Gość: pik IP: *.swiecie.vectranet.pl 30.07.10, 12:49 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xyz Re: blok 69 czy i tam zdarzy się wypadek???? IP: 109.243.158.* 30.07.10, 12:56 Dziewczyna 18 lat chciała popełnić samobójstwo no i skoczyła z okna na poduszkę rozłożoną przez straż lecz osunęła się z poduszki i prawdopodobnie uderzyła o ścianę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pik Re: blok 69 czy i tam zdarzy się wypadek???? IP: *.swiecie.vectranet.pl 30.07.10, 13:16 Co to się dzieje.straszne!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokator Re: blok 69 czy i tam zdarzy się wypadek???? IP: *.centertel.pl 30.07.10, 17:15 ja mieszkam w bloku 69 i MAM NADZIEJE ZE LUDZIE SA TAM ROZSADNI... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyz Re: blok 69 czy i tam zdarzy się wypadek???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.10, 17:27 tak naprawde jak by chciala popelnic samobojstwo to skoczylaby szybciej a nieczekalaby na straz na rozlozenie posuszki. ja widzialem to na wlasne oczy ona sie zeslizgnela no i faktycznie spadla na poduszke i sie zsunela z niej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: blok 69 czy i tam zdarzy się wypadek???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.10, 17:33 ładna była? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GRUBY Re: blok 69 czy i tam zdarzy się wypadek???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.10, 17:57 Jest baranie! Przecież żyje. Pewnie poczyta co o niej piszemy jak wroci do chaty. Ktoś wie co ja dobiło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alkaline Re: blok 69 czy i tam zdarzy się wypadek???? IP: *.swiecie.vectranet.pl 30.07.10, 18:18 słyszałam że w tym oknie 3 godziny siedziała , a wcześniej awantury było na podwórku słychać.Prawdy pewnie nikr się nie dowie.Teraz szpital oddział specjalistyczny na dłuższy czas murowany.Powodzenia dla rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Devil Re: blok 69 czy i tam zdarzy się wypadek???? IP: *.swiecie.vectranet.pl 30.07.10, 18:59 Nic nie boli tak jak życie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak tak Re: blok 69 czy i tam zdarzy się wypadek???? IP: *.swiecie.vectranet.pl 30.07.10, 19:22 podobno o chlopaka jej chodzilo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak tak tak Re: blok 69 czy i tam zdarzy się wypadek???? IP: *.swiecie.vectranet.pl 30.07.10, 19:26 W świecie izolacji, udawanej obijetnosci, wzorow z tv gazet o pieknej dorastajacej milosci... ludzie lamia sie bo sa sami... sa po prostu slabi... nie ma obywatelskiego spoleczenstwa ktore sie zna, interesuje, sasiada ktory sie usmiechnie, kolegi ktory pojdzie na spacerekkk glupi spacer mogl ja uratowac... stracopna dusza.. ofiara.. nas samych , nas wsyztskich... sama sie pijam teraz bo mam dola.. ale nie skocze.. co Wy. przezylam co ona za gowniarza.. ale wtedy isteniala jeszcze przyjazn.. a nie , interesowne znajomosci ... i dziekuje konkretnej osobie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldebaran Re: blok 69 czy i tam zdarzy się wypadek???? IP: 83.238.158.* 30.07.10, 19:32 to może popijemy razem bo też mam chęć . Lepszy taki kompan niż lusterko albo kot.jak cos to pisz do mnie rafajetkun@yahoo.com.uk Odpowiedz Link Zgłoś