mortyrka 17.05.04, 17:55 Może być na Kase Chorych ale może być także prywatny. Ale taki żeby miał sprzęt do USG u siebie w gabinecie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kudlatek22 Re: SZukam dobrego ginekologa z KOSZALINA 18.05.04, 08:17 Błasiński Piotr .Super lekarz.Przyjmuje prywatnie i państwowo na Monte Cassino.Poszukaj w książce telefonicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
tarka77 Re: SZukam dobrego ginekologa z KOSZALINA 18.05.04, 09:15 Hej. Ja chodzę do Łabędzia. Jestem zadowolona, ma oczywiście usg w gabinecie. Na co dzień pracuje w szpitalu. Przyjmuje na Rokosowie. Jeśli bys szukała w książce tel. to moze być tam jeszcze stary adres (Młyńska), ale telefon został ten sam. Odpowiedz Link Zgłoś
olina2 Re: SZukam dobrego ginekologa z KOSZALINA 19.07.04, 12:02 Dr Melnyczuk-pracuje w szpitalu i ma gabinet- usg itp. Dr Łabądź, też wporządku. Odpowiedz Link Zgłoś
magdab78 Re: SZukam dobrego ginekologa z KOSZALINA 25.07.04, 23:15 Hej! Całą ciążę (do 9.11.03r urodziłam ślicznego Synka)chodziłam do dr.Gąski, jest zastępcą ordynatora w Koszalińskim Szpitalu. Miłam spore problemy z ciążą, więc kto jest lekarzem prowadząym ma ogromne znaczenie. Wszyscy lekarze wymienieni wcześniej są OK! Pozdrawiam, a który to tydzień? Odpowiedz Link Zgłoś
hanya00 Re: SZukam dobrego ginekologa z KOSZALINA 12.10.04, 00:59 a co myslicie o dr pstrokonskiej?przyjmuje na ul.ksiezycowej-za szpitalem Odpowiedz Link Zgłoś