Dodaj do ulubionych

Jakubie - proszę o komentarz...

IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 31.08.04, 07:08
serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,2259135.html
Obserwuj wątek
    • Gość: Jakub Poseł Hatka ma rację. Wyborcza jak zawsze fałszuje IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 31.08.04, 10:09
      Tytuł przywołanej noty z żydowsko antypolskiej "Gazety Wyborczej":
      "Poseł LPR lży Piłsudskiego, Busha i Żydów"

Poseł Hatka pisze prawdę. To, co cytuje GW z jego broszury, to fakty
      historyczne, które Gazeta Wyborcza chciałaby zafałszować i odwrócić ich
      znaczenie przeciwko narodowi polskiemu.

Nikogo nie lży. U Żydów, posługujących się w wojnie przeciwko narodowi
      polskiemu językiem polskim, słowo "lży" oznacza: "ten polaczek znowu mówi
      prawdę!".

Tytuł jest fałszerstwem i po raz kolejny wskazuje na żydowską perfidię, którą
      posługuje się Gazeta Wyborcza w swojej walce o upodlenie i wyniszczenie narodu
      polskiego. Odwieczne perfidium judeorum. To także tego pojęcia są symbolem
      wydarzenia sprzed wieków w Sandomierzu, które obecne żydostwo chce podmienić
      na - wg słów Szewacha Weisa - "Sandomierz, symbol odwiecznego antysemityzmu
      polskiego". Tak jest i z niedawnymi przecież wydarzeniami, opisywanymi przez
      posła Hatkę.

Gazeta Wyborcza nie daje żadnego cytatu o Piłsudskim! Należy więc wątpić, czy
      rzeczywiście poseł Hatka lży Piłsudskiego. To tylko efektowny tytuł mający
      wywołać haniebne skojarzenie. Tytuł charakterystyczny dla żydowskiej perfidii
      Gazety Wyborczej i jej mocodawców.
      • Gość: behemot Wyborcza jak zawsze fałszuje IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.04, 14:36
        Ja chciałbym tylko zaznaczyć, że to nie jest pierwsze fałszerstwo Wyborczej.
        Pamiętacie lądowanie Talibów śmigłowcem w Klewkach ?
        Pan Poseł Marszałek Andrzej Lepper mówi prawdę. To, co cytuje GW z jego słów,
        to fakty historyczne, które Gazeta Wyborcza chciałaby zafałszować i odwrócić
        ich znaczenie przeciwko narodowi polskiemu.
        Słowem - GW jest fałszerstwem i po raz kolejny wskazuje na żydowską perfidię.

Nikt z Samoobrony nie występuje w samoobronie słów Pana Marszałka więc ja to
        muszę robić.
      • Gość: behemot ale nie tylko Wyborcza IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.04, 14:39
        ale nie tylko Wyborcza
        kto jeszcze fałszuje ?
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=14796913&a=15318308
        • Gość: behemot Re: ale nie tylko Wyborcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 17:15
          No, Jakubie, wal śmiało, przecież ja sobie tylko żartuję!
          Wcale nie chcę, żebyś wyjaśniał, bo przecież wszystko jest jasne.
          Nie chcę też, żebyś przepraszał za te manipulacje, obejdzie się.
          Liczyłem tylko na jakieś orginalne wyzwiska, no wiesz, coś o zydach, komuchach,
          przygłupach, zbrodniczych namagnesowanych żabach, itd. Repertuar mi się kończy,
          powtarzam się ostatnio stanowczo zbyt często - podrzuciłbyś jakieś pomysły, co?
          • Gość: behemot Behemota nie ma IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.04, 23:09
            Jeżeli fakty nie zgadzają się z naszymi najbardziej głębokimi, fundamentalnymi
            przekonaniami, to tym gorzej dla faktów. Podobno najlepszy sposób, żeby w tej
            sytuacji ocalić zdrowie psychiczne, to nie zauważać faktów.

Dajmy na to - wszyscy przecież wiedzą, że Ziemia jest płaska. A tu nagle bęc!
            Przychodzi taki Kopyrnik i mówi, że nie za bardzo. Co robimy? Kiwamy z
            politowaniem głową: ech, Kopyrnik, Kopyrnik, idźcie wy lepiej leczyć. Jak nie
            płaska, kiedy płaska.

Albo ...eee, no wkurwia nas ten frajer behemot ...ale niestety trochę nas
            poniosło i ta gnida złapała nas na manipulacji. Co robimy? Przyznanie się do
            błędu nie wchodzi w rachubę. Przeprosiny też. No więc co? A nic! Nic nie
            robimy. Behemota nie ma.

W ten sposób narodziło się kiedyś powiedzenie "partyjny beton". Do idealnego
            towarzysza dociera tylko to, co mu partia mówi. To co widać na ulicach (np.
            strajki) nie istnieje. Jest miodzio, że twardogłowi nie zniknęli.
    • szymonrabinowicz Re: Jakubie - proszę o komentarz... 31.08.04, 15:02
      To skandal, że w demokratycznym kraju dopuszczono do ukazania się tego typu
      obrzydliwego paszkwila. Pozostaje jedynie ubolewać nad głupotą jego autora.
      Ciekaw jestem ile pokoleń jeszcze musi wymrzeć żeby tego typu bzdury przestały
      funkcjonowac w świadomości społecznej. Najbardziej bolesne jest jednak
      opluwanie narodowych autorytetów i to przez osoby, które nawet do pięt im nie
      dorastają. Skandal.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka