Dodaj do ulubionych

blok 69 czy i tam zdarzy się wypadek????

IP: *.swiecie.vectranet.pl 30.07.10, 12:49
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: blok 69 czy i tam zdarzy się wypadek???? IP: 109.243.158.* 30.07.10, 12:56
      Dziewczyna 18 lat chciała popełnić samobójstwo no i skoczyła z okna na poduszkę
      rozłożoną przez straż lecz osunęła się z poduszki i prawdopodobnie uderzyła o
      ścianę.
    • Gość: pik Re: blok 69 czy i tam zdarzy się wypadek???? IP: *.swiecie.vectranet.pl 30.07.10, 13:16
      Co to się dzieje.straszne!!
      • Gość: lokator Re: blok 69 czy i tam zdarzy się wypadek???? IP: *.centertel.pl 30.07.10, 17:15
        ja mieszkam w bloku 69 i MAM NADZIEJE ZE LUDZIE SA TAM ROZSADNI...
    • Gość: zyz Re: blok 69 czy i tam zdarzy się wypadek???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.10, 17:27
      tak naprawde jak by chciala popelnic samobojstwo to skoczylaby szybciej a
      nieczekalaby na straz na rozlozenie posuszki. ja widzialem to na wlasne oczy ona
      sie zeslizgnela no i faktycznie spadla na poduszke i sie zsunela z niej
    • Gość: xxx Re: blok 69 czy i tam zdarzy się wypadek???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.10, 17:33
      ładna była?
      • Gość: GRUBY Re: blok 69 czy i tam zdarzy się wypadek???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.10, 17:57
        Jest baranie! Przecież żyje. Pewnie poczyta co o niej piszemy jak
        wroci do chaty. Ktoś wie co ja dobiło?
        • Gość: alkaline Re: blok 69 czy i tam zdarzy się wypadek???? IP: *.swiecie.vectranet.pl 30.07.10, 18:18
          słyszałam że w tym oknie 3 godziny siedziała , a wcześniej awantury
          było na podwórku słychać.Prawdy pewnie nikr się nie dowie.Teraz
          szpital oddział specjalistyczny na dłuższy czas murowany.Powodzenia
          dla rodziny.
          • Gość: Devil Re: blok 69 czy i tam zdarzy się wypadek???? IP: *.swiecie.vectranet.pl 30.07.10, 18:59
            Nic nie boli tak jak życie .
            • Gość: tak tak Re: blok 69 czy i tam zdarzy się wypadek???? IP: *.swiecie.vectranet.pl 30.07.10, 19:22
              podobno o chlopaka jej chodzilo...
              • Gość: tak tak tak Re: blok 69 czy i tam zdarzy się wypadek???? IP: *.swiecie.vectranet.pl 30.07.10, 19:26
                W świecie izolacji, udawanej obijetnosci, wzorow z tv gazet o pieknej
                dorastajacej milosci... ludzie lamia sie bo sa sami... sa po prostu slabi...
                nie ma obywatelskiego spoleczenstwa ktore sie zna, interesuje, sasiada ktory sie
                usmiechnie, kolegi ktory pojdzie na spacerekkk glupi spacer mogl ja uratowac...
                stracopna dusza..
                ofiara.. nas samych , nas wsyztskich... sama sie pijam teraz bo mam dola.. ale
                nie skocze.. co Wy. przezylam co ona za gowniarza.. ale wtedy isteniala jeszcze
                przyjazn.. a nie , interesowne znajomosci ... i dziekuje konkretnej osobie...
                • Gość: aldebaran Re: blok 69 czy i tam zdarzy się wypadek???? IP: 83.238.158.* 30.07.10, 19:32
                  to może popijemy razem bo też mam chęć . Lepszy taki kompan niż lusterko albo
                  kot.jak cos to pisz do mnie rafajetkun@yahoo.com.uk
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka