Dodaj do ulubionych

Czym można zastąpić WIBRATOR???

12.07.05, 18:17
Czym można zastąpić wibrator? Już mi się znudził i szukam nowych zabawek.
Może mi coś poradzicie? Tylko nie piszcie że palcem, bo to już przerabiałam i
też mi sie znudziło.
Obserwuj wątek
    • farella Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:20
      a palcem od nogi?
    • martini.wnm Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:21
      hmm.... a moze tak... FACETEM???
    • fusy_z_kawy Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:21
      usiądz na butelce! moja kumpela (ktora jest metalowa) tak zrobiła i mówi, że
      miała zajebisty orgazm. Aha jeszcze posówaj sie poduszką. domowe sposoby:)
      • sprawca.wielu.ciaz Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:24
        fusiku twoja kolezanka to zwykla zlodziejka. Podkradla moja ideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
      • agatka_to_ja Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:29
        niezle musisz byc rozjechana jak posuwasz sie poduszką... buahahahaha
        • fusy_z_kawy Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:31
          hhahahahaha a wiesz od czego masz ten dzyndzel?? żeby go pobudzać, nie musisz
          wkladać sobie poduszki w dziure
          • agatka_to_ja Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:32
            dzyndzel? oj, tak na to mowia na podworku, na trzepaku?

no to, dziecko, lekcja pierwsza:
            ten dzyndzel to sie nazywa ŁECHTACZKA !!!

do czego sie jej używa = na nastepnej lekcji !!!!!!!!!
            • fusy_z_kawy Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:34
              wiem, bo używam jej ciągle- teraz wakacje i tyyyyyylee czasu
              • agatka_to_ja Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:35
                uzywasz jej? z poduszka? wspolczuje.. ja wole faceta
              • aga_agusia Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:38
                Ja jeszcze nie mam urlopu, ale w sierpniu jade do Egiptu, mam ochotę na solidne
                arabskie posuwanie!
                • agatka_to_ja Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:41
                  a masz cos na arabskie mendy albo arabską kiłę?

powodzenia, zycze milych wakacji... ciekaw ile zaplacisz za takiego posuwacza
                  • aga_agusia Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:44
                    Byłam tam 2 lata temu, miałam w sumie 3 facetów poznanych w knajpie (każdy na
                    jedną-dwie noce) i nic nie złapałam, bo oni używali kondomów. Było extra, więc
                    chce to powtórzyć, oni maja takie duże członki! Polecam!
                    • agatka_to_ja Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:45
                      gratuluje wyboru... ale sprobuj z wielbłądem - ten to dopiero ma
                      fujare !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! buahahahaha
                      • aga_agusia Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:55
                        fujara? oj, tak na to mowia na podworku, na trzepaku?

no to, dziecko, lekcja pierwsza:
                        ta fujara to sie nazywa PENIS!!!

do czego sie go używa = na nastepnej lekcji !!!!!!!!!
                        • agatka_to_ja Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 19:00
                          och, szkoda, ze sama czegos nie wymyslisz... buahahaha...

a ja myslalam, ze do Egiptu jedzie sie ogladac piramidy, a nie dawac sie dymac
                          Arabom !!!
                          • aga_agusia Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 19:05
                            W dzień możesz oglądać te kupy cegieł, a w nocy się rozerwać... Ty chyba masz
                            80 lat, skoro na wczasy jeździsz tylko po to żeby oglądać jakieś ruiny, stare
                            kościoły itd. Turystyka ma zaspokajać także seksualnie! Rano idziesz sobie
                            pozwiedzać, porobić zdjęcia dla znajomych, a potem zaczyna sie prawdziwe życie!
                            Musisz mieć monotonne wakacje, współczuję!
                            • agatka_to_ja Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 19:13
                              nie.. wlasnie wybieram sie na wspaniale wakacje, do ciepluch krajów .... ale
                              osobe, która mnie będzie zaspokajała towarzysko i seksualnie zabieram ze soba.
                              Cóż, wspolczuje tobie. WIdac jak sie jest osoba "niezakotwiczona seksualnie" to
                              trzeba szukac "dymaczy" po knajpach i zabezpieczac sie kondomami. Ale kazdy
                              wypoczywa tak jak lubi :)
                              • aga_agusia Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 19:16
                                Ja mam czas na zakotwiczenie. Na razie musze sie wyszumieć, może za rok, dwa mi
                                przejdzie. Miłych wakacji
                                • agatka_to_ja Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 19:32
                                  ja nie odwazylabym sie na seks z przypadowymi facetami, ale... ludzie sa rozni.
                                  I równiez życze ci milych i bezpiecznych wakacji :)
                                • wrzosowska Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 23:33
                                  buahahaha.....ale sie posmialam...temat o wibratorach a wy o dymaniu przez
                                  araby...i do tego zajebiiste texty....buahahaha...super:D:D:D
                                • Gość: ___YOUR_WHORE___ Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 19:38
                                  aga po tej konwersacji jesteś moją idolką... też jestem zdania ze z życia
                                  należy korzystać. baw sie dobrze...anuż sie spotkamy... tyle ze ja wybieram sie
                                  w poślubną najprawdopodobniej własnie do Egiptu. Trzymam kciuki i pozdrawiam :)
                                  • zanaa Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 11.08.05, 21:35
                                    to po co ci tam maz?
                                    • zanaa Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 11.08.05, 21:37
                                      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24864
                                      polecam , mozna sie niezle posmiac
                    • bajka228 Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 19:39
                      no to mialas farta, kondomy nie zabezpieczja przed wszystkimi chorobami
                      wenerycznymi... mam nadzieje, ze wiesz. milych wakacji.
                    • kupeczka666 Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 11.08.05, 12:12
                      Agusia a wiesz dlaczego oni maja tak dlugie czlonki o ile maja ?! Czytalam taka
                      ksiazke o tym dlaczego arabowie maja duze przyrodzenie, od pewnego wieku
                      ojcowie pokazuja chlopcom jak sie masturbowac w taki sposob by cialo jamiste
                      rozciagalo sie i nie wracalo do starego rozmiaru. Najpierw przez 5 minut
                      trzymaj goracy recznik na penisie tak goracy az parzy, pozniej robia cos w
                      stylu zelazne pierscienie itd. Wiec jest to cos jak sztuczny biust,
                      nienaturalny. Lepiej chyba przespac sie z kims kto ma srednia krajowa ale ma
                      wyobraznie a nie jakis arab ktory mysli "hmmm... mam dwadziescia pare
                      centymetrow niemusze nic robic".
          • Gość: Zajęty 26 lat Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 21:10
            Tak czytam i nie wierzę własnym oczom... Większość wypowiedzi jest tak ordynarnych, że współczuję Waszym facetom jeśli ich macie.
            Gratuluję także Cosmo takich czytelniczek...
      • aga_agusia Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:34
        fusy_z_kawy napisała:

> usiądz na butelce!

Ooo, to jest dobry pomysł! Akurat mam w domu Dorato, więc sobie popiję przy
        telewizji, a potem jazda! Dzięki!
    • sprawca.wielu.ciaz Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:22
      postaw butelke na podłodze, obejmij ja nogami, rece oprzyj na czyms i na nia siadaj
      • fusy_z_kawy Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:23
        to juz powiedziałam, wiec sie nie wtracaj
        • sprawca.wielu.ciaz Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:25
          cicho, bo jak zdejme pasa i przyrzne w dupe.......
          • fusy_z_kawy Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:25
            az mi sie mokro zrobiło jak to przeczytałam
            • agatka_to_ja Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:30
              znowu sie zsikalas? nieladnie !!!!!!!!!!
            • agatka_to_ja Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:30
              a co na to twoj tygrysio? nie bedzie zazdrosny o kolege? i ze ci sie mokro
              zrobilo?
            • sprawca.wielu.ciaz Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:31
              powinno. Masz gwarantowane lanie na mokro :D
            • dziewczynka10 Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:36
              mimowolne oddanie moczu pod wplyem emocji,ciekawe z punktu widzenia medycyny
          • Gość: ___YOUR_WHORE___ Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 19:40
            lanie pasem po pupie... mniam ;)
      • butters77 Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 13.07.05, 17:07
        sprawca.wielu.ciaz napisał:

> postaw butelke na podłodze, obejmij ja nogami, rece oprzyj na czyms i na nia si
        > adaj

..i jednoczesnie zaczynaj otwierac tego szampana...
    • dziewczynka10 Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:23
      Najprosciej:RĘKĄ :)
      • aga_agusia Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:28
        Ręką mi już obrzydło:(
    • nativa Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:26
      to proste włóż sobie chomika dodatkowo Cie bedzie drapał delikatnie mówie Ci
      podobno odlot :P
      • aryjeczka Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 13.07.05, 01:31
        no co Ty, szkoda chomika :) jeszcze się biedak udusi :P
    • modrooka Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:35
      Polecam ogórka (jest fajnie karbowany), ewentualnie parówka (ale bez osłonki),
      nie mówiąc o rozgotowanej (koniecznie, bo zimna) kaszance. Gwarantuję, to ci
      się nie znudzi.
      • fusy_z_kawy Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:36
        i bedzie sobie wybierać ta kaszanke z otworka przez najbliższe pol roku
        • agatka_to_ja Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:37
          znasz to z (uwaga, trudne słowo) autopsji?
          • fusy_z_kawy Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:40
            nie, moja kumpela tak kiedyś zrobiła. Już myslała, że wszystko ypłukała, ale
            kiedy sie ruchała ze swoim faceterm i wyleciały kulki złapała zonka. ON myślał,
            że sie zesrała <lol2>
            • agatka_to_ja Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:42
              ruchała.. alez piekne slowo... oj, dziecko, PROSTACTWO z ciebie wychodzi w
              kazdym slowie, ktore piszesz...
              a historie, ktore wymyslasz są żenujące
              • fusy_z_kawy Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:44
                nie wymyśliłam tego.
                • agatka_to_ja Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:45
                  nie? to dziwne.. bo historia z kaszanka w pochwie jest stara jak stary jest
                  Internet.... buahahaha
                  • fusy_z_kawy Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:46
                    przypadki chodza po ludziach i historia lubi sie powtarzać widocznie:]
                • dziewczynka10 Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:50
                  a co? Ktos ci czytal bajki do poduszki?
        • modrooka Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 19:10
          fusy_z_kawy napisała:

> i bedzie sobie wybierać ta kaszanke z otworka przez najbliższe pol roku

Dlatego jej się nie znudzi. To będzie dodatkowe zajęcie na następne pół roku.
          No i jakieś zapasy, w razie głodu.
      • Gość: biedronka Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? IP: *.tvkdiana.net.pl 14.07.05, 20:27
        a pożniej ta parówka bez osłonki jej utknie, bedzie sie wstydziła iść do lekarza
        a jak juz po jakimś czasie parówka jej tam zgnije i trafi na pogotowie to tylko
        lekarze będą mieli polewkę.niejeden taki przypadek widzieli.miłej zabawy
    • sprawca.wielu.ciaz Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:36
      a masz psa? Moze warto kupić :D
      • aga_agusia Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:41
        A fe! Jestem bardzo otwarta na różne typy sexu, ale psy, zwierzęta i dzieci nie
        wchodzą w gre! Nie jestem zboczona!
        • fusy_z_kawy Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:42
          a kobiety? bo ja bym chciała spróbować, jakby co to pisz na priva
          • fusy_z_kawy Ponawiam propozycję n/t 12.07.05, 18:45
            • agatka_to_ja Re: Ponawiam propozycję n/t 12.07.05, 18:46
              oj, biedaczko, nie masz brania.... juz ci sie tygrysio znudzil?
        • sprawca.wielu.ciaz Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:44
          nie chciabaabys by pies zrobil ci delikatne lizanko?

nie wierze
    • dziewczynka10 Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:38
      zawsze kaszanke mozna podac partnerowi PO STAROPOLSKU
      • sprawca.wielu.ciaz Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:40
        chyba ze cos sie skaszani i potrawa nie wyjdzie
    • dziewczynka10 Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 12.07.05, 18:44
      Właśnie,trzeba znac troche przepisy :) <LOL>
    • Gość: Eferalgan5000 Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 23:07
      Penisem.
    • Gość: Rychu Re: Meskim czlonkiem. IP: *.spray.net.pl 12.07.05, 23:55
      • Gość: monia Re: Meskim czlonkiem. IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 00:38
        agatka powiedz kidy jedziesz na te suer exstra wakacje to bede magla sie
        wrescie ..... hihihhhih spie..j szybko i nie wracaj !!! poznos wszystkie
        chorupska az ci peknie kawal dupska <lol2>
        • agatka_to_ja Re: Meskim czlonkiem. 13.07.05, 00:56
          oj, nastepna analfabetka - "narescie". a co dorige dziecko bedziesz mogla
          wrescie? bo chyba nie dokonczylas? czyzby paliwko w malutkim móżdżku sie
          skonczylo?
          a wierszyki masz urocze - na poziomie zerówki :)
          • aryjeczka Re: Meskim czlonkiem. 13.07.05, 01:35
            "chorupska" też są niezłe :D
          • anusia202 Re: Meskim czlonkiem. 13.07.05, 18:11
            a coz Ty sie tak madrzysz, troche DYSTANSU, pośmiej sie z tego a nie pouczaj,
            niech sobie pisza co chca i na takim poziomie jakim sa. Po to jest forum, na
            cholere wprowadzasz niezdrowa atmosfere, byle tylko kogoś ponizyc.........eh
            • anusia202 Re: Meskim czlonkiem. 13.07.05, 18:12
              agatka_to ja --->do Ciebie było tamto...
            • agatka_to_ja Re: Meskim czlonkiem. 13.07.05, 18:25
              ja nikogo nie ponizam dziecko. a jak ci sie nie podobaja moje komentarze, tylko
              jestes fanką dagusi i i fusików - dołącz do ich fanklubu :) i nie czytaj moich
              komentarzy :) nie musisz !
              • anusia202 Re: Meskim czlonkiem. 13.07.05, 18:36
                ale piszesz moja droga takim językiem, iż można wnioskować ze koniecznie chcesz
                podkreślić swoją wyższość. I daruj sobie niepotrzebne uwagi. A twoje komentarze
                czytam siłą rzeczy i są irytujące. Stuknij sie w główke i przystopuj...
                • agatka_to_ja Re: Meskim czlonkiem. 13.07.05, 18:39
                  a ty nie pokazujesz teraz swojej (watpliwej) wyzszosci każąc mi stukac sie w
                  glowke i przystopowac?
                  ja nie chce podkreslac swojej wyzszosci, tylko chce wyrazic wlasne zdanie - jak
                  kazdy na tym forum.
                  pozdrawiam
                  • Gość: blablabla Re: Meskim czlonkiem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 19:44
                    Zgadzam sie z Anusia, kazdy Twoj komentarz, jest po to by kgos innego
                    obsmarowac: ta to zle zrobila, tamta to; jakbys nie potrafila zrozumiec ze rozni
                    sa ludzie
                    • agatka_to_ja Re: Meskim czlonkiem. 13.07.05, 20:51
                      ja rozumiem.. ale co poczne, ze glupota i bezczelnosc dzialaja mi na nerwy :)
    • vlb Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 13.07.05, 14:09
      To może kuleczki rozkoszy? A z żywnościowych pomocników ;) banany są niezawodne,
      ogórki też, ale banana można obać szubko ze skórki i szybciutko zjeść :] Nieraz
      marchewki mają bajecznie rozkoszne kształty. A jak się ma mężczyznę w domu
      to....pewnie są i narzędzia :D Trzonki od młotków, śrubokrętów i co tam się
      jeszcze w skrzynce znajdzie. Pozdrawiam.
      • yoma Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 13.07.05, 14:20
        Korkociągiem!
        • Gość: Kaciu agusia to ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 20:50
          powiem ci agusia ze jestes zje..a - bo rozne rodzaje sexu sa zejebiste :) i
          wogle idz gon sie z tad bo nie ma sesu abys tu pisala i tak nikt nie czyta tego
          dziadostwa jak innych ojezdzasz a tak pozatym ( sproboj jeszcze z siodelkiem od
          roweru albo rogiem od kierownicy...) Pozdrawaim
          • agatka_to_ja Re: agusia to ja 13.07.05, 20:56
            po piwersze - "sęsu, z tąd, pozatym" - nastepna analfabetka....ech.. i z kim tu
            gadac?

po drugie - chyba nie dowidzisz - bo ja jestes Agatka,a nie agusia :)

po trzecie - malo w twojej wypowiedzi "sęsu" - skoro nikt nie czyta tego, co
            pisze, to po co to komentujesz?

a co do porad seksualnych - pusczaj sie z kim chcesz, nawet z siodelkiem od
            roweru, jak chlopa nie masz.. wspolczuje!
            • Gość: Kaciu Heh jaka dziwka.... :) nice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 21:01
              Wiecie co wam powien ona jest niezla... ale na slownik ortograficzny <lol2>
              zaczyna juz mnie bawic te poprawianie twoje... :) powiedz lepiej pisze sie huj
              czy ch.. ? :) heh niezla jestes pozdrawiam twojego zmutowanego chlopaka :)
              • agatka_to_ja Re: Heh jaka dziwka.... :) nice 13.07.05, 21:19
                och, moj drogi, dlaczego skupiasz sie ty i inni tylko na moim poprawianiu
                bledow? pisze rowniez inne rzeczy.. ale wy widzicie tylko ortografie..
                zboczenie chyba jakies.. hihi

co do pisowni slowa, o ktore pytasz to oczywistym jest, ze napis HWDP jest
                skrótem pisanym z błędem :)

a zmutowany chlopak = nie wiem, co to za cudo...:)
      • Gość: ___YOUR_WHORE___ Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 19:49
        vlb napisał:

> To może kuleczki rozkoszy? A z żywnościowych pomocników ;) banany są
        niezawodne
        > ,
        > ogórki też, ale banana można obać szubko ze skórki i szybciutko zjeść :]
        Nieraz
        > marchewki mają bajecznie rozkoszne kształty. A jak się ma mężczyznę w domu
        > to....pewnie są i narzędzia :D Trzonki od młotków, śrubokrętów i co tam się
        > jeszcze w skrzynce znajdzie. Pozdrawiam.

mmmm...pomysłowy dobromir...to mi sie podoba...pewnie noce i dnie z Tobą
        nieznudzone są...
    • Gość: amelka Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 21:11
      czym mozna zastapic wibrator... hmmm... penisem??? tez Ci sie znudzil?
    • Gość: wowka Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 21:53
      proponuję języczek przyjaciela, zapewniam Cię, że cos wspaniałego /jesli ma
      odpowiednia praktyke/
    • fafolot Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 13.07.05, 22:08
      Ago-agusi.. W Egipcie dajesz się bzykac arabom ( piszę specjalnie małą
      literą ), a w Polsce komu dajesz się bzykac .. Przywiezisz aabów....
    • Gość: melamina Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 20:33
      To jak, czas zamykać wątek, prawda?
      Teraz, po obejrzeniu "Gry wstępnej" powinnaś chyba mieć jakieś nowe pomysły...
      • aga_agusia Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 14.07.05, 20:56
        Gość portalu: melamina napisał(a):

> To jak, czas zamykać wątek, prawda?
        > Teraz, po obejrzeniu "Gry wstępnej" powinnaś chyba mieć jakieś nowe pomysły...

Taaa, poszukam sobie pana, który mi przypali udo rozżarzonym żelazem... a potem
        ponakłuwam go igłami. Ten film jest bardzo inspirujący:>
    • Gość: Artur Przezywacz Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 14.07.05, 22:26
      Prawdziwym penisem, moze ci sie kiedys poszczesci
    • Gość: antypolak Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? IP: *.dyndns.org, / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 22:27
      > Czym można zastąpić WIBRATOR???

Otoz powiem ci:

a GOWNEM!!!
    • Gość: ;) Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 18:12
      świeczka pofalowana
    • Gość: lidka Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 18:27
      idź do warzywniaka i wybierz coś odpowiedniego
    • Gość: ___YOUR_WHORE___ Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 19:57
      moze też wibratorem ale dla odmiany analnym ? albo erotycznymi kulami z
      wypustkami ? proponuję też wibrujące jajeczko i tzw motylka ;-) miłej zabawy ;-)
      • Gość: Gośka Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 21:40
        trzonkiem od łopaty
    • Gość: dagusia666 Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 21:43
      laską dynamitu, tylko trzeba pojechać do egiptu
      • nataan mna... 26.07.05, 22:45

• Gość: ___YOUR_WHORE___ Re: mna... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 23:05
          samolub ! :)
          • nataan Re: mna... 26.07.05, 23:19
            Gość portalu: ___YOUR_WHORE___ napisał(a):

> samolub ! :)

w tych kwestiach nie wolno Ci nazywac mnie samolubem..... :):):):)
            • Gość: dagusia666 A śniady jesteś chłoczyku Bo tylo wtedy się nadasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 23:23
              dla założycielki wątku na fagasa.
              • nataan Re: A śniady jesteś chłoczyku Bo tylo wtedy się n 26.07.05, 23:25
                Gość portalu: dagusia666 napisał(a):

> dla założycielki wątku na fagasa.

moge byc.... ale nie moge byc fagasem zalorzycielki watku bo mnie zamkna za
                pedofilie,,, :):)
                • Gość: dagusia666 Re: A śniady jesteś chłoczyku Bo tylo wtedy się n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 23:28
                  arabusy się nie martwią, ona też nie od tego, to i ty nie peniaj, no nie?
                  • nataan Re: A śniady jesteś chłoczyku Bo tylo wtedy się n 26.07.05, 23:30
                    Gość portalu: dagusia666 napisał(a):

> arabusy się nie martwią, ona też nie od tego, to i ty nie peniaj, no nie?

ale ja nie moge tak jakos... jak pomysle, ze ona do podstawowki od
                    wrzesnia... :)
                    • Gość: dagusia666 wykonaj test uda; jeśli go przejdzie - druga wolna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 23:37
            • Gość: ___YOUR_WHORE___ Re: mna... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 23:23
              ohhh. a któż nam sie to tak obruszył ? i czemuż to ?
              • nataan Re: mna... 26.07.05, 23:26

> ohhh. a któż nam sie to tak obruszył ? i czemuż to ?

najpierw ona.....ja sie zawsze wtedy unosze honorem... bardziej mnie cieszy jak
                ona traci przytomnosc (na prawde sie raz zdazylo) niz jak ja mam sobie, mowic
                brzydko, trysnac... :) tyle....
                • Gość: ___YOUR_WHORE___ Re: mna... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 23:28
                  aha. niewiele z tego rozumiem ale mniajsza o to
                  • nataan Re: mna... 26.07.05, 23:31

> aha. niewiele z tego rozumiem ale mniajsza o to

moze pomylilem tematy :):) przepraszam...........:P
                    • ciekawostka2 zastąpić? 27.07.05, 07:54
                      jakoś nikt nie wspomniał o wirówce w pralce, prysznicu i młocie pneumatycznym
                      jeżeli ma się wśród znajomych takowego:)
                      Słyszałem, że niektórym kobietom bardzo służą stare autobusy:) Specjalnie
                      kupują miesięczne, żeby nacieszyć się wibracjami z silnika. Jest trochę takich
                      wozów w mniej zamożnych PKSach;)
                      • czerwony_fiutek Re: zastąpić? 05.08.05, 18:48
                        Wiertarka by byla tez dobra
                • niechmniektosprzytuli Re: mna... 04.08.05, 18:21
                  naprawde niemasz żadnych wolnych znajomych facetów ten fakt że wibrator Ci się
                  znudził by ich ucieszył, choć przez chwile by myśleli że jesteś dziwna, ale po
                  jeszcze jednej chwili...
    • kotleopold Re: Czym można zastąpić WIBRATOR??? 27.07.05, 08:10
      zdecydowanie pietruszką, ale musi być obrana, wtedy i minetka facetowi
      lepiejsmakuje - daje słodkawy posmak :)
      • czerwona_truskawka witam, dawno mnie tu nie było... 04.08.05, 19:28
        dezodorantem, ale najpierw zmierz sobie temperaturę pochwy i looknij w dół

"pojemnik pod cisnieniem: chronic przed słoncem i temperaturą powyżej 50*C, nie
        przekłowac ani nie spalac... Chronic przed żródłami zapłonu, nie palic w czasie
        rozpylania. Chronic przed dziecmi(?) Stosowanie niezgodne z przeznaczeniem może
        doprowadzic do wybuchu" -ale to sie wytnie, przeciez najwazniejsza jest
        rozkosz! BUHAHA

ding ding

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka