marouder 24.06.05, 13:01 czyzby gdyzby j-k wzial i kazal ci skasowac watek swojego wiekopomnego autorstwa?? A to feler, westchnal seler:(( PS. Prosze kropka, odpowiedz zgodnie z jakas najprawdziwsza w danym momencie z prawd!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropka Re: Kropka,gdzie jest watek o IQ islamuskow,autor 24.06.05, 13:08 Oto "najprawdziwsza w danym momencie z prawd": nie mam pojęcia. O jaki wątek chodzi? Sprawdzałeś na Oślej? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Jest na oslej:(((...i za co kropko? I za co?:(( 24.06.05, 13:31 za to, ze przypisywalem j-k podobienstwo do bohatera dziela pozytywistycznego pt "Jas nie doczekal"?, czy dlatego, ze po zastanowieniu napisalem, ze widze takze pewne podobienstwo do postaci "Janka muzykanta" (bowiem, jotka ma tzw. melodie do klamania)?..czy tez dlatego, ze wyrazilem watpliwosc, czy rzeczywiscie j-k, w mlodosci durnej i chmurnej nosil ksywke Nasza Szkapa? Odpowiedz kropko, nie badz taka!!Pliz:)) kropka napisała: > Oto "najprawdziwsza w danym momencie z prawd": nie mam pojęcia. > O jaki wątek chodzi? Sprawdzałeś na Oślej? Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez maruder czy Twoim zadaniem na fs 24.06.05, 13:38 jest sie czepiac kazdego z osobna? Zaczales ode mnie, potem byl felusiak, mirmilek, j-k a teraz widze ze kropa. Kto nastepny? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: maruder czy Twoim zadaniem na fs 24.06.05, 13:41 zdurniales becik, przeciez marudek sie jotki nie czepia , wrecz przeciwnie wstawia sie za nim, do czepliwej kropki... Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: maruder czy Twoim zadaniem na fs 24.06.05, 13:43 q_wa krystian, po co znow te inwektywy? a potem co znow watek zalozysz jak to ja wojny zaczynam????? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: maruder czy Twoim zadaniem na fs 24.06.05, 13:46 jakie znowu inwektywy,"becik" to jest inwektywa?Najwyzej brzydko pachnie po calym dniu, ale ty przeciez dopiero sie obudziles, a ja pisalem,ze US-y jeszcze spiom. "Q-rwa" -to jest inwektywa, powinienes od ojca zarobic klapsa w pieluche Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Dear manius, czy ty jezdes spod znaku raka? 24.06.05, 13:51 , bo wszystko rozumiesz "po swojemu".:)) manny_ramirez napisał: > jest sie czepiac kazdego z osobna? > Zaczales ode mnie, potem byl felusiak, mirmilek, j-k a teraz widze ze kropa. > Kto nastepny? Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: Dear manius, czy ty jezdes spod znaku raka? 24.06.05, 14:01 A ty rozumujesz nie po swojemu tylko po innemu?? Jak sie to robi? byk Odpowiedz Link Zgłoś
marouder ja jezdem waga, chociaz z temperamentem 24.06.05, 14:03 staram sie racje wazyc, zanim siem wypowiem:)) manny_ramirez napisał: > A ty rozumujesz nie po swojemu tylko po innemu?? Jak sie to robi? > byk Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: ja jezdem waga, chociaz z temperamentem 24.06.05, 14:06 mialbym wiecej motywacji jakbym nie mial do czynienia z przedszkolem zreszta when a major-league team plays a minor league team it does not have to bring its A game to the table Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Jest na oslej:(((...i za co kropko? I za co?: 24.06.05, 13:39 hu, ha i teraz golym nie uzbrojonym okiem mozna dostrzec kogo kropa preferuje , komu nie pozwala sie zbyt dlugo blaznic. Moglaby chociaz poczekac, az wszyscy siem obudza.Ameryka jeszcze spi i nie miala szans siem posmiac.:) I popatrz pan marudo,jak szybko sie kropa zglasza na twoje wezwanie, na haslo jotka zapala jej sie czerwona lampka . Ja siem trzy dni zwracalem z uprzejmym podaniem, czemu sie na mnie ostatnio uwziela.Podanie zostalo bez odpowiedzi, jakiegos znaczka skarbowego nie nalepilem , czy co :) Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: Jest na oslej:(((...i za co kropko? I za co?: 24.06.05, 13:40 czyzbys j-k zazdroscil wziecia? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Jest na oslej:(((...i za co kropko? I za co?: 24.06.05, 13:42 a co , nie wyrazilem sie jasno, becik? Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: Jest na oslej:(((...i za co kropko? I za co?: 24.06.05, 13:44 jak koniecznie poszukujesz przedszkolakow to jeden wlasnie sie tu wpisal, pogadaj z nim Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Jest na oslej:(((...i za co kropko? I za co?: 24.06.05, 13:48 no wlasnie sobie z nim ucialem mila pogawedke, tylko nie wiem czego mam jotce zazdroscic.Moze mi wyjasni? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder krystianku, ja wiem, o co sie kropce moze 24.06.05, 13:58 moze rozchodzic..ona miala niskie oceny z polskiego na, ze tak powiem, okres;)) ale, ale mozna przeciez znalezc innych odpowiadajacych postaci jotki bohaterow, jako to np. Falstaf (najlepiej przedstawiony chiba przez Roberta Nye w powiesci pod lakonicznym tytulem "Falstaf") Kropko..ryzykuje teze, ze jotka to bohater uniwersalny, wystaepujacy w kazdej epoce:)) krystian71 napisała: > hu, ha i teraz golym nie uzbrojonym okiem mozna dostrzec kogo kropa preferuje , > > komu nie pozwala sie zbyt dlugo blaznic. > Moglaby chociaz poczekac, az wszyscy siem obudza.Ameryka jeszcze spi i nie > miala szans siem posmiac.:) > I popatrz pan marudo,jak szybko sie kropa zglasza na twoje wezwanie, na haslo > jotka zapala jej sie czerwona lampka . > Ja siem trzy dni zwracalem z uprzejmym podaniem, czemu sie na mnie ostatnio > uwziela.Podanie zostalo bez odpowiedzi, jakiegos znaczka skarbowego nie > nalepilem , czy co :) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: krystianku, ja wiem, o co sie kropce moze 24.06.05, 14:15 fuj , fuj co za slowa mizyginista przez ciebie przemawia > moze rozchodzic.. ze tak powiem, okres;)), chiba juz manius z jotka ci nie przepuszcza, chiba jakiegos nowego watku sie mozemy spodziewac jennifer,mirmil,goldbaum,szlagi Odpowiedz Link Zgłoś
marouder jak mi zaloza watek, to sie z nimi pobawie i ubawi 24.06.05, 14:19 ,ja jakos tak nigdy przed tymi chlopakami respektu nie czulem:)) Przynajmniej nudno nie bedzie..ale mysle, ze chlopaki, poki co, to musza troszkie odpoczac, bo im sie wena skonczyla. krystian71 napisała: > fuj , fuj co za slowa mizyginista przez ciebie przemawia > > > moze rozchodzic.. ze tak powiem, okres;)), > chiba juz manius z jotka ci nie przepuszcza, chiba jakiegos nowego watku sie > mozemy spodziewac > jennifer,mirmil,goldbaum,szlagi > > Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: jak mi zaloza watek, to sie z nimi pobawie i 24.06.05, 14:32 no chyba, to sama radosc.Niestety ostatnio forum tylko tym zyje.To sol tego forum , a takie watki najwiecej wpisow zbieraja Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Oni sa wsrod nas 24.06.05, 13:42 www.literaturbrummer.de/galerie/photoimpact/tutorialschutzengel/bild2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
woywoy wypociny jasia fasoli skasowali why?????????? 24.06.05, 13:49 hloopiec cos chcial powiedziec atu ciachhhhhhhhhh !!! Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum kropka jest okay 24.06.05, 13:56 litosc to bardzo wazna cecha. Po tym, jak jasiu zostal wdeptany w glebe na wlasnym watku, ktory wcale nie byl "ad personam" nawet i mnie wzielo na litosc.... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder byla taka piosenka ludowa o kropce 24.06.05, 14:01 lecialo to mniej wiecej tak..(kropka o sobie): ..powiadaja we wsi, ze nie mam urody. Powiadaja we wsi, ze nie mam urody. Choc urody niee mam, ale dobre serce." :))) goldbaum napisał: > litosc to bardzo wazna cecha. > Po tym, jak jasiu zostal wdeptany w glebe na wlasnym watku, ktory wcale nie byl > "ad personam" nawet i mnie wzielo na litosc.... Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: Kropka,gdzie jest watek o IQ islamuskow,autor 24.06.05, 14:04 hm, klika forumowiczow wyzywa sie na jednym facecie, czy To dorosli czy moze banda starszakow dorwala sie do komputera w przedszkolu 6 na 1 a i tak j-k jakos sobie rade daje, moze dlatego przedszkolacy grupa sie uwzieli? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder jakos tak maniek, nie czujesz czaczy chlopie:(( 24.06.05, 14:05 manny_ramirez napisał: > hm, klika forumowiczow wyzywa sie na jednym facecie, czy To dorosli czy moze > banda starszakow dorwala sie do komputera w przedszkolu > > 6 na 1 a i tak j-k jakos sobie rade daje, moze dlatego przedszkolacy grupa sie > uwzieli? Odpowiedz Link Zgłoś
woywoy maniek nie czyje czczy ani blusa..but 24.06.05, 14:08 dlaczego jasio skasowal sam siebie??? czyzby dotarlo do niego ze p...li od rzeczy?? Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: jakos tak maniek, nie czujesz czaczy chlopie: 24.06.05, 14:21 no to Ty sobie tancz czacze w spokoju jak 6 innych par na ciebie ciagle pluje Odpowiedz Link Zgłoś
marouder bi rilaks, kto tu na ciebie pluje?Mania, czy co? 24.06.05, 14:22 manny_ramirez napisał: > no to Ty sobie tancz czacze w spokoju jak 6 innych par na ciebie ciagle pluje Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Kropka,gdzie jest watek o IQ islamuskow,autor 24.06.05, 14:10 manny_ramirez napisał: > hm, klika forumowiczow wyzywa sie na jednym facecie. hm, maniek zajrzyj na osla lawke i zobaczysz, kto chcial sie na kim wyzyc zakladajac watek o IQ "islamuskow" i kto w rezultacie wyzyl sie na kim. Teraz przydalby sie tu nawet jasiu ze swoimi wykladami o tym, jak to z przewazajaca sila nie powinno sie zadzierac a raczej uzywac wazeliny.... Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Kropka,gdzie jest watek o IQ islamuskow,autor 24.06.05, 15:25 Wiecie co? Mam Was dość. Zachowujecie się gorzej niż moje dzieci i wnuk razem wzięte! Jak moje się tak awanturują, to walę na oślep mokrym zmywakiem. Na kogo wypadnie, na tego bęc. Dostaliście kiedyś mokrą ścierą po uszach? Poszaleliście, qrcze! Niby mądrzy, poważni ludzie, ojcowie rodzin... Ech, szkoda gadać! p.s. czy jeszcze ktoś ma wątpliwości, że świat nie jest logiczny??? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Kropka,gdzie jest watek o IQ islamuskow,autor 24.06.05, 15:32 ooo, nastepna, co sie awanturuje , bo wiadomosci prasowe sa nie po jej mysli i ma do wszystkich pretensje jesli im posty wycina. A tak wytlumaczyc dlaczego, to nie laska?(zadna laska,tylko łaska ) Akurat sie boje twojego zmywaka, mamunia sp zawsze ze szmata za mna gonila , na szczotce !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marouder hehe, ja zas potrafilem i kablem od zelazka 24.06.05, 15:36 oberwac od mojej mamy, za jakies ciezsze przestepstwo szkolne, lub domowe...co jej zreszta, jako kobiecie niepostepowej wybaczam..jak ja sie moge zmywaka liberalnej kropki bac? krystian71 napisała: > ooo, nastepna, co sie awanturuje , bo wiadomosci prasowe sa nie po jej mysli i > ma do wszystkich pretensje jesli im posty wycina. > A tak wytlumaczyc dlaczego, to nie laska?(zadna laska,tylko łaska ) > Akurat sie boje twojego zmywaka, mamunia sp zawsze ze szmata za mna gonila , na > > szczotce !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Kropka,gdzie jest watek o IQ islamuskow,autor 24.06.05, 15:36 widocznie za mało lała! Napisałam przecież, że nie wiem o co chodzi. Nie mam czasu teraz szukać, bo jestem ostatni dzień przed urlopem i mam w pracy urwanie głowy. Dajcie linka, to sprawdzę. Ale Wy nie możecie poczekać, nie możecie wziąć na wstrzymanie, tylko musicie się nawalać aż krew po ścianach pryska! Luuuuuuuuuudzie! Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 i jeszcze mi odpowiedz co zrobilas z moimi super 24.06.05, 15:34 kulturalnymi postami. Bo ja innych nie plodze, Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Wlasnie, odpowiedz, gdzie posty krystiana? 24.06.05, 15:38 redakcyjny kot zezarl z braku karmy dla kotow i teraz towarzystwo boi sie przyznac, ze to na skutek ich skapstwa wzgledem domowego stworzenia bozego??? krystian71 napisała: > kulturalnymi postami. > Bo ja innych nie plodze, Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: i jeszcze mi odpowiedz co zrobilas z moimi su 24.06.05, 15:39 płodzisz, fakt. Ale często poronione Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: i jeszcze mi odpowiedz co zrobilas z moimi su 24.06.05, 15:58 o ty kropo jedna -forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=25334765&a=25345337- nie odezwalas sie!!! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=25489282&a=25502587 jak arap chcial wolnej reki dla swojego IDF-u forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=25496220&a=25498694 jak markus nie rozumial( to jest normalne u markusa) , ze to bieslanskie baby z oficjalna wersja nie chca sie godzic forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=25500221&a=25507233 jak przyglup samsone dorobek mojego Ojca Swietego postponowal nie ma dla ciebie usprawiedliwienia , oprocz ogolnego forumowego przemeczenia ------------------------------------------------- jak mnie juz nuuudzi ten temat zydowski Odpowiedz Link Zgłoś
j-k poczekaj, Kropka, mam cos dla Ciebie. 24.06.05, 16:01 wiesz, ze ja do Ciebie zawsze z sercem... jak na prawdziwego wazeliniarza przystalo. Chcesz te jedwabna sukienke, zielona taka... na pewno na urlopie bedzie Ci w niej ladnie. www.ndewolf.com/i/front-green.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: poczekaj, Kropka, mam cos dla Ciebie. 24.06.05, 16:05 no tak , teraz ja nie mam szans. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder sie przejmujesz mahmudem jotka? 24.06.05, 16:33 kropce czasem sie cus pierniczy, ale zielonej sukienki w kolorze jak najbardziej islamuskim od Mahmuda Jotki nie przyjmie..slowem masz DUUUUZE szanse:))) krystian71 napisała: > no tak , teraz ja nie mam szans. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: poczekaj, Kropka, mam cos dla Ciebie. 24.06.05, 17:26 hm... wolałabym te lata :) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder O, widzisz krystianku,kropka nie przyjela zielonej 24.06.05, 17:30 , mahmudzkiej sukienki od Mu-cham-mada Jotki...zuch dziewczyna:))co nie?? kropka napisała: > hm... wolałabym te lata :) Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Ten juz tez 24.06.05, 16:30 www.blumberg.at/res/works/thurner_hampelmann_240x320.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Kropka,gdzie jest watek o IQ islamuskow,autor 24.06.05, 17:33 marouder napisał: > czyzby gdyzby j-k wzial i kazal ci skasowac watek swojego wiekopomnego > autorstwa?? A to feler, westchnal seler:(( > > PS. Prosze kropka, odpowiedz zgodnie z jakas najprawdziwsza w danym momencie z > prawd!! on czasem myli telefony (ma je 3) i pewnie podniesie nie ten co trzeba. no coz wiek ma swoje prawa:)) Odpowiedz Link Zgłoś