Dodaj do ulubionych

KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O....

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.04, 20:19
wylizanie mu tyłeczka? Robicie to?
Obserwuj wątek
    • Gość: Mandarynka Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.zielman.pl 27.06.04, 12:53
      Tak ja to robie a On jest wtedy w siódmym niebie :-)
      Ale oczywiście jest wtedy świeżo po kompieli.
      I nigdy mnie o to ie prosił sama to zrobiłam i mu się to spodobało.
      • Gość: girl Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.04, 16:50
        Dzieki,bo juz myslalam ze tylko moj tak ma...
        • Gość: little Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.04, 17:13
          ..faceci to lubią~!języczek,który masuje im odbyt doprowadza niezawodnie do
          orgazmu....inna sprawa,że to miejsce ma zawsze nieciekawy smak>nawet jak sie je
          wyszoruje....;/
          to pieszczota dla odwaznych, wiernych i ufajacych sobie par
          • Gość: girl Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.04, 17:19
            Co do smaku czy zapachu to sie zgodze, bo ostatnio zaczynalismy pod prysznicem
            i sama mylam mojego mena...Ale mysle ze duzo zalezy od stopnia
            podniecenia..jesli jest baaardzo wysoki- to malo sie o tym mysli...
            • Gość: little Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.04, 18:06
              ooo!!z tym się w 100% zgadzam!:) i sadze,że jak podniecenie jest mniejsze to
              sie nawet nie zaglada w te okolice...:)))
            • Gość: tanja Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.06.04, 18:09
              ochyda...stad juz tylko krok od srania sobie do buzi
              • Gość: little Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.04, 18:18
                ..ja tez tak myslalam...ale kiedys niechcacy tam zahaczylam jezykiem i jak
                zobczylam jego reakcje...
                • Gość: girl Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.04, 18:35
                  Wydaje mi sie ze trzeba dorosnac do tego typu pieszczot..albo zwiazek musi byc
                  wysoce dojrzaly.
                  • Gość: tanja Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.06.04, 18:57
                    nie powiedzialabym,co ma wspolnego dojrzalosc z wylizywaniem odbytu??powiedzcie
                    czy wasi faceci tez wam to robia??
                    • Gość: dojrzaly Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.04, 18:59
                      tanja a moze facet dlatego Cie zdradzal bo mu tego nie robilas?? ;-)
                      • Gość: tanja Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.06.04, 19:01
                        nie wiem o czym mowisz,bo mnie facet nie zdradzal<hahaha>
                        • Gość: dojrzaly Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.04, 19:05
                          Sory,pomylilem Cie z inna forumowiczka.Proponuje Ci jednak sprobowac...
                          • Gość: tanja Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.06.04, 19:10
                            nie, dziekuje,a jakby facet z tego powodu mnie zdradzil to bym go w dupe
                            kopnela...a za pomylke nie gniewam sie
                            • Gość: Mandarynka Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.zielman.pl 27.06.04, 22:10
                              TAK MÓJ FACET TEZ MI TO ROBI I JEST BARDZO MIŁO.
                              I ZGADZAM SIĘ Z TYM ŻE TO DLA DOJRZAŁEGO ZWIĄZKU.
                              • Gość: Bateryjka Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 15:08
                                Sprobuje...
                    • Gość: Wredoot Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.mex.mescomp.pl 29.07.04, 16:18
                      Uwielbiam wchodzic jezykiem w pupie mojej kobiety. Kiedy widze jej reakcje na
                      to uwielbiam to jeszcze bardziej. Ona tez kilka razy mnie tak 'dorwala' i jest
                      to naprawde swietne doznanie. ALe jesli mam byc szczery dla mnie jest to
                      rewelacyjny przerywnik innych pieszczot. Za to ja moge tak piescic i pol nocy :P

Generalnie sex analny jest dla nas bardzo pociagajacy.
                      I calkowicie zgdzam sie z wszystkim ktorzy twierdza ze do tego trzeba dorosnac
                      i miec do siebie na wzajem zaufanie.
                    • wariatka_20 Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... 23.01.05, 17:09
                      no pewnie! wiesz jak jest fajnie jak facet liże ci tyłeczek??? polecam!!!
              • katka26 Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... 28.06.04, 18:28
                Gość portalu: tanja napisał(a):

> ochyda...stad juz tylko krok od srania sobie do buzi

A jak on Tobie wylizuje tyłeczek to też "ochyda"??!!
                • Gość: tanja Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.06.04, 19:03
                  on tez tego nie robi
              • wariatka_20 Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... 23.01.05, 17:08
                no coments
            • Gość: KaSiAaa;) Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 18:04
              o!!!!! Boshe!!!!!!!! czy wszystko trzeba lizAĆ:/
          • Gość: franek Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 19:07
            wow, ale porady. a próbowałyście kiedyś zjeść kupę? mmmm mniam mniam,
            szczególnie jak chłopak jje owoce. spróbujcie - to tylko dla odważnych i
            świadomych partnerów którzy udowodnić swoją prawdziwą miłość. Bez dowodu to
            wiadomo - obciach.
            Tak więc dziewczyny - do roboty.
    • Gość: ewa Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.delfnet.pl / 213.17.198.* 27.06.04, 22:18
      a co .. zabrakło mu papieru toaletowego???
      • Gość: tanja Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.06.04, 09:44
        no najwidoczniej,hehehe...sory ale nie wciskajcie ludziom ze dojrzaly zwiazek
        to wylizywanie odbytow-to jest raczej dla ludzi pozbawionych zachamowan,a jedno
        z drugim nie ma nic wspolnego!dojrzalosc zwiazku to troche inne sfery-bardziej
        psychiczne niz fizyczne,wiec nie splycajcie az do tego stopnia wizerunku
        dojrzalej milosci,bo mnie telepie...wylizujcie sobie te odbyty ale nie robcie z
        tego jakiejs pompatycznej wspanialosci
        • Gość: Mandarynka Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.zielman.pl 28.06.04, 16:24
          Tanja wracaj do sypialni zaciągnij zasłonki zgaś światło i schowaj się pod kocyk oczywiście wpełni ubrana, albo nie lepiej schowaj się pod łóżko oby cie facet nie znalazł bo znowu pójdzie wróch jedno i to samo POZYCIA KLASYCZNA

Baw się jak się bawisz twój sex TWOJA MONOTONJA
          a jeśli nie pasuje Ci ten temat i widzisz w tym coś odrażającego to daruj sobie swojhe głupie komentarze i spadaj z tąd!!!
          A i chyba nie wiesz co to jest sex bez zachamowania, to akurat zdarza się w wielu związkach bardzo wielu ale w większości to mężczyźni są aktywni a kobiety bierne ale pytanie dlaczego im nie dać tej samej przyjemności.
          Co może tanja powiesz że robienie minety czy loda to tez jest dla "ludzi pozbawionych zachamowań"?
          • Gość: tanja Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.06.04, 18:07
            no tak,chyba dziewczynko popadasz w skrajnosci-sex pod kocykiem nie dotyczy
            mnie,ale umiem znalezc zloty srodek,monotonii w moim zwiazku nie widze,ani w
            zyciu sexualnym,a to ze mam zachamowania do tej kwestii nie oznacza ze do
            wszystkiego,a mineta i robienie loda to zupelnie inna sprawa...zaraz mi powiesz
            ze jak nie pozwole zrobic mojemu facetowi kupy do mojej buzi tzn ze nasz sex
            jest monotonny,pod kocykiem i tylko w pozycji klasycznej-buahahaha zastanow sie
            nad tym co gadasz,bo to glupie i nielogiczne
            • Gość: Aneta Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 19:32
              Masz rację tanjsa.Pozdrawiam:-)
              • Gość: Ble bLe bLeee Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 05:07
                masz racje tanja. To obrzydliwe. Facet któremu wylizuje sie dupe a on "umiera"
                z rozkoszy ma coś w sobie z geja. Widzę że na tym forum są prawie same dziwki
                które już nie mają kompletnie żadnego poczucia godności. Jezu chryste. A potem
                całujecie się na dobranoc w usta po tym lizaniu dupska ? Ja bym chyba nie
                usnął z wrażenia. ;]przecież to ochydne ! wiem że wy paskudne i brzydkie dziwki
                zrobicie wszystko, żeby usidlić goscia, ale zachowajcie trochę honoru i
                nie "właźcie mu do dupy". to taki morał na koniec. Pa. :]
                • Gość: oliwka Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 14:20
                  no nie zakonnica bedzie mi mowic ze jestem dziwką!! to ze ciebie nikt nie chce
                  to nie znaczy ze inne są dziwkami!! idz poczytac PANIĄ DOMU....
          • wariatka_20 Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... 23.01.05, 17:14
            popieram mandarynke
        • wariatka_20 Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... 23.01.05, 17:14
          Gość portalu: tanja napisał(a):

> no najwidoczniej,hehehe...sory ale nie wciskajcie ludziom ze dojrzaly zwiazek
          > to wylizywanie odbytow-to jest raczej dla ludzi pozbawionych zachamowan,a
          jedno
          >
          > z drugim nie ma nic wspolnego!dojrzalosc zwiazku to troche inne sfery-
          bardziej
          > psychiczne niz fizyczne,wiec nie splycajcie az do tego stopnia wizerunku
          > dojrzalej milosci,bo mnie telepie...wylizujcie sobie te odbyty ale nie robcie
          z
          >
          > tego jakiejs pompatycznej wspanialosci

dziwna jesteś dziewczyno! troche świństw z kimś kogo kochasz jeszcze nikomu nie
          zaszkodziło
    • deltalima Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... 28.06.04, 10:31
      uwielbiam rozpieszczać słodką dupcię mojej żony! jeden paluszek na guziczku,
      dwa w pipce, język na pupci... panowie do roboty! zobaczycie na co stać wasze
      kobiety!
      • Gość: kobieta Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 20:08
        a przepraszam bardzo-skoro tak cie oburza lizanie tylka bo to ci sie kojarzy ze
        sraniem do buzi-to co powiesz o robieniu minety?przeciez w trakcie kobieta moze
        tez nasikac facetowi do geby?Tak pilujesz te swoja morde, a do glowy nie
        przyszlo, co?To wyobraz sobie, ze jest cale mnostwo kobiet , ktore bawia sie
        tyleczkami facetow i jeszcze wiecej facetow bawiacych sie tyleczkami
        kobiet.Szczerze wspolczuje twojemu facetowi, jesli nawet teraz cie nie zdradza
        to zdradzi ( o ile w ogole go masz, bo z takim podejsciem to pewnie 30-letnia
        dziewica nam sie na forum trafila).
        • deltalima Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... 28.06.04, 20:12
          ???? mówisz do mnie? chyba tak bo odpowiadasz na mój post...
          • Gość: kobieta poprzedni moj post jest do tanji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 20:30
            no cos Ty, haha.Oczywiscie , ze do zelaznej dziewicy Tanji.
            • Gość: tanja Re: poprzedni moj post jest do tanji IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.06.04, 21:31
              faceta mam od czterech lat,a jakby mnie zdradzil przez cos takiego to chyba nie
              bylby mnie wart,ale jest bo nie narzeka na nasz sex a wrecz przeciwnie...a co
              do minety,do zajrzyj do atlasu anatomicznego bo pochwa sie nie sika;D hehe
              • Gość: kobieta Re: poprzedni moj post jest do tanji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 22:03
                a ty zajrzyj na definicje minety, bo skoro twoj facet ci lize od 4 lat tylko
                POCHWE to wyrazy wspolczucia...hehe
                • Gość: tanja Re: poprzedni moj post jest do tanji IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.06.04, 22:21
                  nie ma potrzeby,wspolczucie zachowaj dla siebie
                  • Gość: kobieta Re: poprzedni moj post jest do tanji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 22:36
                    bo chodzi o to, ze jesli ktos pisze cos na forum, cos , co rzeczywiscie robia
                    tysiace osob w lozku (nie jakas pedofilia czy cos w podobie), robia to w parze,
                    to osoby, ktore twierdza, ze maja zajebisty sex nie powinny swiecie oburzone
                    wypisywac , ze to odrazajace, ze ma zwiazek -tak jak w twoim przypadku-ze
                    sraniem.To automatycznie swiadczy o tej osobie negatywnie i bynajmniej nie
                    stawia jej seksu w pozytywnym swietle.Wszelkie bulwersacje, negatywne opinie
                    swiadcza wrecz przeciwnie-o wielkiej nudzie w lozku, niecheci do probowania
                    nowych rzeczy.Pomysl-jak by sie czul twoj chlopak , gdyby cie o to kiedys
                    zapytal, a ty zbulwersowana bys mu odpowiedziala, ze moze za chwile ma ci
                    nasrac jeszcze do geby?I nie pisz, ze by nie zapytal, bo dam sobie reke uciac,
                    ze jesli jest jako taki w lozku to myslal o tym i to nie raz.Myslal tez pewnie
                    nad tym, zeby ciebie tam polizac, ale najwidoczniej bal sie reakcji, tego, ze
                    wlasnie tak o nim pomyslisz jak dalas temu wyraz odpowiadajac na pytanie zadane
                    w tym watku.I sorry wielkie-ale dla mnie osoba , ktora tak odpisuje nigdy nie
                    bedzie miec tak naprawde udanego sexu.Bo co innego niechec do takiej formy sexu
                    i po prostu napisanie-"nie, mi sie nie podoba ", a co innego taki atak na sam
                    pomysl.
                    • Gość: Siurak Re: poprzedni moj post jest do tanji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 22:23
                      a wiesz ile jest pedofili :> i osob co sobie sraja do buzi.. haha tego jest
                      dopiero duzo. Pozdro dla Tanji!!!!!
              • Gość: OLIWKA Re: poprzedni moj post jest do tanji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 14:24
                koleżanka ksiażki zaczeła czytac!! ( o takiej tematyce??!! co na to ksiądz??)
                przestan to za bardzo zboczone jak dla ciebie taniu he he jeszcze stracisz
                dziewictwo w wieku 40lat!!
        • anastazja1 Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... 29.06.04, 14:43
          Dokładnie!Przecież do super sprawa....nie ma nic przyjemnijeszego niż
          sprawianie facetowi takiej jazdy...mój to uwielbia
    • Gość: AnaisNin Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.tkk.pl / *.tkk.pl 28.06.04, 22:42
      Moj mąż ma opory przed tym bym mu wylizywala odbyt (szkoda), ale moj uwielbia
      piescic, a ja mu nie odmawiam, bo też mi to sprawia frajdę. Natomiast kompletnie
      nie rozumiem co ma do pieszczot intymnych części ciał "sranie" jak ktoś to
      delikatnie określił. "Uwielbiam" takie wulgaryzowanie problemu, bardzo dojrzałe
      podejście;)
      • anastazja1 Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... 29.06.04, 14:48
        A czy ta pani od "srania" w ogóle to kiedyś robiła????Może dla niej sex to
        tylko pozycja klasyk pod kocykiem...matko-tragedia(dla faceta)
        • Gość: tanja Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.06.04, 17:27
          czy ty jestes ograniczona umyslowo??to ze nie lize dupy facetowi nie znaczy nie
          urozmaicamy sobie sexu w inny sposob!!dotarlo??bo pisze to po raz n-ty//przez
          to lizanie odbytow macie jakies problemy z czytaniem i mysleniem chyba...albo
          swiata poza odbytami nie widzicie,halo sex mozna urozmaicac na wiele sposobow!!
          niekoniecznie taki jak wasz
          • Gość: kobieta Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 18:24
            na przyklad zmiana pozycji z klasycznej na jezdzca.Bo od tylu to juz istne
            bluznierstwo!Daruj sobie tanja, na tym watku jestes juz spalona.Po co tu sie w
            ogole wpieprzalas?!Idz i nauczaj moralnosci gdzie indziej.
            • Gość: tanja Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.06.04, 23:54
              > na przyklad zmiana pozycji z klasycznej na jezdzca.Bo od tylu to juz istne
              > bluznierstwo!
              no tak rzeczywiscie to jedyne co mozna urozmaicic wg ciebie??nie wiem komu tu
              brakuje fantazji...
              >Daruj sobie tanja, na tym watku jestes juz spalona.Po co tu sie w
              > ogole wpieprzalas?!Idz i nauczaj moralnosci gdzie indziej.
              ojoj ale mam dola ze jestem spalona...chyba sie pojde pochlastac-buahaha:D
              nie mam zamiaru nauczac moralnosci,bo skoro do takich wnioskow doszlac to
              lepiej sie naucz czytac ze zrozumieniem...nie jest to dla mnie sprawa
              moralna,bo to czysto fizyczny watek i kwestia tego czy dla kogos to obrzydliwe
              czy nie,nie wpieprzylabym sie na dlugo,jakbyscie nie zaczely tego traktowac
              jako czynnosci majacej cos wspolnego wlasnie z dojrzaloscia,moralnoscia,itp
              rozbawilo mnie to i mam prawo tu dopisac swoje tak samo jak wy-poza tym gdyby
              nie moje wpisy ten watek bylby juz dawno zapomniany bo srednio byl wciagajacy
              dopoki nie wyjechalyscie z ta dojrzaloscia,no ale jestem tu poraz ostatni,bo
              mam dosyc ludzi ktorzy gadaja jak katarynka,nie sluchajac innych,wiec zanim
              zaczniecie krytykowac wczytajcie sie w to co sie do was pisze
              • Gość: KIRA Re: TANJA IP: *.crowley.pl 30.06.04, 10:55
                Olej ich dziewczyno....dyskusja jest i Ty masz prawo mieć włąsne zdanie.
                jezeli chodzi o sppsoby dawania sobie wzajemnej przyjemności to wszsytko zalezy
                od własnych upodobań, komus coś podoba albo nie.
                Udany seks to nie tylko wyjechane w kosmos pozycje to coś o wiele wiecej.
                Dlatego uważam tanja że masz racje broniąc swego zdania, ważne masz udane zycie
                seksualne i ok a to akurat może Ci się nie podobać!!!! Ot co!
                • Gość: tanja Re: TANJA IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.06.04, 13:39
                  dziekuje widze ze ktos pojetny i nieograniczony sie tu trafil;)pozdrawiam
                  • Gość: kobieta Re: TANJA IP: 193.111.166.* 30.06.04, 13:53
                    Tanja to chyba z wywieszonym jezorem czyta wszystkie wypowiedzi na tym
                    watku.Tak ochoczo odpisuje..Alez sie musialas ucieszyc, ze na tym brudnym ,
                    wyuzdanym watku(a fe!) ktos ci odpisal.Ale widzisz, tanja-na te wszystkie
                    wypowiedzi tylko jedna cie poparla.To o czyms swiadczy.A skoro inni tacy
                    ograniczeni-to po co tu wciaz wlazisz i to czytasz?Moze przenies sie na forum
                    filozofia egzystancjalna tudziez problemy seksualne.
                    • Gość: pipi Re: TANJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 18:59
                      kobieta! ty chyba nienormalna jakas jestes. zarzucasz tanji ze odpisuje na
                      kazdy post skierowany do niej a sama tu czatujesz, z wywieszinym jezorem
                      odpisujesz na kazdy post skierowany do ciebie i nie tylko. wiec o co ci
                      chodzi?? do tego wszystkiego atakujesz tanje wraz z grupa lizydupów bo ona ma
                      inne zdanie na ten temat niz wy. tanja wyrazila swoje zdanie na ten temat, a wy
                      ja zaatakowaliscie, a teraz robicie z niej kozla ofiarnego. dziwne rzeczy! to
                      WY, zwoplennicy lizania tylka w tej chwili zachowujecie sie jak niedojrzali
                      emocjonalnie, bo nie dopuszczacie do siebie ze ktos moze sie tego brzydzic. no
                      i jego sprawa. a wy sobie lizcie tylki nawet swoim psom czy chomikom. milego
                      orgazmu. i tolerancji troche zycze.
                      • Gość: oliwka Re: TANJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 14:32
                        siostra pipi niech sie uspokoji nie tak drastycznie seksu ci kochanie
                        brakuje??!! he he
              • danzig74 Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... 13.10.04, 01:42
                faktycznie tanja nic nie rozumie
                dojrzalosc zwiazku w znaczeniu akceptacja, zaufanie musi istniec zeby takie
                pieszczoty realizowac a nie ze kazdy zwiazek oparty na rzeczonych musi to
                praktykowac. Ze spojnosci i logoki wypowiedzi tanji wnioskuje :) ze bidulka na
                studiach jeszcze nie byla i logiki nie liznela (odbytu faceta tez nie ;) )

pozdrawiam

ps
                a wrazenie jest piorunujace :)
            • Gość: Kobietaaaa Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.10.04, 03:41
              Ja tam wcale nie uważam, żeby Tanja była w tym wątku "spalona". Zdecydowanie
              bliższe mi są jej odczucia, niż osób lubiących pieszczoty odbytu językiem.
              Przecież tak naprawdę nie można mieć gwarancji, że on czy ona się "tam" 100%
              dobrze umył/-a - i co wtedy?? Akceptacja akceptacją, kocham mojego faceta, ale
              na takie "nowoczesne" pieszczoty nie miałabym odwagi, choć próbowaliśmy wielu
              rzeczy, z "analem" włącznie - jak już jesteśmy przy pokrewnym temacie ;)
          • Gość: oliwka Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 14:29
            o matko twoja liberalność mnie przeraza!!!! dziewczyno daj życ innym my to
            lubim,
            bardzo nas to kreci wiec musisz sie z tym pogodzic!! twoje obrazliwe tekst
            napewno nie zmienia naszego zachowania!!!
      • sabinka_20 Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... 12.07.04, 18:12
        Fuuu ,w stanie podniecenia mozna chyba takie cos zrobic,ale leeeeeeeeee ,chyba
        nalezaloby uzyc duzo bitej smietanki....
        • Gość: lea Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 19:04
          jasne, bita smietanka swietnie smakuje z bitym gownem :DD hahaha...
    • Gość: girl Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.04, 22:46
      Nigdy sie nie spodziewalam ze ten temat wywola taka burze!Dziekuje Wam
      wszystkim za opinie.
      A co do atlasu anatomii to moge tanje zapewnic, ze mimo tego iz"pochwa sie nie
      sika" to ujscie zewnetrzne cewki moczowej zeńskiej (urethra feminina)znajduje
      się w przedsionku pochwy, u zbiegu warg sromowych mniejszych i wiekszych, w
      odległosci 2-5mm od wejscia do pochwy.Wiec jak widzisz na upartego jest zwiazek.
      Studiuje medycyne wiec te szczegoly nie sa mi obce.Pozdrawiam wszystkich ;-)
      • Gość: gaucho Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 12:22
        To forum odwiedza również moja córka. Forum, które jest niebywałą wprost
        kloaką. Z pozoru normalne wydawałoby się dziewczyny z dziką przyjemnością
        opowiadają o swoich zboczeniach (zgodnie z freudowskimi teoriami są to
        preferencje seksualne, jak również preferencjami można by było nazwać
        wczorajszy znamienny przypadek guru psychologii dr.S) zatem używając
        słowa "zboczenie" prawdopodobnie jestem w waszych oczach również oczach całego
        postępu nietolerancyjny.
        • deltalima Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... 29.06.04, 13:11
          straszny z ciebie wrażliwiec. ze zboczeniem mamy do czynienia wtedy, gdy jedna
          osoba krzywdzi drugą. typowym przykładem zboczenia jest molestowanie seksualne
          w pracy albo pedofilia. to co robi para w sypialni jest ich prywatną sprawą i
          wara komukolwiek od pouczania. można napisac, jak ktoś słusznie zauważył 'nie
          podoba mi się'. jednak napastliwy ton (nazywanie forum 'kloaką), jak w twoim
          przypadku, tylko źle o tobie świadczy.
        • Gość: lady Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: 193.111.166.* 29.06.04, 15:47
          panie, a po jaka cholere pan wlazisz na to forum i czytasz wszystko dokladnie
          (bo przeciez sie doskonale musisz orientowac w tym , co tu napisane skoro
          nazywasz to wszystko kloaka)???!!!!!No po co wlazisz?I nie zwalaj na to, ze
          chciales panie sprawdzic , co czyta corka.jak sie nie podoba-to chyba sprawa
          jasna?Do widzenia z forum!
        • Gość: girl Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.04, 20:57
          kloaka dół, zbiornik do gromadzenia odchodów; ustęp; anat. stek, końcowy
          odcinek jelita niektórych zwierząt, do którego uchodzą przewody moczowe i
          rozrodcze.
          To definicja.Uważam ze nie ma zwiazku z naszym tematem.A jesli Twoim zdaniem to
          byla metafora, to tez chyba niezbyt udana.
          A jesli chodzi o corke-jesli jest niepelnoletnia, to odpowiedzialnosc za to
          jakie witryny przeglada w internecie ciazy tylko na Tobie..
    • Gość: julitka Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 21:54
      Co za nietolerancyjność w tym wątku zapanowała.Najeżdżacie na Tanje,że niby
      taka zacofana,a sami to co robicie?Kurcze,chyba ma dziewczyna prawo do własnego
      zdania?I wcale nie musi jej sie podobac to co Wam.Może to uważać za
      niehigieniczne,co wiecej-zapewne ma racje :) (to uwaga do studentki medycyny-
      powinnas cos wiedzieć na ten temat).I przede wszystkim-nie musi miec na to
      ochoty.Nie musi i juz.
      • danzig74 Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... 13.10.04, 01:45
        Gość portalu: julitka napisał(a):

> Co za nietolerancyjność w tym wątku zapanowała.Najeżdżacie na Tanje,że niby
        > taka zacofana,a sami to co robicie?Kurcze,chyba ma dziewczyna prawo do
        własnego
        >
        > zdania?I wcale nie musi jej sie podobac to co Wam.Może to uważać za
        > niehigieniczne,co wiecej-zapewne ma racje :) (to uwaga do studentki medycyny-
        > powinnas cos wiedzieć na ten temat).I przede wszystkim-nie musi miec na to
        > ochoty.Nie musi i juz.

jaqsne ze nie musi
        ale nie MOZE obrazac inncyh ludzi
    • Gość: frita Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 21:54
      Wiecie co?Jak facet lubi jak mu sie przy odbycie manipuluje to powinnyscie
      zastanowic sie nad jego preferencjami seksualnymi... Ochyda
      • Gość: tanja Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.06.04, 22:40
      • Gość: tanja Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.06.04, 22:44
        no prosze,nareszcie troche glosow z naprzeciwka...dziekuje dziewczyny;D i co
        wylizywaczki odbytow nadal sadza ze sa wiekszoscia??a co do mojego wywieszonego
        jezora-to juz naprawde slaby argument-duzo siedze przy komputerze,a wy tym
        watkiem dostarczylyscie mi najwyzej rozrywki:D
        • Gość: niewierzeDanusiu Czytam i oczom nie wierzę - że kobiety - z natury IP: *.core.lanet.net.pl 30.06.04, 23:21
          wrażliwe potrafią byc takie agresywne.
          Tanja, może zbyt obcesowo napisała, co o tym myśli i natychmiast została wyśmiana.
          A ona ma rację.
          W sprawach seksu "katalog" upodobań jest nieprzebrany. Fakt iż u niej lizanie odbytu budzi wstręt nie oznacza że jest zacofana i nie spełnia sie seksualnie.
          Wiele kobiet na tym forum nie przepada np. za seksem oralnym, wytryskiem w usta, ale czy to znaczy, że są nienormalne, że mają jakies nie naturalne zahamowania.
          Mnie i moją żonę akurat taki seks nie bulwersuje, kochamy sie jak chcemy ale rozumiem obiekcje tanji, bo granice przekroczyć łatwo.
          • Gość: pipi Re: Czytam i oczom nie wierzę - że kobiety - z na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 19:09
            tak, a najdziwniejsze jest to ze staraja sie zwalic cala agresje na tanje, co
            jet nieprawda. a wszystko po to by lizanie tylka bylo "na wierzchu".
            dziewczyny! jeszcze raz apeluje o tolerancje, tak? :)
      • Gość: elizee Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.04, 17:28
        To chyba najbardziej glupkowaty komentarz jaki widzialam w tym watku.Mnostwo
        facetow przepada za takimi pieszczotami i bynajmniej nie czuja sie pedalami!!!
        • marqs_73 Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... 12.07.04, 20:52
          Tanja ... NA STOS !!!
          • Gość: Eleonora Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.04, 22:58
            No,no powiało inkwizycją.A czemu to Tanija ma zostać spalona na stosie?Bo ma
            inne zdanie?Oj głupiutkie to myślenie,ale z drugiej strony jak brakuje
            argumentów w dyskusji zawsze można zaatakować
            • Gość: kuku niech zgadne dziewczyny IP: *.gabo.pl 12.07.04, 23:42
              wszystkie przeciwko tanji-pewnie jestescie zapalonymi czytelniczkami cosmo co??

to ze ktos nie lubi lizanaia du-py nie znaczy ze jest zelazna
              dziewica,dziewczyny pohamujcie sie !! na stos?na jaki stos?
              ze dziewczynie sie cos nie podoba?co ma zwiazek z nielubieniem llizania tyłka
              do preferencji zachowan sexualnych,to ze wy lubicie lizac tyłek nie znaczy
              zejestescie od niej lepsze
              dobra kochanka to ta ktora wciąz urozmaica sex,co nie znaczy ze ma robic cos na
              co nie ma ochoty
              a wiec do roboty laski-idzcie wylizcie odbyty swoim fecetom,doo dzieła..
              a poza tym.Facet przypadkiem nie ma tam włosów??????
              nie wchodzą wam w zęby?
              • Gość: sq [...] IP: *.sauridnet.pl 13.07.04, 00:22
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • Gość: chlopak Re: niech zgadne dziewczyny IP: *.qc.sympatico.ca 13.07.04, 04:41
                  Faktycznie upada poziom forum,brzydko,ale coraz prymitywniejsiy ludzie bywaja
                  tu,a szkoda.........Jestem chlopakiem i jestem za seksem i pieszczeniem calego
                  ciala,wlacznie z pupa,lecz ze swoja dziewczyna z ktora jest dojrzala milosc.
                  Pomyslnych igraszek.......
              • Gość: lampion3 jestem tolerancyjna IP: 195.187.67.* 13.07.04, 09:40
                wtrącę się: maż mi lizał pupe-było fajnie, to ja odwdzieczylam mu sie tym samym-
                było fajnie. robimy to często, wiele rzeczy zreszta robimy. I bez wzgledu na to
                co kto powie, czy te rzeczy sa złe czy do dobre to i tak bedziemy je robili. W
                fazie ogromnego podniecenia nie myślę w kategoriach "wypada" czy "niewypada",
                zwłaszcza jeśli w łózku jestem z WŁASNYM mężem.
                Pa!
            • Gość: chlopak Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.qc.sympatico.ca 13.07.04, 04:42
              • Gość: Ble ble ble Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 05:08
                masz racje tanja. To obrzydliwe. Facet któremu wylizuje sie dupe a on "umiera"
                z rozkoszy ma coś w sobie z geja. Widzę że na tym forum są prawie same dziwki
                które już nie mają kompletnie żadnego poczucia godności. Jezu chryste. A potem
                całujecie się na dobranoc w usta po tym lizaniu dupska ? Ja bym chyba nie
                usnął z wrażenia. ;]przecież to ochydne ! wiem że wy paskudne i brzydkie dziwki
                zrobicie wszystko, żeby usidlić goscia, ale zachowajcie trochę honoru i
                nie "właźcie mu do dupy". to taki morał na koniec. Pa.:]
            • danzig74 Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... 13.10.04, 01:47
              Gość portalu: Eleonora napisał(a):

> No,no powiało inkwizycją.A czemu to Tanija ma zostać spalona na stosie?Bo ma
              > inne zdanie?Oj głupiutkie to myślenie,ale z drugiej strony jak brakuje
              > argumentów w dyskusji zawsze można zaatakować

hehehe
              skad te dzieci tutaj sie biora co rozumieja tak prostej do uchwycenia ironii
    • Gość: kasia [...] IP: *.nsa.gov.pl / *.nsa.gov.pl 13.07.04, 10:05
      • Gość: elle [...] IP: 193.111.166.* 13.07.04, 11:07
        • Gość: chlopak Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.qc.sympatico.ca 13.07.04, 12:40
          Nie ma co sie unosic,ci co tak sie wypieraja nie wiedza co jest piekne ,sami
          nie sprobowali i maja przez to zachamowania.Milych pieszczot..........
          • Gość: girl Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.04, 19:52
            Rozpoczynając ten wątek nie sądziłam że wywoła takie poruszenie... ;-)
            Nigdy nie negowałam tego że ktoś może tego nie lubić.Pytałam tylko o zdanie
            kobiety ktore to robia i w ten sposob uszczesliwiaja swoich
            facetow...Chlopak,czy Ty jako facet ktory lubi ten rodzaj pieszczot twierdzisz
            ze masz sobie cos z pedala??hihih -napisz im bo wiekszej glupoty w tym watku
            nie slyszalam..
            • gerards Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... 13.07.04, 23:17
              Gość portalu: girl napisał(a):

> Rozpoczynając ten wątek nie sądziłam że wywoła takie poruszenie... ;-)
              > Nigdy nie negowałam tego że ktoś może tego nie lubić.Pytałam tylko o zdanie
              > kobiety ktore to robia i w ten sposob uszczesliwiaja swoich
              > facetow...Chlopak,czy Ty jako facet ktory lubi ten rodzaj pieszczot
              twierdzisz
              > ze masz sobie cos z pedala??hihih -napisz im bo wiekszej glupoty w tym watku
              > nie slyszalam..
              Nic nie mam z pedala,caly czas mnie pociagaja tylko muszelki i milosc kobieta
              mezczyzna,a tych co tego nie znaja chyba rozomie,,,, iz kiedys sam myslalem
              tak jak wielu z nich puty nie zaczelismy kochac sie bez zachamowan,czy
              oporow,no ale miejmy nadzieje ze dojrzeja do tego i za czas jakis zobaczymy
              ich ze zmiennym zdaniem. Milych pieszczot...........
            • Gość: chlopak=Gerards Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.qc.sympatico.ca 13.07.04, 23:18
              • Gość: Ble ble blee [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 00:50
                • Gość: KATE Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.04, 13:24
                  hehe, i bardzo dobrze, ze nie wszyscy faceci na tym swiecie lubia sline w
                  swojej fosie. mnie trzepie na sama mysl. pozdro ble ble ble. podobaja mi sie
                  twoje posty, jako jedyne oprocz tego ze sluszne sa jeszcze zabawne
    • Gość: to ja Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: 67.71.112.* 17.07.04, 05:40
      no i co????
    • Gość: Kaja Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 09:16
      Girl i inni ...Wy chyba jestescie porabani...co to za przyjemnosc lizac sobie
      odbyt.A juz najwieksza glupota z jakiej sie usmialam to wasze opinie ze
      swiadzy to dojrzalosci zwiazku. Haha jestem juz 8 lat po slubie i nigdy mi nie
      przyszlo do glowy lizac jemu odbyt. Toz to obrzydliwe...
      • Gość: to ja Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: 67.71.112.* 17.07.04, 12:05
        Kaju to ze jestes 8 lat po slubie nie swiadczy o tym ze juz umiesz
        wszystko,cale zycie sie uczymy,moze jeszcze kiedys ,,,,,,,,,,.
    • Gość: KATE Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.04, 13:06
      czlowieku wez wyluzuj, pozygac sie mozna. podlub sobie w odbycie sam, bo ja
      znam 100 innych erogennych miejsc na ciele, i zadna nie sunie gownem!!!!!!!!!
      • Gość: Ble Ble Bleee Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 17:24
        Dziękuję za przychylne opinie. :) staram się przedstawić nie tylko męski punkt
        widzenia na te "pieszczoty"(lizanie dupska) ( :P ) ale też postawić się w
        sytuacji kobiety której facet mówi wieczorkiem przed snem ( ^^ ) :"Kochanie !!
        właśnie umyłem dupę, możesz już spokojnie mi ją wylizać !! " Chryste Panie !! :|
        • Gość: man Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.04, 12:02
          Jestes beznadziejny.Pewnie twe zycie seksualne ograniczone jest do pozycji
          misjonarskiej...nie neguje cie,tylko wspolczuje..moze twoja dupa zajezdza
          gownem bo jej nie domywasz i dlatego zadna kobieta nie chciala nawet tam
          zajrzec..?P.S.skoro jako autor nazwales sie ble blee...
          • Gość: Tom Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.sympatico.ca 18.07.04, 15:40
            Pupa czy inne czesci ciala sa takie same ,wiec pieszcze je tak samo,lecz nie
            zadaje sie z brudasami jakich jest tu wyzej kilka .Jako facet 100% samiec
            lubie ,kreci mnie to jak piesci mi moja kochana i jest odlotowo. A brudasom
            trzeba pokazac co to jest higiena,moze wielu nie wie ze i tam tez trzeba
            dokladnie myc tez........... pomyslnosci.
            • Gość: pipi Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 19:20
              jasne! ale w srodku tylka wyciorem sobie nie umyjesz chyba??? :DD buahahaha...
          • Gość: pipi Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 19:19
            zgadzam sie z ble ble bleeeeeee :) bo ma racje i tyle! a denerwuja mnie rzekome
            argumenty zwolennikow lizania tylka ktorzy od razu uwazaja, ze jesli ktos tego
            nie lubi - jest beznadziejny w lozku, bzyka sie tylko w pozycji misjonarskiej
            itp. ludzie! dlaczego jestescie tacy ograniczeni??
            • Gość: gosc [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 20:04
        • Gość: kasia_pl Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 16:27
          czytam te Twoje posty i zastanaiwm się, skad u Ciebie taki jad w wypowiedziach,
          temat watku jak go przeczytasz nie mówi o sraniu nikomu do ust tylko o
          pieszczotach pupy czy jak kto woli odbytu. Twoja sojuszniczka Kata, też zieje
          złoscią a tak na marginesie to szczerze współczuje ze ma faceta który nie dba o
          higiene skoro twierdzi ze z tego miejsca zieje gównem.
          Nikt was nie zmusza zebyście robili to ze swoimi partnerami, więc dajcie
          spokój tym którzy to lubią i akceptują.
      • Gość: Koleś Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 21:33
        Ćzy was już dziewuchy do reszty posrało? Ja mam 21 lat ,fajną panienkę, lubię
        zaszaleć ,ale są ganice. Za miesiąc może kupa na klatę ,albo złoty deszcz? Nigdy
        w życiu niedałbym sobie sraki wylizać! Wasi kolesie to zwykłe pedały.Klatę i
        nogi depilują pewnie też?
    • Gość: TEMAT WYCZERPANY Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.sympatico.ca 27.07.04, 04:03
      ,,,,,,,,,,,,,,
    • Gość: Truee [...] IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.07.04, 20:25
    • Gość: madzior Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.07.04, 21:35
      po przeczytaniu tego wszystkiego z przykroscią dochodze do wniosku ze wiele
      rodaków nie grzeszy mądroscia. nie chodzi już o sam fakt że jeden lubi to a
      drugi tamto bo to rzecz gustu, ale większosc "przeciwników" Tanji pokazało ze
      nie ma oleju w głowie... pozdrawiam ziomalke Tanje i tych którzy nie wysyłają
      jej "na stos" ahahahahahhaa...
    • ksn2 Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... 31.07.04, 17:27
      Jaka jest tresc tematu kazdy wie. Wiec dlaczego wypowiadaja sie tu osoby chcace
      negowac tego rodzaju przyjemnosc. Nikogo nie interesuje wasza opinia. Jezeli
      chceci wprawadzac zamieszanie i rzucac wulgarne okreslenie to prosze zaluzcie
      zobie odpowiedni temat. Wasze zachowanie swadczy tylko i wylacznie o waszym
      ograniczeniu i prostocie.
      Jezeli chodzi o mnie to bardzo lubie lizac moja dziewczyne po pupie ale dziwnie
      bym sie czul gdyby ona miala zrobic to mi. Kto wie moze za jakis czas...
      • Gość: dyrektor lizanie dupy jest wskazane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 14:34
        dyrektorowi, zawsze i wciąż
    • Gość: laleczka [...] IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 09.08.04, 19:44
    • Gość: Niki Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 20:23
      Nigdy nie zrobilabym czegos takiego!!!
      • oonnaa1 Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... 12.10.04, 21:54
        NIGDY NIE MÓW NIGDY !!!
    • fairy5 Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... 12.10.04, 22:35
      hahahha musicie odbyt lizac facetom zeby z wami sie spotykali? czujecie sei
      wtedy "dobre w lozku"? :-))))))) milo mi bylo poczytac opinie wspolczesnych
      polek 21 wiek europa takie jestescie europejskie bueheheheheheh....
    • Gość: aquad'or Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.atm4-0-5189.0x50c6ad36.svgnxx3.customer.tele.dk 13.10.04, 09:36
      a tak powaznie. to jak juz sie dokladnie wylizecie :/ to potem co, jestescie
      sie w stanie pocalowac??? ja tego nie widze :/
    • Gość: ohsit Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.centrala.kbsa / *.kredytbank.com.pl 13.10.04, 12:14
      znaczy jak piesek pieskowi?
      • Gość: eryś Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.238.97.166.adsl.inetia.pl 21.01.05, 17:41
        dopiero teraz na to trafiłem świetny temat wkońcu ktoś go poruszył:)
        wszyscy bawimy sie na swoje sposoby każdy ma ulubione i nikt nie powinien
        nikogo bluzgać jedni to robią a inni nie i wszystko.
        • Gość: lola Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.01.05, 20:32
          jedyna normalna w tym watku to tanja.
          Wam ludzie z nudow juz odbija - proponuje jako nastepna faze
          tej "wysublimowanej formy seksu dla dojrzalych" - wyskubywanie "rodzynkow":/
          i pomyslec, ze tyle popaprancow lazi po tym swiecie..
    • wariatka_20 Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... 23.01.05, 17:07
      nie prosił, sama sie do tego zabrałam i... tak mu sie spodobało ze pózniej to
      już jednak zaczął mnie o to prosić
    • szept_ciszy Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... 23.01.05, 17:43
      jesteście obrzydliwe. Dla mnie jest to nie do pomyślenia. Nie mam nic przeciwko
      seksu analnego, ale lizanie dupy to już przesada.
      • Gość: tolerancyjna Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 19:39
        Jak mowila moja ciocia cioteczna ze wsi: "Nie to je ładne co je ładne, ale co
        sie komu podoba"...;)) to samo z sexem-jesli ktos to lubi, to czemu nie? Nigdy
        facet mnie o to nie prosil, ja jego tez nie, ale wcale nie twierdze ze kiedys
        tego nie zrobimy-na razie nie dojrzalam do tego, sytuacja by mnie chyba
        krepowala.. Z 2str nazwanie mezczyzn ktorzy lubia pieszczoty odbytu pedałami
        jest olbrzymim bledem-kazdy czlowiek, niezaleznie od plci, ma w okolocach pupy
        cala mase zakonczen nerwowych, tzw stref erogennych, ktorych umiejetne
        pobudzanie dostarcza niesamowitych wrazen. Jesli ktos nie jest gotowy na
        pieszczoty jezykiem, a chce dac swojej polowce duzo rozkoszy, moze zawsze
        sprobowac piescic te okolice dlonia..-to tez nazwiecie zboczeniem?? A wlozenie
        palca do odbytu partnera/partnerki dochodzacej lub przezywajacej oorgazm
        niesamowicie poteguje doznania-polecam;)
        pozdrawiam wszystkich kulturalnych zwolennikow i przeciwnikow pieszczot
        jezyczkiem pupki:D
    • Gość: mm Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 14:21
      tak..jak się zesra;-)))
    • Gość: Mezatka Re: KOBIETY,CZY FACET PROSIŁ WAS KIEDYŚ O.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 15:46
      Dosc czesto lizemy sobie odbyciki z moim mezem, bardzo nas to rajcuje a miec
      kutaska w tylku to dopiero frajda...Moj maz lubi np jak wkladam mu paluszki w
      tylek ....nic co ludzkie niejest nam obze pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka