Gość: jebacwisle IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.10.04, 23:26 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Biała Gwiazda Re: Frankowski: Dokończyłem dzieło IP: *.ists.pl / *.ists.pl 09.10.04, 23:33 do admina - pogieło cię bucu żeby puszczać takie newsy !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro FRANIU ojojoj. Dopirdo..l zes dzisiaj temu janasow IP: *.ny5030.east.verizon.net 09.10.04, 23:42 dzieki za twoj dotyk. Ale zeby janas dostawal takie podania to strzelil by ze 2. jebanasabuhaharuhaha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryter Re: Frankowski: Dokończyłem dzieło IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.10.04, 00:17 Słaby był Franek i nic tu gol nie zmieni. Z 12 metrów trafił prosto w Manningera. A że miał szczęście, że to łamaga, a nie bramkarz i piłkę mu wybił pod nogi. Żaden dobry goalkeeper nie dałby mu drugiej szansy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodzio Re: Frankowski: Dokończyłem dzieło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 13:43 pewnie wg. ciebie niedzielan by to skonczyl od razu, a rasiak to juz na pewno... glupi baran Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysio Re: Frankowski: Dokończyłem dzieło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 00:22 Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Frankowski: Dokończyłem dzieło IP: *.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.04, 00:40 42.pl/url/937 - przecież to Kaczorowski strzelił bramkę - ale obciach na eurosport.com :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Frankowski, DO ZOBACZENIA NA MISTRZOSTWACH IP: *.proxy.aol.com 10.10.04, 00:43 Nie zapomnij strzelic pare bramek Walii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DO JANASA Natychmiast sklonowac Frankowskiego IP: *.proxy.aol.com 10.10.04, 01:58 3 RAZY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sssss Re: Frankowski: Dokończyłem dzieło IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.10.04, 02:24 Brawo Franek, nareszcie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Franek wygral mecz a tu na niego sraja???? IP: *.westln01.mi.comcast.net 10.10.04, 03:16 Rasiak sra i jeba sie a Janasem. Ale jesz nie dlugo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acomitam Re: Frankowski: Dokończyłem dzieło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 08:26 Te frustrat o co ci chodzi? Czys ty cwok czy idiota? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wisła & ŚLĄSK Re: Frankowski: Dokończyłem dzieło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 08:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkoniczynka Brawo IP: *.icpnet.pl 10.10.04, 10:21 Teraz Janas może zmadrzeje! pozdrawiam;* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: IP: *.freedom2surf.net 10.10.04, 12:26 co za prymitywy tu pisza,zamiast sie cieszyc ze zwyciastwa reprezetacji to tylko umniecie pisac slowa krytyki.jak mysle to pisza to kibice legii bo niemaja szacunku do zawodnikow z innych klubow ktozy dostaja powolanie do kadry.ludzie zastanowcie sie co wy piszecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pas franek,franek,franek -łowca bramek !!! IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 10.10.04, 13:10 dobry jest i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakus Re: Frankowski: Dokończyłem dzieło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 13:59 Napisal QWA i P..ał, podaj adres to Ci pokaże cio..to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Frankowski: Dokończyłem dzieło IP: *.mielec.sdi.tpnet.pl 10.10.04, 16:04 sa tacy co lubia gwiazde i sa tacy co lubia pasy, i spoko, ale sa taz pojebani jak ci co biegaja za toba bo jestes np. z Mielca Odpowiedz Link Zgłoś