dobrze bo to znaczy, że chcą sobie pomagać. Odpowiedz Link Zgłoś
netinka01 Re: nervomix 01.07.09, 11:24 Jeśli szukasz leku skutecznego,bezpiecznego, ziołowego i w przystępnej cenie to ja polecam Nervomix Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_beauty Re: nervomix 02.07.09, 10:23 milo mi, ze ktos poszukal jeszcze mojego starego watku:). wrocilam do asentry netinko:). Odpowiedz Link Zgłoś