tralalumpek dzisiaj mam na sobie duzo.... 08.05.05, 12:56 ....bo zimno jak cholera im wiecej tym cieplej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadinka Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 08.05.05, 13:21 nie to zebym sie czepiala, ale siedzisz przy kompie z torebka? hoho to moze zaloze moj plecak ze stelazem ... bo wiesz, tutaj, na wsi, nie wiemy nawet, ze zeby popracowac przy komputerze zaklada sie kurtke, torebke i inne takie... ech, te wielkomiejskie obyczaje =P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.jgora.dialog.net.pl 08.05.05, 13:28 bluzka 80 spodnie 200 biustonosz 100 japonki 80 okulary 600 zegarek 200 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanny Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.prenet.pl 08.05.05, 18:25 oto co mam na sobie dzis :P bluzka czarna OFF THE LIP 60 zl sweter TROLL 80 zl spodie LEE 270 zl majtki ATLANTIC 20 zl buty DAICHMANN 110 zl skarpetki 2 pary z TESCO albo tym podobne 4zl razem 544 zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agga Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 19:41 hmmm...najkorzystniej wypadną włascicielki aparatów ortodontycznych-ponad 1000 zeta na wejscie.Kto da wiecej...co za zenada;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicia Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 20:32 a ja mam implanta za 8tysiakow w szczece :) wiec bez znaczenia co mam na sobie i tak was przebije :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneczka Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.05.05, 09:31 A ja bardzo bym chciala wiedziec, gdzie mozna kupic dzinsy Diesel za 199 zl?? Bo z tego co ostatnio widzialam, one kosztuja srednio 600! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.05.05, 09:44 Jeansy Timezone-450 zł stanik Barbara 230 zł koszula biała NoLita-370 zł skarpetki calzedonia-13 zł zegarek Cartier-między 14-16 tys gumka do włosów h&m-3 zł buty Lacoste-80 oiro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.net 09.05.05, 12:05 A amortyzację uwzględniłyście.Jest różnica czy ciuchy nowe czy kupione za tyle 10 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.05.05, 12:17 Moje były kupione na przestrzeni 2 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morgiana Re: Aneczko droga... IP: *.play.net.pl / *.play.net.pl 09.05.05, 12:32 Spiesze Cie poinformowac ze Diesel poza firmowymi sklepami posiada jeszcze outlety teraz pewnie Cie zadziwie ale modele spodni( coprawda nieciekawe i fatalnie skrojone) mozna tam nabyc juz od 50 zł dawno dawno temu Diesel w Krakowie notorycznie wyprzedawał stare kolekcje i tam rowniez mozna było upolowac dzinsy za 49, 99 zł Przy odrobinie wysiłku mozna kupic spodnie z nowej kolekcji nawet za połowe butikowej ceny (za moje najnowsze cherone zapłaciłam 290 zł zobacz ile kosztuja w sklepie)polecam ebay. Odpowiedz Link Zgłoś
nallega_m Re: Aneczko droga... 09.05.05, 15:59 ja na potrzeby tego watku sie ubralam w swoje najdrozsze ciuchy:) ale nadal nie rozumiem wpisywania szamponow i co wiecej wliczania ich calej ceny. dziecko na kolanach-bezcenne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killer durnych bab Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 17:48 Może najpier zastanów sie ile masz ...... W SOBIE i co to jest bo ja wyceniam na kwote minusową :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verena Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: 195.47.201.* 09.05.05, 19:09 ja mam na sobie malo tak sie slozylo pobije chyba rekord *majty 3zl *nie nosze stanika *skarpety wytargowane na bazarze za 1.5zl *bluzkie za 4zl z taniej odzierzy ladna nawet *kiecke ze strychu od babci-bezcenna- plisowane kwiaty *kapota jakies 20 *torebie uszylam sama z resztek zaslony *botki z tesco za jedyne 20 zl razem:jakes 48.50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm :) Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 08:25 no to liczymy: kremowy golf z lumpeksu - 3zł jeansy z przeceny - 30zł majtki czarne 5zł czarny stanik 12zł skarpetki rajstopowe jedna para 0,75zł =) brązowe mokasyny z ccc - 70zł a obok czeka brązowa, sztruksowa torba z vertusa - 55zł razem: 175,75 zł nawet nie tak mało wyszło, jak myslałam :P ps. ale kretyński wątek ^_^` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 17:14 spodnie czarne materialowe ok. 70 zł. skarpetki rajstopowe 0,80 gr. majtki 10,00 stanik 30,00 (29,90 bodajze) koszulka z reserved zółta, z rekawkiem 19,90 jakas bluza ktora mam juz 10 lat, kolor sprany na maxa ale p domu jeszcze oki gumka do wlosow 2,50 ok.130 pare zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandaryna Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: 83.238.200.* 11.05.05, 08:33 spodnie levis - ok. 360zł japonki - 30zł top - 60zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 10:39 ja dzis nie wychodze z domku:P siedze sobie i mam na sobie: - majtki-5zł (z kerfura , nie moglam sie powstrzymac bo maja logo CCCP:P) - jakaś dziwna koszulka bielizniana biala na ramiaczkach (od ciotki dostalam ale kosztowala mysle ok 30 zł):P - gumka do włosów - ok 1zł Hehehehe, pobiłam was:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
goanna12 Re: Ile masz dzis na sobie?;-) 11.05.05, 16:12 NO NIEEEEEEEEE TO JA WAS POBIJE!!!!!! JESTEM NAGUSIENKA WLASNIE WYSZLAM Z SHOWER-U.. ABSOLUTNIE NIC NA SOBIE.. LUBIE NA NAGUSKA BIEGAC PO DOMCIU.. ZERO BIZUTERI.. ZERO MAKIJAZU...HEHEHEHEHEHEEHEHEHHEHEHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEEHHEHHEHE HEHEHEHEHEHEEEEHEEHHEHHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHHEHEHE HEEHHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHE HEHEHEHHEHEHEHEHEHEHHEHEHEHEEHHE........WYSTARCZY????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: Ile masz dzis na sobie?;-) 11.05.05, 18:10 ;-) tez myslalam aby sie rozebrac na potrzeby watku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masażysta Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.05.05, 11:37 ...jejku....a ja nie mam nic na sobie...naprawdę...- lubie tak nago ...bo natura, medycyna naturalna, i inne rzeczy to moje hobby...:-)) Nie podskakuję Wam nawet do kostek z tymi drogimi majtkami i butami... Odpowiedz Link Zgłoś
masuje Re: Ile masz dzis na sobie?;-) 15.05.05, 11:43 ...jejku....a ja nie mam nic na sobie...naprawdę...- lubie tak nago ...bo natura, medycyna naturalna, i inne rzeczy to moje hobby - lubie tak pobiegać sobie...:-)) Nie podskakuję Wam nawet do kostek z tymi drogimi majtkami i butami...-więc naguski Warszawy - łączmy się...bedzie nam raźniej pochodzić nago w swojej obecności...:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
foka13 Re: Ile masz dzis na sobie?;-) 15.05.05, 11:53 Spodnie dżins Wrangler 239zł, sweterek Solar 299zł, biustonosz Triumph 89zł, stringi Triumph 29zł, buty Ecco 599zł, kurtka 199zł Cottonfield. Razem tyle, że chyba sie ubezpieczę, haaa haaa! A, no i zegarek Swatch 249zł. Po co my sie licytujemy?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewika Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 09:15 Czy to ważne ile ma sie na sobie i za ile?. Ważne raczej jest jak sie wyglada a dla mnie nie ważne jest to czy jest bardzo drogi kupiony w markowych sklepach czy tani kupiony w butiku Odpowiedz Link Zgłoś