Dodaj do ulubionych

a widzieliscie homa

IP: 157.25.122.* 16.02.03, 17:06
w szansie na sukces na dwojce? pokazali dzis roznych wykonawcow jacy
przewinęli sie w ciagu 10 lat i m.in byl tam wydra (to juz wszyscy
wiedzieli) i także nasz bartuś!!!
Wlosy do ramion, okularki lennonki.
Ciasteczko
Obserwuj wątek
    • Gość: ala Re: a widzieliscie homa IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.02.03, 18:23
      troszke sie zmienił:)
    • Gość: Gwizadeczka Re: a widzieliscie homa IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 16.02.03, 19:19
      widziałam ten program, ale go nie poznałam Który to był Hom?
      • Gość: mkw Re: a widzieliscie homa IP: *.klaudyny.waw.pl / 10.1.32.* 16.02.03, 22:02
        Gwizadeczka napisał(a):

> Który to był Hom?

Spiewal "Nie przenosci nam stolicy do Krakowa". Wloski nie do ramion, raczej na
        pazia, ale faktycznie wygladal zupelnie inaczej, bardzo grzecznie. mlodziutki
        byl.i spiewal jakos ladniej... ale chyba wole aktualnego
    • Gość: Tawananna Re: a widzieliscie homa IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.03, 01:08
      Cóż za niezwykły zbieg okoliczności, że pokazywali akurat Bartka :). Może by
      tak od razu zrobić program pt. "Uczestnicy "Idola" w "Szansie na Sukces""? ;)
      • Gość: zapomniałem kto ja Re: a widzieliscie homa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.03, 08:52
        Gość portalu: Tawananna napisał(a):

> Cóż za niezwykły zbieg okoliczności, że pokazywali akurat Bartka :). Może by
        > tak od razu zrobić program pt. "Uczestnicy "Idola" w "Szansie na Sukces""? ;)

Właśnie. To bardzo dobry pomysł. Tylko która stacja na to pójdzie. Polsat nie
        będzie promował SZANSY NA SUKCES, a TVP2 nie będzie promować IDOLA.
        Bartka Homa spostrzegłem od razu i mało nie padłem, jeśli chodzi o jego wygląd
        i o to, co śpiewał. Pokazali też Szymona Wydrę, w migawka sprzed kilku tygodni
        Tomka Makowieckiego... A co do wczorajszej Szansy to sporo tam było gości z
        POLSATU. Piosenkę Krzysztofa Krawczyka "Zatańczysz ze mną..." śpiewał Grzesiu,
        zwycięzca I edycji BARU. Mało tego, program z Grzegorzem Turnauem wygrała...
        JOANNA KULIG. Nie wiem, czy ją pamiętacie. Nie zdała tzw. testu Masłowskiej w
        Spin-clubie, ale była w dorywce Idola, śpiewała przeuroczo piosenkę Hanny
        Banaszak, którą wygrali Damian i Bartek. Joasia to chyba jedyna osoba, która
        większy sukces odniosła w Szansie niż w Idolu. Tam przynajmniej wystąpiła w
        sali kongresowej, a tu nie weszła nawet do dziesiątki
        • Gość: kubu Re: a widzieliscie homa IP: *.dwi.uw.edu.pl / 192.168.0.* 17.02.03, 10:17
          >Mało tego, program z Grzegorzem Turnauem wygrała...
          > JOANNA KULIG.

Pisalismy o tym jeszcze na etapie castingow do IDOLa

> Nie wiem, czy ją pamiętacie. Nie zdała tzw. testu Masłowskiej w
          > Spin-clubie, ale była w dorywce Idola, śpiewała przeuroczo piosenkę Hanny
          > Banaszak, którą wygrali Damian i Bartek.

Damian i bartek wygrali piosenke banaszak, tak? ;-)

> Joasia to chyba jedyna osoba, która
          > większy sukces odniosła w Szansie niż w Idolu. Tam przynajmniej wystąpiła w
          > sali kongresowej, a tu nie weszła nawet do dziesiątki

no bo wiesz.
          ja bardzo ja lubie (tzn wogole jej nie znam, ale sprawia wrazenie sympatycznej
          osoby), ale jej wystep w IDOLu nie byl udany
          przed koncertami w Spin Clubie typowalem ja do finalu, ale rozumiem czemu tam
          nie weszla. Troche szkoda....
          • devojce Re: a widzieliscie homa 17.02.03, 21:25
            Gość portalu: kubu napisał(a):

> > śpiewała przeuroczo piosenkę Hanny
            > > Banaszak, którą wygrali Damian i Bartek.
            >
            > Damian i bartek wygrali piosenke banaszak, tak? ;-)

Oj kubu, aleś Ty czepliwy ;-) Troszku szyk przestawiony (nie mylić z
            przestawnym)

A ja sobie ostatnio przeszukiwałam swej archiwa i znalazłam jeszcze jedne
            program, w którym Hom wystepował. Pamiętać Sywester z jedynką, który robił
            Józefowicz? No, to tam. Hi, hi, hi :-)
            • Gość: molkiuyt Re: a widzieliscie homa IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 19.02.03, 02:03
              powinno być w nawiasach i byłoby wszystko dobrze- chociaż na upartego twoja
              przecinkowa wersja też dałaby się obronic

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka