uasiczka 15.03.05, 10:09 całkiem niezłe - ciekawe czy "u nas" by wyszło serwisy.gazeta.pl/df/1,34467,2596895.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
altu Re: bank czasu 15.03.05, 11:25 ja mam dzisiaj troche czasu. az sie boje popoludnia i wieczora. kursy mi sie skonczyly i teraz mam "okienko". chyba na jakis nowy sie zapisze.. Odpowiedz Link Zgłoś
checksum Re: bank czasu 15.03.05, 16:45 Odsprzedaj mi trochę wolnego czasu, cierpię na deficyt ;) Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: bank czasu 16.03.05, 10:17 mogę Ci dać trochę.. wczoraj myslalam, ze juz wieczora nie doczekam. przeczytalam opowiadania Czechowa. i zaczelam kolejna ksiazke Patricii Cornwell (taka o patologu, sekcjach zwlok i morderstwach). w czwartek planuje wielkie wyjscie do kina.. ech.. Odpowiedz Link Zgłoś
uasiczka Re: bank czasu 16.03.05, 08:04 myślałam o tym jeszcze i mogłabym zaoferować korki z angielskiego i moje towarzystow przy piciu wódki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cat_s Re: bank czasu 16.03.05, 20:36 uasiczka napisała: > ciekawe czy "u nas" by wyszło Uasiczko, Może się mylę ale zarówno z podanego przez Ciebie linku, jak i z: www.radio.com.pl/katolicka/felieton.asp?textID=196 wynika, że kwestie jakości czy też "wartościowości" oferowanej w banku usługi ma dla większości "klientów banku" znaczenie drugorzędne. Ważniejsza jest chyba potrzeba spędzenia czasu z drugim człowiekiem. Takoż i Ty na równi z korkami oferujesz swoje towarzystwo, przy bardzo przyjemnej czynności zresztą. Takoż Altu zareagowała pozytywnie tylko na tą drugą, towarzyską, część Twojej oferty. Ale to pewnie dlatego, że angielski zna perfect :-) No więc - nie wiem, czy w Pruszkowie by "to wyszło"... Prawdopodobnie takie rzeczy wychodzą łatwiej w metropoliach i dużych miastach, gdzie ludzie mają większe tendencje do zamykania się w czterech ścianach. Ale... w sumie Pruszków też najmniejszy nie jest ;-) Pozdrawiam cat_s Odpowiedz Link Zgłoś
uasiczka Re: bank czasu 17.03.05, 07:47 no więc głównie o to chodzi jako, że u mnie w domu straszy a mój mąż uczy się do późnego wieczora i boję sie sama w domu siedzieć. wczoraj w związku z tym rodziców zmósiłam do mojej obecności, siedziałam u nich aż do powrotu Art'a ze szkoły) - stanowczo odmawiam przebywania w domu pojedynkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bbastek13 Re: bank czasu 17.03.05, 08:29 jestes zupelnie jak moja zona, jak ma zostac sama w domu ( a juz nie daj Boze na noc) to ewakuuje się z małym Matem do teściów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
uasiczka Re: bank czasu 17.03.05, 08:42 a też u was straszy? zastanawiam się czy czasem osiedle prusa nie powstało "na starym, indiańskim cmentarzu" Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: bank czasu 17.03.05, 08:55 Nie, to z pewnością nie Indianie... To ani chybi starożytni hutnicy mazowieccy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: bank czasu 17.03.05, 08:56 A że dopytam się: czym to się objawia? Stukania, głosy, przesuwanie mebli...? Odpowiedz Link Zgłoś
uasiczka Re: bank czasu 17.03.05, 09:11 szuranie - tak jakby ktoś chodził, jakby kot się kokosił w torebce foliowej (tylko, że wszystkie moje koty są okupowane przez rodziców - i na razie nie mam ani jednego, mam tylko dużo pająków ale one tak nie szeleszczą) szeleści w łazience i w garderobie i skrzypi drzwiami i jeszcze w lustrze łazi (mam taką wielką szafę w przedpokoju z lustrzanymi drzwiami) i jeszcze rozpękł mi materac dmuchany jak na nim spałam (na materacu nie na duchu) ale spieprzałam hihi myślałam nawet że to mysz - ale skąd by się u mnie wzięła mysz - to musi być DUCH!!! no i mam pietra Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: bank czasu 17.03.05, 22:05 Co za czasów żeśmy dożyli... Normalniejszą rzeczą jest dziś zagnieżdżenie się w mieszkaniu duchów niż myszy... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bbastek13 Re: bank czasu 17.03.05, 11:17 uasiczka napisała: > a też u was straszy? > zastanawiam się czy czasem osiedle prusa nie powstało "na starym, indiańskim > cmentarzu" do Osiedla B.Prusa mamy 200 metrów, tak więc to nie te same duchy. Żona jak siedzi sama to się wsłuchuje we wszystko, a w domu jak to w domu, jakieś dźwięki zawsze się wydobędą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: bank czasu 17.03.05, 09:42 też na spokojnie przemyślałam.. moge zaoferować konsultacje prawno-ekonomiczne analizy finanoswo-ekonomiczne gotowanie i jedzenie i swoje towarzystwo przy wodce, soku, piwie czy na imprezie Odpowiedz Link Zgłoś
baboon7 Re: bank czasu 18.03.05, 08:51 Może zacznij nowy wątek o duchach w Pruszkowie;) Odpowiedz Link Zgłoś