drobny911 31.10.03, 00:53 Szkoda że depresja nie jest chorobą zaraźliwą, pozarażałbym wszystkich moich wrogów, a jednocześnie byłaby szansa na znaleźenie skutecznej szczepionki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smokrol Re: Szkoda !! 31.10.03, 01:07 drobny911 napisał: > Szkoda że depresja nie jest chorobą zaraźliwą, pozarażałbym wszystkich moich > wrogów, a jednocześnie byłaby szansa na znaleźenie skutecznej szczepionki. pierdolisz? Odpowiedz Link Zgłoś
anieatak Re: Szkoda !! 31.10.03, 15:06 drobny911 napisał: > Szkoda że depresja nie jest chorobą zaraźliwą, pozarażałbym wszystkich moich > wrogów, a jednocześnie byłaby szansa na znaleźenie skutecznej szczepionki. wytlumacz to drobny911, troche nie rozumiem AnieAtak Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica_francuza Re: Szkoda !! 31.10.03, 18:50 drobny911 napisał: > Szkoda że depresja nie jest chorobą zaraźliwą, pozarażałbym wszystkich moich > wrogów, a jednocześnie byłaby szansa na znaleźenie skutecznej szczepionki. Mniam mniam mniam A ja moją miłość! Odpowiedz Link Zgłoś
katara Re: Szkoda !! 31.10.03, 18:54 a ja bym chciała z niej wszystkich uleczyć, chociaż niewąaątpliwie pogłębia nasze życie. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica_francuza Re: Szkoda !! 31.10.03, 19:07 katara napisała: > a ja bym chciała z niej wszystkich uleczyć, chociaż niewąaątpliwie pogłębia > nasze życie. taaa...żebyśmy się nie utopili! a mojej miłości wszystkiego najgorszego Odpowiedz Link Zgłoś
mr_hyde Kochanico a propos Twoich studiów. 31.10.03, 19:14 Takie małe pytanko,masz 29 lat nie czujesz się tam troche "przeterminowaną" studentką.Pytam bo być może też kiedyś dokończe swoje ale byłbym zdecydowanie najstarszym na roku.Trochę głupio. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica_francuza Re: Kochanico a propos Twoich studiów. 31.10.03, 19:18 mr_hyde napisała: > Takie małe pytanko,masz 29 lat nie czujesz się tam troche "przeterminowaną" > studentką.Pytam bo być może też kiedyś dokończe swoje ale byłbym zdecydowanie > najstarszym na roku.Trochę głupio. Primo po mnie nie widać a przyznawać sie nie muszę. Secundo wcale nie jestem najstarsza - zauważyłam parę, na oko, czterdziestek. Tertio wkurza mnie to o tyle, że muszę się zajmować studiami, co mi ogranicza ew. zarabianie i liczenie lat do emerytury(chociaż nie wiem, czy jako kinetografka nie będę pracować na zlecenia). Moja koleżanka ma 30 lat(a też nie wygląda) i troje dzieci... Tak że spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica_francuza Re: Kochanico a propos Twoich studiów. 31.10.03, 19:19 mr_hyde napisała: > Takie małe pytanko,masz 29 lat nie czujesz się tam troche "przeterminowaną" > studentką.Pytam bo być może też kiedyś dokończe swoje ale byłbym zdecydowanie > najstarszym na roku.Trochę głupio. A za kończeniem studiów to jestem zdecydowanie za! Cwicz samoocenę!:-)))) Trudne, ale wykonalne. Odpowiedz Link Zgłoś
miron17 Re: Kochanico a propos Twoich studiów. 31.10.03, 19:31 mr_hyde napisała: > Takie małe pytanko,masz 29 lat nie czujesz się tam troche "przeterminowaną" > studentką.Pytam bo być może też kiedyś dokończe swoje ale byłbym zdecydowanie > najstarszym na roku.Trochę głupio. Mam 33 lata. Zacząłem studia polonistyczne na ówczesnej WSP w Krakowie w roku akademickim 1989/90. W 1991 roku już "pieścili" mnie prądem w celu wyciągnięcia z depresji. Potem próbowałem wrócić na studia, ale nie byłem w stanie. W r.a. 1999/2000 rozpocząłem zaoczne studia licencjackie w prywatnej uczelni. Obroniłem pracę w 2001 roku (w trakcie chorując, raz nawet jechałem na egzamin na przepustce ze szpitala). Teraz jestem na 1 roku studiów uzupełniających magisterskich. NIGDY NIE JEST ZA PÓŹNO. Powodzenia Miron17 Odpowiedz Link Zgłoś