karolcia-jm 05.05.05, 14:45 Kochane mamusie!!! Czy uzywacie w ogole takich poduszek? Jakie poleacie? Rogale, a moze takie dluzsze. Poradzcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eva78 Re: JAKA PODUSZKA DO KARMIENIA DZIDZI????? 05.05.05, 17:26 Nie mam, nie miałam i szczerze mówiąc uważam, że nie warto w to inwestować. Dziecko szybko z tego wyrasta a Tobie zostanie niepotrzebna rzecz, za która jeszcze zapłaciłaś. U nas najlepiej sprawdził się najzwyklejszy jasiek, który można sobie podłożyć pod łokieć przy karmieniu. Będąc w ciąży, też zastanawiałam się nad kupnem takiej poduszki do karmienia- na szczęście nie zdązyłam wydać na nią pieniedzy. Szybko nauczysz się karmić w każdej pozycji bez takich akcesoriów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
onikat Re: JAKA PODUSZKA DO KARMIENIA DZIDZI????? 05.05.05, 23:43 Ja też tak sądziłam, że poduszka mi się nie przyda i jej nie kupiłam. Moja córka skończyła 3 miesiące i będąc u znajomych odkryłam że poduszka do karmienia to jednak całkiem przydatna rzecz (ale nie niezbędna). Polecam taką większą z kulkami styropianowymi w środku, później można ją wykorzystać do podpierania dziecka jak będzie miało zapędy do siadania Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: JAKA PODUSZKA DO KARMIENIA DZIDZI????? 06.05.05, 09:20 Ja uzywam takiej zwykłej poduszki z kanapy, kwadratowej, wypchanej gabka. Ważniejszy jest mebel, na którym siedzisz. Przy pierwszym dziecku przypadkiem odkryłam, ze najlepsze jest zwykłe komputerowe krzesło - podpiera co trzeba, ze wzgledu na wysokosc łatwo wstac bez zbednej gimnastyki, łokiec podparty i nie wisi, no a kółka i obrotowosc zapewniaja mobilnosc i zmienny widok przed oczami Z okazji narodzin dziecka i karmienia kupilismy dla mnie nowe krzesło i jest dobrze. Wygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aska34 Re: JAKA PODUSZKA DO KARMIENIA DZIDZI????? 06.05.05, 09:50 miałam, stosowalam krotko, jest dobra ale teraz mi tylko miejsce zajmuje...mozna sie obyc bez, choc na początku dla malo doswiadczonej mamy (jak ja) moze sie przydac. pozdrawiam joanna Odpowiedz Link Zgłoś