11.07.09, 16:43
www.youtube.com/watch?v=eawaNN9go5w&feature=PlayList&p=92F91470021DB6A1&index=0
obejrzyjcie do konca
Obserwuj wątek
    • babetschka Re: Film 11.07.09, 19:06
      związek z forum jest ?
      bo jak nie to nie chce mi sie zagladac ....jak przystalo na zniecheconego
      zdemotywowanego nicierppliwego i wyplutego depresyjnego...
      • misiaczekmoj Re: Film 11.07.09, 21:27
        jest
    • karolina817 Re: Film 11.07.09, 21:39
      to nic nie wnosi :> bełkot przekaz: rzeczywistosc jest taka jak ja postrzegasz
      • misiaczekmoj Re: Film 11.07.09, 22:33
        To juz Twoja racja.
    • tlenoterapia Re: Film 12.07.09, 02:33
      Fajne.Rozbudowujace wyobraznie.I nowe synapsy mi sie wytworzyly:)
    • karolina817 Re: Film 12.07.09, 20:47
      p. Anna Ciesielska ma fajne i mądre książki.
      • stichdzonas Re: Film 17.07.09, 18:06
        Taki sam sens, znajdziecie w filmie pt. "sekret". To kolejny, z tych otwierających nas na wiedze o wszechświecie filmów, które mają pozytywnie nas nastroić... Nie mówię, że głupie... Mnie dobrze nastraja i ma związek z forum i samopoczuciem ;].
        • stichdzonas Re: Film 17.07.09, 18:09
          Taki sam sens, znajdziecie w filmie pt. "sekret". To kolejny, z tych otwierających nas na wiedze o wszechświecie filmów, które mają pozytywnie nas nastroić... Nie mówię, że głupie... Mnie dobrze nastraja i ma związek z forum i samopoczuciem ;]. Chciałem jeszcze dodać, że jeśli człowiek ma depresje, to szuka sensu na istnienie świata, doszukuje się jakiś wewnętrznych teorii, a ja myślę, że tak na prawdę, jesteśmy stworzeni do tego żeby żyć i gdyby nie niedobory serotoniny w naszym mózgu, to nie zastanawialibyśmy się na tym, bo mielibyśmy motywacje.
          • misiaczekmoj Re: Film 17.07.09, 20:54
            a brak serotoniny skad?
            • stichdzonas Re: Film 18.07.09, 14:58
              W moim przypadku, chyba z odchudzania, przez 14 lat mojego życia byłem monstrualnie gruby, od trzech już nie jestem, tylko dzięki diecie 600 kcal i głodówce. Po za tym zawsze byłem odrzucany przez społeczeństwo, a to za gruby, a to coś tam. Potem przyszła depresja, sam nie wiem czy to wszystko miało sens...
              • stichdzonas Re: Film 18.07.09, 15:01
                ... Za dużo cierpienia jak na 17 lat. Do tego niektórzy ludzie wytykają mnie palcami, brak tolerancji w tym kraju jest OGROMNY. Teraz, każdy dzień przynosi ból. I jak tu dalej żyć?
                • misiaczekmoj Re: Film 18.07.09, 15:44
                  Taka wielka zmiana w zyciu kolosalnie wplywa na stan emocjonalny czlowieka i nie ma znaczenia ze to dobrze sie stalo ze schudles i Ci sie to swietnie udalo.Zmiana jest zmiana.
                  Wielkie gratulacje, to byl na pewno wielki wysilek.
                  Wytykaja a czy Ty siebie akceptujesz, kochasz?
                  Pokochaj siebie i zrozum czyjes poczynaia.Krzywdza bo sami byli skrzywdzeni, nie bierz do siebie tego co mowia , oni maja problemy ze samym soba rowniez.Jakby sie kochali i szanowali tak jak ja radze Tobie to by nie krzywdzili innych ludzi, kochaliby, rozumieli wszystkich ludzi.

• karolina817 Re: Film 21.07.09, 14:05
      video.google.co.uk/videoplay?docid=3493207271920409738 ja
      mam taki film dla wierzacych w Boga

• divinelove Re: Film 21.07.09, 15:25
        www.youtube.com/watch?v=_1Uvq_hzx3Q&feature=related
        • divinelove Re: Film 25.07.09, 16:03
          sa trzy czesci ,poszukajcie reszty
          www.youtube.com/watch?v=C2tobApOjF8&feature=channel_page
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka