Dodaj do ulubionych

Grupa trzymająca władzę na FK,

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 19:31
czy raczej Koło Gospdyń Wiejskich FK ? Myślę, że raczej to drugie:)

To tak trochę nie na temat ostatnio tutaj modny, ale ..?:
- kilka forumowiczek ubzdurało sobie w swoich ślicznych i mądrych główkach,
że wchodząc w komitywę z adminką FK, mogą sterować Fk jak i sama adminką.
Po części się im udało - manipulują sobie dla zabawy naiwną i łatwowierną
adminką. Ta znowu osóbka cieszy się, jak ją od czasu do czasu pochwalą,
pogłaszczą i pchną do dalszych cenzorskich działań.
Ja kiedyś sie wpisałem w czyjeś obronie, to zrazu otrzymałem reprymendę od
jednej z "gospodyń", żebym sie nie wtrącał i siedział cicho, bo jestem tutaj
nowy.

A już w bardziej w modnym dzisiaj temacie: NIGDZIE, na żadnym forum (no, może
poza FK) wpisywanie się jako gość nickiem kogoś mającego taki sam nick stały
nie jest przestępstwem lub złamaniem regulaminu - takie wpisy po prostu sie
olewa!
Kiedyś na jednym z forum gazety było "modne" podrabianie stałych nicków
innych forumowiczów poprzez kombinację pewnych liter - jedyne, co wtedy
admini zrobili, to wytłuścili stałe nicki.

Tamci forumowicze jakos sobie poradzili sami.

Z obywatelskim pozdrowieniem,
nie bedą nam podszywacze nicków
pluli w twarz :)
Obserwuj wątek
    • Gość: xman Re: Grupa trzymająca władzę na FK, IP: *.kabel.telenet.be 22.04.04, 20:27
      ludzie opamietajcie sie.forum to tylko forum odrazu niszczyc komus zycie za
      jakies wyzwiska???To forum po czesi temu sluzy odreagowaniu stersu.Piszecie ze
      na ulicy osba by sie do drugiej nie zwrocila ty cipo itp.A osoba na ulicy
      zapytala by nieznajomych czy mubia lizanko po cipie albo obciaganie?Forum
      forum,zycie zyciem rozroznijcie to. ps tak sa i watki powazne ale te watki to
      wyjatki :)
    • Gość: renia Re: Grupa trzymająca władzę na FK, IP: 213.16.162.* 22.04.04, 20:40
      Lolku, Lolku. Zabawy z podrabianiem nickow byly na tym forum juz n razy, to
      nadchodzi i odchodzi jak przyplywy i odplywy morza. Z mniejsza lub wieksza
      regularnoscia sa na tym forum dni (okresy ~2 - ~7 dni), ze takie wlasnie sa
      historie jak dzis, emocje, awantury, potem sprawa wycicha, robi sie spokojnie,
      milo grzecznie, kulturalnie, nikt sie nie kloci (te okresy sa nieco dluzsze,
      tak mi sie wydaje) i nagle nie wiedziec skad znowu zaczyna sie to samo - awantur
      (ka) a potem znowu spokoj i tak przez wieki. Bylo, jest i bedzie. I takie
      argumenty jak przytaczany przez Ciebie "cicho siedz bo jestes nowy" tez byly i
      beda zawsze na FK. Zdarza sie, kazdy ma lepszy i gorszy dzien, niektorzy czuja
      sie na tym forum jak we wlasnym prywatnym pokoju (to zreszta chyba z jednej
      strony jest swiadectwem sukcesu tworcow tego forum), bywaja pokusy by poczuc
      sie kims lepszym czy wazniejszym z racji stazu. Niemniej opamietanie nadchodzi
      i przyznaje sie racje (jesli nie na glos to w duchu) takim wlasnie glosom jak
      Twoje.

Jedyne z czym sie nie zgadzam to Twoja ocena AK. Co do reszty - uwazam, ze masz
      racje. Niemniej mnie to juz nie rusza.
    • Gość: Lolek Re: "władza forumowa" uderza do głowy, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 00:04
      a nawet jest zaraźliwa i potrafi przeniknąć do realu - mam rację Soczewico ?
      • Gość: Boska_Lu Re: "władza forumowa" uderza do głowy, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 00:06
        O matko, dziecino, nudny jestes jak sflaczały penis, weź sobie coś na
        uspokojenie. Odgrzebywać swój zlekceważony wątek sprzed paru dni, żeby dopisać
        jakąś bzdurę, to oznaka powaznej frustracji.
        • Gość: Lolek Re: "władza forumowa" uderza do głowy, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 00:12
          Faktycznie znudów, nie chce mi się spać, o Boska !:)
    • Gość: dźon Czego się spodziewać po forum sekretarek... IP: *.chello.pl 25.04.04, 00:15
      ..., o przepraszam, asystentek, bo tak to się chyba teraz mówi. Ze świecą
      szukać tu jakiejś inteligentnej kobiety, same tłuste sekretary spędzające tu
      prawie całe swoje nudne życie.
    • coolle Re: Grupa trzymająca władzę na FK, 25.04.04, 00:26
      Widze, ze Was to dreczy. Wyjasnie krotko. Mozna sie podszywac i podszywac. 10
      osob moze pisac podpisujac sie jednakowo. Sa jednak pewne granice. Ktos
      perfidnie klika na konto stalej forumowicki- przejdzie. Ale jesli udajac ow
      forumowiczke, kobiete ciezarna pisze, ze stracil dziecko zarty sie koncza i
      zaczyna sie usuwanie.

Pozdrawiam
      • Gość: Lolek Re: nikt przy zdrowych zmysłach nie bedzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 00:51
        miał pretensji o takie usuwanie (a nawet pochwali)i nie o to tutaj chodzi - idź
        się wyśpij i przeczytaj rano jeszcze raz o co tutaj chodzi.

dobrej nocy :)
        • coolle Re: nikt przy zdrowych zmysłach nie bedzie 25.04.04, 01:08
          Skoro nie chodzi o to, to znaczy, ze chodzi o nic. Obrazliwe lub mylace
          podszywki loginow sa kasowane wszedzie. Nielogowane tylko w wyjatkowych
          sytuacjach.
          • Gość: Lolek Re: nikt przy zdrowych zmysłach nie bedzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 01:19
            Bzdura - tylko tutaj, w "Waszym" ogródku - i to nie wszystkie, przejrzyj sobie
            jeszcze raz "swoje" forum.

Poza tym, co to jest "podróba" ? Bo wy macie interpretację zależną od pogody,
            nastroju i osoby podrabianej.
      • Gość: coolle To w końcu można czy nie? IP: *.chello.pl 25.04.04, 00:54
        A skoro niby można, to czemu został usunięty mój wątek o zatwardzeniu? A może
        można się podszywać, ale tylko wtedy gdy nie dotyczy to adminki i jej kółka
        różańcowego?
        • Gość: Lolek Re: No wreszcie ktoś inny też to zauważył, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 01:15
          w piątek ktoś sobie robił żarty z pupilki adminek, zniekształcając jej nicka.
          Zdążyłem przeczytać dwa posty przed zniknięciem (były raczej zabawne lub
          drwiące), reszty nie zdążyłem. Posty czy też wątki znikały z szybkością
          naddźwiekową. Inne podróby sobie zawsze "leżały", a szanowna a_k nawet
          tłumaczyła, że nie może ich usunąć, bo nie łamią regulaminu - TO KPINA, NIE
          REGULAMIN.

To "kółko różańcowe" FK jest już jedynie żenujące.
    • Gość: camillo Re: Grupa trzymająca władzę na FK, IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.04.04, 17:37
      Widzisz, Lolku,

są ludzie, którzy bywają na forum, aby podyskutować o ciekawych rzeczach,
      porozmawiać ze znajomymi, uzyskać jakąś radę.

Są też tacy, którzy bywają na forum, aby prowokować, obrażać, udawać kogoś
      innego niż są w rzeczywistości, podszywać się pod inne osoby i robić im głupie
      kawały.

Jako czytelnik forum wolę czytać listy osób z pierwszej grupy. I cieszę się, że
      admin coś robi, żeby ograniczać wyskoki osób z grupy drugiej.
      • betty-bt Re: Grupa trzymająca władzę na FK, 25.04.04, 17:56
        Wlasnie to jest specyfika myslenia Lolka. Stworzyc dobre warunki do wykluwania
        sie pasozytow, nie baczac na dobro wiekszosci stalej grupy dyskusyjnej.
        Najwazniejsze, zeby te pare trolli mialo tu jak u Pana Boga za piecem :-)
        • Gość: Lolek Re: ależ Bettuniu, ta stała "grupa dyskusyjna" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 21:45
          to właśnie opisywane nie raz, nie dwa, kółko różańcowe, lub jak wolisz, Koło
          Gospodyń Wiejskich FK, to którego przecież ty też się zaliczasz :)

A tak na serio, Tobie ta "władza" forumowa uderza chyba do główki nadal - wy po
          prostu wyawlaliście, rączkami nieświadomej swej naiwności (lub głupoty)
          Adminki, wszystko, co wam się nie podoba i wszystkich, którzy śmieli z wami się
          kłócić.

- - - - - -
          Lepiej wywalić 9-ciu niewinnych,
          ażeby 10-ty nie nabroił.
          • betty-bt Re: ależ Bettuniu, ta stała "grupa dyskusyjna" 25.04.04, 22:52
            Zaczynasz chrzanic bez sensu. Z takimi zarzutami to albo napisz powazna skarge
            do adminow portalu (maas i tebe to zawodowcy), albo wyjasnij wreszcie o czym Ty
            w ogole mowisz? Ciagle w kolko to samo nawijasz do mnie, a ja powaznie nie
            kumam o co chodzi, czlowieku? Co Ci ta AK zrobila takiego? Przyklady moze?
            • Gość: Zawodowiec Re: ależ Bettuniu, ta stała "grupa dyskusyjna" IP: 217.197.72.* 25.04.04, 23:36
              betty-bt napisała:

(maas i tebe to zawodowcy),

prosze mnie nie podrabiać

Leon Z.
            • Gość: Troll-Lolek Re: Bettuniu, to ty cały czas pierniczysz bzdury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 17:32
              typu: stała grupa dyskusyjna, wcześniej teksty typu jesteś nowy/a itp..

Dla Was ktokolwiek wejdzie nowy/a na forum i zacznie kłócić się z Waszą piątką
              czy też szóstką jest wrogiem, trolem itd., i taką osobę trzeba eliminować z
              forum rączkami adminki, kimkolwiek ona jest :).

Ten jest dobry/a, kto wam przytakuje i pitoli ciepłe słówka.

Zaznaczam, że nie chodzi tutaj (bo zaraz znowu zaczniesz o tym nawijać w kółko)
              o spamerów, rzucających "mięsem" w kogoś.

Co do adminki, to mam pretensję, że przy kasowaniu jest stronnicza na Waszą
              korzyść, tj. na korzyść kółka różańcowego, nawet ostatnio w przypadkach
              kasowania podrób.

troll - lolek
        • Gość: ormo.precz Re: Grupa trzymająca władzę na FK, IP: 212.20.131.* 26.04.04, 08:50
          betty-bt napisała:

> Wlasnie to jest specyfika myslenia Lolka. Stworzyc dobre warunki do wykluwania
          > sie pasozytow, nie baczac na dobro wiekszosci stalej grupy dyskusyjnej.
          > Najwazniejsze, zeby te pare trolli mialo tu jak u Pana Boga za piecem :-)

Jestem bardzo ciekawy jak regulamin reguluje specjalne uprzywilejowanie tzw.
          stałej grupy dyskusyjnej. Pytałem już o to Panią Admin Wszechmogącą, ale chyba
          obrażona z powodu niezaliczenia egzaminu, nie raczyła odpowiedzieć.
          Pozdrawiam
          Jura
          • betty-bt Re: Grupa trzymająca władzę na FK, 26.04.04, 13:51
            Jednak nie mogles sie powstrzymac po tym jak Cie ladnie tu przywitalam :-)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=12149089&a=12182717

Jesli tak sie na ten regulamin juz ciagle powolujesz, to moze bardziej
            obiektywnie, tak? Uczestnik forum ma nie tylko prawa, ale i obowiazki. Znaczy
            obowiazuje go regulamin jak kazdego innego. Dlaczego ktos, kto olewa totalnie
            regulamin czy netykiete ma byc traktowany na rowni z takim, co jej przestrzega?
            Mowa tu o trollach, czyli o osobnikach permanetnie lamiacym wszystkie registry.
            Nie wyobrazam sobie takiego ukladu. Tu nie o chodzi o przywileje, ale o prawa.
            Taki ktos, kto swoim debilnym zachowaniem odbiera innym ich prawa jest
            kryminalista. Tak jak i spamer jest forumowym przestepca i tak sie go traktuje.
            Dlatego chocby powstal mlot na spamerow.
            Spamer to nie forumowicz, ale pasozyt.
            • Gość: ormo.precz Re: Grupa trzymająca władzę na FK, IP: 212.20.131.* 26.04.04, 15:29
              Dziękuję za ładne przywitanie :)
              Tym bardziej przykro mi stwierdzić, że niestety nie zrozumiałaś, o co mi
              chodziło. W takim razie powtórzę jeszcze raz. Chodziło mi o zaobserwowane tutaj
              specjalne uprzywilejowanie stałych uczestników forum w stosunku do innych
              uczestników, a nie o ich uprzywilejowanie w stosunku do spamerów i trolli. Chyba
              nie zakładasz, że niestały uczestnik forum jest trollem lub spamerem?
              Pozdrawiam
              Jura
              • kill_bill2 Re: Grupa trzymająca władzę na FK, 26.04.04, 16:33
                układ sił na FK wygląda tak, że albo czesteś członkiem GTW lub starającym się o
                członkowstwo, albo jesteś uznany za trola i zwalczany.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka