werw 17.01.04, 18:20 Jak tam twój dziadzia ze Szwecji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
werw Re: koresponduja ;)))))) 17.01.04, 18:37 Kto by pomyslał, że uczucie może zakwitnąć w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus moze kiedys wystapia w jakims talk show??? 17.01.04, 18:40 np u Ewy Drzyzgi???? :)))))))) mr Konrad --> no coz,ten mlody czlowiek od razu wpadl mi oko ;))))))) Michael Jackson sie nie umywa ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad jednoznaczne. IP: *.telia.com 17.01.04, 18:45 W zwiazku z zamiarem wprowadzenia prawa o neutralnosci plciowej w zawieraniu zwiazkow malzenskich ( Czytaj rownouprawnienie malzensstw dla homosexualistow) zebrako sie kilku przedstawicieli kosciolow tz wolnych i wspolnie zlozyli protest przeciwko powemu prawu. Nastepujace sformulowanie zlozono: Tradycjonalne malzenstwo jest najleprzym gruntem dla szczescia osobistego ludzi i dlatego podpisane organizacje chca zapobiec aby to co w normie biblijnej i Koranie notuje sie jako grzech acceptowano przez prawo. Podpisaly sie koscioly chrzescijanskie jak i Meir Horden jako rabbin zydowskiego zwiazku. Zgromadzenie zydow po przeczytaniu na lamach prasy oswiadczenie Rabbina oznajmilo dzisiaj na lamach prasy nastepuja petycje: "Rabbin Horden nie mowi naszym glosem." Dalej cytat "w Szewdzkich synnagogach w ostatnich latach podieto initiatywe aby uaktywnic wiecej homosexualnych zydow z zyciu zboru zydowskiego. To powinni takze inne organizacje religinjne zrobic. Ta petycja chcemy zatem wyjasnic ze Rabbina Meich Horden wylacznie reprezentowal swoj poglad a nie nasze poglady" Podpisali sie nastepujace osoby: Philip Spectre, rabbin Stockholm Leno Posner Körösi Przedstawiciel zydowskiego zboru w Sztockholmie Anders Carlberg przedstawiciel zydowskiego zgromadzenia w Göteborgu Gabriela Urwitz. przedstawiciel zydowskiego zgromadzenia w malmö magnus Neunberg ... Lisa Abramowitz .... i 39 innych wysoko postawionych osobowosci w zgromadzeniu zydow. Zatem wynika ze przy stanowisku aby potepiac homosexualizm pozostaje wylacznie kosciol katolicki i muslims ( koran) Byly to pikantne fakty bez zadnej interpretacji z mojej strony. Dla tego co mowi Bibila o Homosexualizmie polecam 1 Mojrzeszowa 19 rozdzial gdzie jest opowiadanie o Locie , jego zonie i corkach. Zwroc uwage specialnie na rozdzial 6 gdzie mowi: Mam dwie corki , ktore jeszcze nie zyly z mezczyzna, pozwolcie, ze je wyprowadze do Was, zrobcie z nimi co chcecie, bylebyscie tym ludziom , niczego nie czynili. Ludzie Ci byli wedlug opowiesci aniolami zeslanymi do Lota i on ich zamknal przed checia zgwalcenia ich przez narod Sodomy. Reszte wiecie. Ja oczywiscie nie mam zadnej opini na ten temat, ani za ani przeciw. Podaje wylacznie fakta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jednoznaczne Re: jednoznaczne. IP: *.telia.com 17.01.04, 18:47 www.dn.se na wyzszym obrazku widzisz tworzycieli dziela sztuki na nizszym ambasadora Izraela Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruwi Re: koresponduja ;)))))) 17.01.04, 19:16 werw napisal: > Kto by pomyslal, ze uczucie moze zakwitnac w internecie. ?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
werw Re: koresponduja ;)))))) 17.01.04, 19:29 kosel_maruwi napisał: > werw napisal: > > > Kto by pomyslal, ze uczucie moze zakwitnac w internecie. > > ?????????????? Nie ma co się dziwić. Tomson dał się poderwać i zaprosić do Szwecji. Odpowiedz Link Zgłoś
werw Re: Tomson 17.01.04, 18:52 Zgaś moje oczy: ja cię widzieć mogę, zamknij mi uszy, a ja cię usłyszę, nawet bez nóg znajdę do ciebie drogę, i bez ust nawet zaklnę cię najciszej. Ramiona odrąb mi, ja cię obejmę sercem mym, które będzie mym ramieniem, serce zatrzymaj, będzie tętnił mózg, a jeśli w mózg mój rzucisz swe płomienie, ja ciebie na krwi mojej będę niósł. [Autor: Tomson, po zażyciu rophynolu, porzucony na kartoflisku w Skanii] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Jesli juz zwierze to prisze o lwa IP: *.telia.com 17.01.04, 18:55 Jestem tu tylko chwilowo by podzielic sie inromacja o Ambasadorze Izraela ale jak widze to wszysto juz dobrze wiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
werw Re: Jesli juz zwierze to prisze o lwa 17.01.04, 19:05 Co zwierzę, jakie zwierzę? Uwagi nt. Ambasadora Izraela można zgłąszać pod adresem: www.mfa.il Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus nie wiesz o jakie zwierzaczki mu chodzi???;)))) 17.01.04, 19:08 obrzydliwe....;))) juz mu tomson nie wystarcza... fuj.....fuj!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
werw Re: nie wiesz o jakie zwierzaczki mu chodzi???;)) 17.01.04, 19:10 Hmm. Może chodzi o Szarona? Ariel to lew po hebrajsku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus ee..chyba chodzi mu o jakies wyrafinowane 17.01.04, 19:15 zboczenstwa ;))))))po nim sie mozna wszystkiego spodziewac... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus ja tez cos mam-->zapis dzwiekowy 1 randki T.i K. 17.01.04, 19:02 Tomson: ajajajajajajajajajajajajajaajjajajaj..... łojjoojojojojojojojojojojojojojjojoj..... aaaaaaałłłłłłłłłłłłuuuuuuuuuuuuuuuuu..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: ja tez cos mam-->zapis dzwiekowy 1 randki IP: *.telia.com 17.01.04, 19:17 marcis crssus pisze Izrael to moja druga ojczyzna. cytat z wypowiedzi 39 przedstawicieli zydow w Sztockholmie: "Rabbin Horden nie mowi naszym glosem." Dalej cytat "w Szewdzkich synnagogach w ostatnich latach podieto initiatywe aby uaktywnic wiecej homosexualnych zydow z zyciu zboru zydowskiego. To powinni takze inne organizacje religinjne zrobic. Ta petycja chcemy zatem wyjasnic ze Rabbina Meich Horden wylacznie reprezentowal swoj poglad a nie nasze poglady" Podpisali sie nastepujace osoby: Philip Spectre, rabbin Stockholm Leno Posner Körösi Przedstawiciel zydowskiego zboru w Sztockholmie Anders Carlberg przedstawiciel zydowskiego zgromadzenia w Göteborgu Gabriela Urwitz. przedstawiciel zydowskiego zgromadzenia w malmö magnus Neunberg ... Lisa Abramowitz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson crassula i werw, dwa głupie pedały się dobrały! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.01.04, 19:40 Skończcie z tymi waszymi zboczonymi tekścikami, jesteście pedziami, dobra wasza sprawa. Ale forum świat to nie najlepsze miejsce na dawanie upustu waszym chorym gejowskim schizom! Odpowiedz Link Zgłoś
werw Re: crassula i werw, dwa głupie pedały się dobrał 17.01.04, 20:05 Tomson, musisz uważać. Nawet pijąc wino w bramie z kumplami, a co dopiero w wielkim świecie. www.hopeforhealing.org/daterapedrug.html Odpowiedz Link Zgłoś
dwarniecze Konrad -- drobna korekcja 18.01.04, 00:00 Konrad napisal: >Ja oczywiscie nie mam zadnej opini na ten temat, >ani za ani przeciw. Podaje wylacznie fakta. W tych sprawach, o ktorych piszesz, pisownia 'fakta' jest niewlasciwa. W przypadku dyskutowania TAKIEGO RODZAJU SPRAW nalezy pisac 'fuckta'. Odpowiedz Link Zgłoś