Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ile masz dzis na sobie?;-)

• tralalumpek dzisiaj mam na sobie duzo.... 08.05.05, 12:56
        ....bo zimno jak cholera
        im wiecej tym cieplej
        :)
      • Gość: nadinka Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 08.05.05, 13:21
        nie to zebym sie czepiala, ale siedzisz przy kompie z torebka? hoho
        to moze zaloze moj plecak ze stelazem ...
        bo wiesz, tutaj, na wsi, nie wiemy nawet, ze zeby popracowac przy komputerze
        zaklada sie kurtke, torebke i inne takie...
        ech, te wielkomiejskie obyczaje =P
      • Gość: olka Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.jgora.dialog.net.pl 08.05.05, 13:28
        bluzka 80
        spodnie 200
        biustonosz 100
        japonki 80
        okulary 600
        zegarek 200
        • Gość: Fanny Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.prenet.pl 08.05.05, 18:25
          oto co mam na sobie dzis :P

bluzka czarna OFF THE LIP 60 zl
          sweter TROLL 80 zl
          spodie LEE 270 zl
          majtki ATLANTIC 20 zl
          buty DAICHMANN 110 zl
          skarpetki 2 pary z TESCO albo tym podobne 4zl

razem 544 zl
      • Gość: agga Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 19:41
        hmmm...najkorzystniej wypadną włascicielki aparatów ortodontycznych-ponad 1000
        zeta na wejscie.Kto da wiecej...co za zenada;/
        • Gość: alicia Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 20:32
          a ja mam implanta za 8tysiakow w szczece :) wiec bez znaczenia co mam na sobie i
          tak was przebije :)
      • Gość: aneczka Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.05.05, 09:31
        A ja bardzo bym chciala wiedziec, gdzie mozna kupic dzinsy Diesel za 199 zl??
        Bo z tego co ostatnio widzialam, one kosztuja srednio 600!
        • Gość: NADOBNA Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.05.05, 09:44
          Jeansy Timezone-450 zł
          stanik Barbara 230 zł
          koszula biała NoLita-370 zł
          skarpetki calzedonia-13 zł
          zegarek Cartier-między 14-16 tys
          gumka do włosów h&m-3 zł
          buty Lacoste-80 oiro
          • Gość: kika Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.net 09.05.05, 12:05
            A amortyzację uwzględniłyście.Jest różnica czy ciuchy nowe czy kupione za tyle
            10 lat temu.
            • Gość: NADOBNA Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.05.05, 12:17
              Moje były kupione na przestrzeni 2 lat
        • Gość: morgiana Re: Aneczko droga... IP: *.play.net.pl / *.play.net.pl 09.05.05, 12:32
          Spiesze Cie poinformowac ze Diesel poza firmowymi sklepami posiada jeszcze
          outlety teraz pewnie Cie zadziwie ale modele spodni( coprawda nieciekawe i
          fatalnie skrojone) mozna tam nabyc juz od 50 zł dawno dawno temu Diesel w
          Krakowie notorycznie wyprzedawał stare kolekcje i tam rowniez mozna było
          upolowac dzinsy za 49, 99 zł Przy odrobinie wysiłku mozna kupic spodnie z
          nowej kolekcji nawet za połowe butikowej ceny (za moje najnowsze cherone
          zapłaciłam 290 zł zobacz ile kosztuja w sklepie)polecam ebay.
          • nallega_m Re: Aneczko droga... 09.05.05, 15:59
            ja na potrzeby tego watku sie ubralam w swoje najdrozsze ciuchy:) ale nadal nie
            rozumiem wpisywania szamponow i co wiecej wliczania ich calej ceny. dziecko na
            kolanach-bezcenne:)
      • Gość: killer durnych bab Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 17:48
        Może najpier zastanów sie ile masz ...... W SOBIE i co to jest bo ja wyceniam
        na kwote minusową :)))
      • Gość: verena Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: 195.47.201.* 09.05.05, 19:09
        ja mam na sobie malo tak sie slozylo pobije chyba rekord
        *majty 3zl
        *nie nosze stanika
        *skarpety wytargowane na bazarze za 1.5zl
        *bluzkie za 4zl z taniej odzierzy ladna nawet
        *kiecke ze strychu od babci-bezcenna- plisowane kwiaty
        *kapota jakies 20
        *torebie uszylam sama z resztek zaslony
        *botki z tesco za jedyne 20 zl
        razem:jakes 48.50
        • Gość: mmm :) Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 08:25
          no to liczymy:
          kremowy golf z lumpeksu - 3zł
          jeansy z przeceny - 30zł
          majtki czarne 5zł
          czarny stanik 12zł
          skarpetki rajstopowe jedna para 0,75zł =)
          brązowe mokasyny z ccc - 70zł
          a obok czeka brązowa, sztruksowa torba z vertusa - 55zł

razem: 175,75 zł
          nawet nie tak mało wyszło, jak myslałam :P

ps. ale kretyński wątek ^_^`
          • Gość: asia Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 17:14
            spodnie czarne materialowe ok. 70 zł.
            skarpetki rajstopowe 0,80 gr.
            majtki 10,00
            stanik 30,00 (29,90 bodajze)
            koszulka z reserved zółta, z rekawkiem 19,90
            jakas bluza ktora mam juz 10 lat, kolor sprany na maxa ale p domu jeszcze oki
            gumka do wlosow 2,50

ok.130 pare zl.
      • Gość: mandaryna Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: 83.238.200.* 11.05.05, 08:33
        spodnie levis - ok. 360zł
        japonki - 30zł
        top - 60zł
      • Gość: anka Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 10:39
        ja dzis nie wychodze z domku:P siedze sobie i mam na sobie:

- majtki-5zł (z kerfura , nie moglam sie powstrzymac bo maja logo CCCP:P)

- jakaś dziwna koszulka bielizniana biala na ramiaczkach (od ciotki dostalam
        ale kosztowala mysle ok 30 zł):P

- gumka do włosów - ok 1zł

Hehehehe, pobiłam was:P:P:P
        • goanna12 Re: Ile masz dzis na sobie?;-) 11.05.05, 16:12
          NO NIEEEEEEEEE TO JA WAS POBIJE!!!!!!
          JESTEM NAGUSIENKA WLASNIE WYSZLAM Z SHOWER-U.. ABSOLUTNIE NIC NA SOBIE.. LUBIE
          NA NAGUSKA BIEGAC PO DOMCIU.. ZERO BIZUTERI.. ZERO
          MAKIJAZU...HEHEHEHEHEHEEHEHEHHEHEHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEEHHEHHEHE
          HEHEHEHEHEHEEEEHEEHHEHHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHHEHEHE
          HEEHHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHE
          HEHEHEHHEHEHEHEHEHEHHEHEHEHEEHHE........WYSTARCZY?????????????????????????
          • kinky5 Re: Ile masz dzis na sobie?;-) 11.05.05, 18:10
            ;-)
            tez myslalam aby sie rozebrac na potrzeby watku....
            • Gość: masażysta Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.05.05, 11:37
              ...jejku....a ja nie mam nic na sobie...naprawdę...- lubie tak nago ...bo
              natura, medycyna naturalna, i inne rzeczy to moje hobby...:-))
              Nie podskakuję Wam nawet do kostek z tymi drogimi majtkami i butami...
              • masuje Re: Ile masz dzis na sobie?;-) 15.05.05, 11:43
                ...jejku....a ja nie mam nic na sobie...naprawdę...- lubie tak nago ...bo
                natura, medycyna naturalna, i inne rzeczy to moje hobby - lubie tak pobiegać
                sobie...:-))
                Nie podskakuję Wam nawet do kostek z tymi drogimi majtkami i butami...-więc
                naguski Warszawy - łączmy się...bedzie nam raźniej pochodzić nago w swojej
                obecności...:-))
      • foka13 Re: Ile masz dzis na sobie?;-) 15.05.05, 11:53
        Spodnie dżins Wrangler 239zł, sweterek Solar 299zł, biustonosz Triumph 89zł,
        stringi Triumph 29zł, buty Ecco 599zł, kurtka 199zł Cottonfield. Razem tyle, że
        chyba sie ubezpieczę, haaa haaa! A, no i zegarek Swatch 249zł. Po co my sie
        licytujemy?!
      • Gość: Ewika Re: Ile masz dzis na sobie?;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 09:15
        Czy to ważne ile ma sie na sobie i za ile?. Ważne raczej jest jak sie wyglada
        a dla mnie nie ważne jest to czy jest bardzo drogi kupiony w markowych sklepach
        czy tani kupiony w butiku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka