divinelove 11.07.09, 16:43 www.youtube.com/watch?v=eawaNN9go5w&feature=PlayList&p=92F91470021DB6A1&index=0 obejrzyjcie do konca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babetschka Re: Film 11.07.09, 19:06 związek z forum jest ? bo jak nie to nie chce mi sie zagladac ....jak przystalo na zniecheconego zdemotywowanego nicierppliwego i wyplutego depresyjnego... Odpowiedz Link Zgłoś
karolina817 Re: Film 11.07.09, 21:39 to nic nie wnosi :> bełkot przekaz: rzeczywistosc jest taka jak ja postrzegasz Odpowiedz Link Zgłoś
tlenoterapia Re: Film 12.07.09, 02:33 Fajne.Rozbudowujace wyobraznie.I nowe synapsy mi sie wytworzyly:) Odpowiedz Link Zgłoś
karolina817 Re: Film 12.07.09, 20:47 p. Anna Ciesielska ma fajne i mądre książki. Odpowiedz Link Zgłoś
stichdzonas Re: Film 17.07.09, 18:06 Taki sam sens, znajdziecie w filmie pt. "sekret". To kolejny, z tych otwierających nas na wiedze o wszechświecie filmów, które mają pozytywnie nas nastroić... Nie mówię, że głupie... Mnie dobrze nastraja i ma związek z forum i samopoczuciem ;]. Odpowiedz Link Zgłoś
stichdzonas Re: Film 17.07.09, 18:09 Taki sam sens, znajdziecie w filmie pt. "sekret". To kolejny, z tych otwierających nas na wiedze o wszechświecie filmów, które mają pozytywnie nas nastroić... Nie mówię, że głupie... Mnie dobrze nastraja i ma związek z forum i samopoczuciem ;]. Chciałem jeszcze dodać, że jeśli człowiek ma depresje, to szuka sensu na istnienie świata, doszukuje się jakiś wewnętrznych teorii, a ja myślę, że tak na prawdę, jesteśmy stworzeni do tego żeby żyć i gdyby nie niedobory serotoniny w naszym mózgu, to nie zastanawialibyśmy się na tym, bo mielibyśmy motywacje. Odpowiedz Link Zgłoś
stichdzonas Re: Film 18.07.09, 14:58 W moim przypadku, chyba z odchudzania, przez 14 lat mojego życia byłem monstrualnie gruby, od trzech już nie jestem, tylko dzięki diecie 600 kcal i głodówce. Po za tym zawsze byłem odrzucany przez społeczeństwo, a to za gruby, a to coś tam. Potem przyszła depresja, sam nie wiem czy to wszystko miało sens... Odpowiedz Link Zgłoś
stichdzonas Re: Film 18.07.09, 15:01 ... Za dużo cierpienia jak na 17 lat. Do tego niektórzy ludzie wytykają mnie palcami, brak tolerancji w tym kraju jest OGROMNY. Teraz, każdy dzień przynosi ból. I jak tu dalej żyć? Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczekmoj Re: Film 18.07.09, 15:44 Taka wielka zmiana w zyciu kolosalnie wplywa na stan emocjonalny czlowieka i nie ma znaczenia ze to dobrze sie stalo ze schudles i Ci sie to swietnie udalo.Zmiana jest zmiana. Wielkie gratulacje, to byl na pewno wielki wysilek. Wytykaja a czy Ty siebie akceptujesz, kochasz? Pokochaj siebie i zrozum czyjes poczynaia.Krzywdza bo sami byli skrzywdzeni, nie bierz do siebie tego co mowia , oni maja problemy ze samym soba rowniez.Jakby sie kochali i szanowali tak jak ja radze Tobie to by nie krzywdzili innych ludzi, kochaliby, rozumieli wszystkich ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina817 Re: Film 21.07.09, 14:05 video.google.co.uk/videoplay?docid=3493207271920409738 ja mam taki film dla wierzacych w Boga Odpowiedz Link Zgłoś
divinelove Re: Film 21.07.09, 15:25 www.youtube.com/watch?v=_1Uvq_hzx3Q&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
divinelove Re: Film 25.07.09, 16:03 sa trzy czesci ,poszukajcie reszty www.youtube.com/watch?v=C2tobApOjF8&feature=channel_page Odpowiedz Link Zgłoś