aga_agusia 12.07.05, 18:17 Czym można zastąpić wibrator? Już mi się znudził i szukam nowych zabawek. Może mi coś poradzicie? Tylko nie piszcie że palcem, bo to już przerabiałam i też mi sie znudziło. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martini.wnm Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:21 hmm.... a moze tak... FACETEM??? Odpowiedz Link Zgłoś
fusy_z_kawy Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:21 usiądz na butelce! moja kumpela (ktora jest metalowa) tak zrobiła i mówi, że miała zajebisty orgazm. Aha jeszcze posówaj sie poduszką. domowe sposoby:) Odpowiedz Link Zgłoś
sprawca.wielu.ciaz Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:24 fusiku twoja kolezanka to zwykla zlodziejka. Podkradla moja ideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:29 niezle musisz byc rozjechana jak posuwasz sie poduszką... buahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
fusy_z_kawy Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:31 hhahahahaha a wiesz od czego masz ten dzyndzel?? żeby go pobudzać, nie musisz wkladać sobie poduszki w dziure Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:32 dzyndzel? oj, tak na to mowia na podworku, na trzepaku? no to, dziecko, lekcja pierwsza: ten dzyndzel to sie nazywa ŁECHTACZKA !!! do czego sie jej używa = na nastepnej lekcji !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fusy_z_kawy Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:34 wiem, bo używam jej ciągle- teraz wakacje i tyyyyyylee czasu Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:35 uzywasz jej? z poduszka? wspolczuje.. ja wole faceta Odpowiedz Link Zgłoś
aga_agusia Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:38 Ja jeszcze nie mam urlopu, ale w sierpniu jade do Egiptu, mam ochotę na solidne arabskie posuwanie! Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:41 a masz cos na arabskie mendy albo arabską kiłę? powodzenia, zycze milych wakacji... ciekaw ile zaplacisz za takiego posuwacza Odpowiedz Link Zgłoś
aga_agusia Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:44 Byłam tam 2 lata temu, miałam w sumie 3 facetów poznanych w knajpie (każdy na jedną-dwie noce) i nic nie złapałam, bo oni używali kondomów. Było extra, więc chce to powtórzyć, oni maja takie duże członki! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:45 gratuluje wyboru... ale sprobuj z wielbłądem - ten to dopiero ma fujare !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! buahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
aga_agusia Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:55 fujara? oj, tak na to mowia na podworku, na trzepaku? no to, dziecko, lekcja pierwsza: ta fujara to sie nazywa PENIS!!! do czego sie go używa = na nastepnej lekcji !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 19:00 och, szkoda, ze sama czegos nie wymyslisz... buahahaha... a ja myslalam, ze do Egiptu jedzie sie ogladac piramidy, a nie dawac sie dymac Arabom !!! Odpowiedz Link Zgłoś
aga_agusia Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 19:05 W dzień możesz oglądać te kupy cegieł, a w nocy się rozerwać... Ty chyba masz 80 lat, skoro na wczasy jeździsz tylko po to żeby oglądać jakieś ruiny, stare kościoły itd. Turystyka ma zaspokajać także seksualnie! Rano idziesz sobie pozwiedzać, porobić zdjęcia dla znajomych, a potem zaczyna sie prawdziwe życie! Musisz mieć monotonne wakacje, współczuję! Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 19:13 nie.. wlasnie wybieram sie na wspaniale wakacje, do ciepluch krajów .... ale osobe, która mnie będzie zaspokajała towarzysko i seksualnie zabieram ze soba. Cóż, wspolczuje tobie. WIdac jak sie jest osoba "niezakotwiczona seksualnie" to trzeba szukac "dymaczy" po knajpach i zabezpieczac sie kondomami. Ale kazdy wypoczywa tak jak lubi :) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_agusia Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 19:16 Ja mam czas na zakotwiczenie. Na razie musze sie wyszumieć, może za rok, dwa mi przejdzie. Miłych wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 19:32 ja nie odwazylabym sie na seks z przypadowymi facetami, ale... ludzie sa rozni. I równiez życze ci milych i bezpiecznych wakacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
wrzosowska Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 23:33 buahahaha.....ale sie posmialam...temat o wibratorach a wy o dymaniu przez araby...i do tego zajebiiste texty....buahahaha...super:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ___YOUR_WHORE___ Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 19:38 aga po tej konwersacji jesteś moją idolką... też jestem zdania ze z życia należy korzystać. baw sie dobrze...anuż sie spotkamy... tyle ze ja wybieram sie w poślubną najprawdopodobniej własnie do Egiptu. Trzymam kciuki i pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
zanaa Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 11.08.05, 21:37 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24864 polecam , mozna sie niezle posmiac Odpowiedz Link Zgłoś
bajka228 Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 19:39 no to mialas farta, kondomy nie zabezpieczja przed wszystkimi chorobami wenerycznymi... mam nadzieje, ze wiesz. milych wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
kupeczka666 Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 11.08.05, 12:12 Agusia a wiesz dlaczego oni maja tak dlugie czlonki o ile maja ?! Czytalam taka ksiazke o tym dlaczego arabowie maja duze przyrodzenie, od pewnego wieku ojcowie pokazuja chlopcom jak sie masturbowac w taki sposob by cialo jamiste rozciagalo sie i nie wracalo do starego rozmiaru. Najpierw przez 5 minut trzymaj goracy recznik na penisie tak goracy az parzy, pozniej robia cos w stylu zelazne pierscienie itd. Wiec jest to cos jak sztuczny biust, nienaturalny. Lepiej chyba przespac sie z kims kto ma srednia krajowa ale ma wyobraznie a nie jakis arab ktory mysli "hmmm... mam dwadziescia pare centymetrow niemusze nic robic". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zajęty 26 lat Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 21:10 Tak czytam i nie wierzę własnym oczom... Większość wypowiedzi jest tak ordynarnych, że współczuję Waszym facetom jeśli ich macie. Gratuluję także Cosmo takich czytelniczek... Odpowiedz Link Zgłoś
aga_agusia Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:34 fusy_z_kawy napisała: > usiądz na butelce! Ooo, to jest dobry pomysł! Akurat mam w domu Dorato, więc sobie popiję przy telewizji, a potem jazda! Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
sprawca.wielu.ciaz Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:22 postaw butelke na podłodze, obejmij ja nogami, rece oprzyj na czyms i na nia siadaj Odpowiedz Link Zgłoś
fusy_z_kawy Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:23 to juz powiedziałam, wiec sie nie wtracaj Odpowiedz Link Zgłoś
sprawca.wielu.ciaz Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:25 cicho, bo jak zdejme pasa i przyrzne w dupe....... Odpowiedz Link Zgłoś
fusy_z_kawy Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:25 az mi sie mokro zrobiło jak to przeczytałam Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:30 znowu sie zsikalas? nieladnie !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:30 a co na to twoj tygrysio? nie bedzie zazdrosny o kolege? i ze ci sie mokro zrobilo? Odpowiedz Link Zgłoś
sprawca.wielu.ciaz Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:31 powinno. Masz gwarantowane lanie na mokro :D Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka10 Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:36 mimowolne oddanie moczu pod wplyem emocji,ciekawe z punktu widzenia medycyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ___YOUR_WHORE___ Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 19:40 lanie pasem po pupie... mniam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
butters77 Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 13.07.05, 17:07 sprawca.wielu.ciaz napisał: > postaw butelke na podłodze, obejmij ja nogami, rece oprzyj na czyms i na nia si > adaj ..i jednoczesnie zaczynaj otwierac tego szampana... Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka10 Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:23 Najprosciej:RĘKĄ :) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_agusia Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:28 Ręką mi już obrzydło:( Odpowiedz Link Zgłoś
nativa Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:26 to proste włóż sobie chomika dodatkowo Cie bedzie drapał delikatnie mówie Ci podobno odlot :P Odpowiedz Link Zgłoś
aryjeczka Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 13.07.05, 01:31 no co Ty, szkoda chomika :) jeszcze się biedak udusi :P Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:35 Polecam ogórka (jest fajnie karbowany), ewentualnie parówka (ale bez osłonki), nie mówiąc o rozgotowanej (koniecznie, bo zimna) kaszance. Gwarantuję, to ci się nie znudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
fusy_z_kawy Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:36 i bedzie sobie wybierać ta kaszanke z otworka przez najbliższe pol roku Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:37 znasz to z (uwaga, trudne słowo) autopsji? Odpowiedz Link Zgłoś
fusy_z_kawy Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:40 nie, moja kumpela tak kiedyś zrobiła. Już myslała, że wszystko ypłukała, ale kiedy sie ruchała ze swoim faceterm i wyleciały kulki złapała zonka. ON myślał, że sie zesrała <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:42 ruchała.. alez piekne slowo... oj, dziecko, PROSTACTWO z ciebie wychodzi w kazdym slowie, ktore piszesz... a historie, ktore wymyslasz są żenujące Odpowiedz Link Zgłoś
fusy_z_kawy Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:44 nie wymyśliłam tego. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:45 nie? to dziwne.. bo historia z kaszanka w pochwie jest stara jak stary jest Internet.... buahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
fusy_z_kawy Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:46 przypadki chodza po ludziach i historia lubi sie powtarzać widocznie:] Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka10 Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:50 a co? Ktos ci czytal bajki do poduszki? Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 19:10 fusy_z_kawy napisała: > i bedzie sobie wybierać ta kaszanke z otworka przez najbliższe pol roku Dlatego jej się nie znudzi. To będzie dodatkowe zajęcie na następne pół roku. No i jakieś zapasy, w razie głodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedronka Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? IP: *.tvkdiana.net.pl 14.07.05, 20:27 a pożniej ta parówka bez osłonki jej utknie, bedzie sie wstydziła iść do lekarza a jak juz po jakimś czasie parówka jej tam zgnije i trafi na pogotowie to tylko lekarze będą mieli polewkę.niejeden taki przypadek widzieli.miłej zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
sprawca.wielu.ciaz Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:36 a masz psa? Moze warto kupić :D Odpowiedz Link Zgłoś
aga_agusia Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:41 A fe! Jestem bardzo otwarta na różne typy sexu, ale psy, zwierzęta i dzieci nie wchodzą w gre! Nie jestem zboczona! Odpowiedz Link Zgłoś
fusy_z_kawy Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:42 a kobiety? bo ja bym chciała spróbować, jakby co to pisz na priva Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Ponawiam propozycję n/t 12.07.05, 18:46 oj, biedaczko, nie masz brania.... juz ci sie tygrysio znudzil? Odpowiedz Link Zgłoś
sprawca.wielu.ciaz Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:44 nie chciabaabys by pies zrobil ci delikatne lizanko? nie wierze Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka10 Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:38 zawsze kaszanke mozna podac partnerowi PO STAROPOLSKU Odpowiedz Link Zgłoś
sprawca.wielu.ciaz Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:40 chyba ze cos sie skaszani i potrawa nie wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka10 Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:44 Właśnie,trzeba znac troche przepisy :) <LOL> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eferalgan5000 Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 23:07 Penisem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Meskim czlonkiem. IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 00:38 agatka powiedz kidy jedziesz na te suer exstra wakacje to bede magla sie wrescie ..... hihihhhih spie..j szybko i nie wracaj !!! poznos wszystkie chorupska az ci peknie kawal dupska <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Meskim czlonkiem. 13.07.05, 00:56 oj, nastepna analfabetka - "narescie". a co dorige dziecko bedziesz mogla wrescie? bo chyba nie dokonczylas? czyzby paliwko w malutkim móżdżku sie skonczylo? a wierszyki masz urocze - na poziomie zerówki :) Odpowiedz Link Zgłoś
anusia202 Re: Meskim czlonkiem. 13.07.05, 18:11 a coz Ty sie tak madrzysz, troche DYSTANSU, pośmiej sie z tego a nie pouczaj, niech sobie pisza co chca i na takim poziomie jakim sa. Po to jest forum, na cholere wprowadzasz niezdrowa atmosfere, byle tylko kogoś ponizyc.........eh Odpowiedz Link Zgłoś
anusia202 Re: Meskim czlonkiem. 13.07.05, 18:12 agatka_to ja --->do Ciebie było tamto... Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Meskim czlonkiem. 13.07.05, 18:25 ja nikogo nie ponizam dziecko. a jak ci sie nie podobaja moje komentarze, tylko jestes fanką dagusi i i fusików - dołącz do ich fanklubu :) i nie czytaj moich komentarzy :) nie musisz ! Odpowiedz Link Zgłoś
anusia202 Re: Meskim czlonkiem. 13.07.05, 18:36 ale piszesz moja droga takim językiem, iż można wnioskować ze koniecznie chcesz podkreślić swoją wyższość. I daruj sobie niepotrzebne uwagi. A twoje komentarze czytam siłą rzeczy i są irytujące. Stuknij sie w główke i przystopuj... Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Meskim czlonkiem. 13.07.05, 18:39 a ty nie pokazujesz teraz swojej (watpliwej) wyzszosci każąc mi stukac sie w glowke i przystopowac? ja nie chce podkreslac swojej wyzszosci, tylko chce wyrazic wlasne zdanie - jak kazdy na tym forum. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blablabla Re: Meskim czlonkiem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 19:44 Zgadzam sie z Anusia, kazdy Twoj komentarz, jest po to by kgos innego obsmarowac: ta to zle zrobila, tamta to; jakbys nie potrafila zrozumiec ze rozni sa ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Meskim czlonkiem. 13.07.05, 20:51 ja rozumiem.. ale co poczne, ze glupota i bezczelnosc dzialaja mi na nerwy :) Odpowiedz Link Zgłoś
vlb Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 13.07.05, 14:09 To może kuleczki rozkoszy? A z żywnościowych pomocników ;) banany są niezawodne, ogórki też, ale banana można obać szubko ze skórki i szybciutko zjeść :] Nieraz marchewki mają bajecznie rozkoszne kształty. A jak się ma mężczyznę w domu to....pewnie są i narzędzia :D Trzonki od młotków, śrubokrętów i co tam się jeszcze w skrzynce znajdzie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaciu agusia to ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 20:50 powiem ci agusia ze jestes zje..a - bo rozne rodzaje sexu sa zejebiste :) i wogle idz gon sie z tad bo nie ma sesu abys tu pisala i tak nikt nie czyta tego dziadostwa jak innych ojezdzasz a tak pozatym ( sproboj jeszcze z siodelkiem od roweru albo rogiem od kierownicy...) Pozdrawaim Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: agusia to ja 13.07.05, 20:56 po piwersze - "sęsu, z tąd, pozatym" - nastepna analfabetka....ech.. i z kim tu gadac? po drugie - chyba nie dowidzisz - bo ja jestes Agatka,a nie agusia :) po trzecie - malo w twojej wypowiedzi "sęsu" - skoro nikt nie czyta tego, co pisze, to po co to komentujesz? a co do porad seksualnych - pusczaj sie z kim chcesz, nawet z siodelkiem od roweru, jak chlopa nie masz.. wspolczuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaciu Heh jaka dziwka.... :) nice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 21:01 Wiecie co wam powien ona jest niezla... ale na slownik ortograficzny <lol2> zaczyna juz mnie bawic te poprawianie twoje... :) powiedz lepiej pisze sie huj czy ch.. ? :) heh niezla jestes pozdrawiam twojego zmutowanego chlopaka :) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Heh jaka dziwka.... :) nice 13.07.05, 21:19 och, moj drogi, dlaczego skupiasz sie ty i inni tylko na moim poprawianiu bledow? pisze rowniez inne rzeczy.. ale wy widzicie tylko ortografie.. zboczenie chyba jakies.. hihi co do pisowni slowa, o ktore pytasz to oczywistym jest, ze napis HWDP jest skrótem pisanym z błędem :) a zmutowany chlopak = nie wiem, co to za cudo...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ___YOUR_WHORE___ Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 19:49 vlb napisał: > To może kuleczki rozkoszy? A z żywnościowych pomocników ;) banany są niezawodne > , > ogórki też, ale banana można obać szubko ze skórki i szybciutko zjeść :] Nieraz > marchewki mają bajecznie rozkoszne kształty. A jak się ma mężczyznę w domu > to....pewnie są i narzędzia :D Trzonki od młotków, śrubokrętów i co tam się > jeszcze w skrzynce znajdzie. Pozdrawiam. mmmm...pomysłowy dobromir...to mi sie podoba...pewnie noce i dnie z Tobą nieznudzone są... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelka Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 21:11 czym mozna zastapic wibrator... hmmm... penisem??? tez Ci sie znudzil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wowka Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 21:53 proponuję języczek przyjaciela, zapewniam Cię, że cos wspaniałego /jesli ma odpowiednia praktyke/ Odpowiedz Link Zgłoś
fafolot Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 13.07.05, 22:08 Ago-agusi.. W Egipcie dajesz się bzykac arabom ( piszę specjalnie małą literą ), a w Polsce komu dajesz się bzykac .. Przywiezisz aabów.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melamina Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 20:33 To jak, czas zamykać wątek, prawda? Teraz, po obejrzeniu "Gry wstępnej" powinnaś chyba mieć jakieś nowe pomysły... Odpowiedz Link Zgłoś
aga_agusia Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 14.07.05, 20:56 Gość portalu: melamina napisał(a): > To jak, czas zamykać wątek, prawda? > Teraz, po obejrzeniu "Gry wstępnej" powinnaś chyba mieć jakieś nowe pomysły... Taaa, poszukam sobie pana, który mi przypali udo rozżarzonym żelazem... a potem ponakłuwam go igłami. Ten film jest bardzo inspirujący:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 14.07.05, 22:26 Prawdziwym penisem, moze ci sie kiedys poszczesci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypolak Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? IP: *.dyndns.org, / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 22:27 > Czym można zastąpić WIBRATOR??? Otoz powiem ci: a GOWNEM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 18:12 świeczka pofalowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidka Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 18:27 idź do warzywniaka i wybierz coś odpowiedniego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ___YOUR_WHORE___ Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 19:57 moze też wibratorem ale dla odmiany analnym ? albo erotycznymi kulami z wypustkami ? proponuję też wibrujące jajeczko i tzw motylka ;-) miłej zabawy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 21:40 trzonkiem od łopaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagusia666 Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 21:43 laską dynamitu, tylko trzeba pojechać do egiptu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ___YOUR_WHORE___ Re: mna... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 23:05 samolub ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: mna... 26.07.05, 23:19 Gość portalu: ___YOUR_WHORE___ napisał(a): > samolub ! :) w tych kwestiach nie wolno Ci nazywac mnie samolubem..... :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagusia666 A śniady jesteś chłoczyku Bo tylo wtedy się nadasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 23:23 dla założycielki wątku na fagasa. Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: A śniady jesteś chłoczyku Bo tylo wtedy się n 26.07.05, 23:25 Gość portalu: dagusia666 napisał(a): > dla założycielki wątku na fagasa. moge byc.... ale nie moge byc fagasem zalorzycielki watku bo mnie zamkna za pedofilie,,, :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagusia666 Re: A śniady jesteś chłoczyku Bo tylo wtedy się n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 23:28 arabusy się nie martwią, ona też nie od tego, to i ty nie peniaj, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: A śniady jesteś chłoczyku Bo tylo wtedy się n 26.07.05, 23:30 Gość portalu: dagusia666 napisał(a): > arabusy się nie martwią, ona też nie od tego, to i ty nie peniaj, no nie? ale ja nie moge tak jakos... jak pomysle, ze ona do podstawowki od wrzesnia... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagusia666 wykonaj test uda; jeśli go przejdzie - druga wolna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 23:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ___YOUR_WHORE___ Re: mna... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 23:23 ohhh. a któż nam sie to tak obruszył ? i czemuż to ? Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: mna... 26.07.05, 23:26 Gość portalu: ___YOUR_WHORE___ napisał(a): > ohhh. a któż nam sie to tak obruszył ? i czemuż to ? najpierw ona.....ja sie zawsze wtedy unosze honorem... bardziej mnie cieszy jak ona traci przytomnosc (na prawde sie raz zdazylo) niz jak ja mam sobie, mowic brzydko, trysnac... :) tyle.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ___YOUR_WHORE___ Re: mna... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 23:28 aha. niewiele z tego rozumiem ale mniajsza o to Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: mna... 26.07.05, 23:31 Gość portalu: ___YOUR_WHORE___ napisał(a): > aha. niewiele z tego rozumiem ale mniajsza o to moze pomylilem tematy :):) przepraszam...........:P Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawostka2 zastąpić? 27.07.05, 07:54 jakoś nikt nie wspomniał o wirówce w pralce, prysznicu i młocie pneumatycznym jeżeli ma się wśród znajomych takowego:) Słyszałem, że niektórym kobietom bardzo służą stare autobusy:) Specjalnie kupują miesięczne, żeby nacieszyć się wibracjami z silnika. Jest trochę takich wozów w mniej zamożnych PKSach;) Odpowiedz Link Zgłoś
niechmniektosprzytuli Re: mna... 04.08.05, 18:21 naprawde niemasz żadnych wolnych znajomych facetów ten fakt że wibrator Ci się znudził by ich ucieszył, choć przez chwile by myśleli że jesteś dziwna, ale po jeszcze jednej chwili... Odpowiedz Link Zgłoś
kotleopold Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 27.07.05, 08:10 zdecydowanie pietruszką, ale musi być obrana, wtedy i minetka facetowi lepiejsmakuje - daje słodkawy posmak :) Odpowiedz Link Zgłoś
czerwona_truskawka witam, dawno mnie tu nie było... 04.08.05, 19:28 dezodorantem, ale najpierw zmierz sobie temperaturę pochwy i looknij w dół "pojemnik pod cisnieniem: chronic przed słoncem i temperaturą powyżej 50*C, nie przekłowac ani nie spalac... Chronic przed żródłami zapłonu, nie palic w czasie rozpylania. Chronic przed dziecmi(?) Stosowanie niezgodne z przeznaczeniem może doprowadzic do wybuchu" -ale to sie wytnie, przeciez najwazniejsza jest rozkosz! BUHAHA ding ding Odpowiedz Link Zgłoś