Dodaj do ulubionych

Zagadka rozwiazana - wstawianie zdjecia

01.06.04, 17:20
Witam sama staralam sie wstawic zdjecie i nie wychodzilo mi to , przeszukiwalam forum, informacje ktore byly podawane nie pokrywaly sie z tym co widze na ekranie i dalej zachodzilam w glowe co jest nie tak. Nareszcie wpadlam na to Poprostu uzywam "zlej" przegladarki (opera) zamiast IE.
W operze po zmianie edytora na ten bardziej zaawansowany nic wielkiego niedzilo sie w jego strukturze ale juzpod IE zauwazylam ze dostepne sa tam funkcje niewidoczne w operze. I sdjatko cieplutkie wisi n blogu .Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • tebe Re: Zagadka rozwiazana - wstawianie zdjecia 01.06.04, 19:08
      W operze nie chodzi ta wtyczka, która obsługuje zaawansowane edytory.
      Można zamiast tego wpisywać html...
      • adamus.blox Re: Zagadka rozwiazana - wstawianie zdjecia 02.06.04, 19:34
        Ożesz w mordę!

Najlepsza na świecie przeglądarka (nie taki syf, jak IE) NIE OBSŁUGUJE TEJ
        WTYCZKI? Wprost ni mogę uwierzyć! Na pewno nie wpływa to, na jej doskonałość.
        Tylko wykwalifikowani specjaliści potrafią się nią obsługiwać, nie jest dla
        lamerów.

Zawsze pozostaje HTML, tylko nie wiem, czy osoba, która pyta gdzie można
        znaleźć IE i co to jest, wie co to HTML.

</>
    • Gość: eve Re: Zagadka rozwiazana - wstawianie zdjecia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.06.04, 12:47
      A skąd wziąść tą przeglądarke IE???Na czym to w ogóle polega?
      • Gość: eve Re: Zagadka rozwiazana - wstawianie zdjecia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.06.04, 09:18
        Oczywiście wiem co to HTML, ale nie mam pojęcia jak się go używa, jak się w nim
        pisze, bo jeśli chodzi o komputery to jestem green
        • ijo1 Re: Zagadka rozwiazana - wstawianie zdjecia 03.06.04, 14:45
          IE to nic innego jak Internet Explorer standardowa przegladarka internetowa w Windowsach ale polecam opere mialm napoczatku obiekcje co do zmiany ale jest super miedzy innymi ma system ruchow za pomoca ktorych mozna dzialac bez urzywania przyciskow tylko za pomoca myszy - Polecam
          • Gość: ewa Re: Zagadka rozwiazana - wstawianie zdjecia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.06.04, 18:54
            bo mi zależy na wstawieniu zdjęcia w blogu..a za nic nie moge tego zrobić.Mam
            juz w zasobach i nie ma u mnie widocznej zadnej opcji "wstaw"
            • tebe Re: Zagadka rozwiazana - wstawianie zdjecia 04.06.04, 21:26
              Musisz mieć Mozillę albo MSIE (Explorera) - przeglądarkę.
              W ustawieniach ustawiony (?) najbardziej zaawansowany edytor.
              Wtedy łatwo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka