31.10.03, 00:53
Szkoda że depresja nie jest chorobą zaraźliwą, pozarażałbym wszystkich moich
wrogów, a jednocześnie byłaby szansa na znaleźenie skutecznej szczepionki.
Obserwuj wątek
    • smokrol Re: Szkoda !! 31.10.03, 01:07
      drobny911 napisał:

> Szkoda że depresja nie jest chorobą zaraźliwą, pozarażałbym wszystkich moich
      > wrogów, a jednocześnie byłaby szansa na znaleźenie skutecznej szczepionki.
      pierdolisz?
    • anieatak Re: Szkoda !! 31.10.03, 15:06
      drobny911 napisał:

wytlumacz to drobny911, troche nie rozumiem
      AnieAtak
    • kochanica_francuza Re: Szkoda !! 31.10.03, 18:50
      drobny911 napisał:

Mniam mniam mniam
      A ja moją miłość!
      • katara Re: Szkoda !! 31.10.03, 18:54
        a ja bym chciała z niej wszystkich uleczyć, chociaż niewąaątpliwie pogłębia
        nasze życie.
        • kochanica_francuza Re: Szkoda !! 31.10.03, 19:07
          katara napisała:

> a ja bym chciała z niej wszystkich uleczyć, chociaż niewąaątpliwie pogłębia
          > nasze życie.
          taaa...żebyśmy się nie utopili!
          a mojej miłości wszystkiego najgorszego
          • mr_hyde Kochanico a propos Twoich studiów. 31.10.03, 19:14
            Takie małe pytanko,masz 29 lat nie czujesz się tam troche "przeterminowaną"
            studentką.Pytam bo być może też kiedyś dokończe swoje ale byłbym zdecydowanie
            najstarszym na roku.Trochę głupio.
            • kochanica_francuza Re: Kochanico a propos Twoich studiów. 31.10.03, 19:18
              mr_hyde napisała:

> Takie małe pytanko,masz 29 lat nie czujesz się tam troche "przeterminowaną"
              > studentką.Pytam bo być może też kiedyś dokończe swoje ale byłbym zdecydowanie
              > najstarszym na roku.Trochę głupio.

Primo po mnie nie widać a przyznawać sie nie muszę.
              Secundo wcale nie jestem najstarsza - zauważyłam parę, na oko, czterdziestek.
              Tertio wkurza mnie to o tyle, że muszę się zajmować studiami, co mi ogranicza
              ew. zarabianie i liczenie lat do emerytury(chociaż nie wiem, czy jako
              kinetografka nie będę pracować na zlecenia).
              Moja koleżanka ma 30 lat(a też nie wygląda) i troje dzieci...
              Tak że spokojnie.
            • kochanica_francuza Re: Kochanico a propos Twoich studiów. 31.10.03, 19:19
              mr_hyde napisała:

A za kończeniem studiów to jestem zdecydowanie za!
              Cwicz samoocenę!:-))))
              Trudne, ale wykonalne.
            • miron17 Re: Kochanico a propos Twoich studiów. 31.10.03, 19:31
              mr_hyde napisała:

Mam 33 lata. Zacząłem studia polonistyczne na ówczesnej WSP w Krakowie w roku
              akademickim 1989/90. W 1991 roku już "pieścili" mnie prądem w celu wyciągnięcia
              z depresji. Potem próbowałem wrócić na studia, ale nie byłem w stanie.
              W r.a. 1999/2000 rozpocząłem zaoczne studia licencjackie w prywatnej uczelni.
              Obroniłem pracę w 2001 roku (w trakcie chorując, raz nawet jechałem na egzamin
              na przepustce ze szpitala). Teraz jestem na 1 roku studiów uzupełniających
              magisterskich.
              NIGDY NIE JEST ZA PÓŹNO.
              Powodzenia
              Miron17

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka