kochanica_francuza 04.11.03, 16:29 O jak ładnie! Uważajcie Realiści bo jak się nie będziecie słuchać Empeki to was tez spotka. Jeśli ja jestem wredna, to Marta jest wredniejsza. I jak ona może mieć na imię tak, jak moja najbliższa przyjaciółka... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiasta0 Re: Bojkot 04.11.03, 16:58 Daj sobie spokój, nikt Ci nie każe przychodzic na spotkania, a tekst pt. "Jeśli ja jestem wredna, to Marta jest wredniejsza" trochę mnie śmieszy. Jakoś nie widze, zeby empeka zakładała wątki i pisała, jaka to kochanica_francuza jest wredna i beznadziejna..troche mniej agresji Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
podomka_cioci_sabci Re: Bojkot 04.11.03, 18:20 Ty za to jestes super wredna na forum kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
leny3 Re: Bojkot 04.11.03, 21:46 Każdy z tych twoich debilnych postów, utwierdza mnie w przekonaniu, że dobrze się stało, że nie ma cie na realu. Pozatym apel o bojkot raczej nie skutkuje, spotkaliśmy się dziś wieczorem w bardzo miłym gronie, ale sami depresyjni, wobec poważnych nerwic jesteśmy bezradni... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica_francuza Re: Bojkot 05.11.03, 15:51 leny3 napisał: > Każdy z tych twoich debilnych postów, utwierdza mnie w przekonaniu, że dobrze > się stało, że nie ma cie na realu. Pozatym apel o bojkot raczej nie skutkuje, > spotkaliśmy się dziś wieczorem w bardzo miłym gronie, ale sami depresyjni, > wobec poważnych nerwic jesteśmy bezradni... to nie apel o bojkot dziubdziusiu tylko informacja o bojkotowaniu mnie przez was... czegoś tu nie zrozumiałeś... Moje posty debilne - a więc kolega leny został potakiwaczem Marty. A szkoda chłopaka... Odpowiedz Link Zgłoś
leny3 Re: Bojkot 05.11.03, 20:05 To że dwie osoby się zgadzają, nie oznacza jeszcze, że jedna drugiej przytakuje. A to że jesteś chora (co potwierdzasz każdym nowym egocentrycznym mailem) zasygnalizowałem ja, i tak zrodził się pomysł wysłania Cię do lekarza, tak więc przyjmuję na siebie połowę odpowiedzialności, co sugerowałem (moze niezbyt wyraźnie) już wcześniej. Naprawdę zamknąłbym ten temat, chyba że Cie to bawi, ale w takim razie konieczność wizyty u lekarza jest jeszcze bardziej aktualna. Bywają tu na tym forum osoby cierpiące bardziej niż Ty (tak to możliwe!) i może nie mają ochoty tego wszystkiego czytać, zresztą myślę, że jedyną osobą która chce to czytać, jesteś Ty. Postawiłbym sprawę tak : to nie ty odeszłaś od nas tylko my od Ciebie. Czy czujesz się lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
anonim_ka Re: Bojkot 04.11.03, 22:32 O Jerum Pajtasz !! co sie porobilo.???Staram sie nie oceniac ludzi ale skutki ich dzialania. I chyba zlapie potezna deprecheee. Real to fajna sprawa bo mozna face tu face wymienic sie doswiadczeniami. Pozdrawiam z wawa:)))) Odpowiedz Link Zgłoś