Dodaj do ulubionych

Znów tragiczny wypadek motocyklisty

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 23:51
Na dołku gdzie Barbary przechodzi w Główną (wł. na Głównej) doszło przed ponad
godziną do tragicznego wypadku motocyklisty.Nie znam szczegółów ale ślady na
jezdni wskazują że motocyklista był bardzo poturbowany nie wiem nawet czy przeżył.

Obserwuj wątek
    • Gość: magma Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 00:05
      U każdego z TYCH motocyklistów to tylko kwestia czasu, a szkoda........
      • Gość: tor Oni już tak mają IP: 212.87.232.* 18.08.06, 09:27
        Oni już tak mają, ciekawe czy sobie pojeździł na jednym kole.
        • Gość: BaRoN To nie jego wina głąby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 18:37
          Wy to ujesteście pajace ja niedaleko mieszkam miejsca wypadku i wiem jak to było
          a wy do jesteście pajace to nie jego wina była on jechał i miał pierwszeństwo a
          jechał skuterem czy czymś takim w każdym bądź razie 50 cm3 i jechał około 80
          km/h a babka jakimś transporterem wymusiła na nim z nad przeciwka i skręciła mu
          przed nosem w św. Jadwigi a on w nią uderzył to przez nią a nie tak jak wy
          sądzicie żal mi was jakby to spotkało kogoś z waszej rodziny to jak byście się
          czuli zastanówcie się wogóle co wy piszecie. Pozdro BaRoN
      • Gość: ;( Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: 82.146.246.* 23.08.06, 11:37
        dokladnie
    • Gość: joł Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.strefa.com / *.com 18.08.06, 00:14
      Zgadzam się z Tobą Magma. Brawura, brak wyobraźni ... a potem płacz. Szkoda
      ludzi (często bardzo młodych)
      • Gość: Drwal Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.juranet.czest.pl 24.08.06, 21:43
        Znam dobrze rodziców Pawła i całą rodzinę. Porządni ludzie i rozważni. Paweł
        też taki był. Od małego jeździł jednośladami. Nie szalał. A więc ci którzy
        Pawła i jego rodziców krytykują, niech sobie walną baranka w ścianę. Pawłowi
        zaś życzę żeby czół wiatr we włosach na wiecznej autostradzie.
    • Gość: sdr Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: 80.54.171.* 18.08.06, 09:41
      Szkoda samochodu na który prawdopodobnie wpadł.
      • Gość: Ziomek PAXONA Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: 80.48.157.* 19.08.06, 20:25
        SDR ty ciężki niedopierd.....Nie wiesz jak było a sie głupio udzielasz.Paweł
        leży w szpitalu i walczy o życie :( a ty sie o auto martwisz ... WON Z
        POLSKI.To była wina kierowcy samochodu bo zajechał mu droge a Paweł jeszcze
        próbował ratowac sytuacje skręcając w Jadwigi !!!A teraz idz do kosciola i,
        pomodl sie za jego zdrowie .... JESTEŚ poprostu FRAJE....M
        • Gość: WINNA Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.ids.czest.pl 22.08.06, 09:02
          PAWEŁ MA 16 LAT, TERAZ LEZY NIEPRZYTOMNY. LEKARZE NIE DAWAJA MU ZADNYCH
          NADZIEJI, ZE Z TEGO WYJDZIE. ZASTANÓWCIE KOGO TO JEST WINA, KTO MU KUPIL TEN
          MOTOR??? KAZDA NORMALNA MATKA WIE JAK MLODZI LUDZIE JEZDZA NA MOTORACH I JAK TO
          SIE CZESTO KONCZY. TO JEST JESZCZE DZIECKO, KTOREMU ONA ZNISZCZYLA ZYCIE. ZAL
          MI TYLKO PAWŁA KTORY ZA GLUPOTE MATKI PLACI NAJWYZSZA CENE!!! TO JEST TRAGEDIA,
          I TERAZ JUZ JEST ZA POZNO NA PLACZ!!!
          • Gość: Harry_man Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 11:27
            LooooooL największą zbrodnię to popełniła twoja matka drogie dziecko, że
            zdecydowała się ciebie urodzić. Inaczej nie da się skomentować tej wypowiedzi
            • Gość: WINNA Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.ids.czest.pl 22.08.06, 11:41
              WIDAC ZE NIE MASZ DZIECI, A OD MOJEJ MATKI TO WARA!!!
              • Gość: Harry_man Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 14:20
                Ty się czepiasz czyjejś matki - ja czepiam się twojej! Jeżeli nie umiesz
                zachować się kulturalnie wobec innych, nie wymagaj aby inni zachowywali się
                kulturalnie wobec ciebie. Fakt, dzieci nie mam. Jeśli ty je masz - przekaż im
                najszczersze wyrazy współczucia, bo takiej matki nie życzyłbym najgorszemu
                wrogowi. O jeździe na rowerze zapewne mogą zapomnieć, bo jaka rozsądna matka
                pozwoli swojemu dziecku wsiąść na rower podczas gdy na drodze czycha na nie tyle
                niebezpieczeństw. Zapewne na wyjazdy na dyskoteki czy zrobienie prawa jazdy też
                nie mogą liczyć. Stuknij sie w łeb kobieto i rozejrzyj do okoła. Nadopiekuńczość
                to krzywda którą wyrządzasz własnemu dziecku!
                • Gość: WINNA Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.ids.czest.pl 23.08.06, 08:37
                  DO HARRY_MAN. PAWEL BYL MI BLIZSZY NIZ MYSLISZ, I DLA MNIE JEST TO WIEKSZA
                  TRAGEDIA NIZ DLA CIEBIE. I DLATEGO NIE MOGE SIE POGODZIC Z TYM, ZE ZGINAL W TAK
                  GLUPI SPOSOB, TYM BARDZIEJ ZE NIE BYL PELNOLETNI I TO WLASNIE RODZICE
                  ODPOWIADAJA ZA JEGO BEZPIECZENSTWO. PEWNIE JESTES JESZCZE BARDZO MLODY, ALE
                  POGADAMY JAK BEDZIESZ MIAL SWOJE DZIECI, WTEDY BEDZIESZ WIEDZIAL ZE NAJWIEKSZA
                  TRAGEDIA DLA RODZICA JEST POCHOWAC WLASNE DZIECKO.
                  PS. A CO DO NADOPIEKUNCZOSCI, TO MOJE DZIECKO BEDZIE MOGLO NAWET LATAC
                  HELIKOPTEREM, POD WARUNKIEM ZE BEDZIE PELNOLETNIE I SAMO SOBIE NA NIEGO ZAROBI.
                  DO 18 ROKU ZYCIA RODZIC ODPOWIADA ZA DZIECKO I KONIEC GADKI.
                  TROCHE WIECEJ KULTURY, BO TO WLASNIE TY ZACHOWUJESZ SIE JAK SZCZENIAK!!!
                  • Gość: Harry_man Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 09:41
                    Nie piszemy z caps'em bo to po pierwsze oznacza krzyk, a po drugie ciężko się czyta.

Nie chce mi się dalej dyskutować. Przecież i tak chodzi o jedno: obwinianie
                    matki tego chłopaka jest nie na miejscu!!! Wyobraź sobie sytuację w któej
                    dziecko jedzie do szkoły rowerem i jakiś samochód w nie wjeżdża. Sytuacja jest
                    analogiczna. Wtedy też obwinisz matkę?

I jeszcze jedno:

> PS. A CO DO NADOPIEKUNCZOSCI, TO MOJE DZIECKO BEDZIE MOGLO NAWET LATAC
                    > HELIKOPTEREM, POD WARUNKIEM ZE BEDZIE PELNOLETNIE I SAMO SOBIE NA NIEGO ZAROBI.
                    >
                    > DO 18 ROKU ZYCIA RODZIC ODPOWIADA ZA DZIECKO I KONIEC GADKI.

Czyli po osiągnięciu pełnoletności twoje dziecko przestaje być twoim dzieckiem?
                    To też ciekawe.....
                  • kontrasto Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty 24.08.06, 18:08
                    Skoro zdajesz sobie sprawe z tego ze najwieksza tragedia dla matki jest pochowac
                    wlasne dziecko, to dlaczego ta na nia szczekasz?
                    Tym bardziej ze w ogole nie masz racji...
                    • motocyklista5 Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty 28.08.06, 15:53
                      umiesz czytac ?? ja pisalem do winnej tej wypadq,a nie do matki Św.P
                      Pawla..ktora zgonila na nia wine,co bylo absurdem:"wina matki,ktora kupila mu
                      motor"
          • motocyklista5 Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty 26.08.06, 00:08
            jak odczytuje z loginu jest pani "WINNA "w tym wypadq jak to jest pani <ale
            nie wiem do konca,ze to pani spowodowala ten straszny wypadek>to chcialbym
            powiedziec,ze jest pani czystym morderca,bowiem tylko mordercy nie maja
            sqrupolow,a w tym co pani napisala ich nie ma.powinna sie pani wstydzic,bo
            pozbawila pani zycia 16-letniego chlopaka,ktory mial cale zycie przed
            soba,rodzine -dziecka.jest pani matka,tak?? to prosze sie postawic na miejsu
            matki pawla,ktora przezywa najgorsze chwile w swoim zyciu.Najpierw wychowywala
            swe dziecko,by potem przez czyjs debilizm i nieodpowiedzialnosc pozbawic jej
            rodzonego syna.TRAGEDIA JEST TO MALO POWIEDZIANE.Matka Pawla jest wlasnie
            normalna<mimo ze Jej nie znam>,tak jak moja Matka,ktora rowniez kupila mi
            motor,bo tez ma do mnie zaufanie i wie ze jestm dobrym kierowca,a jedyne czego
            sie obawia to takich kierowcow jak pani,nie bede pani obrazal na forum ,bo
            zycia to Pawlowi nie przywroci niestety.. jakby byla pani matka to by tak pani
            nie napisala,bo zrzucanie winy na Boga ducha winna matke Pawla jest zalosne!!!
            bylem dzis na pogrzebie,bo jechalem razem z kolegami na motocyklach i
            sqterach.widzialem Matke Pawla,jak przezywala ostatnia droge syna i to nie ona
            zniszczyla mu zycie ,a przy okzaji swoje -TYLKO PANI!!!!!troche taktu w tym
            wszystkim.przy okazji chialbym powiedzie,ze nie jestem zwolennikiem PiS-u,ale
            oni mieli dobry pomysl-a mianowicie kare smierci i uwazam,ze jest ona w tym
            przypadq nalezyta,nawet nie za to co pani zrobila tylko za to co pani wypisuje
            tutaj!! i za ten brak jakiejkolwiek skruchy!ale ja nie jestem straznikiem prawa
            tylko wlasciwy wydzial sprawiedliwosci oceni pani wine i nalezycie ukaze,choc
            takich krzywd nie da sie naprawic,ale mam nadzieje,ze Pan Bog osadzi pania
            bardziej.ja jako motocykista nie chcialbym zeby na drodze jezdzili tacy
            kierowcy jak pani!!Smierc Pawla jest kolejnym dowodem na to,ze nie my-
            motocyklisci jestesmy piratami drogowymi tylko kierowcy samochodow,ktorzy nie
            licza sie z nami w zaden sposob,a potem pisza o 'dawcach nerek',bo to przez was
            giniemy.chcialbym jeszcze podziekowac wszystkim kolegom motocyklistom i
            ludziom,ktorzy byli na pogrzebie za obecnosc i za to,ze pozegnalismy Pawla z
            prawdziwa klasa,mam nadzieje patrzyl na nas z nieba i cieszyl sie,ze tyle osob
            go szanowalo i pozegnalo w czcigodny sposob,
            P.S, Pawle mamy nadzieje,ze bedzie Ci dobrze w niebie !!! nigdy nie zapomnimy
            Ciebie i tego co sie stalo...Kondolencje dla calej rodziny,a Winnej pani zycze
            wiecej rozumu i serca i tego zeby sie na drogach nie pokazywala nigdy wiecej.
            • motocyklista5 Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty 26.08.06, 00:28
              te ostre slowa sa kierowane do winnej w tym wypadq,bo jesli osoba ,ktora
              posluguje sie loginem WINNA nia nie jest to przepraszam.
            • Gość: WINNA Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.ids.czest.pl 28.08.06, 09:23
              to nie ja spowodowalam wypadek! wypadek spowodowal mezczyzna. jak nie masz
              sprawdzonych informacji to nie pisz glupot!!!
          • Gość: kuzynka Pawła Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 14:40
            Co ty kobieto wypisujesz co??Weź no się walnij w ten pusty baniak,iel ty masz
            lat co??2??.Jak mozesz tak mowic.zastanow sie.njagorsza tragedia jest to ze ty
            nie umiesz myslec pusta babo.brak mi slow na to co ty napislas.nie znasz tych
            ludzi wiec nie powinnas wogole napisac czegos takiego pustaku
            • Gość: ja Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: 212.87.244.* 28.08.06, 14:50
              zginal mlody chlopak-to wielka tragedia. To jest jednak forum publiczne i chyba
              troche kultury sie nalezy (kierowane do znajomych s.p. Pawla)...
            • Gość: WINNA Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.ids.czest.pl 29.08.06, 08:54
              Bardzo ładne słownictwo, jestem pod wrażeniem!!!!! Rodzine Pawła znam lepiej
              niż myślisz. To co napisałam jest prawdą i pewnie jesteś zbyt młoda żeby to
              zrozumiec. Trochę więcej kultury na przyszłość!!!!
              • Gość: DD Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 20:11
                Zamknij się już i daj Mu odpoczywać w spokoju !!!
        • Gość: jack Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 08:29
          słuchaj,dojechałem do tego zdarzenia od strony barbary po kilku sekundach od
          uderzenia,ten chłopak mnie wyprzedzał na zakrecie przy kosciele barbary około
          60 na godzine,to czysta głupota,tam jest bardzo nierówna nawierzchnia i
          ograniczenie do 30,tak wiec prawie moazna powiedziec-czesciowo doprowadził do
          tego zdarzenia,dla potwierdzenia moich słów powiem Ci ze jechali jeszcze raqzem
          z nim kumple na innych skuterach,którzy po wypadku bali sie podjechac do niego
          i chwile przeczekali na terenie stacji paliw na orlen na barbary.
          • Gość: WINNA Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.ids.czest.pl 24.08.06, 10:14
            POGRZEB PAWŁA JEST JUTRO O 13.00.
      • Gość: przyjecielPawła2 Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: 80.48.157.* 19.08.06, 22:45
        Kur....wa ludzie nie wiecie wogule jak to bylo.Teraz przez jakiegos ku...tasa
        chlopak ktury ma 16 lat walczu o zycie.Na miejsu kierowcy bym siedzial w
        kosciele i sie modlił.
      • Gość: MalinaA Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: 80.48.157.* 20.08.06, 00:40
        Tak to juz zawsze jest...ploty i ploty. Zapytajcie rodziny np. i dopiero cos
        piszcie lub mowcie. Jak to czytalem to mi sie plakac chcialo..jestem kolega lub
        i moze przyjacielem Pawla bylem z nim wtedy gdy mial wypadek...lepiej sobie
        poczytajcie co ludzie pisza a nie piszecie GLUPOTY! Pomyslcie co rodzina teraz
        przezywa..on jechal wporzadku..Pawel zawsze jezdzil spotkojnie..byl
        najspokojnieszy na drodze z nasz wszystkich no ale to juz nie jego wina...teraz
        walczy o zycie i mam nadzieje ze wyjdzie z tego!! Juz nie uslyszymy dzwieku
        RS'ski ale Paksona jeszcze nie raz!!!!!!!!!
      • Gość: budrys Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 12:40
        ty<sdr> jaka szkoda samochodu ty go nawet nie znałeś on jeździł wolno i
        bezpiecznie żeby ciebie to nie spotkało bo ten wypadek spowodował koleś który
        jechał samochodem masz szczęście że cie nie znam bo ciebie nie było by mi
        szkoda zareb..bym cie rękami więc się już nie odzywaj
      • Gość: Szyderca... Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 01:38
        sdr ty głupi ..y sku..synu! gdybym Cie znał za.. bym Cie ku.. żywcem ty
        pie..ny patologiczny głobie... mamejo .. !
        Tacy jak ty nie powinni wogule sie tu udzielać! Dziecie neostrady !
        takich ludzi jak ty powinni palić
        na stosie...
        A ten głupi h.. czy ta pi.. co wycjechałą tym autemm...
        Stara pi.. naucz sie jexdzic, kto ci dał wogule prawojazdy dewoto( słyszałem zę
        to baba)
        By Cie h.. strzelil... Gdyby Cie tam pi.. niebyło , gdybys jechałą normalnie
        tak jak powiinaś Paweł nie lezał by teraz w szpitalu na ostrym z Dziurą w głowie...
        Trzeba było poczekać i ty i on by dalej zylisćie szczęsliwie... choc tacy ludzie
        jak ty to niekoniecznie żyją dobrze.. next patologia. !

Znam Pawłą i wiem jak on jexdził... niebede o tlumaczył bo gdyby niewiem jak
        szybko jechał to i tak pi.. powinnaś czekać ! Nie ty miałąś pierwszeństwo...

sdr jestes najwiekszym h..em z jakim miałem doczynienia, lamo .....
        Za.. bym Cie łogrze...

Ps miejmy nadzieje ze PAweł wyzdrowieje, że nadal bedzie mugł sie ciesyzć życiem
        jak my, że bedzie w pełni sprawny fizycznie i psychicznie jak my, miejmy
        nadzieje że on i jego rodzina poradzą sobie w tych najtrudniejszych chwilach !!!

Modlimy sie o to wszyscy !

Przepraszam za te wulgi ale takiego sku..synstwa nieda sie inaczej określić !
        • Gość: Harry_man Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 10:20
          Szyderca... - wybacz, ale jak dla mnie to ty przedstawiasz się jako dzieciak
          neostrady i jak nie umiesz się kulturalnie wypowiadać to nie powinieneś tego
          robić. Dałeś większą plamę niż ten gość który martwił się o samochód
          • kontrasto Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty 24.08.06, 18:11
            Harry, jestes niezly, calkiem niezly...
            Absolutnie sie z Toba zgadzam, Szyderca to jakis kompletny furiat...
      • Gość: Felloo Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 16:13
        szkoda samochodu wez zastanow sie co mowisz samochodu wina była idioto!! jak
        mnie tacy ludzie denrwuja ;/
      • Gość: August Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 01:31
        Szkoda to mi ciebie jest. zastanow sie co ty piszesz. chyba nikt z twoich
        bliskich nie jezdzi na motorze. a szkoda bo moze bys zmienil o nich zdanie. moze
        wypadek byl nie z jego winy. byles tam ze komentujesz?? jedni lubia cpac drudzy
        sie ku..c a jeszcze inni jezdzic szybko na motorze. przemysl swoje wypowiedzi
      • Gość: ...... Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 11:46
        szkoda to jest mi tylko otoczenia w ktorym przebywasz idioto. szczerze zycze ci
        popaprancu, aby ciebie cos podobnego spotkalo. nie wiem jak mozesz pisac,
        ze "szkoda samochodu". wg mnie dla takich osob jak ty nie ma miejsca wsrod
        ludzi tylko wsrod zwierzat. (biedne zwierzeta...)
    • Gość: Harry_man Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 09:45
      To nie jest tak, że wina zawsze spoczywa na motocykliście. Dla tych którzy
      jeżdżą po 200km/h i ze skrzyżowań na jednym kole nie ma litości, ale co z tymi
      normalnymi którzy wpadają na samochody które wymuszają na nich pierwszeństwo?
      Ludzie - weźcie motocykl i pojeździjcie troche po drogach. Zobaczycie jak to
      jest być "niewidzianym" przez innych. Większość wypadków z udziałem motocykli
      jest powodowanych właśnie przez samochody których kierowcy nie są przyzwyczajeni
      do obecności jednośladów na drodze i jakby ich nie zauważają.
      • Gość: Gość Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 10:01
        Na miejscu nie było żadnego rozbitego samochodu(ani na poboczu),przejeżdżaliśmy
        tam kiedy jeszcze policja i straż zabezpieczały miejsce.Plotka głosi że motor
        najechał na tira, który nawet nie odczuł uderzenia i pojechał dalej ale to nie
        jest informacja sprawdzona. Może ktoś wie coś pewnego?
        • Gość: ostry dyżur Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 09:53
          po co ci szczegóły książkę piszesz czy ci brakuje plot do magla, lepiej módl
          się o życie Pawła
        • Gość: Imperator Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 00:05
          Przestancie wszyscy pierd....olic glupoty bo az nie moge tego czytac ja i inni
          koledzy paxona sa tak wkurw....ieni na to co wy idio..ci piszecieze poprostu sie
          nie da tego opisac...dajcie juz z tym spokuj...dajcie mu odpoczywac w spokoju a
          nie wymyslacie jakies chore ploty nie jechala znim zadna dziewczyna i nie udezyl
          w tira tylko w samochud osobowy i jechal znim kolega ktory tyklko zlamal palec a
          Pawelek niestety nie zyje...:(([*]
      • Gość: włókniarz 47-43 oby tylko zachowały się organy przeszczepowe... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.06, 20:28
        łoł
        • Gość: muni Re: kobieto czy ty znasz treść piątego przykazania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 15:36
          co miałeś na myśli pisząc to słowo. Bardzo szkoda mi paxona był zaje......!
          kolegom. w sercu karzdego motocyklisty rozszalała się nienawieść do kobiety
          ktura zabiła pawła
    • Gość: matka Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 18.08.06, 10:10
      Niestety mój znajomy zginął w taki sposób, osierocił trójkę małych dzieci :( nie
      była to jego wina, jechał prawidłowo, ostrożnie i wolna, a nieostrożny , który
      nie jechal prawidłowo i nie jechal wolno i to autem wymusil pierszeństwa i zabił
      ojca trójki dzieci!
      Także nie mówcie , że każdy....oczywiście STOP PIRATOM DROGOWYM,ale nie ważne
      czym jeżdzą!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: ziuta Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 17:10
        To nie byla jego wina
        • Gość: Imbus Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 20:09
          Boze ludzie co Wy mowice. Akurat Paweł(ten motocyklista)to byl moj kolega
          jechala z nim jedna osoba ktora mowi ze jechali okolo 45 km/h. Boli mnie bardzo
          ze pewnien gosc napisal ze szkoda samochodu, poniewaz Pawel teraz lezy w
          szpitalu i walczy o zycie wszyscy sie o niego strasznie martwimy. Ten wypadek
          nie byl z jego winy. Jakis debil wymusil pierszenstwo... Mam nadzieje ze Paweł
          wroci do zdrowia
    • Gość: ŁataA Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 20:34
      Wy debile jedne:/ gadacie że szkoda samochodu... to była wina kierowcy
      samochodu a Paweł jechał prawidłowo jeszcze chciał uciekac w Jadwigi ale nie
      zdążył bo głupia baba jeszcze gazu dodała!!A Ty "Imbus" nie mów że to był twój
      kolega tylko to jest twój kolega bo on żyje!!
      • Gość: ewa Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 20:41
        Ciekaw jestem jak można jechać motocyklem 45 km na godz,chyba na 15 minut.
        • Gość: Imbus&Kajtek Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 22:32
          No sory Łata pomylilo mi sie on nadal jest moim kolega bo wciaz jest wsrod nas i
          tak zostanie kto mysli inaczej jest ciezkim niedopie...... W koncu wiesz jak to
          bylo Łatek
        • Gość: ostry dyżur Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 09:55
          to był zwykły skuterek ido...o
      • Gość: Gość Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 21:37
        W starciu z samochodem motocyklista jest bez szans tak samo jak bez szans jest
        osobowy w starciu z tirem,a na samym dole tego łańcucha pieszy i to bez względu
        na to kto jest winny. Trzeba po prostu myśleć szybciej niż jechać.
    • Gość: edek181 Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.06, 21:38
      No tylko nie gadajcie ze koleś jechał 45 km/h bo jeszcze czegoś takiego w życiu
      nie widziałem.Ci tzw dawcy jezdżą dużo więcej, nie mówie że akurat on ale
      napewno nie jechał 45km/h bo tam jest z lekkiej górki i nie da rady...
      Współczucie dla chłopaka i jego rodziny
      • Gość: s Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: 212.160.86.* 19.08.06, 22:04
        prawdopodobnie z nim jechala 17 letnia dziewczyna ktora zginela na miejscu (ta
        informacja nie jest w 100% pewna)
        • Gość: ŁataA Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 22:40
          co Ty "s" pier*****z:/ z nim jechał kolega który ma tylko złamanego palca:/
      • Gość: icco Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.pl / *.sfc.pl 19.08.06, 22:17
        Masz recje debilu każdy motocykl w momencie ruszania ma już ponad 200 km/h i nie
        ważne czy skręca czy stoi zawsze ma tyle.

Czy każdy kto ma pistolet jest bandytą? Pomyślcie troche jakby jechał więcej to
        by pewnie nie żył.
        • Gość: ŁataA Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 22:43
          no i co ty "icco" wiesz?? gó.. a wiesz dlaczego bo on miał motorower więc 200
          to nie poleci!! (miał bo motor jest skasowany)
      • Gość: ostry dyżur Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 09:56
        to był zwykły skuterek kre..ty..e a on jaechał za autobusem, więc ile wyciąga
        ikarus MPK????
        • Gość: Harry_man Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 10:21
          > to był zwykły skuterek kre..ty..e a on jaechał za autobusem, więc ile wyciąga
          > ikarus MPK????

To był w końcu skuterek czy RS'ka bo widzę tutaj pewne sprzeczności w waszych
          wypowiedziach
          • Gość: Ziomek Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: 80.48.157.* 22.08.06, 14:11
            To była RS'ka,bo gdyby to był skuter to Paweł napewno nie byłby w takim stanie:(
      • Gość: szymon Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 00:12
        Chcialem wszystkich którzy interewsuja sie dalszym loszem pawla poinformowac
        iz poawel zmarł o 18 30 22.08 w naszych sercach zawsze zostanie nie zapomnanym
        kolegą i przyjacielem ...(*)
    • Gość: juzek Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.man.czest.pl 19.08.06, 22:24
      no i co z tego ??
      • Gość: Gość Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.06, 22:34
        Tak ciekawe!!Tylko z nim jechal mój kolega który ma zlamana ręke a niee żadna
        dziewczyna w wieku 17 lat i jechali 45km/h a niee 200 bo to był motorower,a nie
        motocykl!!!!!Paweł Mamy nadzieje żę wyjdziesz z tego!!!!!!!!!!!
    • Gość: Harry_man Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 23:11
      Dobra, widzę, że trochę się naszło kolegów motocyklisty, mamy więcej faktów to
      zabiorę głos. Wiem już skąd te twierdzenia, że jechał 45km/h - w końcu to
      motorower i według prawa więcej jechać nie powinien. Prawo prawem, a
      rzeczywistość rzeczywistością. 99% motorowerów ma pościągane blokady i w
      rzeczywistościu poruszają się 60-90km/h. Gdyby jechał 45km/h to do zderzenia
      prawdopodobnie wogóle by nie doszło (skoro mówicie, że miał czas na to by
      spróbować uciec w Jadwigi). W ostateczności gdyby doszło to wyhamowałby na tyle,
      że uderzenie byłoby niewielkie. Nie wciskajcie ludziom ciemnoty!

Inną sprawą jest, że jak dla mnie mógłby jechać i 80-90km/h - i tak jest
      niewinny. Pierwszeństwo wymusił samochód i to jego kierowca powinien w pełni
      ponieść konsekwencje.

Motocykliście życzę jak naszybszego powrotu do zdrowia!
    • Gość: Koleżanka Pawła Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.juranet.czest.pl 19.08.06, 23:16
      Ludzie zbastyjcie, już wiadomo, iż wina jest kierowcy samochodu. Teraz
      trzymajmu kciuki i miejmy nadzieje, że wyjdzie z tego. Miejcie troche
      współczucia i zróbcie cokolwiek dla tego chłopaka, nie może przeciesz nas
      opuścic, on ma dopiero 16 lat. Pomódlcie się, życzcie mu szczęścia cokolwiek,
      ale do jasnej *@$^* nie obwiniajcie go!
      • Gość: kolega Pawła Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 09:34
        Z Pawłem spotykałem się najcześciej na zlotach motocyklistów....
        On naprawde wolno i rozważnie jeździł, wkońcu to motorower.
        Życze mu jak najlepiej, szybko powracaj !!
        I nie odbwiniajcie kogoś niewinnego jak nie znacie faktów !!
        Pozdrawiam
    • Gość: Budrys Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 09:57
      Ludzie nie piszcie takich głupot w stylu że jechała z nim jakaś dziewczyna
      która nie przeżyła jechał z nim mój kolega który ma tylko złamanego palca i
      jest troche poobdzierany i oni napewno nie jechali 130km/h jak to ktoś
      powiedział,ludzie to jest motorower pojemność skokowa 50cm,znam go on zawsze
      jeździł wolno rozważnie,nawet gdy stał miał zapięty kask,jest nam teraz
      wszystkim ciężko,ale rodzinie najbardziej,ale będzie dobrze Paweł wyzdrowieje i
      poraz kolejny będziemy z Nim gadać.Współczucia dla rodziny i dla samego Pawła,3-
      mamy kciuki,i jeszcze raz nie piszcie takich głupot
    • Gość: Mazia Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.slowiki.org / *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.06, 13:32
      „Szlachetne zdrowie,
      nikt się nie dowie
      jako smakujesz,
      aż się zepsujesz..”
      Lecz jak już zdrowie
      przywrócą Tobie,
      każdy się dowie,
      o tym sposobie.
    • Gość: Monia c Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.slowiki.org / *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.06, 13:33
      Kiedy chorujesz, pamiętaj o tym
      nawet jak zdrowie będzie daleko!
      Gdy coś płynie pod prąd, kiedyś zmieni..
      Swój kierunek i popłynie z rzeką.
      • Gość: mariusz Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.06, 17:43
        No i jak ? wiadomo coś ? Jaki jest stan kolegi ?
        • Gość: Piotrek Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.pools.arcor-ip.net 20.08.06, 18:46
          Mam nadzieje ze gosc z tego wyjdzie, bo z tego co wypowiadaja sie tutaj rozne
          osoby, to nie byl typowym polskim motocyklista.
          Natomiast prosze mnie oswiecic, bo przeczytalem wszystkie te wypowiedzi i nie
          znalazlem nic konkretnego o kierowcy. Czy zostal zatrzymany???
          • Gość: etria Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.juranet.czest.pl 20.08.06, 21:57
            kolo 29lat, nie wiem, wiadomo że był u rodziny poszkodowanego w wypadku nic
            wiecej
            • Gość: kolezanka Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 22:21
              Jak wiadomo Paweł jeździł bardzo ostroznie , ale napewno jechał wiecej niż 60
              km/h . Kierowca z Zawiercia wymusił mu pierwszeństwo . Chiał się ratować
              skręcając na Jadwigi . Uderzył w Citroena Berlingo . Ma uszkodzony mózg ,
              obrzek , krwiaki ... Walczy o życie ;( , a ludzie piszą szkoda samochodu ...
              Jak sku..elu mogłeś tak napsać !! Paweł jest w śpiączce , stan jest bardzo
              krytyczny i złamaną rękę , proszę o wiare i modlitwe za niego .
              • Gość: lolek :( Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.06, 23:36
                Szkoda tego chlopaka... ale mam nadzieje ze wyjdzie z tego. Sam jezdze 50siątką i wiem co robia debile w puszkach(kierowcy samochodow) :/ .
                • Gość: kolega Pawła Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 21:56
                  Proszę, aby ktoś, z rodziny, blskich znajomych pisał na bierząco wiadomośći
                  odnośnie zdorwia Pawła....
                  Módlmy się o jego zdrowie.... :(
                  Miejmy nadzieje, że z tego wyjdzie !!
                  Paweł trzymaj się!!
                  • Gość: Ada Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 22:07
                    Trzeba modlić sie o zdrowie i życie Pawła i wierzyć, że wszystko bedzie
                    dobrze...
                  • Gość: ;( Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: 82.146.246.* 23.08.06, 11:36
                    pawel nie zyje l(
                • Gość: ble Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 22:00
                  ej ludzi ale to niebyła 50ccm tylko od kumpla wiem który go znał że to było
                  120ccm a koleś ma ze 16 lat
                  • Gość: kolezanka Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 22:09
                    po pierwsze kretynie to nie byla 120 :| tylko 80 i ma 16 lat . Stan sie
                    pogorszył ..
                  • Gość: ZIOM PAXONA 3 Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: 80.48.157.* 21.08.06, 23:36
                    ej Ku....rwa BLE kopni sie w glowe ty debilu po pierwsze powiedz jak ten kolega
                    ma na imie i gdzie mieszka a po drugie je....bac jaka to byla pojemnosc wiez ze
                    teraz muj kolega Pawel walczy o zycie a wy piszecie bzdety jeb...nijcie sie <I
                    IDZCIE DO KOSCILO SIE POMODLIC>
    • Gość: Virago Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 12:16
      Szkoda.... wielka szkoda i bardzo smutno. Nie bede komentowal wypowiedzi
      kretynow ktorym zal samochodu itd. to nie moj poziom. :-]
      Pawlowi zycze zeby z tego wyszedl i zeby mial jeszcze okazje pojezdzic na wielu
      innych sprzetach, poczuc przyslowiowy wiatr we wlosach itd. ...
      Kilka lat tamu na ul. Slaskiej vis a vis poczty zginal moj kolega majac na
      blacie 40 km/h, mimo ze jego motocykl mol spokojnie osiagnac predkosc 200km/h.
      Na koniec refleksja - to dobrze ze idioci ktorzy po takiej historii zaluja
      rozbitego samochodu nigdy nie jezdzili i nie beda jezdzic (mam nadzieje)
      motocyklem. Na pewno dzieki temu wiele istnien zostalo oszczedzonych.

PS.
      Pawel, nie znam Cie, jestem od Ciebie podad 2 razy starszy, ale mocno trzyma
      kciuki i wale dzisiaj na JG w twojej intencji.
      • Gość: Harry_man Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 14:24
        > Na koniec refleksja - to dobrze ze idioci ktorzy po takiej historii zaluja
        > rozbitego samochodu nigdy nie jezdzili i nie beda jezdzic (mam nadzieje)
        > motocyklem. Na pewno dzieki temu wiele istnien zostalo oszczedzonych.

Gorzej! Oni będą jeździć samochodami. Może samochód nie osiąga takich prędkości
        jak motocykl, ale waży kilkakrotnie razy więcej. Żadne istnienie nie zostanie
        oszczędzone. Jak ktoś jest debilem, debilem pozostanie i prędzej czy później
        wyrządzi komuś niewinnemu krzywdę (tak jak stało się w opisywanym przypadku)
    • Gość: kolega Pawła Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 20:38
      ŚP
      Paweł nie żyje
      • Gość: on Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 21:00
        zmarł ten chłopak???kiedy??czy ta wiadomość jest prawdziwa???
    • Gość: wiola Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 21:05
      Niech Bóg ma go w swojej opiece.
      Kondolencje dla rodziny.
      • Gość: mmm Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 22:00
        zmarł ten chłopak???kiedy??czy ta wiadomość jest prawdziwa???
        • Gość: Martaa Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 22:56
          prawdziwaa:( choć trudno w to uwierzyć..;
          • Gość: [*] Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 23:04
            Paweł nie żyje to niee może być prawda!!!!!!!
            • Gość: Ku...... Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.prenet.pl 22.08.06, 23:38
              SP. Pawel nie zyje.
              Osobiscie bylem w szpitalu gdzie podano taka informacje.

W czwartek o 5 00 rano na parkingu martketu OBI spotykaja sie wszyscy
              motocyklisci z Czwy i jedziemy do kosciala 30 km za Częstochowe, gdzie wszyscy
              wspolnie pomodlimy sie za Pawla. To straszne co sie stalo. Jezeli ktos z forum
              posiada motocykl, motorower, skuter - mam nadzieje, ze zrozumie powage
              sytuacji, bo moglo sie to przytrafic kazdemu z nas i przyjedzie pomimo wczesnej
              pory i pojedzie z nami pomodlic sie o zycie wieczne naszego przyjaciela -
              milosnika i pasjonata jednosladow :(:(
              • Gość: kolega Pawła Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 08:27
                Szczere kondolencje dla rodziny :( :( :( :(
                Widocznie tak miał zapisane, ale dlaczego tak wcześnie ?! :(
                • Gość: gimnazjalistka Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 11:04
                  Osobiście Pawła nie znałam, chodziłam jedynie do tego samego gimnazjum co on,
                  chlopak zawsze wydawał mi sie bardzo miłą i spokojną osobą. Wszyscy bardzo
                  przeżyli to co sie wydarzyło, nawet ja- zupełnie mu obca osoba. Wszyscy mieli
                  wielką nadzieję..;(;(;( a teraz? Najgorsze jest to, że to przecież nie była
                  jego wina, ale tak juz ten świat jest ułożony, że niewinne osoby zawsze płacą
                  za błedy tych drugich.:(:(:(
                  • Gość: [*][*] Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 11:14
                    przeież wszyscy mieli nadzieje, ze wydziesz z tego! dlaczego sie poddales?!
                    przeciez byles taki mlody, miales cale zycie przed soba... dlaczego? nadal nie
                    umiem tego zrozumiec... to nie byla przeciez twoja wina :(:(:(:(
                  • Gość: Martaa Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 11:23
                    ..a to wszystko przez jednego cieciaa który jeździć nie umieeee..! kur**
                    Żegnaj Paxon[*] :(:(:(
                    • Gość: Ku.... Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.prenet.pl 23.08.06, 11:29
                      [*] Paxon wszyscy zapamietamy Cie takim jakim byles - a byles naprawde super
                      gosciu. Wszyscy motocyklisci napewno zapamietaja te date w swoich sercach,
                      glowach, umyslach -17.08- :(:( Niech Bog ma Cie w Swej Opiece ...

Pamietajcie Jednosladowcy. 5.00 (rano) w Czwartek (jutro) odbedzie sie
                      spotkanie wszystkich motocklistow i grupa pojedziemy 30 km za Czwa zeby
                      pomodlic sie za zycie wieczne naszego kolegi/przyjaciela Pawelka :(:(
                      • Gość: Ku..... Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.prenet.pl 23.08.06, 11:31
                        Zapomnialem dodac, ze spotkanie odbedzie sie na parkingu marketu "OBI" w
                        Czwie ... :(:(:(:( [*]
    • Gość: Ziomek PAXONA [*] Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.06, 11:29
      Znałem cię zaledwie półtora miesiąca.Byłeś zajebistym ziomkiem.Byłeś jednym z
      nas... i nadal zostaniesz.Nigdy o tobie nie zapomnimy ,składam kondolencje
      rodzinie Pawła. [*] ;(;(;(
    • Gość: sad Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 11:51
      a czy wiadomo juz kiedy jest pogrzeb
      • Gość: Ku..... Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.prenet.pl 23.08.06, 12:11
        Co do pogrzebu to jeszcze nie wiadomo, natomiast ja bym sie sklanial ku
        Piątkowi (25.08) bo nie sądze, że może to się dalej przełożyć w czasie,
        natomiast wspólna modlitwa motocyklistów za jego dusze - jutro o godzinie 5
        rano na parkingu marketu OBI ... PAXON [*]
        • Gość: bezimienna Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 12:14
          on na to nie zasluzyl ;(;(;(
          • Gość: bezimienna Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 12:17
            caly czas mam nadzieje, ze to tylko zly sen, ze niedlugo sie obudze i wszystko
            bedzie tak jak dawniej, prosze niech mi ktos powie, ze to tylko jakis koszmar,
            ze to nieprawda =(=(=(
            • Gość: O. Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 12:32
              Jedyne co nam pozostaje to zintegrować się w czwartek i pojechać się pomodlić za
              Ś.P Pawła [*] Mimo tego iż go osobiscie nie znalem to w koncu był jedym z nas ,
              wiec pamietajcie o spotkaniu , chociaz tyle mozemy jeszcze dla niego zrobic.
        • Gość: Ku...... Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.prenet.pl 23.08.06, 22:18
          Co za Ludzie się teraz rodzą ...
          Co za pie..na znieczulica na lódzkie cierpienie. Nie rozumiem naprawde ludzi
          którzy mają predyspozycje by być i pomodlić się za Pawła razem z nami jutro o 5
          rano tylko nie chce im się zwlecł z łózka dupska o tej godzinie :/ To jest
          naprawde przykre. Nie jestem wrednym i zaciętym człowiekiem, ale naprawde nie
          życze im, żeby ich coś takiego samego spotkało, i żeby ich w tej
          najtrudniejszej dla ich rodzin chwil olali tak jak oni olali śmierć śp.
          Pawełka :(:( To jest straszne !! :/ :/ :/
          • Gość: Bart_b Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 23:54
            Trudno sie czyta takie tematy, trudno sie slucha przez telefon ze ktos umiera a
            tym bardziej ze to ktos tak mlody, ale jeszcze trudniej czyta sie wypowiedzi
            ludzi ktorzy nie znaja slowa "pasja". Debili w stylu "szkoda samochodu"
            przemilcze, natomiast mocno zaniepokoila mnie Pani ktora zajmoje stanowisko
            matki polki. mysle ze nie zdaje sobie pani sprawy ze takie podejscie jest mocno
            krzywdzace. ludzie maja to do siebie ze jak im sie czegos zakazuje to tym
            bardziej chca to robic podobno zakazany owoc smakuje najlepiej. a jak sie pani
            poczuje w momencie gdy wydzie na jaw ze pani dziecko i tak robi to czego mu
            zakazano?

Przykro czytac wypowiedzi ludzi bez pasji. tacy ludzie nigdy tego nie
            zrozumieja. niebezpieczne,szybkie,drogie itd ale co z tego jak to choroba?

jezdze od 15 lat mam rodzine dziecko i nie jestem psychopata szalencem ani
            morderca. to moja pasja bo czym jest czlowiek bez pasji?

Oczywiscie prawdopodobienstwo przegrania walki z samochodem jest 100% ale co z
            tego?

Pawalowi zycze spokoju duszy jego rodzinie szybkiego powrotu stabilnosci (jako
            takiej) a cale reszcie refleksji. niech ofiara tak mlodej osoby nie bedzie
            zmarnowana. kierowco samochodu zanim wykonasz manewr 3 razy sie zastanow.
            motocyklisto pamietaj ze to TY jestes na przegranej pozycji i manetka gazu to
            nie wladza nad calym swiatem.
    • efendii Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty 23.08.06, 12:50
      Spokój Panie jego duszy. Nic więcej nie należy mówic. Cała dyskusja w moim
      przekonaniu jest MOCNO nie na miejscu. Usznujmy jego spokój ... Poprostu
      [*]
      • Gość: martushia Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: 218.75.93.* 23.08.06, 17:05
        Ja jestem innego zdania. takie forum jest potrzebne ponieważ piszemy na nim to
        co myślimy i takie coś jest potrzebne. gdybym mogla to bylabym jutro napewno na
        obi ale nie moge byc..niestety prosze pomudlcie sie za mnie w intencij
        pawła..którego nie znałam.. kondolencje dla rodziny i przyjaciół...
        motocykliscie uważajcie jak jezdzicie! paweł bedzie zawsze w naszych sercach i
        pamięci a to jest najwazniejsze..my nie zapomnimy !!!
        • Gość: jakis koles Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: 212.87.244.* 23.08.06, 23:39
          ludzie co wy wogole wygadujecie sam mam motorower mam 17 lat i wiem jak sie
          jezdzi w gronie tych glupich kierowcow ktorzy jezdza autami oczywiscie
          niewszystkich ale wiekszosc wogole niepatrza na motorzystow tylko na samych
          siebie ale niezwazaja uwagi na to co by bylo jak by oni jechali tym motorem po
          prostu to jest chamstwo bo mieszkamy w takim glupim kraju czasami widac na
          drogach ze ktos chce wjechac a drugi go niechce wpuscic bo taka jest wlasnie
          polska w innych krajach jest calkiem inaczej wy sie klucicie ze to wina rodzicow
          ze kupuja motory dzieciom kazdy ma miec swoj rozum a niebedzie ktos za niego
          myslal najlepiej zamknac dziecko w domu i zeby nigdzie niewychodzilo po waszych
          komentarzach widocznie wam o to chodzi a po pierwsze to niebyla jego wina tylko
          tej glupiej kobiety chlopak dopiero zacynal zycie i juz go niema tak moze sie
          stac z kazdym z nas i to nietylko przez motor przemyslcie co mowicie.....
          • Gość: baba Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 16:35
            Szkoda młodego życia.Może byłby kimś wielkim? W tym przypadku zawiodła
            wyobrażnia i zasada ograniczonego zaufania do innego użytkownika drogi. (')(')
            (').
          • Gość: miki Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.212.26.63.tisdip.tiscali.de 24.08.06, 16:57
            ale dlugie zdanie :(
            • Gość: Martaa Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 11:46
              dzisiaj pogrzeb..;( Paweł na zawszeee.. [*]
              • Gość: Kolega Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.06, 12:01
                Dzisiaj pogrzeb:(:(
                • Gość: gość Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.06, 12:38
                  piekne to bylo co zrobiliscie pod obi... [']
                  • Gość: Chomik Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 15:25
                    wielkie wyrazy wspołczucia dla rodziny i przyjaciół Pawła.[*]
                    • Gość: Martaa Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 16:00
                      ..i po pogrzebie..rodzina..przyjaciele..znajomi..wiele motocyklistów..wiele
                      kwiatów..i wiele łez..:( Każdy ma chwile że sie powoli żegnaa ale czemu tak
                      wcześnie?:( .......... zasłużył sobiee na taki piekny pogrzeb..

Nigdy Cie Paweł nie zapomnimy..
                      • Gość: BaRoN Z kąd był Paweł??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 19:03
                        Może nie wypada mi pytać ale chciałbym wiedzieć z kąd był Paweł chociaż go nie
                        znałem to zapaliłem znicz na miejscu wypadku bardzo mi jest przykro też kocham
                        jednoślady i nieraz wystarczy chwila nieuwagi albo skórczysyństwo ze strony
                        innych
                        i gotowe całyczas o tym myślę i mi przykro żałuje że go nieznałem. ;)
                        • Gość: Kolega Re: Z kąd był Paweł??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.06, 21:49
                          Paweł był z Ostrów obok Blachowni niestety szkodaż żę już go niema ale mozę tam
                          jest mu lepiej:)[*]
                      • Gość: znajoma Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 21:39
                        Zasłuzył na ten pogrzeb bo był dobry miły i kolezenski. Cała ta procesja tych
                        motorów to był dla niego najlepszy chołd jaki mozna było mu odac bo on to
                        kochał. Szkoda tylko ze przez jakas babe juz nigdy nie usłyszymy jego SR,ki i
                        Jego jadacego z reszta chłopaków. Niech pan ma Go w swojej opiece> ;(;(;(

Nigdy O Tobie Nie Zapomnimy Paweł!!!!;(;(
          • kontrasto Poprawa warunkow 24.08.06, 18:39
            Problemem nie sa tylko kierowcy. Problemem jest podejscie nas wszystkich.
            Potrzeba nam zmienic nastawienie do ludzi w ogole. Trzeba zwrocic uwage na to ze
            druga osoba ma takie samo prawo do zdrowia i zycia jak my, ma swoja rodzine,
            historie, prace, dom i tak dalej. Wielu o tym zapomina...
            Jezdze od czasu do czasu w Czestochowie na rolkach. To jak zachowuja sie
            kierowcy jest skandaliczne! Troche wyrozumialosci, nawet jesli jade srodkiem
            ulicy, bo tak jest bezpieczniej i wygodniej to nie trzeba od razu "napedzic mi
            stracha zebym sie nauczyl", tylko po prostu podjechac i chwile poczekac a ja
            natychmiast zjezdzam, jak tylko widze auto. Czasem jesli blisko do skrzyzowania,
            to znowu ja powinienem liczyc na wyrozumialosc kierowcow zeby pozwolili mi
            dojechac do skrzyzowania. Nie, oni od razu musza trabic "bo im sie spieszy, a
            mnie nie i tak nie powinno byc na drodze". Ja sie pytam, jak potem spoleczenstwo
            ma byc zdrowe, jak mamy miec sportowcow. Przeciez to ze nie ma rowerzystow
            rolkowcow w naszym miescie to jest wina wlasnie naszego podejscia.
            Ale sie rozpisalem. Mam prosbe, zwracajcie troche uwage na innych i cwiczcie
            cierpliwosc, a sami odczujecie ze jest bezpieczniej.
    • Gość: rider Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.pl / *.sfc.pl 25.08.06, 18:03
      Bo jeżdza po drogach jak wariaci, wcale mi ich nie szkoda,tylko strach by innym
      nic złego przez nich się nie stało. Nasza policja powinna częściej zatrzymywac
      motocylkistów do kontroli, i wystawiać im wyższe mandaty za wykroczenia ( z
      konfiskatą motoru włącznie !!!)
      • Gość: Virago Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 18:28
        tylko motoru ??? a reszte czyli rame, kierownice, owiewki itd. zostawia :-]
        zanim cos napiszesz to naucz sie ze motor jest jednostka napedowa motocykla a
        pozniej zabierz sie za konfiskowanie, Tobie chyba skonfiskowano podreczniki do
        szkoly echhh... I naucz sie jeszcze, ze w przypadku jakiejkolwiek kolizji z
        udzialem motocykla w 99% najbardziej poszkodowany jest wlasnie motocyklista.
        Niedawno GW przedstawiala statystyki kolizji i wypadkow, zajrzyj i zobaczysz ze
        kolizje i wypadki z winy motocyklisty stanowia promil (mam nadzieje ze
        zrozumiesz znaczenie tego terminu) ogolnej liczby zdarzen.
        Bez pozdrowien.
      • Gość: anonim Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.juranet.czest.pl 25.08.06, 18:33
        ty skurw...ielu ja mozesz tak napisac nie znales go to zamknij ryja i nie
        wypowiadaj sie!!!!!!! nie wiesz jak to bylo i nie wiesz jak pawel jezdzil.
        • Gość: BaRoN Szacunek dla niego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 18:57
          Nieznałem go ale mi go szkoda i macie racje że to są downy dla których się liczy
          auto albo co kolwiek takich to tylko w łeb kijem i nic więcej. pozdrawiam
          wszystkich fanów jednośladów i składam kondolencje jego Bliskim.
          • Gość: rider Re: Szacunek dla niego IP: *.pl / *.sfc.pl 25.08.06, 20:28
            Jako człowieka, że zginął to szkoda - bo młody był i cały świat przed nim stał
            otworem i świeć Panie nad jego duszą. Lecz jako motocylkisty hmm... Co prawda
            wypadki, były, są i będą i na to się nic nie poradzi. Trzeba po prostu mieć
            wyobraźnie. Widząc ludzi jadących na motocylkach czasami mam wrażenie że jej
            zupełnie nie mają. Sam widziałem taki przypadek, gdzie jadąc trasą tuż przed
            światłami, grupka młodych ludzi na motorach wyprzedzała mnie z lewej i prawej
            strony jednocześnie!(a należy dodać że środkiem nie jechałem-lecz prawym pasem)
            W dodatku jeden z nich jechał na tylnim kole! Przed światłami są koleiny, jeden
            nieostrożny ruch i nieszczęście gotowe - zastanówcie się nad tym.I nie chodzi
            mi wcale o mnie lecz o nich. Czy to jest normalne? Po co kusić los.
            PS: Poza tym kultura osobista niektórych osób wypowiadających swoją opinię
            jest naprawde na bardzo niskim poziomie. Wulgaryzmy, których używają świadczą
            jedynie o osobach których ich stosują. Pozdrawiam
            • myszka600 Re: Szacunek dla niego 25.08.06, 20:57
              zaskakuja mnie negatywne opinie na temat motocyklistow przeciez to tez ludzie
              tylko poruszaja sie takim srodkiem transportu.nie wiem dlaczego ludzie sa tak
              negatywnie nastawieni do nich.powinniscie raczej zwrocic uwage na
              nieodpowiedzialnych kierowcow ktorzy jezdza jak ciamajdy.apel do wszystkich
              kierowcow PATRZCIE W LUSTERKA I WIEKSZY SZACUNEK DLA MOTOCYKLISTOW.
              SZCZERE WYRAZY WSPOLCZUCIA DLA RODZINY PAWLA.
              • Gość: rider Re: Szacunek dla niego IP: *.pl / *.sfc.pl 25.08.06, 21:48
                Zgadzam się z Tobą myszka600,"wariat drogowy jest w każdym z nas" - cytat z TV.
                Kierowcy samochodów osobowych też nie są idealni,czasami jest to młody kierowca
                lecz z czasem dojdzie do wprawy.Początki zawsze były trudne.O wiele gorzej jest
                gdy delikwent jedzie na podwójnym gazie, bądź po prostu głupieje by zaszpanować
                przed kolegami bądź dziewczyną. To właśnie tacy ludzie powodują najwięcej
                wypadków. Są nieodpowiedzialni a środek transportu jakimi się poruszają nic nie
                ma tu do rzeczy.Pozdrowienia
        • Gość: Piotrek Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.pools.arcor-ip.net 25.08.06, 22:10
          Opanuj sie troche kolego, opanuj...
          • Gość: Ku..... Do forumowicza "RIDERa" ! ! ! SpAdAj ! ! ! IP: *.prenet.pl 26.08.06, 01:13
            JEDNA POŚBA ODE MNIE DO UŻYTKOWNIKA O NICKU "RIDER" - WYŁĄCZ TO FORUM I NIE
            PISZ JUŻ NIC, BO JAK CZYTAM TO JA I RESZTA KOLEGÓW ŚP. PAWŁA TO AŻ NAS TRZEPIE.
            POSIEDZ SOBIE NA INNYCH STRONACH A Z POSTU O PAWLE POPRTU SPADAJ ! W TAKIM ZALU
            TY DAJESZ JAKIES POUCZENIA. DAJ SOBIE SIANA! PRZPERASZAM I POZDRAWIAM ...
            • Gość: Siostra Pawełka Re: Do forumowicza "RIDERa" ! ! ! SpAdAj ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 09:32
              Bardzo chciałabym podziekować wraz z rodzicami motocyklistą , którzy
              zorganizowalimu mu piekny pogrzeb . Myslę , że ŚP. Pawełek jest z tego dumny i
              widząc swój pogrzeb cieszył się , że tak go zapamietaliście . Jestem dumna ze
              swojego brata , naprawdę zasłuzył sobie na taki pogrzeb ;( . Szkoda , że ten
              hołd z tej okazji ;( .
              • Gość: Ku.... Re: Do forumowicza "RIDERa" ! ! ! SpAdAj ! ! ! IP: *.prenet.pl 27.08.06, 00:35
                Do siostry ŚP. Pawła ...
                Martynko. Paweł zasłużył sobie na takie pożeganie. Był super kolegą, znajomym,
                motocyklistą. Dołożyłem wszelkich starań, by zebrać jak największą liczbę osób
                i pokazać wszystkim zgromadzonym jaki naprawde był Pawełek i na jakie
                porzegnanie zasłużył. Mam nadzieję, że jakoś będziesz się trzymać i Ty i
                rodzice, dziadkowie jak i my bliscy koledzy dla Pawła. Mam nadzieję, że Pawełek
                widział to wszystko i jest dumny z całej ceremoni :(:( Szkoda, że tak szybko.
                Nigdy o nim nie zapomnimy :(:(:(
                W całym żalu składam najszczersze Kondolencje - M. Kulesza.
    • Gość: Imperator Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 11:49
      slyszalem ze ten samochodu nie prowadzila ta baba tylko jakis naje....bany chlop
      ciekawe jak by bylo jak byli byscie na miejscu jego rodzicow ja to wam zginol by
      16 letni syn przez glupote kierowcy tego samochodu mam nadzieje ze zostanie
      surowo ukarana ukarany nie za ten wypadek ale za to co pisze na forum...
      chcialem podziekowac wszystkim ktorzy przyjechali porzegnac Pawła...:((
      • Gość: Imperator Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 12:05
        moim zdaniem nie sa sensu sie klucic..dajcie juz z tym spokuj...dajmy odpoczywac
        pawlowi w spokuju...niestety nikt nie jest w stanie odwrocic tej tragedi:((((
        niech spoczywa w spokoju...:((((
        [*]
        • Gość: ewcia Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: 80.48.157.* 26.08.06, 13:16
          zgadzam sie z Imperatorem dajcie juz paxonowi spokoj nikt nieodwruci tego co sie
          stało... a i jeszcze jedno pytanko słyszał ktos o tym ze podobno dzisiaj
          nad stawem mozna przyniesc lampke i zapali przy zdjeciu pawła ???? doszły mnie
          takie słuchy i niewiem czy ot prwda?? spoczywaj w spokoju paweł][*]
        • ewcia1811 Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty 26.08.06, 13:32
          zgadzam sie z imperatorem zakonczcie juz te kłutnie!!! nieodwrucimy juz tego co
          sie stało... spoczywaj w spokoju paxon[*] a i mam pytanko doszły mnie słuchy ze
          dzisiaj na d stawem ma byc połozene zdjecie pawła aby zapalic lampke czy to
          prawda bo teraz juz niewiem a tyle plotek chodzi na ten temat?????
          • Gość: Karolina Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: 195.189.52.* 26.08.06, 23:18
            dajcie juz spokoj z tymi dociekaniami kto prowadził, ile jechał itp.
            Najwazniejsze jest to ze zginał człowiek, człowiek niewinny, młody, przed którym
            zycie stało otworem. I nie wazne jest to czy był motocyklista, czy kierowca
            samochodu. W takim wypadku kazdy z nas moze zginac i nie wiemy gdzie i kiedy. To
            ze był motocyklista wcale nie przesadziło o tym wypadku. To wina osoby siedzacej
            za kierownica i tyle:)))) Teraz jedynie mozemy sie modlic za dusze Pawła i
            wspominac go z jak najlepszej strony. Oby zawsze pozostał w naszych sercach!!!!!!
            • Gość: KULESZ Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.prenet.pl 27.08.06, 00:41
              Dziękuje wszystkim motocyklistą za przybycie w imieni Swoim, Siostry Śp. Pawła
              oraz Rodziców, Rodziny i jego najbliższych przyjaciół, którzy zaraz po
              pogrzebie dzwonili do mnie i dziękowali za pomoc w organizacji tak pięknej
              ceremoni pożegnanlnej dla Pawełka [*] który jak najbardziej sobie na takie
              pożegnanie zasłużył :(:( Niech spoczywa w spokoju :(:( DZIĘKUJE JESZCZE RAZ !
              • Gość: Paulinka Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.i-dsl.info 30.08.06, 19:07
                Jest mi bardzo przykro z powodu śmierci Pawła. W ogóle ludzie... Co wy gadacie?
                Przecież Jego śmierci nie są winni rodzice. Czy wy nie rozumiecie, że istnieje
                coś takiego jak PASJA? W ogóle ludziom, którzy tak jeżdżą samochodami, że
                powodują wypadki ze skutkiem śmiertelnym powinni ucinać jedną nogę i jedną
                rękę. Juz nie mowie ze powiina być kara śmierci za takie wykroczenia. Ludzi co
                się z wami dzieje? Ja też miałam wypadek w maju 16.05.2006r. i również
                walczyłam o życie w tym samym szpitalu co Paweł. Doskonale mogłam być na Jego
                miejscu. Dziękuję Bogu za to, że przeżyłam, choć tak jak on miałam liczne
                obrażenia w tym głowy to samo, ale jakoś wywalczyłam życie. W tym wypadku co ja
                miałam zginął 47 letni mężczyzna, kobieta 66 ltnia już nigdy nie stanie na
                nogi. Ja mam połamane nogi i póki co nie mogę chodzić. Pawełek był znajomym
                moich koleżanek i kolegów, miał przed sobą całe życie. No, ale co tutaj duzo
                mówić. NASZE DNI SĄ POLICZONE! Nikt nie zmieni tego co ma się stać. Co będzie,
                to będzie! Składam najszczersze kondolencje Jego rodzinie rodzicom i
                przyjaciołom. Dlaczego giną niewinni ludzie? Na to pytanie odpowiedzieć może
                tylko jedna osoba! Ja też mam chłopaka który jeździ jednośladem i za każdym
                razem, kiedy Go widzę jak ode mnie wychodzi zastanawiam się czy jeszcze Go
                zobaczę, ponieważ bardzo się o Niego boje! Nie będę się już rozpisywać...
                Pawełku na zawsze pozostaniesz w naszych serduszkach [*]
                • Gość: WINNA Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.ids.czest.pl 31.08.06, 08:03
                  DO PAULINKI. "Dlaczego giną niewinni ludzie?" - ano dlatego, że nie mają
                  wyobraźni. Jeżdzą z taką prędkością, że osoba siedząca za kierownicą samochodu
                  nie jest w stanie przewidzieć kiedy i skąd pojawi sie szaleniec na motorze.
                  Pewnie nie masz jeszcze prawa jazdy i nie wiesz jak to jest, kiedy spoglądasz w
                  lusterko i nie ma nikogo, zaczynasz wyprzedzać, a tu niewiadomo skąd bieże się
                  motor, którego praktycznie nie słychać (ścigacz). Sami są sobie winni i dobrze
                  wiedzą czym grozi jazda tak szybkim motorem. Nie obwiniaj kierowców, bo jakby
                  motorów było tyle co samochodów to co drugi motocyklista byłby na cmentarzu. A
                  z tym obcinaniem kończyn - to nie ośmieszaj się!!!!
                  • paulinka1303 Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty 05.09.06, 13:51
                    WINNA!! Sama miałam wypadek 16.05.2006 do tej pory nie moge chodzic a Paweł
                    jeździł ostrożnie wiec nie wiem dlaczego mnie obwiniasz za moja wypowiedź
            • Gość: (*) Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.06, 14:14
              do jakiej szkoly chodzil Paweł ?? (*)
              • Gość: Siostra Pawełka Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 14:23
                Szaweł chodził do Gimnazjum w Blachowni , a teraz miałam z nim iść razem do
                klasy do Ekonomika na zarządzanie i organizacje firmą .
                • Gość: grzegorz gajda Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 18:26
                  Mam 43 lata jestem ojcem Pawła który niestety przegrał ze śmierciom Jego
                  marzeniem były motory Bardzo je kochał Tak jak ja. Bardzo chcę podziękować
                  serdecznym ludziom Przeciwnikom WICEWERSA .Jeszcze raz dziękuje wszystkim
                  motocyklistom i serdecznie nastawionym osobom w stosunku do Pawła
    • Gość: jednoślad Re: Znów tragiczny wypadek motocyklisty IP: 217.96.15.* 27.08.06, 21:03
      przykro mi.
      • Gość: plazik ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 22:25
        jest mi strasznie przykro, nadal nie mogę uwierzyć w to, co się stało, pogrzeb
        był na prawdę piękny, wspaniały, mamy nadzieję, że podobał się Pawłowi w
        niebie, to co Nam pozostało to wspomnienia, smutek, łzy, i żal, że to akurat On
        w tak młodym wieku od Nas odszedł... wszyscy nie umiemy w to do końca uwierzyć :
        ( znałam go krótko, gadałam kilka razy, ale jego śmierć przeżyłam bardzo mocno,
        przypuszczam, że tak jak każdy z Nas... Panie opiekuj się Nim [*] to mógł być
        każdy z Nas :( kondolencje dla Ciebie Martynko, rodziców i wszystkich bliskich,
        mam nadzieję, że przetrwacie te najcięższe chwile...
        • Gość: DD Szczere kondolencje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 00:42
          Wyrazy współczucia dla rodziny ŚP Pawła ... Niestety nie mogłem uczestniczyć w
          pogrzebie i mszy z powodu nieobecności w Częstochowie (dzisiaj dopiero
          przeczytałem na forum). Sam jestem użytkownikiem skutera miałem 2 wypadki obydwa
          z winy kierowców, którzy wymusili pierszeństwo ale miałem trochę więcej
          szczęścia niż Paweł. Apeluje do wszystkich użytkowników samochodów - nie
          jestescie sami na drodze są jeszcze piesi, rowerzyści, motocykliści itd. WIĘCEJ
          ROZWAGI !!!
          • Gość: Martyna Re: Szczere kondolencje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 22:52
            Dzisiaj miesiąc jak odszedłeś od nas :( [*] Wiedz , że na zawsze pozostaniesz z
            nami ... i bedziesz wiecznie w naszych sercach . Wierzę w to , że jesteś tam
            szczęśliwy i nie cierpisz .. :( Brakuje Cie nam tutaj :(
            • Gość: KuLeSz Re: Szczere kondolencje IP: *.prenet.pl 22.09.06, 23:43
              Paweł. Minuta Ciszy za Ciebie ...
              Mam nadzieję, że jest Ci tam dobrze ...
              Szkoda, że nie ma Cię tu z nami :(:(
              [*]
              Apeluje do wszystkich o modlitwe za Pawla. Dokladnie miesiac temu odszedl od
              nas ten wspanialy, i przezorny czlowiek - nie zasluzyl na to :(:(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka