Dodaj do ulubionych

Podłość forumowej diaspory i urzędnicza głupota

• cs137 Teraz link juz dziala! Sprawdzilem. Panie Joziu, 23.02.04, 19:35
      ...prosze koniecznie otworzyć! To specjalnie dla Pana zrobiłem ten rysunek.
      Zobaczy Pan, jak Panu sie natychmiast humor poprawi!....

cs137.artshost.com/do_Jozia.html
      • cs137 --> Lacki: 23.02.04, 19:39
        To był mój bład, chciałem "na skróty". Ale jak wszystko zrobić w sposób 100%
        koszerny
        • patience Re:--------------- --> Cees: <-- -------------- 23.02.04, 21:35
          Ten host na ktorym masz swoje strony jest fatalny. Problemy z pokazaniem pliku
          wynikaja z zabezpieczen na serwerze przeciwko tzw 'hotlinking' ale problemem
          jest ten pop-under ktory probuje zrobic wymuszana instalacje jakiegos swinstwa.
          Moze znajdz jakiegos innego hosta? Hotlinkowania to nikt nie lubi, ale ten
          install to swinstwo. Nie powinni tego robic. Jak chcesz to ci moge troche pomoc
          w szukaniu hosta, aczkolwiek wydaje mi sie, ze sam sobie dasz rade.
          Szczegolnie, ze az tak duzo miejsca nie potrzebujesz.
          • cs137 ----> Patience 24.02.04, 00:22
            Sluchaj, ja nie mam nic przeciwko zaplaceniu za osobisty portal. Mam juz jeden
            osobisty portal za ok. 20 zlp/miesiac i 250 MB na nim, ale jego nie chce uzywac
            na Forum. Chcialem wyprobowac tego hosta, na ktorym sobie zalozylem
            cs137.artshost.com,a potewm ewentualnie zmienic to na platne koprzystanie. Wtedy
            oczywiscie problem hotlinkingu by sie natychmiast rozwiazal, bo jak sie placi,
            to zadne reklamy sie nie pokazuja. Ale ten "artshost.com" mi sie nie podoba.
            Serwer jest w Unixie, co dla mnie jest zaleta, bom do "eunucha" przyzwyczajony,
            ale na tym zalety sie koncza. W zasadzie zadnych "narzedzi" nie daja, ja musze
            sobie sam pisac w HTML-u na swoim komputerze i uploadowac ftp-em. Nic trudnego
            niby, ale sporo roboty. Wiec do d... jest ten host. W tym drugim platnym to ja
            mam bardzo przyzwoity "manager", z kupa roznych dodatkow.

Moze Ty mozesz polecic jakiegos solidnego i niedrogiego hosta w Polsce?
            Chcialbym miec .pl w adresie strony. W koncu-m polski obywatel, to moge, nie?
            Bylbym wdzieczny za taka informacje.

Z gory dzieki, Cees
            • patience Re: hosts for cs137 24.02.04, 11:38
              Tu masz 3 oferty - dobre:

1. www.webd.pl/oferta.php

(potworysmile

2. www.nazwa.pl/

serwer mini (250 zł/rok, 5 kont e-mail, 150 MB powierzchni, bezpłatna domena,
              bazy MySQL/PostgreSQL)

3. www.rejestrator.net/
              hosting bardzo niewiele drozszy, za to mozna parkowac domeny (swiatowe juz od
              40 PLZ)

4. Tu masz super forum z ogloszeniami o darmowych hostach poza Polska
              www.freewebspace.net/forums/
      • palnick.doku.steanaline.com Biedny cesiku, powoli wszyscy Ci wypowiadają pos- 23.02.04, 21:37
        łuszeństwo. My, tzn ja doku i ja Palmick nigdy Cię specjlanie nie lubiśmy, ale teraz nawet nam Ciebie żal. Daj sobie spokój cs137. Dla swojego własnego dobra, jeśli jakieś jeszcze masz. Palnick w to wątpi i chyba ma rację.
    • Gość: Perła zasadniczo Józek... IP: *.blue-net.com.pl 23.02.04, 22:01
      to ty jesteś ćwok, matoł, psychol i tępy antysemita. Ale w jednym normalny
      jesteś. Pieprzysz to całe kuratorium razem z jego kuratorem.
      Ciebie inaczej wyregulować trzeba.

Perła
      • Gość: Józef Zawadzki Lubelski Głupku, Ty kanalio masz czelność się IP: *.icm.edu.pl 24.02.04, 01:01
        odzywać dom mnie. Regulacji jest ci bałwanku potrzeba : dolanie oleju , do tego pustego łebka, Tomaszu Nidecki. Podregulowac taką jak ty kruszynę można bardzo prosto.
        • Gość: Perła nu, nu, co pan sie rozbija IP: *.blue-net.com.pl 24.02.04, 01:14
          wiesz co Józek, ja cię wyreguluję jednak. Ty mi kiedyś groziłeś pobiciem, to i
          będziesz miał szansę takową. Partycypujesz dzięciole?

Perła
          • Gość: Józef Zawadzki Lubelska Niedojdo,jakikolwek kontak z tobą kala. IP: *.icm.edu.pl 24.02.04, 01:19
            Nawet, gdyby to był kontakt pieści w twoim nosem.
            • Gość: d.r.f niby koza a szczekasz jak pies !!! IP: *.cm-upc.chello.se 24.02.04, 02:17
              ani hibi psyxkoza...

siedz grzecznie ...do nogi...

wody sie napij...dobry pies...

dobry pies....

wink)

dr15Volt
              • Gość: Joe Doe IMPERaTOR KANTu MORaLnEGO VITA WAS ! IP: *.cm-upc.chello.se 24.02.04, 02:33
                ftp://zupa_grzybowa:12345678@ftp.passagen.se/zawadzki%20jozio.bmp
                • dachtyk Re: IMPERaTOR KANTu MORaLnEGO VITA WAS ! 25.02.04, 01:56
                  Jus Kozawacki calkiem udany

gdzies pod skora

pod wlosami w oczach ma cos jakby apercepcje transcendentalna

ą

ą

ą

--

polsuka
        • Gość: Marcin ______Zawadzki ty rynsztokowy hipokryto!_______@@ IP: *.bthgabi.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.04, 04:22
          Tak napisałeś w tym wątku:

‘Swoich danych oczywiście nie
          podałem, bo po co, jak sugeruje Jan Widacki. Te moralne karły wyszukały moje
          dane na Forum Ojczyzna. Były tam i tylko tam.
          Opublikowanie ich przy aplauzie GW jest oczywistym złamaniem ustawy o ochronie
          danych osobowych.’

A tu nagle sam wpisujesz na tym wątku imię i nazwisko innego forumowicza?

Tylko ty kretynie, tylko ty!
          • Gość: Józef Zawadzki Odpieprz się tępa Giwi i nie wycianaj postów które IP: *.icm.edu.pl 25.02.04, 12:24
            są odpowiedziom takim kretynkom jak Marcin:
            1) cóż to okruszku, nazwiska się wstydzisz? Nieładnie. 2) skąd niby miałbym znać imię i nazwisko Perły. Jesli ono rzeczywiście takie, to e , toi ty je podałeś. 3) dlaczego nie protestowałeś gdy pan.scan podawał tu nie tylko moje imię i nazwisko ( bez reszty to tylko nick )ale pełne dane osobowe? 4) trzeba wasz szczurki wyłapać wszystkich, trzech jeuż jesteście, brakuje może dwóch albo jednego - cała reszta to multiplikacja nikowa - oto cała prawda o forumowej diasporze. Haha.
    • Gość: Marcin _________Zawadzki ty hipokryto!__________@@ IP: 212.60.173.* 25.02.04, 14:53
      Napisales:

‘Swoich danych oczywiście niepodałem, bo po co, jak sugeruje Jan Widacki. Te
      moralne karły wyszukały moje dane na Forum Ojczyzna. Były tam i tylko tam.
      Opublikowanie ich przy aplauzie GW jest oczywistym złamaniem ustawy o
      ochronie danych osobowych.’

A tu nagle w tym samym watku podajesz prawdziwe imie i nazwisko i miejsce
      zamieszkania anonimowo zalogowanego forumowicza.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=10838840&a=10958108

No to co z tym zlamaniem ustawy o ochronie danych osobowych?
      Kretynku!

• Gość: Józef Zawadzki Okruszku, już ci wyjaśniłe. Dzięki za zidentyfiko- IP: *.icm.edu.pl 25.02.04, 16:10
        wanie Perły, to dzięki tobie znam jego nazwisko. Skąd inaczej mógłbym je znać? Samo w sobie nazwisko jest nikiem.Wy podajecie pełne dane osobowe, a to jest przestepstwem. Powoli wyłpię was jak sczury, trzech już jest.
        • Gość: ddr ZIDenTYqujesz ? ZIDenTYqujesz ? IP: *.cm-upc.chello.se 25.02.04, 19:26
          www.ibt.bb2.org/index.php?s=145f7efd28802f6a758e7d79846514e8&showuser=2
        • Gość: zasymilowany Re: Okruszku, już ci wyjaśniłe. Dzięki za zidenty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.04, 01:29
          Mnie już masz?
          • Gość: Józef Zawadzki Naturalnie.Od dawna! IP: *.icm.edu.pl 26.02.04, 01:33
    • Gość: Józef Zawadzki Dzisiaj narodził im się Tytus, kac. Co za mózgi.Ha IP: *.icm.edu.pl 26.02.04, 01:22
      • Gość: Tytus Co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie? IP: *.bthgabi.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.04, 01:31
        masz ponad 40 nikow kretynku!
        • sanatorium_psychiatryczne [...] 26.02.04, 02:37
          40 mu za malo...jedno jest pewne ...bedzie siedzial i pisal latami do
          diaspralnego forum mixnikow wymyslajac
          coraz to bardziej wyrafinowane kombinacje liter...

no coz ZNIEWOLONY przez sWWWiat crying(( WWWodocholik...

...tak jak wielu z nas Ucieka w Fikcje...
          • Gość: Józef Zawadzki Nie ulega watpliwości, że za szybko cię wypuścili IP: *.icm.edu.pl 28.02.04, 12:52
            z tego sanatorium.
            Prosze, popatrzmy, co mają do powiedzenia w tej sprawie. Tyle wkleili postów i zero sensu.
            O łaskawa z nożyczkami precz. Sobie wytnij jak masz co!
    • Gość: Jan Karski No to jak tam z tym prokuratorem. Usmiali sie IP: *.tnet.it / 212.34.192.* 29.02.04, 03:32
      z ciebi az do bulu zoladka? Watek kretynie nadal istnieje. Rozumiesz teraz ze
      nic nie rozumiesz pioneczku malutki. Tyle sie napisales o tym prokuratorze i
      jak on bedzie forum za ten watek zamykal. Glupiutki jestes cymbale.
      ZROZUMIALES? Watek nadal na forum siedzismile
      • Gość: Józef Zawadzki Myny sprawiedliwości kruszyno mielą powoli, ale IP: *.icm.edu.pl 29.02.04, 20:45
        mielą. Wszystko w swoim czasie.
    • Gość: Józef Zawadzki Popatrzmy co bredzi diasporowy dureń "Wstyd". IP: *.icm.edu.pl 08.03.04, 19:33
      • Gość: Stanislaw Polanski A kto popatrzy? Ty, fermi, Jan karski i brag! Haha IP: 5.5R* / *.as2532.sol.superonline.com 08.03.04, 19:43
        No jeszcze moze Normalni Zydzismile
    • Gość: Józef Zawadzki Ograniczam sie w pisaniu na Forum 'A' IP: *.nyc2.dsl.speakeasy.net 08.03.04, 20:18
      W pracy mi zabronili wchodzic na Internet a Wizytator Podkarpackiego
      Kuratorium obserwuje na tym forum moj kazdy krok.

• Gość: Józef Zawadzki Podszywkowy ludziku, w ogóle powinieneś przestać IP: *.icm.edu.pl 08.03.04, 22:14
        pisać. Twój wizytator znajomek, moze cokolwiek zakazać, ale tylko tobie robaczku. Haha.
        • Gość: Stanislaw Polanski Jozek po co ta maskarada. Wiadomo ze sam do siebie IP: 5.5R* / 212.253.2.* 08.03.04, 22:29
          z proxy piszesz.
          • Gość: Józef Zawadzki Ty Hipopotamia Kupo, masz czelność się odzywać? IP: *.icm.edu.pl 08.03.04, 22:42
            Padnij kanalio! Czołgaj się! Tak, w swoje g....Fuj.Co za odpad.
            • Gość: Czytelnik Józek przestań się ośmieszać. Wszyscy wiedza ze sa IP: 5.5.* / 80.58.1.* 09.03.04, 00:09
              Józek przestań się ośmieszać. Wszyscy wiedza ze sam te posty piszesz.

Niedawno się wypierałeś, chyba nawet powyżej, ze ty takich wyrażeń jak Kupa
              Hipopotama nie używasz i ze to tylko twoje podszewki. Gubisz się już w tych
              kłamstwach i robisz się bardzo żałosny, bez końca rozmawiając z podszywkami
              które sam stworzyłeśsad
              Nie zdziwił bym się tez jeśli by się okazało ze żadnego donosu nigdy nie było.
              Ty tak bardzo pragniesz zwrócić na siebie uwagę.
              • Gość: Józef Zawadzki Kruszyno : Kupo Hipopotama to dla ciebie IP: 212.244.217.* 12.03.04, 09:36
                i twojego kolegi zbyt łagodne określenie. Wy jesteście wprost Kupami Gnoju. Nie
                mozna mieć co do tego wątpliwości! To takie proste, okruszku.
    • Gość: Józef Zawadzki A komuszkowe gwiazdy dorównują poziomem gwiazdom IP: *.icm.edu.pl 08.03.04, 22:32
      (gwizdom, haha) diasporowym. Kto tu jest na tym forum.Haha.
      • Gość: wegan Re: A komuszkowe gwiazdy dorównują poziomem gwiaz IP: 207.44.154.* 09.03.04, 08:15
        Czyli zakaz wykonywania zawodu?
        • Gość: Józef Zawadzki Ty masz zawód kruszyno? Jaki? Sprzątanie waszej IP: *.icm.edu.pl 11.03.04, 21:58
          stajni? Przeciez do niczego innego sie nie nadajesz.
          • wildseahorse A ty sie dobrze czujesz? 12.03.04, 02:43
            Co to za kretynski watek idioty ktory nazwiskiem na forum sie podpisywal?
            • Gość: Józef Zawadzki Kruszyno, ty nie masz nazwiska.Tak jak twoi IP: 212.244.217.* 12.03.04, 09:41
              diasporowi kolesie.
    • Gość: Józef Zawadzki No, co jest donosiciele? Do roboty.Czyż cesodonos IP: *.icm.edu.pl 13.03.04, 12:57
      nie ogłosił stanu gotowości, którą tylko scanodonos ze srulosnaperem osiągnęli?
      • abstrakt2003 Józiu idź się leczyć. Może się uda! 14.03.04, 17:35

• Gość: Józef Zawadzki Gdzie jeszcze macie wtyczki, Wy Grabarze Własnej IP: *.icm.edu.pl 17.03.04, 17:32
      Godności czyli Donosiciele?
      • Gość: drf Jozek kolega chce z toba porozmawiac... IP: *.cm-upc.chello.se 17.03.04, 17:55
        GdZie jesZcze macie wTYcZki, Wy GraBarze WłasDności czyli DonoSiCiele?

ale ma scitZooFreNie wiec jest ich multum wink)))

.........................

juz cie jozio pacjenci oswoili z aQqUarium ?-)))))

ps:tylko do ciebie jozio...czytam twoje mysli..wink))
        • Gość: Józef Zawadzki Klempo giwi. Wycinasz, zanaczaj Kto z donosicielem IP: *.icm.edu.pl 20.03.04, 20:55
          cs137 chciałby rozmwaiać. Chyba tylko ty, kanalio.
          • cs137 Panie Józefie! Wysłałem Panu życzenia imieninowe 21.03.04, 12:34
            ale Pan nie zareagował, więc może Pan obchodzi na 1 maja, jak Prymas? Mojemu
            ojcu było Józef, stąd zawsze pamiętam datę 19 marca.

Ostatni niejaki Sp;lit też mnie posądził o donoszenie do adminów, he, he! Robie
            się popularny...
            • patience Szanowny Ceesie chyba wykrylam powod 21.03.04, 13:11
              ... dlaczego Zawadzki uwaza, ze wszyscy ktorzy na forum pisza, to ty. Otoz
              cs137 jest szyfrem. Spolgloski c oraz s sa podobne brzmieniowo. Niby dwa znaki,
              a jeden. To podejrzane, i wiele mowiace. Cyfry 137 to liczby pierwsze, przy
              czym brakujaca 5 to liczba znakow w nicku. Wiecej liczb pierwszych w pierwszej
              dziesiatce nie ma. Z tego prosty wniosek, ze jest was co najmniej dziesieciu,
              ceesie. Pewnie jestescie zakonem Illuminati, ktory sie pojawil na forum dreczyc
              Zawadzkiego.
    • Gość: Józef Zawadzki Prosze popatrzeć co te diasporowe kruszyny wyra- IP: *.icm.edu.pl 25.03.04, 23:53
      biają w związku ze stwierdzeniem, że antysemityzm to coś jedynie wirtualnego, z rzeczywistością nie mające nic wspólnego. Jaki żałosne sa ich poczynia. I komiczne.
      • Gość: Jozef Zawadzki Jozek przestan bredzic i idz z nami!! IP: *.lar.sch.gr / *.lar.sch.gr 26.03.04, 00:08
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=11599781
        Bo predzej czy poznie Zyd ci na czole, kruszynko, wyrosnie.
        • bezwacka nawet jesli jestes 26.03.04, 00:12
          Gość portalu: Jozef Zawadzki napisał(a):

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=11599781
        • Gość: Józef Zawadzki Ceesiku malusi. Już się zużyłeś. A pomóc Ci nie IP: *.icm.edu.pl 26.03.04, 00:17
          ma kto. WIRTUALNY. Dobrze o tym wiesz.
          • Gość: Józef Zawadzki Jaki tam ze mnie Ceesiku? Na imie mam Józek ty IP: 160.79.240.* 26.03.04, 00:29
            kupo hipopotama!
    • Gość: Jozef Zawadzki Re: Podłość forumowej diaspory i urzędnicza głupo IP: 151.112.27.* 26.03.04, 00:49
      pokonamy okruszkow
      i kupy hipopotamie
      • Gość: kolaps Podszywkowy żydziku, już zostaliście pokonani.Głów IP: *.icm.edu.pl 26.03.04, 07:09
        nie swoją głupotą.
    • Gość: Józef Zawadzki Co ci Kreatorzy Wirtualu teraz na FA wyrabiają.Ha. IP: *.icm.edu.pl 30.03.04, 21:48
      Co za marne kruszyny.
    • Gość: Józef Zawadzki Widzał kto taką słabość, jak u tych kruszyn na FA? IP: *.icm.edu.pl 30.03.04, 23:54
    • Gość: Józef Zawadzki Popatrzmy co miernoty typu Siwiński Rafał teraz IP: *.icm.edu.pl 06.04.04, 22:17
      wyrabiaą. Siwiński czyli snajper. Ale pod tymi nickami już się wstydzi występować.
    • Gość: Józef Zawadzki Panie Rafale Siwiński. Pan ma biuro? Przjmuje Pan IP: *.icm.edu.pl 06.04.04, 22:52
      tych , co chca popatrzeć na Pańskie kuriozalne czółko? Rozumiem, potzrebne sa zapisy. Czegoś podobnego przed pojawieniem się Pana nie widziano.
      • Gość: Józef Zawadzki Wycinasz? Zanaczaj disporowa sługusko! IP: *.icm.edu.pl 07.04.04, 02:02
    • Gość: Józef Zawadzki Popatrzmy na mierotę prokurator_gromski IP: *.icm.edu.pl 07.04.04, 20:45
    • Gość: Zasymilowany Re: To juz tyle tych debilnych watków podbiłeś? IP: 80.53.175.* 07.04.04, 20:48
      • Gość: Józef Zawadzki Oto co ma do piwedzenia Dziwotówr R.Siwiński vel IP: *.icm.edu.pl 07.04.04, 22:55
        snajper55 vel zasymilowany i całe multut innych równie idiotycznych nicków. Spod wszystkich widać to jego charakterystyczne czółko dizsporowego mocarza myśli i słowa.Ot krtetynek.Ot donosiciel.
        • jozefowa.zawadzka Jozefie, mezu drogi 07.04.04, 23:44
          a co ty z kurwami jakimis sie lobtykas? Do dumu huncwocie jeden, umyj sie
          pod pachami i w kroku bos smierdzial ostatnio jakesmy sie capli. Viagry
          nie pomnij, chlopasiu.
          No jus sybko, bo skore wygarbuje, ja goraca i napalona na ciebie ogierze ty
          moj.
          Zonka twoja umilowana
          • pan.scan.gazeta.pl To tak mnie zdradzasz? Ja Młodszy Oborowy tyram 08.04.04, 00:56
            dla Ciebie a Ty co. A bodajcie sbajper55.
    • Gość: Zasymilowany Re: A ty ciągle trzepiesz tą Antysemicką gruchę? IP: 80.53.175.* 08.04.04, 01:05
      • Gość: Józef Zawadzki Tylko wirtualny antysemityzm jest. Gdzie go IP: *.icm.edu.pl 08.04.04, 01:49
        widzisz bałwanku. Oto Rafał Siwińśki jako zasymilowany. Ludzie! Patrzcie. Diasporowy ideolog forum . Haha.
        • Gość: zasymilowany Re: Tylko wirtualny antysemityzm jest. Gdzie go IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 21:03
          Widzisz kretynka Panie Józefie?,jak się podszył podemnie.To ścierwo.
    • gronkiewicz Całkowicie się z Panem zgadzam, dziekujemy za 11.09.04, 11:55
      to bardzo rzeczowe wystąpienie!
    • Gość: Józef Zawadzki Bardzo Panu dziękuję. Ludzie tacy jak Pan pozwala- IP: *.icm.edu.pl 11.09.04, 12:10
      ją wierzyć w sens obrony imienia Polski i Polaków na tym forum opanowanym przez irracjonalnie nienawistnym nam ludziom. Ale może to nie całkiem irracjonalne. Może za bardzo Polacy przypominają im o ich wienie i dlatego wielu z nich tak nas cierpi oskarżając o najgorsze?
    • Gość: Kupa_ Mięci. Re: Podłość forumowej diaspory i urzędnicza głupo IP: 195.187.51.* 13.11.04, 03:27
    • Gość: Polonus z LA Ja przecztalem wszystki te messages i ja szobie IP: *.client.comcast.net 13.11.04, 06:01
      tak myszle: management tego Foruma powinen wszystki te podszywki zaje..onwacz i
      zosatwicz tyko tego prawciwego Pana Zawacki. Ale lawsuit ja myszle jest bez
      chances. Tyko lawyers Pana Zawacki oskubio za swoje fees. And he will end up
      much worse off than he's today. Lawsuit may cost him dearly. The result, of
      course, is unpredictable because if he had a smart layer and he manages somehow
      to generate jury's compassion, than he perhaps would be able to win a
      substantial compensation. But such a verdict may be likely defeated in the court
      of appeal. And remember, the defendant, i.e., the newspaper, is a "deep well"
      and it is 100% chance they will appeal the jury's verdict. So, in my opinion,
      Mr. Zawacki, Sir, "porzuc Pan nadzeje", jak to sie u Panstwa mowi, na "big cash".
      • Gość: polonus z wroclawi Re: Ja napisalam niektore te messages i ja szobie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.11.04, 07:00
        tak myszle: jest duzy identity problem with this prawciwy Mr. Zawadzki. Pan
        Zawacki introduces eksistencjalna duality in written instances of himself as
        well as cala reszta forum: on features a dialog of one presence in many
        instances versus many presences in one instance. The lawyers of Pan Zawacki
        oskubia go anyway, ale oni sa justified because they would have to manage extra
        sledztwo before going to courts, to figure out who is the real skarzacy, under
        which nickname he sie przejawia najbardziej i kto sa swiadkowie. E.g. jak
        zglosic na swiadka Cedrefsa, that is Doktora Froyda w osobie Ceesa, i na ktory
        continent wyslac invitation? Ja myszle ze taki proces to by byla prawciwa legal
        challenge and the ones who would earn jury's compassion to by byli lawyers Pana
        Zawacki mainly, as the only clearly indentified legal identity in this
        potential lawsuit is the gazeta. Anyway, in contrary to your opinion ja sobie
        myszle, ze it is too early na porzucanie nadziei o big cash. He might stracic
        his compensation to his lawyers but he can earn a substantial kasa za nowy
        precedens. Wystarczy ze napisze book o Zawacki case (distributed worldwide bo
        to by byl first such trial of Era of Information) i udzieli paru wywiadow.
    • Gość: Oburzony Brońmy wzorowego Pedagoga przed bezdusznością IP: *.ytnet / *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 09:32
      Ja dopiero niedawno zacząłem tu bywać. Dopiero dziś zapoznałem się ze sprawą.
      Podzielam oburzenie wielu dyskutantów, że niszczy się zasłuzonego Pedagoga. Za co?
      Bo wystąpił w obronie Narodu przed bezczelnymi żydowskimi pomówieniami.
      Proponuję podjąc zbiorową akcję w Jego obronie poprzez wysyłanie e-maili do tego
      wizytatora.
      Adres internetowy znalazłem przy pomocy wyszukiwarki. Jest w zestawieniu pod
      adresem, który podaję:

www.ko.rzeszow.pl/bip/artykul.php?idt=26&idkar=2&idpar=5
      • Gość: Emigrant Chwała Bogu, że tacy są jeszcze IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 13.11.04, 13:40
      • Gość: Stanislaw Polanski Jozek! Znowu sam do siebie o sobie gadasz! Ale IP: 61.131.53.* 13.11.04, 15:07
        Dziekuje za adres do wizytatora. Na pewno go wykorzystam i wysle mu pare twoich
        bardziej wykwintnych postow. Niech sie dokladnie pozna z tym wspanialym
        pedagogiem. Tyle ci obiecuje!
        • Gość: Emigrant Parchu, wydałeś na siebie wyrok. Akcją, wiesz jaką IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 13.11.04, 16:03
          • Gość: Stanislaw Polanski Re: Parchu, wydałeś na siebie wyrok. Akcją, wiesz IP: *.dyn.optonline.net 13.11.04, 16:46
            Juz skorzystalem z adresow i wyslalem pare postow z przykladami Pana
            dzialalnosci na tym forum. Na pewno uciesza sie postami o pejsatych itd, ktore
            Pan napisal z panstwowego serwerasmile Wyslalem im tez kopie postow ktore pan
            napisal na tym watku o samym kuratorium i o Panu Wizytatorzesmile

jeszcze raz dzieki za adresy z ktorych bede korzystal.

Stanislaw Polanski.

• Gość: Emigrant Parchu, zachowanie p. Zawadzkiego wobec ciebie IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 13.11.04, 16:59
              i reszty robactwa jest szczytem elegancji. Wyślij też post z akcją "Sramy....".
              Ty nieudany egzmplarzu żydka
              • Gość: Mosze Zawadzki kiedy ty wyrośniesz ? IP: 193.117.23.* 13.11.04, 17:09
                Zawadzki kiedy ty wyrośniesz i zrozumiesz ze z każdym postem pogłębiasz własny
                grób?
                Opanuj sie zalosny czlowieku!
                • alfonso.y.weiga patrzcie jak to rzydostwo sie panoszy, fuj :-( 13.11.04, 22:02
                  • Gość: Pacynka Taka wlasnie rasistowska twarz zawadzkiego IP: *.block.alestra.net.mx 13.11.04, 22:07
                    pojawia sie z poza licznych pacynek. Tylko wtedy pozwala sobie na szczeroscsmile
                    • alfonso.y.weiga mylisz antysemityzm z antysyjonazizmem nieuku. 13.11.04, 22:19
                      do tego wszedzie widzisz zawadzkiego. paranoje sie leczy baranie, poki nie jest
                      jeszcze za pozno. potem juz tylko psychiatryk.
          • patience Panie Jozefie, kiedy pan wyemigrowal? 13.11.04, 17:00
            To nieladnie. Zostal pan emigrantem i nawet nam nie powiedzial papatki na
            pozegnanie?
            • Gość: Emigrant A co to kundlico, wszedzie p. Zawadzkiego IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 13.11.04, 17:26
              widzicie? Tak bardzo go lubisz, szumowino?
    • alfonso.y.weiga panie jozefie mam nadzieje ze uda sie panu 13.11.04, 22:22
      doprowadzic ktores z tych dysporowych scierw przed oblicze sprawiedliwosci.
      • Gość: :-) Jozek czy ty naprawde myslisz ze ktos nie wie IP: *.block.alestra.net.mx 13.11.04, 22:39
        ze to ty?? Po co ta maskarada??
        Z tego co wiem to kuratorium podkarpackie bedzie na ten watek zagladac w
        poniedzialek a ty nagle zrobiles sie niesmialysad
        • alfonso.y.weiga panie jozefie, tu pan ma jedna z tych esbeckich 13.11.04, 22:43
          szmat.
        • marek.soja Poprawka! 13.11.04, 22:59
          Juz tu jestesmy a konsekwencje nadchodza, panie Zawadzki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka