04.11.03, 16:29
O jak ładnie! Uważajcie Realiści bo jak się nie będziecie słuchać Empeki to
was tez spotka.
Jeśli ja jestem wredna, to Marta jest wredniejsza.
I jak ona może mieć na imię tak, jak moja najbliższa przyjaciółka...
Obserwuj wątek
    • gosiasta0 Re: Bojkot 04.11.03, 16:58
      Daj sobie spokój, nikt Ci nie każe przychodzic na spotkania, a tekst pt. "Jeśli
      ja jestem wredna, to Marta jest wredniejsza" trochę mnie śmieszy. Jakoś nie
      widze, zeby empeka zakładała wątki i pisała, jaka to kochanica_francuza jest
      wredna i beznadziejna..troche mniej agresji
      Pozdrawiam
    • podomka_cioci_sabci Re: Bojkot 04.11.03, 18:20
      Ty za to jestes super wredna na forum kobieta.
    • leny3 Re: Bojkot 04.11.03, 21:46
      Każdy z tych twoich debilnych postów, utwierdza mnie w przekonaniu, że dobrze
      się stało, że nie ma cie na realu. Pozatym apel o bojkot raczej nie skutkuje,
      spotkaliśmy się dziś wieczorem w bardzo miłym gronie, ale sami depresyjni,
      wobec poważnych nerwic jesteśmy bezradni...
      • kochanica_francuza Re: Bojkot 05.11.03, 15:51
        leny3 napisał:

> Każdy z tych twoich debilnych postów, utwierdza mnie w przekonaniu, że dobrze
        > się stało, że nie ma cie na realu. Pozatym apel o bojkot raczej nie skutkuje,
        > spotkaliśmy się dziś wieczorem w bardzo miłym gronie, ale sami depresyjni,
        > wobec poważnych nerwic jesteśmy bezradni...
        to nie apel o bojkot dziubdziusiu tylko informacja o bojkotowaniu mnie przez
        was...
        czegoś tu nie zrozumiałeś...
        Moje posty debilne - a więc kolega leny został potakiwaczem Marty.
        A szkoda chłopaka...
        • leny3 Re: Bojkot 05.11.03, 20:05
          To że dwie osoby się zgadzają, nie oznacza jeszcze, że jedna drugiej
          przytakuje. A to że jesteś chora (co potwierdzasz każdym nowym egocentrycznym
          mailem) zasygnalizowałem ja, i tak zrodził się pomysł wysłania Cię do lekarza,
          tak więc przyjmuję na siebie połowę odpowiedzialności, co sugerowałem (moze
          niezbyt wyraźnie) już wcześniej. Naprawdę zamknąłbym ten temat, chyba że Cie to
          bawi, ale w takim razie konieczność wizyty u lekarza jest jeszcze bardziej
          aktualna. Bywają tu na tym forum osoby cierpiące bardziej niż Ty (tak to
          możliwe!) i może nie mają ochoty tego wszystkiego czytać, zresztą myślę, że
          jedyną osobą która chce to czytać, jesteś Ty. Postawiłbym sprawę tak : to nie
          ty odeszłaś od nas tylko my od Ciebie. Czy czujesz się lepiej?
    • anonim_ka Re: Bojkot 04.11.03, 22:32
      O Jerum Pajtasz !! co sie porobilo.???Staram sie nie oceniac ludzi ale skutki
      ich dzialania. I chyba zlapie potezna deprecheee. Real to fajna sprawa bo
      mozna face tu face wymienic sie doswiadczeniami. Pozdrawiam z wawa:))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka