Dodaj do ulubionych

Biuro wycieczek fakultatywnych w Side

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 12:38
Witam wybieram sie do Side, chciałam bym zwiedzić Pamukale i
Kapadocie, a wiem ze z hotelu te wycieczki są drogie. Proszę o
polecenie jakiegoś biura na mieście, ale z polskim przewodnikiem.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: jj Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.gdynia.mm.pl 06.07.08, 19:59
      ja moge polecic biuro jolcia&adam's ktore bylo juz oceniane bardzo
      pozytywnie na forum, nie zdajduje sie co prawda w samym side ale
      jest swietne.pozdrawiam:)
      • isabeau Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side 06.07.08, 20:06
        Tylko niestety to biuro nie organizuje wycieczek dla wczasowiczów z Side, a do
        Alanyi to jednak kawał drogi...
      • Gość: krzysztof Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.kalisz.mm.pl 22.04.09, 18:21
        W połowie maja będę w Side, proszę o przesłanie oferty na adres biekrz@o2.pl.Z
        góry dziekuję.
    • Gość: Lena z Pacho tours Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: 85.110.235.* 06.07.08, 22:24
      Witam Magda.
      Jestem Lena z BP 'Pacho Tours'. Od 12 lat prowadze biuro, ktore
      miesci sie w centrum Alanii na ul. Ataturk 83/D.
      Zabieramy turystow z Side na wycieczki do Pamukkale, Kapadocji,
      Efes - Pamukkale, Mira - Demre - Kekowa, Rafting i Green Kanyon.
      Jezeli jestescie zainteresowani nasza oferta prosze podajcie swojego
      e-maila :)

• Gość: Lena z Pacho tours Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: 85.110.235.* 06.07.08, 22:32
        Zarezerwowac wycieczki z Side mozna telefonicznie: po przyjezdzie do
        hotelu wystarczy skontaktowac sie ze mna przez sms +905356708842 w
        ktorym prosze podac nazwe hotelu i numer pokoju, a ja oddzwonie do
        Panstwa do pokoju. Zaplacic mozna w autokarze.
        Zapraszam serdecznie do Alanii!

Nasz adres:
        Ataturk Street 83/D
        07400 Alanya/Antalya
        tel: +9 242 511 98 48
        kom: +905356708842
        e-mail: kemallena@msn.com
        • Gość: girl82 Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.broker.com.pl 08.07.08, 21:36
          prosze o przeslanie oferty na dubiel1@tlen.pl
        • Gość: girl82 Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side 1 IP: *.broker.com.pl 08.07.08, 21:36
          prosze o przeslanie oferty na dubiel1@tlen.pl
        • justaste1 Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side 13.08.08, 09:58
          również bardo prosze o przeslanie oferty na mail
          justaste@poczta.onet.pl
          • Gość: mietek Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.chello.pl 02.08.09, 14:01
            jezeli mozna prosic to i ja prosze o oferte z side w trminie 05-12.08
            gprokopiuk@tlen.pl dziekuje
        • Gość: kaja Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 16:20
          Czy ja również mogłabym dostać ofertę i cennik ? Mój mail q-werty1@o2.pl Z góry
          dziękuję.
          • Gość: kaja Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 23:58
            Nie mogę sie z Panią skontaktować,zwraca mi maile. Napiszę więc na forum. Bardzo
            dziękuję za ofertę i cennik. Chciałam zapytać ile
            dni wcześniej trzeba rezerwować miejsca? Jesteśmy zainteresowane m.in.
            raftingiem. I jeszcze jedno pytanie. Jak długo trwa spływ i czy jest to trudna
            trasa? Z góry dziękuję za wszelkie informacje i serdecznie pozdrawiam. mój mail
            q-werty1@o2.pl
            • Gość: Lena z Pacho tour Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: 85.110.232.* 16.08.08, 12:25
              Witam serdecznie!
              Zarezerwowac wycieczki wystarczy 2 dni wczesniej przez sms
              +905356708842, lub przez internet kemallena@msn.com, a po przylocie
              potwierdzic sms-em.
              Sam splyw trwa ok 2,5-3 godzin z przerwami.
              Pozdrawiam i zapraszam do pieknej Alanii!
              • Gość: emc Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.08, 22:41
                Witam.Proszę o przesłanie oferty wycieczek dla rej. Side i cennika
                na adres ewa.halat@wp.pl [4 osoby dorosłe od 17.09].Z góry wielkie
                dzięki.
        • Gość: malgos30w Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: 83.17.219.* 05.09.08, 18:05
          witam! rowniez prosze o przeslanie oferty i cennika.jedziemy z osmiolatkiem 30.09.08 do joy nashira resort. jestesmy zainteresowani raftingiem i Pamukkale.Bardz prosze o podanie przybizonego czasu wycieczek i czy jest polski przewodnik.z gory bordzo dziekuje.mail:kulus@naszewesele.pl
        • Gość: Kinga Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: 82.147.53.* 01.03.09, 19:38
          Witam. Proszę o wysłanie oferty na adres kinga.dulanowska@wp.pl
          Będziemy w Side 26 sierpień. Mamy ochotę na Pamukale i Kapadocia
          oraz spływ
        • Gość: tasha Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.10, 19:29
          Witam:)Prosiłabym o wysłanie cennika i ofert wycieczek na adres:
          tasha2008@o2.pl. Wybieramy się do Side w sierpniu. Z góry dziękuję i
          pozdrawiam.
      • Gość: malwa Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.40.101.118.sub.mbb.three.co.uk 11.08.08, 20:49
        Mogłabym poprosić o przesłanie oferty wraz z cennikiem na adres marylka2203@wp.pl
      • madzik70 Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side 16.08.08, 00:09
        Bardzo prosze podać szczegóły na maila madzik70@onet.eu
      • Gość: klara22 Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.chello.pl 23.08.08, 10:17
        Proszę o przesłanie oferty na adres gzawinski@o2.pl
        Grzękuję
      • Gość: bety Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.airmax.pl 24.08.08, 17:56
        proszę o przesłanie oferty
        • Gość: bety Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.airmax.pl 24.08.08, 17:58
          mój mail kubacka@waszczuk.pl
          • Gość: gringo Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: 193.151.50.* 26.08.08, 18:43
            prosze o przeslanie oferty na juan21@vp.pl
      • Gość: OlaC Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.08, 13:36
        Ja także prosiłbym o przesłanie ofert wycieczek na adres
        olageo@tlen.pl Dziękuję
      • aha-14 Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side 05.09.08, 21:38
        Witam Panią serdecznie
        Będe w Kumkoy od 24.09 byłabym ogromnie wdzięczna za przesłanie mi
        oferty Pani biura, gdyż interesuje moją rodzinkę parę wycieczek. Z
        góry dziękuję Pani i pozdrawiam mój adres stasia1807@op.pl
      • Gość: mungo Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.goleniow.vectranet.pl 11.02.09, 18:10
        mungo55@o2.pl proszę o cennik, dziękuję!
      • Gość: krzysztof Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.pomorska.policja.gov.pl 05.03.09, 11:30
        Dzień dobry wybieramy się z żoną w czerwcu do Sidy proszę o oferty wycieczek
        dziękuję .Mój adres kgladykowski@wp.pl
      • Gość: mungo Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.goleniow.vectranet.pl 06.03.09, 11:38
        Wyjeżdżamy w lipcu 2009 proszę o opis wycieczek oraz ceny dla
        dorołych i dzieci w wieku 3,5 i rok .Mój meil to mungo55@O2.PL
        PROSZĘ O JAK NAJSZYBSZĄ ODPOWIEDŻ z poważaniem Anna Niczypor
      • mungo55 Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side 06.03.09, 11:47
        wyjeżdżamy w lipcu 2009 proszę o opis i cenę wycieczek dla dorosłych
        i dzieci w wieku 3,5 i 1 rok .Dziękuję z poważaniem Anna Niczupor
        mój meil to mungo55@ o2.pl
      • Gość: bigmazij Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.gprs.plus.pl 01.04.09, 11:00
        Witam ja jetem zainteresowan wycieczką do kapadocji na przełomie
        kwietnia i maja br. moj email bigmazij@tlen.pl
      • Gość: renata szyrmel Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: 195.116.133.* 14.04.09, 12:15
        bede 7.05 w Side .Prosze o przesłanie oferty wycieczek fakultatywnych na maila
        renata57@interia.eu Pozdrawiam
        • rdoniec Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side 15.06.09, 18:52
          My też się wybieramy do Side 17 i też prosimy o ofertę wycieczek na adres
          rdtlen@tlen.pl
          • Gość: ania s Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.devs.futuro.pl 27.07.09, 19:24
            Proszę o ofertę na e-mail ajed24@poczta.fm
            Będziemy w Side 7-21 sierpnia 09
      • Gość: Sławomir Ludwiczak Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.05.09, 07:40
        Witam! Wybieram się do Side na dwa tygodnie pod koniec maja. Proszę o przesłanie
        oferty cenowej organizowanych wycieczek i sposobu nawiązania kontaktu z
        Państwem.Pozdrawiam
        • lena-pachotour Nasza oferta wycieczek fakultatywnych z Side 05.05.09, 08:26
          Witam Slawomir.
          Nasza oferte wycieczek fakultatywnych mozecie obejrzec na mojej
          stronce:
          www.lena-pachotour.pl.tl

Pozdrawiam i zycze udanej wakacji!
      • doreen40 Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side 18.05.09, 14:58
        Jestem Side od 27 maja i chętnie skorzystam z oferty wycieczek. Proszę o
        informacje na doreen4@wp.pl
      • Gość: paula Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: 77.252.228.* 27.07.09, 14:04
        witam w srode wylatuje do side i chcialam sie dowiedziec jakie
        wycieczki masz do zaoferowania i w jakiej cenie 3 osoby byly by
        chetne. oferte prosze na maila :
        paulina@noee.poznan.pl

pozdrawiam
        paulina dzidek
      • Gość: ania s Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.devs.futuro.pl 27.07.09, 19:25
        Proszę o ofertę na e-mail ajed24@poczta.fm
        Będziemy w Side 7-21 sierpnia 2009 r.
      • Gość: iza Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 19:25
        Proszę o przesłanie ofery na wycieczki z rejonu side lipiec br. na
        adres irybarska@wp.pl
      • Gość: tasha Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.10, 19:23
        Witam:) Bardzo prosiłabym o ofertę i cennik wycieczek. Wybieramy sie
        do Side w sierpniu. Z góry dziękuję i pozdrawiam
      • Gość: ekaras Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.cdma.centertel.pl 27.05.10, 22:53
        proszę o ofertę wycieczek w okolicy side 06.2010 na adres ewakarasiewicz@wp.pl
      • Gość: rycho Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.10, 18:07
        witam
        jestem zainteresowany ofertami Panstwa biura bede w side 14 dni od
        23lipca 2010r
        pozdrawiam
        • Gość: ilmasz Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.10, 20:24
          Proszę o wysłanie mi oferty na adres ilmasz@poczta.onet.pl. Pobyt od 3 września
          na 2 tyg.
      • Gość: Rafał Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: 195.205.147.* 14.07.10, 07:23
        Proszę o przesłanie oferty wyjazdów z Side na adres projmasz@vp.pl
      • Gość: maniek Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.aster.pl 29.07.10, 19:38
        Proszę o przesłanie oferty na maila maniek.p@onet.eu, bedziemy w
        Side od 6.08.2010-21.08.2010r. Pozdrawiamy. Dziękujemy.
      • Gość: krzysztof Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.10, 21:03
        będe w Side chodzi o wycieczki krzysztof.habich@wp.pl
      • Gość: Joanna Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.dynamic.chello.pl 28.06.11, 18:11
        Witam, będę w Side od 6.07.11, jestem zainteresowana wycieczkami do Pamukkale i Kapadocji, jaki jest koszt takiej wycieczki? Prosze o informację.
      • Gość: Anna Chruściel Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.ip.netia.com.pl 13.08.11, 14:15
        Chciałabym wiedzieć jakie biuro lokalne organizuje wycieczki z Side
      • Gość: polska Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.xdsl.centertel.pl 27.03.12, 19:33
        Widać ze Pani ściemnia Pani Leno....
      • Gość: pawel Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.lublin.mm.pl 17.08.12, 11:54
        witam miedzy 31.08-08.09 bede w side chcialbym zwiedzic pomukale oraz kapadocje jezeli moge poprosze o oferte i kontakt pozdrawiam
        • metintour Wycieczki fakultatywne z Side z polskim biurem 12.05.13, 11:37

Kliknijcie na link a zobaczycie wycieczki i ich ceny, jakie organizujemy z Side cennik wycieczek z Side

** nasze wycieczki można zamówić mailowo, przez telefon z Polski lub sms-em z Turcji.
          Wskazówki na naszej stronie www.metintour.pl/jak-rezerwowac/
          ** Na każdą wybraną przez Was wycieczkę autokar przyjeżdża pod hotel - zbiórka zawsze przed bramą
          hotelową przy ulicy.
          ** Po wycieczce odwozimy Was do hotelu.
          ** Płatność na wycieczce u pilota

jeśli chcecie szczegółowa ofertę piszcie na maila: kontakt@metintour.pl
    • gabryska8 Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side 07.07.08, 07:42
      Witam
      chętnie zapoznam się z ofertami, czy z Okurcalar również odbieracie
      na wycieczki, oto mój e-mail: gabryska8@tlen.pl. Proszę o kontakt.
      Pozdrawiam
      • Gość: gość Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.inetaccess.pl 08.04.09, 15:27
        poproszę oofertę i cennik na maila izulkan@wp.pl
    • Gość: Magda Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 08:46
      Bardzo prosze o przesłanie oferty. Mój meil magdas354@wp.pl
      • Gość: Robert Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.08, 15:51
        Również proszę o oferte: robertjan3@wp.pl
    • Gość: Magda Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 20:21
      Dziękuję Lena za przsłanie oferty wycieczek z cennikiem. Napewno
      skorzystam. Pozdrawiam i do zobaczenia.
      • gabryska8 Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side 08.07.08, 07:57
        Dzięki Lena za informacje
        • martag2 Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side 08.07.08, 08:06
          poproszę o przesłanie oferty wycieczek - martag2@gazeta.pl
          • ser1966 Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side 08.07.08, 08:19
            Pani Leno,jesli mozna to rowniez poprosze o oferte i cennik na @
            serapis malpa skrzynka.pl
            • Gość: mimi139 Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.08, 08:28
              Jeśli można to też poproszę o ofertę i cennik wycieczek mój e-mail
              mimi139@gazeta.pl.
              • Gość: marcin Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.aster.pl 08.07.08, 19:20
                Witam,

Ja także prosiłbym o przesłanie ofert wycieczek.

mciolek@betacom.com.pl
                • magdamojzyk Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side 11.07.08, 13:43
                  Ja też poprosze magdamojzyk@tlen.pl
                  • vogel11 Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side 20.07.08, 15:53
                    bardzo prosze o przeslanie oferty
                    • Gość: malwa Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.40.101.118.sub.mbb.three.co.uk 11.08.08, 20:47
                      Mogłabym też poprosić o ofertę i cennik na adres marylka2203@wp.pl
                      • Gość: do leny Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.tcz.vectranet.pl 24.08.08, 19:58
                        aż mi głupio prosić bo tylu już nas się juz nazbierało, za 10 dni lecimy do club
                        nena w okolicy Side, czy stamtąd tez zabieracie turystów. Mój mąż tym razem nie
                        chce leżeć na plaży, tylko zwiedzać, i przeżywać przygody, prosze więc o ofertę
                        Waszego biura na adres :ciko@poczta.onet.pl Z góry dziękuję, kamila
                        • Gość: Mick Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.08, 13:38
                          Witam Pani Leno.
                          Ponieważ również wybieram sie w okolice Side, będę wdzieczy za
                          przesłanie oferty na adres mili75@o2.pl
                          Pozdrawiam
                          • Gość: ata Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 19:40
                            Witam, jeśli mogę to także proszę o ofertę biura na sukcesrs@interia.pl
                            • z_aga Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side 26.08.08, 12:44
                              Jeśli jest taka możliwość, to również proszę o przesłanie oferty na adres:
                              snakeg@o2.pl. Dziękuję.
                              • Gość: ewa Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.chello.pl 01.09.08, 21:20
                                Witam, jeśli mogę to także proszę o ofertę biura na
                                efciatychy@interia.pl

• Gość: Kity79 Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.08, 12:38
                                  Witam,
                                  My również wybieramy się do Side 24 września w Hotelu alba Resort bedzimey
                                  nocowac i równiez poprosimy Lene o oferte wycieczek i cennik na maila
                                  katarzyna.czech@op.pl
                                  • j.jaco75 Re: do Kity79 12.09.08, 10:50
                                    Witaj. Również lecimy do Alby 24 września z 3,5 letnim synkiem z
                                    Wrocławia. Skąd lecicie?
                                    Pozdr
                                • Gość: Pizmo Re: prośba o ofert wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 07:18
                                  Hej, będęw Side od 21.09, czy moge prosić o oferte biura na maila pizmo@wp.pl
                                  • nullka78 Re: prośba o ofert wycieczek fakultatywnych w Sid 12.09.08, 14:10
                                    Ja też poproszę o oferte i cennik na nullka78@o2.pl
                                    • Gość: sprezynka Re: prośba o ofert wycieczek fakultatywnych w Sid IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 14:32
                                      Bedziemy w Side od 24.09, poproszę ofertę mailem
                                      sprezynka77@gazeta.pl
                                      • Gość: basia Re: prośba o ofert wycieczek fakultatywnych w Sid IP: 91.199.30.* 14.09.08, 06:58
                                        Będziemy w okolicach Side od 17.09 i mam prośbę o przesłanie ofert
                                        wraz z cennikiem na adres jacekbigmen@wp.pl
                                        • Gość: eli Re: prośba o ofert wycieczek fakultatywnych w Sid IP: *.satfilm.net.pl 14.11.08, 18:31
                                          My też poprosimy o oferty na adres: misia7772@op.pl pozdrawiam
                                          • Gość: rom40 Re: prośba o ofert wycieczek fakultatywnych w Sid IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.08, 15:02
                                            Proszę o ofertę wycieczek, z góry dziękuję. Mój email
                                            rom40@poczta.fm
                                            • 3kati Re: prośba o ofert wycieczek fakultatywnych w Sid 12.02.09, 07:11
                                              poproszę o ofertę i cennik będziemy w Side 24.06.09 markowska@op.pl
                                              • Gość: eli36 Re: prośba o ofert wycieczek fakultatywnych w Sid IP: *.satfilm.net.pl 18.02.09, 11:32
                                                Mam pytanko do jakiego hotelu si wybieracie? My do Golden beach Club
                                                od 24.06.09r z Poznania.Pozdrawiam.
                                            • Gość: Marzena Re: prośba o ofert wycieczek fakultatywnych w Sid IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.02.09, 12:02
                                              Proszę o ofertę, będziemy 12-08-2009r. lolech@o2.pl
                                              • ewadkrakow Re: prośba o ofert wycieczek fakultatywnych w Side 18.02.09, 21:59
                                                Proszę również o ofertę ewadkrako@interia.pl
                                                Pozdrawiam - Ewa
                                                PS wybieram się 24.06- 8.07.09 do Side.
                                                • Gość: urlopowiczka Re: prośba o ofert wycieczek fakultatywnych w Sid IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.09, 09:00
                                                  proszę o ofertę na adres: gosia_strzelce@poczta.onet.pl bede w
                                                  Side również od 24.06 do 08.07 :))
                                                  • Gość: BK Re: prośba o ofert wycieczek fakultatywnych w Sid IP: *.chello.pl 19.02.09, 20:47
                                                    Ja równiez poprosze o ofertę. Bedziemy w Side od 10-24 czerwca 2009
                                                    b.lang@vp.pl
                                                  • 3_ania Re: prośba o ofert wycieczek fakultatywnych w Sid 22.02.09, 17:35
                                                    Ja również poproszę o oferte na maila rozalia_7@tlen.pl:-) Bedziemy w okolicach
                                                    Side od 17-24 czerwca.
                                                  • Gość: aga Re: prośba o ofert wycieczek fakultatywnych w Sid IP: *.ghnet.pl 08.03.09, 22:30
                                                    Witam,
                                                    ja również poproszę o ofertę. Będę w Club Grand Aqua 27.05-10.06 z
                                                    dwójką małych dzieci (2,5 i 4,5 lat) - jakie wycieczki polecacie z
                                                    takimi maluchami??
                                                    Dziękuję
                                                    Aga
                                                  • Gość: aga Re: prośba o ofert wycieczek fakultatywnych w Sid IP: *.ghnet.pl 08.03.09, 22:42
                                                    nie podałam kontaktu:)
                                                    agam@ghnet.pl
                                                  • Gość: Qawel Re: prośba o ofert wycieczek fakultatywnych w Sid IP: *.ptim.net.pl 10.03.09, 19:07
                                                    Poproszę o ofertę pciechanski@gmail.com termin wyjazdu 06.05-20.05.2009
                                                  • Gość: gość Re: prośba o ofert wycieczek fakultatywnych w Sid IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 11:44
                                                    Bardzo proszę o przesłanie oferty wycieczek fakultatywnych. Będę w
                                                    Side od 20 lipca 2009 Dwie os dorosłe plus dwoje dzieci
                                                  • Gość: gość Re: prośba o ofert wycieczek fakultatywnych w Sid IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 11:46
                                                    nie podałam adresu anna.katarzyna.zarlok@wp.pl
                                                  • Gość: blady00 Re: prośba o ofert wycieczek fakultatywnych w Sid IP: *.brzesko142.tnp.pl 11.03.09, 14:46
                                                    proszę o ofertę 2+3 lipiec
                                                  • Gość: blady00 Re: prośba o ofert wycieczek fakultatywnych w Sid IP: *.brzesko142.tnp.pl 11.03.09, 14:48
                                                    ups zapomniałem adres podać:
                                                    sadko00@op.pl
                                                  • Gość: Hariet-Pacho Tours Re: prośba o ofert wycieczek fakultatywnych w Sid IP: 85.106.162.* 12.03.09, 12:28
                                                    Witam serdecznie,
                                                    Ceny i kontakt numer ci wysŁaŁem mój adres e-mail.My wszyscy tutaj
                                                    Alanya wyśrodkowany wycieczki nie istnieje.Możesz dotączyć do
                                                    wycieczki są:Kapadocji,Pamukkale,Manavgat Boat,Pamukkale i Efes,Myra-
                                                    Demre,Kursunlu-Aspendos,Rafting,Green Kanyon.
                                                    Jeśli jesteś zainteresowany zadzwoń do mnie.Jestem tutaj,by oddać.
                                                    Moj numer telefonu:+90 544 6697882
                                                    +90 242 5125650
                                                    Adres e-mail:aslan_hay@hotmail.com
                                                    Nasz adres:Ataturk Street
                                                    Sahil Apt.126/A
                                                    07400 Alanya/Antalya
                                                    Pozwolę sobie odpowiedzieć na pytanie,jeśli masz jakiekolwiek
                                                    typu.
                                                    Hariet z Pacho Tours
                                                  • Gość: Bonbini oferta wycieczek fakultatywnych Alanya-Side IP: 78.162.27.* 24.04.09, 13:19
                                                    Ponawiamy zaproszenie do naszego biura :) Oferujemy najwyzsza jakosc
                                                    uslug turystycznych w korzystnych cenach.
                                                    Po wszelkie pytania, pelna lise wycieczek wraz z cennikiem prosze
                                                    pisac na adres aslan_hay@hotmail.com
                                                    Tutaj mozecie nas znalezc bedac juz w Turcji:

Ulica Ataturka (glowna ulica tutrystyczna w centrum Alanyi)
                                                    Sahil Apt.126/A
                                                    07400 Alanya/Antalya

A na ten numer mozecıe do nas zadzwonic:
                                                    +90 544 6697882 (tel. kom - swietny na smsy)
                                                    +90 242 5125650 (tel. domowy- polecamy z hotelu)

Do zobaczenia na miejscu :)

ekipa Bonbini - Pacho tour
                                                  • Gość: Lena Re: prośba o ofert wycieczek fakultatywnych w Sid IP: 78.162.5.* 24.03.09, 12:18
                                                    Witam serdecznie !

Bardzo przepraszam ze nie odpowiedzialam na Panstwa pytania,
                                                    poniewaz nasze biuro bylo zamkniete w okresie zimowym.
                                                    Ponownie zapraszam i czekam na Waszy e-maily :)

Pozdrawiam i zycze udanych wakacji w 2009 roku !
                                                  • Gość: kasia Re: prośba o ofert wycieczek fakultatywnych w Sid IP: *.broadband.pl 25.03.09, 08:46
                                                    Bardzo proszę o przesłanie oferty wycieczek fakultatywnych. Będę w
                                                    Side od 05 do 19 czerwca 2009. Dwie osoby dorosłe plus 3-letnie
                                                    dziecko.
                                                    kasienka79@autograf.pl
                                                  • andrexx Re: prośba o ofert wycieczek fakultatywnych w Sid 25.03.09, 12:41
                                                    równiez poproszę o ferty wycieczek
                                                    będziemy w Side w lipcu od 08 3 os dorosłe +1 dziecko
                                                    i mam pytanie czy wasza firma ma oddział w side ?
                                                    mój mail :andrexx@gazeta.pl
                                                  • Gość: Marcin Re: prośba o ofert wycieczek fakultatywnych w Sid IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.09, 12:41
                                                    dzień dobry; proszę też o ofertę; czy z hotelu CLUB FELICIA VILLAGE też zabieracie? mój mail: perednica@wp.pl dziękuję Marcin
                                                  • monjan Re: prośba o ofert wycieczek fakultatywnych w Sid 30.04.09, 14:21
                                                    proszę o info o wycieczkach na monjan(at)gazeta.pl
                                                  • bonbini Re: prośba o ofert wycieczek fakultatywnych w Sid 09.05.09, 19:55
                                                    Ponawiamy zaproszenie do naszego biura :) Oferujemy najwyzsza jakosc
                                                    uslug turystycznych w korzystnych cenach.
                                                    Po wszelkie pytania, pelna lise wycieczek wraz z cennikiem prosze
                                                    pisac na adres aslan_hay@hotmail.com
                                                    Tutaj mozecie nas znalezc bedac juz w Turcji:

Ulica Ataturka (glowna ulica tutrystyczna w centrum Alanyi)
                                                    Sahil Apt.126/A
                                                    07400 Alanya/Antalya

A na ten numer mozecıe do nas zadzwonic:
                                                    +90 544 6697882 (tel. kom - swietny na smsy)
                                                    +90 242 5125650 (tel. domowy- polecamy z hotelu)

Do zobaczenia na miejscu :)

ekipa Bonbini - Pacho tour
                                                  • Gość: moni33 Re: prośba o ofert wycieczek fakultatywnych w Sid IP: *.pec-siedlce.com.pl 11.05.09, 09:34
                                                    Witam,
                                                    Poprosze o ofertę na emaila:
                                                    czerska_m@priv1.onet.pl
                                                    Będziemy w Colacli od 10 czerwca - 9 osób dorosłych i 6 dzieci - czy przy takiej ilości osób dostaniemy jakis rabacik? Interesuje nas głównie rafting, Green Kanion ew delfinarium - a może jeszcze cos nam pani zaproponuje ciekawego dla dzieci w wieku od 7 lat do 2 lat.
                                                    Pozdrawiam
                                                    Monika
                                                  • budnikj Re: prośba o ofert wycieczek fakultatywnych w Sid 15.07.14, 09:09
                                                    Proszę też o ofertę na okres 16-30 lipca 2014 z Side budnikj@gazeta.pl
    • blasz_ka Re: prośba o ofert wycieczek fakultatywnych w Sid 11.05.09, 17:08
      lena

Ja bym poprosil o oferte na druid1[malpa]wp.pl

Glownie delfinarium mnie interesuje ale inne wycieczki w miare nie dlugie (5
      letnie dziecko) rowniez
      • Gość: aga Re: prośba o ofert wycieczek fakultatywnych w Sid IP: 83.220.193.* 18.05.09, 00:34
        Witam,
        Poproszę o ofertę z Side.Początek sierpnia 9 dni pobytu.
        Dziękuję i pozdrawiam,
        magna48@wp.pl
        • Gość: misiek Re: prośba o ofert wycieczek fakultatywnych w Sid IP: 193.16.229.* 03.06.09, 13:49
          ja się wybieram 17 czerwca do Side i również proszę o ofertę
          pozdrawiam
          jjuszczyk@o2.pl
          • Gość: jaruś Re: prośba o ofert wycieczek fakultatywnych w Sid IP: 188.33.98.* 14.06.09, 10:36
            my też się wybieramy do Side 17 i też prosimy o ofertę wycieczek na
            jarussz@o2.pl
            • Gość: gosc Re: prośba o ofert wycieczek fakultatywnych w Sid IP: *.aster.pl 14.06.09, 10:39
              my również proisimy o ofertę wycieczek z side.. będzuiemy od 24 czerwca...
              prosze na mail : jakrena@op.pl
              • Gość: radek Re: prośba o ofert wycieczek fakultatywnych w Sid IP: *.icpnet.pl 03.08.09, 15:42
                witam! Również proszę o przesłanie oferty i cennika.
                Jedziemy 07.08.09.w okolice side. Jesteśmy zainteresowani Pamukkale,
                Kapadocją i WODOSPADY MANAVGAT. Z góry dzięki za odpowiedz. Email to hary_greenteam@interia.pl
    • Gość: snorek Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.09, 13:50
      witam! Równiez prosze o przeslanie oferty i cennika.
      Jedziemy w trzy osoby 04.09.09. Jestesmy zainteresowani raftingiem, Pamukkale i
      Kapadocją. Z góry dzięki za odpowiedz. mail:pawel.zdon@gmail.com
      • Gość: Lutraki Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.net 03.08.09, 16:06
        Jadę do Side Kumkoy 5 sierpnia 2009, jedzie ktoś może jeszcze? Będę w hotelu
        VEGA. Mój mail panda1120@tlen.pl, również poproszę o cennik, interesuje mnie
        tlyko wycieczka nad wodospad.
        • grazynanowa Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side 03.08.09, 20:15
          Jeslı chodzı Cı o wodospad w Manavgat ,to mozesz latwo dojechac
          sama,wsıadasz w dolmusz jadacy do Manavgatu (koszt 1,5 €) w Manavgat
          wysıadasz , przechodzısz na druga strone ulıcy ı wsıadasz do
          dolmusza jadacego w kıerunku Selale -Wasserfal okolo 4 km ,koszt
          okolo 1€ ,wejscıe na wodospad -koszt 2,5 TL.Prosto ı tanıo :)
          • Gość: lutraki Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.net 03.08.09, 22:08
            Dziekuję za cennik, skorzystam z samodzielnej wyprawy na wodospad-dzieki za
            wskazówki.
      • Gość: asias Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: 195.74.91.* 06.08.09, 19:26
        witam! Równiez prosze o przeslanie oferty i cennika.
        Jedziemy w dwie osoby 20.08.09. Jestesmy zainteresowani raftingiem,
        Pamukkale i Kapadocją. mail:joanna.salata@wp.pl
        • Gość: Magda Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.09, 11:07
          Ja równiez wybieram sie do Side pod konic sierpnia i jestem
          zainteresowana oferta wycieczek z polskim przewodnikiem Podaje
          maila: magdula2@poczta.onet.pl

Pozdrawiam i z góry dziękuję
          • lawik1 Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side 10.08.09, 11:03
            Dzień dobry,

Ja równiez poproszę na maila gazetowego ofertę wycieczek z 3-letnim dzieckiem. Interesują mnie: delfinarium, Pamukkale, Kapadocja i wodospad.
            Z góry dziękuję i pozdrawiam

Edyta
            • Gość: Gosia Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.08.09, 09:47
              wróciłam z SIDE i tam wykupywałam wycieczki. Kapadocja 2dn od Trojanusa ( ostatnie biuro przy zejśćiu na plażę jak idzie się od hotelu Sun Club Side) za 55euro od osoby i jak się okazało jest on pośrednikiem bo przyjechał po nas cały autokar Polaków z tureckim przewodnikiem mr Oktay i NAZWĄ BIURA PACHO TOURS I WSZYSCY W AUTOKARZE KUPILI TĄ SAMĄ KAPADOCJE za różną cenę...i my przepłaciliśmy. Najtańsze a solidne biuro jest przed Trojanusem CAPITAN BOAT (mr Momo)mają pośrednictwo=wiele ulotek i ceny różne, trzeba brać ulotkę CAPITAN BOAT.Kupowaliśmy od niego Pamukkale za 27dolarów od osoby (a Trojanus chciał 33euro już po negocjacji i w zasadzie nie chcial się targować...) Mr Momo mówi po angielsku lub na migi bo polskiego dopiero się uczy. Wycieczki dobrze zorganizowane, przewodnik mówiący po polsku, autokar z klimą.
    • Gość: AsiaL Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.chello.pl 16.08.09, 22:15
      Witam. Również jestem zainteresowana wycieczkami fakultatywnymi. w
      Side będe na początku września. Prosze o przesłanie oferty na adres:
      Asiatek@interia.pl Z góry dziękuję.
      • anekb25 Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side 28.08.09, 09:56
        Witam. Wylatujemy za tydzień do Side. Bardzo proszę przesłanie ofert wycieczek fakultatywnych.
        • anekb25 Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side 28.08.09, 09:56
          anekb25 napisała:

> Witam. Wylatujemy za tydzień do Side. Bardzo proszę przesłanie ofert wycieczek
          > fakultatywnych.
          Jeszcze adres: anekb25@o2.pl
      • Gość: amrys Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 11:35
        Wylatujemy w okolice Side 23-09-06 do 30-09-09 interesuje mnie
        oferta wycieczek/ Pamukkale, Manavgat/ dla duzej grupy osób moj
        adres a21@o2.pl
        • Gość: Kejt Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.mysmart.ie 07.01.10, 19:30
          Witam, mamy w planach wybrac sie rowniez do Turcji we wrzesniu 2010, czy
          moglabym rowniez prosic o cennik panstwa uslug, moj e-mail: k.basta@op.pl. Z
          gory dziekuje i pozdrawiam.
          • Gość: Lena z Alanii Oferta wycieczek fakultatywnych z Side i okolic IP: 85.110.241.* 18.03.10, 13:16
            Witam serdecznie. Oferte juz wyslalam:) Pozdrawiam i zycze udanych wakacji!
            • czarny7050 Re: Oferta wycieczek fakultatywnych z Side i okol 18.03.10, 14:28
              Witam,proszę o ofertę i cennik wycieczek na czerwiec 2010, mu j e-mail:
              czarny7050@O2.PL Z
              góry dziękuje i pozdrawiam.
          • Gość: mnmnmn Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 20:54
            Ja również proszę o ofertę na adres meniah01@wp.pl
    • Gość: info@regestatour.c Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: 78.186.18.* 20.03.10, 08:54
      Witam jest taki biuro nazwa biuro jest REGESTA TOUR polskim przewodnikiem do
      kapadocie i pamukkale.
      kontakt:oktaycansz@hotmail.com
      tel :+ 90 545 455 97 01
      pozdrawiam
    • Gość: m Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.adsl.inetia.pl 20.03.10, 15:31
      Proszę o przesłanie oferty wycieczek z Side 06/2010 na adres monia.100@wp.pl
      • Gość: ana Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.10, 11:48
        Poprosze również o oferte wycieczek fakultatywnych na maj 2010 na
        adres 8ana8@vp.pl

ania;-)
        • Gość: Lena - Pacho Tour Wycieczki fakultatywne w jazyku polskim w Side IP: 78.162.15.* 29.04.10, 17:03
          Witam.
          Oferte z Side i okolic juz wyslane:) Zapraszam serdecznie do pieknej Alanii!
          Pozdrawiam i zycze udanych wakacji!

• oktay Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side 29.04.10, 14:52
      Witam serdecznie!

Zapraszam do biura Regesta Tour. Mamy atrakcyjne ceny wycieczek.
      Odbieramy również klientów z hoteli w Side. Rezerwacji można
      dokonywać na miejscu oraz przez internet.

Kapadocja (HB) 2 dni- 40 euro

Pamukkale 1 dzień- 20 euro

Jeep safari - 18 euro

Alanya boat - 15 euro

Rafting - 18 euro

Łaźnia turecka- 15 euro

Noc turecka- 18 euro

Rzeka Manavgat- 18 euro

Aquapark- 18 euro

Pamukkale 2 dni- 25 euro

Kapadocja 3 dni (hotel 4*)- 45 euro

Zielony Kanion- 25 euro

Wioska turecka- 15 euro

Myra Kekova- 25 euro

K.A.S. (wodospady Kursunlu, Aspendos, Side)- 15 euro

Dzieci 0-6 lat- za darmo

dzieci 6-12 lat- połowa ceny.

Szczegółowy opis wycieczek znajduje się na stronie
      www.regestatour.com.
      Mapka Alanyi z miejscem naszego biura znajduje się w zakładce
      kontakt. Jeżeli się nie otwiera, to proszę nacisnąć na napis Daha
      Büyük Haritayı Görüntüle.
      Biuro znajduje sie przy głównej ulicy Alanyi. Pod nami jest sklep ze
      skórami BARAN KLUB (duży biały napis na czarnym tle), ktory łatwo
      znaleźć.

W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt.

Pozdrawiam serdecznie. Oktay.
      info@regestatour.com

• Gość: Andy1999 Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.mofnet.gov.pl 13.05.10, 09:30
        Proszę o przesłanie ofert wycieczek na koniec maja 2010 - SIDE na
        e;mail - Andy1999@interia.pl
        • Gość: alicja Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.10, 10:32
          prosze o przesłanie oferty na alicja38@op.pl , z góry dziekuje.
    • 20laura20 Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side 13.07.10, 11:43
      mam pytanie będziemy w hotelu dionysos w Colakli czy z tamtego miejsca tez
      można korzystać z usług tego biura?
      • Gość: Lena Alanya Wycieczki fakultatywne Alanya-Side-Belek IP: 95.15.23.* 13.07.10, 17:15
        Witam serdecznie.
        Zawsze zabieramy turystow z pod wszystkich hoteli
        w Side, Alanii, Belek i odwozimy z powrotem do hoteli:)
        Jezeli jestescie zainteresowani nasza
        oferta wycieczek fakultatywnych
        z Alanii, Side i Belek moge wyslac na maila;)
        Goraco pozdrawiam Lena
        • 20laura20 Re: Wycieczki fakultatywne Alanya-Side-Belek 13.07.10, 18:39
          witam

prośba o oferta na mail 20laura20@wp.pl

dziękuje
          • Gość: elf Re: Wycieczki fakultatywne Alanya-Side-Belek IP: *.128.78.16.static.crowley.pl 20.07.10, 20:11
            A miejscowość Incekum? Hotel Aska Just In Beach? Mamy szanse na jakieś
            wycieczki z Państwa Biurem? Byłabym wdzięczna za info. na meila i
            ewentualną ofertę. Dziękuję :) elfikumiku@interia.pl
            • Gość: Lena Alanya Wycieczki fakultatywne w jazyku polskim IP: 78.162.8.* 20.07.10, 21:15
              Witam serdecznie.
              Oferte z Alanyi juz wyslalam.
              Zawsze zabieramy turystow z pod hoteli i
              odwozimy z powrotem do hoteli,
              dotyczy to i Wasz hotel Aska Just In Beach.
              Goraco pozdrawiam i do milego zobaczenia w Alanii!
              • Gość: renik74 Re: Wycieczki fakultatywne w jazyku polskim IP: *.chello.pl 20.07.10, 23:15
                Proszę o ofertę wycieczek i ceny z Hotelu Club Nena na
                renik74@gazeta.pl
        • brehia78 Re: Wycieczki fakultatywne Alanya-Side-Belek 29.07.10, 19:43
          Będziemy w Hane Hotel w Side od 7.09. Proszę o przesłanie oferty wycieczek z
          Side. Mój mail: brehia@interia.pl
          Dzięki z góry.
          • Gość: Lena Alanya Wycieczki fakultatywne w jazyku polskim IP: 78.162.3.* 23.08.10, 13:08
            Witam serdecznie.
            Oferte z Side juz wyslalam:)
            Z Side zabieramy na wszystke wycieczki.
            Na poczatku od razu przed opalaniem bardzo polecam nasza Laznie
            turecka (15 euro) - super sprawa,
            a z wycieczek: Kapadocje z Wieczorem Tureckim lub polaczana
            Kapadocje - Pamukkale, Rafting, Jeep Safari, Green Kanyon, Side-
            Aspendos-Wodospady lub Statek po morzu w okolicach Side.
            Goraco pozdrawiam i zapraszam serdecznie do pieknej Alanyi!
            • Gość: barish Re: Wycieczki fakultatywne w jazyku polskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.10, 11:58
              witaj Lena. wybieram sie do okolic side od 1 wrzesnia do 15 wrzesnia tego roku.
              czy moglabyś przeslac mi oferte na wszystkie wycieczki? czy na wszystkie
              wycieczki odbieracie turystow z side? moj mail : djbarish@o2.pl z góry dziekuje:)
            • Gość: kasia Re: Wycieczki fakultatywne w jazyku polskim IP: *.pl 27.08.10, 15:14
              Witam;
              Proszę o przesłanie oferty wszystkich wycieczek, będziemy w Alanyi
              od 6 do 13 wrzesnia :) Z góry dziękuję i pozdrawiam
              katiann@poczta.onet.pl
    • Gość: olek Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.miasto.gdynia.pl 10.09.10, 10:13
      Będziemy w Side - hotel GrandArtSide od 16.10.2010 prosimy o propozycje wycieczek na jacekolo@interia.pl
      • Gość: rondello1 Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.knc.pl 10.09.10, 16:58
        Witam serdecznie !!! wybieramy sie do Hotelu Dyonizos w Colackli w Side w terminie 27.09-11.10 mogę prosić również o przesłanie cennika i namiarów na Państwa biuro
        Pozdrawiam
        • Gość: rondello Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.knc.pl 10.09.10, 17:00
          oto i mój mail rondel85@gmail.com
          • Gość: Lena Alanya Wycieczki fakultatywne w jazyku polskim w Side IP: 78.163.168.* 10.09.10, 17:43
            Witam serdecznie.
            Oferte juz wyslane.
            Z Side i okolic zabieramy na wszystkie wycieczki:)
            Od razu na poczatku przed opalaniem bardzo polecam nasza Laznie turecka - super sprawa.
            A z wycieczek polecam: Kapadocje z Wieczorem Tureckim, Rafting, Jeep Safari, Green Kanyon.
            Pozdrawiam i zapraszam serdecznie do pieknej Alanyi!
    • Gość: Pablo Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.aster.pl 17.02.11, 19:46
      Witam,

wybieram sie z rodzinka w polowie marca 2011 pod Side - czy w tym okresie jest szansa na wycieczki. Jesli tak to poprosze o oferte na maila: pol12@interia.pl

Pozdrawiam

Pablo
      • janina.wojciech Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side 07.05.11, 21:32
        Witam!
        Wybieram się do Side w maju.Poszukuję dobrego biura turystycznego organizującego wycieczki do Kapadocji z polskim przewodnikiem.Bardzo
        proszę o ofertę na mail janina.wojciech@gmail.com
        • Gość: Ania Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.11, 22:34
          Będziemy w okolicach Side pod koniec czerwca poprosze o propozycje wycieczek fakultatywnych do Kapadocji i do Pammukale wraz z cenami na adres a.r.mackiewicz@neostrada.pl
          • Gość: bryza65@wp.pl Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.dynamic.chello.pl 05.06.11, 23:11
            Poprosze o propozycje wycieczek fakultatywnych do Kapadocji i do Pammukale wraz z cenami na adres bryza65@wp.pl
            • Gość: zdzisław Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.11, 17:32
              Proszę o cennik i informacje na temat wycieczek z Side (20.07.-03.08.11). zbrachlin@gazeta.pl.
    • Gość: bryza65 Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.dynamic.chello.pl 11.06.11, 20:19
      Może ktoś już uczestniczył w wycieczkach organizowanych przez Pacho-Tour
      ( właściciel pani Lena) z Alanya. Otrzymałem ofertę wyjazdu na wycieczkę do Pamukkale z tego biura i chciałbym zaczerpnąć informacji nt. rzetelności, profesjonalnego podejścia do zagadnienia, rzeczywistych kosztów wycieczki.
      • Gość: magda Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.dynamic81213240179.ttnet.net.tr 22.06.11, 13:49
        Zapraszam do skorzystania z oferty biura Holiday Excursion, znajdującego się w Alanyi, ale organizującego wycieczki równiez dla turystów przebywających w Side (Pamukkale, rafting, Kursunlu-Aspendos-Side) i Green Canion. Zapraszam również do kontaktu na maila hakan@holidayexcursion.com Chętnie prześlemy ofertę także na Państwa adres mailowy.
    • Gość: tomek Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: 46.1.68.* 28.06.11, 11:25
      po prostu tylko polecam www.metintour.pl. u nich jest polski przewodnik bylem Kapadocja znimy naprawda bylo super.
      • Gość: rumianek Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.jjs-isp.pl 28.06.11, 12:02
        a jak ocenisz stan autokaru lub minibusa, którym podróżowaliście i czy był jeden kierowca, czy dwóch?
        • Gość: tomek Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: 46.1.68.* 29.06.11, 12:02
          oczywiscie autokary sa klimatyzowane i bardzo sprawne, przeciez autokary i czesci do autobusow produkowane sa w Turcji i kazda firma czy to lokalna czy polska ma takie same, nie ma roznicy. Kierowca byl 1 -Hasan - super gosc! swietnie jechal. To wystarcza wg przepisow i godzin jazdy.
          czesto mielismy postoje na herbate wiec nie jedzie sie caly czas. w drodze zwiedzalismy podziemne miasto, byl tez obiad wiec kierowca mogl tez spokojnie odpoczac. zreszta turcja to nie kraj trzeciego swıata i tu tez grasuje policja sprawdzajac tachografy, a prawa przeciez oszukac nie mozna! pozdrawiam wszystkich uczestnikow naszej wycieczki tomek
          • Gość: rumianek Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.jjs-isp.pl 29.06.11, 12:21
            Dzięki za informację:0
            Szkoda tylko, że to kolejne biuro polskie w Alany, a nadal nie ma takiego biura w samym Side.
      • m_a_g_d_a_1_2 Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side 12.07.11, 19:28
        I znów samoreklama z Turcji....

Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w SideIP: 46.1.68.*
        Gość: tomek 28.06.11, 11:25 Odpowiedz po prostu tylko polecam www.metintour.pl. u nich jest polski przewodnik bylem Kapadocja znimy naprawda bylo super.

Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w SideIP: 46.1.68.*
        Gość: tomek 29.06.11, 12:02 Odpowiedz oczywiscie autokary sa klimatyzowane i bardzo sprawne, przeciez autokary i czesci do autobusow produkowane sa w Turcji i kazda firma czy to lokalna czy polska ma takie same, nie ma roznicy. Kierowca byl 1 -Hasan - super gosc! swietnie jechal. To wystarcza wg przepisow i godzin jazdy.
        czesto mielismy postoje na herbate wiec nie jedzie sie caly czas. w drodze zwiedzalismy podziemne miasto, byl tez obiad wiec kierowca mogl tez spokojnie odpoczac. zreszta turcja to nie kraj trzeciego swıata i tu tez grasuje policja sprawdzajac tachografy, a prawa przeciez oszukac nie mozna! pozdrawiam wszystkich uczestnikow naszej wycieczki tomek
        • Gość: ala Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.08.11, 16:25
          ok , wszystko fajnie ceny niższe wszystko zorganizowane , tylko czy do ręki dostaniemy dokumenty o tym ,że jesteśmy ubezpieczeni ,wszyscy o tym piszą na swych reklamowych stronach ,ale jak to wygląda w rzeczywistości ? ja jechałam na rafting z Jolci ,było super ale dokumentu nie dostałam ,niestety ... nikt nawet nie brał od nas danych ,płaciliśmy za rafting w autokarze u kierowcy który nawet nie znał angielskiego ,więc jak to wygląda w rzeczywistości ??
    • metintour Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side 05.06.13, 11:37
      Prowadzimy lokalne biuro wycieczek fakultatywnych dla regionu SIDE

zainteresowanych ofertą prosimy o adres e-mail z zaznaczeniem hotelu,liczby osób i terminu, w którym będziecie, WYSYŁAMY CENNIKI I OPIS WYCIECZEK!!!!

Po więcej informacji zajrzyjcie na stronę www.metintour.pl i na mapy google (jesteśmy zarejstrowaną firmą turecką)
      lub zadzwońcie 022 292 42 19 (odbieramy w Turcji, opłat jak za połączenie w Polsce!)

www.metintour.pl - sprawdźcie ceny wycieczek
    • Gość: Yanek36 Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.13, 08:20
      Witam,
      Z jakiego biura lokalnego korzysta Itaka ???
    • Gość: szpilka Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.centertel.pl 11.07.14, 14:32
      Właśnie wróciłam stamtąd. Byłam na obu wycieczkach z MetinTour z polskim przewodnikiem i serdecznie polecam. Ich strona jest w sieci i można dzwonić na polski numer i wszystko uzgodnić. Cenowo też duża różnica
      • Gość: Radek Re: Biuro wycieczek fakultatywnych w Side IP: *.elblag.vectranet.pl 14.07.14, 17:38
        A ja nie polecam Metin tour, wręcz przeciwnie. ceny mają takie same jak inni, wcale nie są konkurencyjni, a warunki w jakich przyjdzie wam podróżować opłakane. Maleńki busik, zatłoczony z miejscami dla krasnali i jedynie czasem włączaną klimatyzacją. Byliśmy od nich na 3 wycieczkach i o ile na krótkich trasach można przeżyć, o tyle np. Pamukkale to męka.
        Dodatkowo podczas wycieczki do Antalii mieliśmy w planie rejs statkiem, który się nie odbył... bo wiało. O jakimkolwiek zwrocie pieniędzy nie ma mowy.
        Ogólnie amatorskie biuro, bez zaplecza technicznego, u nas to się mówi "firma KRZAK".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka