Gość: awq IP: *.inds.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.04, 23:35 jakie maja zabezpieczenia itp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Józef Zawadzkiego [...] IP: 216.11.71.* 31.07.04, 00:21 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Jak rozpoznać podszywkę ? IP: *.acn.waw.pl 31.07.04, 00:32 Po IP 216.11.71.* www.ripe.net/perl/whois?form_type=simple&full_query_string=&searchtext=+216.11.71&do_search=Search Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzkiego A o czym ty bredzisz? IP: 216.11.71.* 31.07.04, 00:41 Ja naprawde przyjem te banknoty! Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: jak rozpoznać fałszywy banknot? 31.07.04, 00:34 :)) DObre, dobre :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzkiego To jest zreszta oferta dla wszystkich IP: 216.11.71.* 31.07.04, 02:09 Jak macie watpliwosci co do autentycznosci waszych banknotow prosze je do mnie wysylac. Ja obiecuje ze prawdziwe banknoty bede wam odsylal a wszystkie falszywe natychmiast niszczyl. Nie pobieram za to zadnej oplaty i nawet zaplace za powrotny znaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: To jest zreszta oferta dla wszystkich IP: *.dialup.sprint-canada.net 31.07.04, 02:49 Ty Jozefie nie badz taki przedobry. Ja mam jakos ciche podejrzenia ze wszystkie nadeslane banknoty okaza sie tymi falszywymi(z wyboru?). Z jednej strony moze to i lepiej, bo nie bedziesz musial fatygowac sie zbedna odsykla. Z przyjemnoscia bym jakiejs makulatury ci podrzucil, ale widze ze ty konkretnie lubisz pieniazki, wiec nie bede fatygowal dostojnego goscia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki [...] IP: *.schlemmerelectric.com / *.biz.rr.com 31.07.04, 14:46 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mijka Re: jak rozpoznać fałszywy banknot? 07.08.04, 18:11 Fałszywki są naprawdę niedoskonałe.. Najprostszy sposób ich sprawdzenia to dotyk - papier.. Bardzo się różnią i gdybyś dotykał/ła ich z zamkniętymi oczami (wraz z oryginalnymi), to sam/a poczułbyś/łabyś różnicę.. Ważny jest też kolor, choć przy 50zł jest to trochę utrudnione, bo róźne serie mają nasilenie barw. Ważne jest czy mają znak wodny, nitkę zabezpieczającą, na której gdy podniesiesz do światła będzie widać nominał banknotu przeplatany na przemian odwróconym nominałem banknotu.. Czasami gdy banknot jest uszkodzony, ale prawdziwy widać jak taka nitka wystaje.. Nad nominałem banknotu w prawym górnym rogu widoczny jest napis Rzeczpospolita Polska. Jak go odczytasz bez trudu, to dobrze, choć nie świadczy to jeszcze o autentyczności.. To tylko niektóre ze wskazówek, ale na początek wystarczy... Odpowiedz Link Zgłoś