ooptymistka 28.11.03, 16:18 Szukam grupy wsparcia naterenie Katowic, Sosnowca lub okolic. Jak nie będzie to ją założe. Potrzebuję kontaktu face to face z ludżmi jak ja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwka25 Re: ludzie ze Śląska 28.11.03, 18:32 ooptymistka napisała: > Szukam grupy wsparcia naterenie Katowic, Sosnowca lub okolic. Jak nie będzie > to ją założe. Potrzebuję kontaktu face to face z ludżmi jak ja A co Ci najbardziej dokucza teraz? Do jakiej grupy chciałabyś należeć? Jestem ze Śląska i jestem za! Odpowiedz Link Zgłoś
ooptymistka Re: ludzie ze Śląska 29.11.03, 12:47 Depreja, a co się z tym wiąże czasami obżarstwo, skrajna niechęć żeby się ruszyć i coś zrobić, płaczliwość, wszystko jest bez sensu i takie tam :) Odpowiedz Link Zgłoś
anieatak Re: ludzie ze Śląska 28.11.03, 18:36 ladna jestes?:) przyjedz do mnie na wyklad... Odpowiedz Link Zgłoś
ooptymistka Re: ludzie ze Śląska 29.11.03, 12:59 Ładna ?! Przy depresji i obżarstwie i lenistwie. Tłuste nalane cielsko jak u kobiet Renoir'a, ale tych rozebranych. Podobno mam śliczną twarzyczkę, ale przy moim cielsku wygląda to śmiesznie. A tak wogóle to znowu mam dzisiaj doła. Dlaczego ludzie nawzajem się oszukują, okłamują, okradają ja tak nie chce. Ja nie chce być na takim świecie gdzie ludzie się zabijają, są okrutni, małostkowi, są w stanie zrobić straszne rzeczy dla mamony. I czy da to im szczęście, nie. Jeszcze rośnie swora frustratów, bo on ma a ja nie. No i co z tego. Żebym tylko miała dach nad głową i co jeść mnie to wystarczy. A ten wyścig szczurów ja wysiadam. Moja przyjaciółka pracuję po 12 h, i zabiera jeszcze pracę do domu - koszmar. Dlaczego ten świat jest taki straszny? Dlaczego ja jestem nieprzystosowana? Ale nawet nie chcę tego zmieniać. Potrzebuję rozmowy i zrozumienia. Odpowiedz Link Zgłoś
nicolle Re: ludzie ze Śląska 30.11.03, 23:43 hej odezwij sie do mnie na mail-czekam:) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwka25 Re: ludzie ze Śląska 01.12.03, 18:19 Też się ostatnio obżeram ale już długo nie biorę leków. Mój "osobisty" lekarz powiedział że nie muszę no i chyba tak jest. Dziś też zaliczam dół ale każdy co jakiś czas tak ma. A świat? No jest do bani, tzn. ludzie go takim czynią. Jestem ateistą ale wczoraj wieczorem mnie oświeciło, zaczynam wierzyć w Boga, no bo tym bajzlem musi zarządzać jakaś istota wyższa, bo przecież większość ludzi to potworki, dawno byśmy się pozabijali i dlatego Bóg co jakiś czas zsyła nam inne cierpienia żeby odwrócić naszą uwagę od przyziemności, małostkowości i frustracji. Taka moja teoria. Też długo czułam się nieprzystosowana ale terapia dała mi dużo. czcesz to możemy pogadać in private. Pozdrówki, czekam na sygnał (a ja też znam wyścig z autopsji,ale staram się nie zwariować) Odpowiedz Link Zgłoś
nicolle Re: ludzie ze Śląska 02.12.03, 01:22 dziewczyny odezwijcie sie,prosze!(na priv) Odpowiedz Link Zgłoś