Dodaj do ulubionych

Zamieniam Park Leśny na Zielone Zacisze

25.02.05, 20:11
Odpuszczam sobie z Agmetem, kupiłam na Zielonym Zaciszu. Można się targować,
wynegocjowałam w sumie ponad 5 tyś mniej (zawsze coś). A i developer
sprawdzony, szanuje klientów, nie to co Agmet. To co oni robią to śmiech na
sali. Mam tylko nadzieję, ze jako zarządca nie sprawi problemu i niemiłych
niespodzianek mieszkańcom. Dla zainteresowanych, którzy stracili zaufanie do
Agmetu powiem, ze developer z ZZ - Turret Poland planuje budowę nowego
osiedla przy ul. Gilarskiej za stadniną obok Enelmedu.
Pozdr.
a.
Obserwuj wątek
    • feng_szuja Re: Zamieniam Park Leśny na Zielone Zacisze 25.02.05, 22:25
      To miłego mieszkania życzę. Osiedle jest faktycznie zielone (kolor betonu) i
      Zacisze też jest (dzielnica). No i fajne skrzyżowanie jest (Wincentego-
      Kondratowicza) - cały czas coś się dzieje za oknem. A jak ktoś ma okna z innej
      strony to fajowe podwórko studnia też nie jest złe.

PS. Czytałem, że grzyby się na osiedlu ostatnio pojawiły i to takie extra, że
      nie trzeba z mieszkania wychodzić - luksus normalnie.

--
      Feng Szuja
      • renay Re: Zamieniam Park Leśny na Zielone Zacisze 25.02.05, 22:36
        Skąd ta złośliwość czyżby pracownik Agmetu?
        rena
        • feng_szuja Re: Zamieniam Park Leśny na Zielone Zacisze 25.02.05, 23:08
          renay napisała:

> Skąd ta złośliwość czyżby pracownik Agmetu?
          > rena

renay napisała:

> Skąd ta złośliwość czyżby pracownik Agmetu?
          > rena

Masz mnie - jeżdźę prezesowi po fajki jak mu się kończą.
          Czasem daje mi też limuzynę wypucować.

A tak w ogóle, to skąd takie skojarzenie, czyżby wszyscy pracownicy Agmetu byli
          wg Ciebie złośliwi?
          --
          Feng Szuja
      • sloggi Re: Zamieniam Park Leśny na Zielone Zacisze 25.02.05, 22:39
        Że Szuja to rozumiem, ale że Feng - tego nie za zbytnio.
        • feng_szuja Re: Zamieniam Park Leśny na Zielone Zacisze 25.02.05, 22:45
          sloggi napisał:

> Że Szuja to rozumiem, ale że Feng - tego nie za zbytnio.

Musicie kolego Majtkowy popracować nad wyobraźnią

--
          Feng Szuja
          • sloggi Re: Zamieniam Park Leśny na Zielone Zacisze 25.02.05, 23:11
            Majtkowy? Chyba nie znasz gamy produktów Sloggi.
            • feng_szuja Re: Zamieniam Park Leśny na Zielone Zacisze 25.02.05, 23:30
              sloggi napisał:

> Majtkowy? Chyba nie znasz gamy produktów Sloggi.

No to może mnie uświadomisz? Przydałby mi się jakiś kosztowny drobiazg - nie
              mam co na siebie włożyć ostatnio.

--
              Febg Szuja
      • tesserae Re: Zamieniam Park Leśny na Zielone Zacisze 25.02.05, 23:45
        O widzę jakieś kompleksy, a może syndrom niedopchnięcia????
        • feng_szuja Re: Zamieniam Park Leśny na Zielone Zacisze 26.02.05, 01:35
          tesserae napisał(a):

> O widzę jakieś kompleksy, a może syndrom niedopchnięcia????

Oj, w czuły punkcik trafiłem ;-)
          Nie martw się - są gorsze nieszczęścia na świecie niz mieszkanie na ZZ.
          A forum to macie kapitalne - tyle radości to ludziom żadne inne nie daje.
          Niektórzy to formalnie płaczą ze śmiechu czytając co fajniejsze posty ;-))

--
          Feng Szuja
          • agua Re: Zamieniam Park Leśny na Zielone Zacisze 26.02.05, 08:23
            > A forum to macie kapitalne - tyle radości to ludziom żadne inne nie daje.
            > Niektórzy to formalnie płaczą ze śmiechu czytając co fajniejsze posty ;-))
            >
            > --
            > Feng Szuja

Witam Feng Szujo, cieszę się, że ludzie czerpią radośc z internetu, jeśli
            jednak można Cię prosić o unikanie wycieczek personalnych w stosunku do moich
            kolegów z forum - byłbym wdzięczny.
            Pozdrawiam
            A.
            • stewald Re: Zamieniam Park Leśny na Zielone Zacisze 26.02.05, 21:35
              Nie ma czym się przejmować normalnie. Szuja po prostu ma na tym punkcie
              kompleksy i tyle. Całe szczęście że nie mam jej za sąsiada, już patrzeć jak
              będzie siać zamęt na tym forum.
          • kociszek Re: Zamieniam Park Leśny na Zielone Zacisze 28.02.05, 14:39
            Fenguś widzę że będzie się można z Tobą przy flaszce "blatować" :)) Znasz do
            tego jeszcze jakieś panny? Tylko nie mów mi, że tylko te z księgowości Agmetu...
    • bloody_pincher Re: Zamieniam Park Leśny na Zielone Zacisze 03.03.05, 16:28
      tesserae napisał(a):

> Odpuszczam sobie z Agmetem, kupiłam na Zielonym Zaciszu.

to krzyżyk na drogę
      • maxmara Re: Zamieniam Park Leśny na Zielone Zacisze 03.03.05, 20:45
        Nie powiem żeby to było eleganckie pożegnanie.
        • bloody_pincher Re: Zamieniam Park Leśny na Zielone Zacisze 03.03.05, 21:19
          maxmara napisała:

> Nie powiem żeby to było eleganckie pożegnanie.

Bo i nie miało być eleganckie. Mam dosyć tych ciągłych lamentów niedoszłych
          mieszkańców Parku Leśnego. Czego się niby spodziewają? Że ci, którzy kupili
          mieszkania w I etapie, teraz "znielubią" Agmet za podnoszenie cen m2?
          Szczęściarze z I etapu mogą się z tego tylko cieszyć, bo tym samym i ich
          mieszkania maja lepszą cenę.
          A wylewanie litrów łez na upajających się swoimi nowymi mieszkaniami ludzi też
          do eleganckich zachowań nie należy.
          • maxmara Re: Zamieniam Park Leśny na Zielone Zacisze 04.03.05, 08:23
            Czekam na załapanie się do II etapu,a jesli sie nie załapię bedę czekać na etap
            III.Osiedle bardzo mi się podoba.Agmetu.Ale w przeciwieństwie do Ciebie
            potrafię zrozumieć
            rozgoryczenie ludzi-nie każdy był przygotowany na taki wzrost cen,a każdy
            marzył o tym swoim mieszkaniu.Dlatego życzę wszystkim,którzy zdecydowali się na
            inne osiedla,żeby mieszkało sie im równie dobrze jak mieszkańcom Parku.Upajaj
            się więc swoim szczęściem,ale okaż trochę zrozumienia.
            • bloody_pincher Re: Zamieniam Park Leśny na Zielone Zacisze 04.03.05, 09:50
              maxmara napisała:
              ... w przeciwieństwie do Ciebie potrafię zrozumieć rozgoryczenie ludzi-nie
              każdy był przygotowany na taki wzrost cen,a każdy marzył o tym swoim
              mieszkaniu.Dlatego życzę wszystkim,którzy zdecydowali się na inne osiedla,żeby
              mieszkało sie im równie dobrze jak mieszkańcom Parku.Upajaj się więc swoim
              szczęściem,ale okaż trochę zrozumienia.

doskonale to rozumiem i życzę szczęścia w dalszych poszukiwaniach. Ale nadal
              nie mam ochoty na zaśmiecanie forum mieszkańcow żalami tych niedoszłych. Nie
              wiem, może załóżcie sobie Forum Zranionych, Forum Rozczarowanych, Koło Wsparcia
              Po Przejściach z Agmetem, czy coś z tych rzeczy... I tam wycierajcie sobie
              noski
              • maxmara Re: Zamieniam Park Leśny na Zielone Zacisze 04.03.05, 10:21
                Ja do rozczarowanych się nie zaliczam.Przeciwnie,jestem pełna optymizmu i
                cierpliwie czekam na swoje M w Parku.
                • bloody_pincher Re: Zamieniam Park Leśny na Zielone Zacisze 04.03.05, 10:29
                  maxmara napisała:

> Ja do rozczarowanych się nie zaliczam.Przeciwnie,jestem pełna optymizmu i
                  > cierpliwie czekam na swoje M w Parku.

A ja Ci życzę, żebyś się doczekała.
                  • intruder2 Re: Zamieniam Park Leśny na Zielone Zacisze 04.03.05, 10:57
                    Amen!
                    • maxmara Re: Zamieniam Park Leśny na Zielone Zacisze 05.03.05, 20:20
                      Wielkie dzięki za to "amen".Pomogło.Dziś podpisałam umowę i jestem szczęśliwa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka