empeka 14.10.03, 00:42 Mamy wielką pomoc w postaci odpowiedzi Pani Dr Iwony Grobel. Wydaje się, że równie potrzebna jest pomoc psychologiczna. Jak to załatwić, kto wie? Marta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anieatak Re: TUTAJ BRAK PSYCHOLOGA 14.10.03, 01:33 jaka pomoc? prosze udac sie do psy.. przez internet diagnozy nie da sie wystawic.. musze sprawdzic.. bzdura..czemu nie da sie wystawic?..ja wiecej moge napisac niz powiedziec.. pani Grob.el.lo Odpowiedz Link Zgłoś
leny3 Re: TUTAJ BRAK PSYCHOLOGA 14.10.03, 08:12 anieatak napisała: > > ja wiecej moge napisac niz powiedziec.. > Powinno być: ja wiecej moge napisac niz pomyslec... Odpowiedz Link Zgłoś
kakofonia Re: TUTAJ BRAK PSYCHOLOGA 14.10.03, 09:32 Chyba tylko Gazeta mogłaby nam tu załatwić psychologa :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a Przychylam się do propozycji Marty 14.10.03, 16:37 I niech wchodzi tu, proszę, ze dwa razy w tygodniu. Pełne trzy godziny, np. p.s. Marto, co zrobić z wypowiedziami anieatak? Ignorować? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica_francuza Re: Przychylam się do propozycji Marty 14.10.03, 21:25 blue_a napisała: > I niech wchodzi tu, proszę, ze dwa razy w tygodniu. > Pełne trzy godziny, np. > > p.s. Marto, co zrobić z wypowiedziami anieatak? Ignorować? Marta napisała na ten temat na innym wątku, cytuję:"Do wszystkich:Olewać!" pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a Nie :) 15.10.03, 15:54 Nie olewać. Chociaż za pewien czas dojdę do wniosku, że to najlepsze wyjście. Na róznych forach grasują jej podobni, ale - kurrczę - skąd pewnosc, że po jej/jego (jakiej płci jest ten ekhm człowiek?) ktoś sobie czegoś nie zrobi? Odpowiedz Link Zgłoś
anieatak Re: Nie :) 15.10.03, 16:18 blue_a napisała: > Nie olewać. Chociaż za pewien czas dojdę do wniosku, że to najlepsze wyjście. > > Na róznych forach grasują jej podobni, ale - kurrczę - skąd pewnosc, że po > jej/jego (jakiej płci jest ten ekhm człowiek?) ktoś sobie czegoś nie zrobi? a skad pewnosc ze po twoich ktos sobie czegos nie zrobi? mnie oslabiaja one na tyle, ze kto wie, moze zaraz skocze.. bedziesz mnie miala na sumieniu... Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a skacz 15.10.03, 16:59 jeśli musisz. Proponuję do kałuży. Nie pomyślałeś, że tutaj wchodzą ludzie chorzy? Zero empatii? Wiesz? Dziwnie czułam się dziś, skończyły się leki. I co? Kopniesz leżącego? Uruchom szare komórki, naprawdę. Pozdrawiam. Jesteś w stanie podpisać się pod swoimi postami? Ja tak. Ty - nie. Odpowiedz Link Zgłoś
anieatak Re: skacz 16.10.03, 02:08 blue_a napisała: > jeśli musisz. Proponuję do kału?potaplac sie w gownie? > > Nie pomyślałeś, że tutaj wchodzą ludzie chorzy?no i?daj mi przyklad w ktorym nie uszanowalbym tego prostego faktu?pisze subiektywnie ..i tez jestem chory..teoretycznie.. > Zero empatii? achhh..olewamy..ignorujemy..w chuj empatii macie..boicie sie? > > Wiesz? Dziwnie czułam się dziś, skończyły się leki. > I co? Kopniesz leżącego? dostajesz placebo..wiesz o psychiatrii i uciekasz od swiata.. > > Uruchom szare komórki, naprawdę. > Pozdrawiam. > > Jesteś w stanie podpisać się pod swoimi postami? > Ja tak. > Ty - nie. podpisuje sie nikiem..jak beda chcieli i tak mnie znajda..dla gw forum i tak jestem znany z innych jazd.. nie mam zamiaru psom popuscic.. a wy smutne zaniepokojone istoty..daj mi jeden przyklad ze taka osobe zaatakowalem..to raczej ja jestem atakowany.. Odpowiedz Link Zgłoś