ursyda 19.06.09, 19:10 pod kotem, to czego on wlaściwie chce:) nudzę się Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ursyda Re: ten pajacyk 19.06.09, 19:14 ja mam tu trochę pajaców baba_krk napisała: > ja w ogóle kota nie widzę... Odpowiedz Link
milleniusz Re: ten pajacyk 19.06.09, 19:13 Pajacyk chce, żeby go poklikać po brzuszku. Ale mnie to się wydaje jakieś podejrzane. Już wolę memłanie kotów. Odpowiedz Link
ursyda Re: ten pajacyk 19.06.09, 19:15 ja się na klikanie po brzuszku już nie nabiorę milleniusz napisał: > Pajacyk chce, żeby go poklikać po brzuszku. Ale mnie to się wydaje jakieś > podejrzane. Już wolę memłanie kotów. Odpowiedz Link
milleniusz Re: ten pajacyk 19.06.09, 19:19 ursyda napisała: > ja się na klikanie po brzuszku już nie nabiorę No. Ja też. W szczególności, że z pajacykiem, to trzeba by sobie zadać (uzasadnione) pytanie o swoją tożsamość seksualną. :D Odpowiedz Link
milleniusz Re: ten pajacyk 21.06.09, 11:28 > Memłanie kotów zawsze jest lepsze (: No nie zawsze. Od picia piwa nielepsze na przykład. No chyba, że cienkie piwo. Albo bardzo sympatyczna kocica. :D Odpowiedz Link
ursyda Re: ten pajacyk 19.06.09, 19:15 i.nes napisała: > ursyda napisała: > > > nudzę się > > cho na piwo :D gin wciagam > Odpowiedz Link
i.nes Re: ten pajacyk 20.06.09, 01:40 ursyda napisała: > gin wciagam mi się już skończył :/ ale spoko - miętówka dojrzewa :D Odpowiedz Link
ryniena Re: ten pajacyk 20.06.09, 21:02 Żeby ludzie w niego klikali i myśleli, że robią różnicę. To jest chyba. Odpowiedz Link