Dodaj do ulubionych

do wszystkich ingnorancjich...ów i faszystów

11.06.04, 10:22
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=99&w=13301117&a=13348051
Obserwuj wątek
    • greta_30 przez Was choruja tacy jak ja!!! czytajcie szczyle 11.06.04, 10:23
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=99&w=13301117&a=13347949
    • greta_30 kolejny raz greta udowadnie swoja tezę 11.06.04, 10:24
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=99&w=13301117&a=13348131
      • katara Re: kolejny raz greta udowadnie swoja tezę 11.06.04, 10:31
        greto? piszesz, że masz manie, że jesteś chora, ok. ale czy musisz koniecznie
        być taka wulgarna, czy nie da się tego jakoś inaczej,... tej złości na świat
        który nas krzywdzi? pozdr.
        • greta_30 jha wulgarna? weź se to forum poczytaj a potem 11.06.04, 10:38
          encyklopedię. Wtedy pogadamy. Słuszność jest po mojej stronie. greta MUSI
          ZAREAGOWAĆ JAK KTOŚ JEJ KAŻE WYPIERDALAĆ... (czytaj wątek dlaczego to forum...
          wypowiedz pana dziwaqu) Kto jest wulgarny? Ja? Zastanów się.
    • greta_30 jak mi pomaga świat w walce z chorobą? 11.06.04, 10:28
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=99&w=13344464&a=13348986
    • greta_30 i przepraszam za ten spam, ale te matoły mnie 11.06.04, 10:29
      wykańczają... co za chuje-muje i po chuj to żyje takie żałosne coś? Hę?
      • greta_30 człowiek nieskończony w swojej władzy nad światem 11.06.04, 10:31
        żyje po to, by bić dzieci, żony i gretę? Kurwa mać! Wstyd tak żyć, czemu te
        debilaki tego nie kumają. Chleją wódę, bo nie potrafią żyć na trzeźwo i tłuką
        dzieci, tłkują żony i dopierdalają chory zupełnie bezkarnie!!!! Co za gnoje
        pierdolone, co za szczury... nie mogę, spierdalam stąd, bo się zeżygam.
        greta - co za świat kurewski i marny i po chuj ja się tak szamocdzę dla takich
        buraków?
        • greta_30 lektury obowiązkowe dla pospólstwa 11.06.04, 10:36
          1. biblia (słowa Pana Waszego, pochylcie się szczury, a będzie nadzieja dla świata!)
          2. kodeks praw cywilnych (przeczytajcie że dziecko od 13go roku życia może Was
          zaskarżyć matoły jak je krzywdzicie)
          3. konstytucja Rzeczpospolitej (kurwa, mam prawo mówić i mam prawo tu być, wy
          pojebańce żałosne i nikt mi tego nie zabierze!)
          4. katra praw pacjenta (to że jestem w domu zamiast w szpitalu, nadaje się do sądu!)
          5. bajki dla Dzieci (tam świat dobra zawsze zwyciąąza, a zło zostaje pokonane.
          Nie kumacie, że to jedyna droga?)
          7. eseje humanistyczne na koniec wieku "Koniec ery nieodpowiedzialności", pana
          Kozielnickiego

i pierdolnijcie się w te swoje żałosne makówki, bo to juz zgroza być takimi
          kurwa ingnorantami. Swołocz i tyle.
          • katara Re: lektury obowiązkowe dla pospólstwa 11.06.04, 10:39
            znam tą wściekłość na cały świat, tylko czasami się zastanawiam czy pod tą
            wścikłośćią nie kryje się tak naprawdę wściekłość na samego siebie?...z którą
            nie umiemy sobie za bardzo poradzić? ... pozdr.
            • greta_30 kochana, nikt tak nie szanuje grety jak ona sama 11.06.04, 10:42
              ja się cenię i DLATEGO REAGUJĘ!!! przez całe życie matka i ocjec mówili mi że
              jestem nikim i nie zasługuje na szczęście... DOŚĆ TEGO! dlatego walczę o swoją
              godność. mam taki nakaz moralny, że nie będą mnie szczyle deptać, bo uważm sie
              za wartościową osobę i dośc mam chamsta i poróbstwa. Nie zgadzam sie na takie
              otwarte deptanie mojej godności! Wszystko na temat!
              • katara Re: kochana, nikt tak nie szanuje grety jak ona s 11.06.04, 10:46
                greto, z tego co czytam, opowiadasz się przeciwko ranieniu innych, podobnie
                jest tak, że im człowiek jest bardziej świadomy tym bardziej potrafi zranić
                innych, jego strzały głębiej sięgają, sama nie wiem co chcę przez to
                powiedzieć, ale coś napewno chcę. p.
                • obserwator.jeno mówię Ci, przeczytaj sobie w encyklopedii co to 11.06.04, 11:40
                  jest Chad, spróbuj poznać gretę zamin ją ocenisz. Weż się też za wątek "grety
                  zmagania z ostrym stanem mieszanym", i bie bij zamin nie będziesz miała pewności
                  KOGO CHCESZ ZRANIĆ I OCENIĆ> Uwiesz, greta bardzo jest dzielna i bardzo mądra.
                  Nie mówi chuj bez potrzeby. Ona wie o co walczy i wie co chce osiągnąć... Tyle.
                  • obserwator.jeno ale buraki i tak będą ranić chorego i bezbronnego 11.06.04, 11:43
                    bo im sie wydaje że mogą. Czytałam ostatnio regulamin: jak ktoś mnie obraża: mam
                    prawo wystąpić do sądu ze sprawą cywilną, a gazeta będzie musiała podać mi Twoje
                    Dziwaqu dane prersonalne, jak przyję z nakazem. Zastanów sie buraku zanim znów
                    mnie obrazisz, bo Ci dokopię, wieśniaku i gnido!
                    greta - w ochronnych barwach, bo kurestwo znów triumfuje, niestety ;(
            • empeka NIE DA RADY! 11.06.04, 17:55
              katara napisała:

> znam tą wściekłość na cały świat,

Wątpię, czy znasz TĘ wściekłość, znasz pewnie jakąś inną.

> czy pod tą
              > wścikłośćią nie kryje się tak naprawdę wściekłość na samego siebie?

Nawet jeśli, to natężnie manii nie zależy od takich czy innych uczuć względem siebie.
              Ono jest niezależne OD WOLI!!!
              Kiedy to zrozumiesz/
              Kiedy to zrozumiecie?

> ...z którą
              > nie umiemy sobie za bardzo poradzić?

A poradzisz sobie bez antybiotyków z syfilisem?
              (To taka przenośnia.)

Marta

• greta_30 Wartościowe Osoby - przepraszam! To nie o Was. 11.06.04, 10:40
            • obserwator.jeno Re: Wartościowe Osoby - przepraszam! To nie o Was 11.06.04, 12:26
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=99&w=13314319&a=13350963
              dowód. bo ja zawsze potarfię udowodnić swoją rację! Jak jej nie mam - nie fikam!
    • mskaiq Re: do wszystkich ingnorancjich...ów i faszystów 11.06.04, 15:26
      Greto, mysle ze wszyscy sa wartosciowi. To tylko problemy nas przerastaja. Jest
      rana w Tobie, nie rozdrapuj Jej bo bedziesz cierpiala. Czy nie lepiej kochac,
      smiac sie i cieszyc. Wszyscy mamy wielki szacunek do Ciebie. Dzialasz probujesz
      pomagac. Tamto co bylo w przeszlosci trzeba zapomiec, zakopac topor wojenny.
      Serdeczne pozdrowienia.
    • aneta10ta Re: do wszystkich ingnorancjich...ów i faszystów 11.06.04, 17:01
      Co to, kurza, jest???
      Już mam osobisty galop myśli w klapkach!!!
      Chyba wystarczy, hę?
      Aneta
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka