Dodaj do ulubionych

Endokrynolog poszukiwany

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 18:29
Witam, zwracam sie z prosba do forumowiczow o polecenie dobrego
endokrynologa,bo z tego co sie orientuje w cz-wie nie ma jakiegos wiekszego
osrodka o tej specjalizacji, dodam ze nie chodzi o leczenie nieplodnoscci,
raczej cos mnie powaznego, bede wdzieczny za wszelka pomoc, pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: jane50 Re: Endokrynolog poszukiwany IP: *.realestate.net.pl 30.06.05, 23:16
      endokrynolog przyjmuje na ulicy kilińskiego za teatrem jest to pani dr franusiak
      oraz na ul.bohaterow katynia w przychodni "novomed"
      • Gość: Filip Re: Endokrynolog poszukiwany IP: *.169-96-207.sherb.mt.videotron.ca 01.07.05, 03:02
        ...myslalem ze chodzi o "Endoktrynolog"...?
      • Gość: Beta Re: Endokrynolog poszukiwany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 10:01
        Chodziłam do dr Franusiak, nikomu nie polecam. Ta pani kompletnie nie ma
        podejścia do pacjenta. Zawsze miałam wrażenie, że gdy coś jest nie w porządku,
        obwieszczenie tego człowiekowi sprawia jej radość i satysfakcję. Zawsze
        wychodziłam stamtąd okaleczona psychicznie. Zdecydowanie nie polecam!
        • Gość: biegly Re: Endokrynolog poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 12:12
          no dzieki Beta, a chodzilas potem do kogos innego, kogo mozesz polecic?
          • Gość: Beta Re: Endokrynolog poszukiwany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 12:40
            Podobno niezła jest p. Gądkowska z Parkitki, ale nie sprawdziłam tego. B. dobra
            lekarka przyjmuje w Medyku. Dr Katarzyna Winczyk. Ale ona przyjmuje tylko w
            soboty, bo przyjeżdża z Łodzi, no i wizyta kosztuje. W zeszłym roku płaciłam
            chyba 70. W Cżęstochowie chyba po prostu nie ma dobrego endokrynologa.
    • Gość: Aga71 Re: Endokrynolog poszukiwany IP: 80.51.222.* 01.07.05, 13:15
      Ja by, poleciła jechać od razu na Śląsk, jeśli dobrze pamiętam to w Bytomiu w
      Specjalistycznym Szpitalu Klinicznym nr 2 na ul. Batorego 15 ( tel. 032 281-00-
      21 to akurat Odd. Kliniczny Poożnictwa i Patolog ale myślę że powiedzą jaki
      jest tel. i czy ew. jest tam jeszcze leczenie niepłodności) proszę zapytać a
      jak nie to sprawdzić adresy : Szpital Kliniczny Na medyków K-ce tel (032) 789-
      40-00, ULTRA-MED NZOZ Tychy ul. Nałkowskiej 13/17 tel. (032) 217-81-22, 217-80-
      11, 217-68-75. Powodzenia
      • Gość: biegly Re: Endokrynolog poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 14:39
        Zadzwonilem do medyka i umowilem sie do Katarzyny Winczyk, teraz wizyta
        kosztuje 80 zeta, ale juz nie raz przekonalem sie ze lepiej jest od razu
        zainwestowac w specjalistow niz chodzic do niewiadomo kogo, bo w koncu i tak
        pojdzie sie do tego ktory zna sie na rzeczy, juz przekonalem sie nie raz o tym
        jesli chodzi o dermatologow,a tytuly pani Winczyk mysle ze o czyms swiadcza -
        "Dr hab. n. med." dzieki Beta za info
        • Gość: Beta Re: Endokrynolog poszukiwany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 17:46
          Nie ma za co, życzę zdrowia!
        • Gość: Graża Re: Endokrynolog poszukiwany IP: 213.199.204.* 02.07.05, 20:44
          Szkoda 80 zł, nie polecam na podstawie opinii mojej koleżanki która miała/ma
          problem z tarczycą i wychodziła od niej z gabinetu "głupsza, chorsza" niż
          weszła.Aktualnie leczy się u dr Nowickiej na Parkitce, w ramach ubezpieczenia i
          jest zadowolona.Mogę polecić mądrego lekarza-endokrynologa/specjalistę chorób
          wewn-Krzysztofa Jarzębskiego- Cz-wa ul.Warszawska 93, wizyta kosztuje 50 zł w
          tej cenie jest zrobione na miejscu badanie usg
          • Gość: Graża Re: Endokrynolog poszukiwany IP: 213.199.204.* 02.07.05, 20:49
            Dr. Jarzębski również przyjmuje w Medyku , ale tam chyba robi tylko badanie
            usg, naprawde go polecam
            • Gość: biegly Re: Endokrynolog poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 00:36
              A ta dr Nowicka, ma prywatny gabinet? Bo nie chce czekac miesiac lub 2 na
              wizyte.
              • Gość: Graża Re: Endokrynolog poszukiwany IP: 213.199.204.* 04.07.05, 11:13
                Niestety, nie wiem czy ma prywatny gabinet dr Nowicka.Jeszcze raz szczerze
                polecam dr K.Jarzębskiego-ENDOKRYNOLOG, przyjmuje prywatnie na ul
                Warszawskiej93 we wtorki i czwartki od godz 17 tej,rejestracja 362-45-33
                Leczyłam się u niego 2 lata temu, teraz nie muszę-jestem zdrowa!!!
                • Gość: Agata Re: Endokrynolog poszukiwany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 11:36
                  Polecam profesor Violettę Skrzypulec z Katowic. Więcej napisałam w odpowiedzi
                  na post: ginekolog ze Śląska.
                  Pozdrawiam, Agata
        • Gość: aga Re: Endokrynolog poszukiwany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 13:45
          hmmm.... mogłabym się z tym nie zgodzić:/ po pierwsze moja siostra była u tej
          Pani i tamta potraktowała ją poniżej wszelkiej krytyki: wogóle nie
          przeprowadziłą z nią wywiadu,poświęciła jej ok 5-10 minut i skasowała. Po
          drugie sama ostatnio dostałam skierowanie do endokrynologa z torbielami na
          jajnikach i dowiedziałam się, że w Częstochowie nie ma dobrych endokrynologów
          ginekologicznych i trzeba z tym jechac na śląsk bo u nas nie ma specjalisty
          niestety :-(
          • Gość: Karolcia Re: Endokrynolog poszukiwany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 14:08
            A leczy się ktoś u dr M. Jaworskiego? Przyjmuje w dziecięcej na Sobieskiego, a
            prywatnie to w Myszkowie i gdzies jeszcze chyba. Prosze o opinie
            • yo_soy_rubia Re: Endokrynolog poszukiwany 04.07.05, 16:25
              Jeśli chodzi o endokrynologa,dobrego i w ramach NFZ to polecam panią dr
              Tomecką. Przyjmuje w dziecięcej na Sobieskiego i na Parkitce na dziecięcym
              oddz., ale pewnie też zajmuje się dorosłymi. Nie wiem, jak z kolejką, bo nie
              mam z nią kontaktu już sporo czasu, ale magę jeszcze powiedzieć, że pomogla mi
              bardzo w trakcie anoreksji, a w takim przypadku są duże problemy hormonalne.
              poza tym jest bardzo zyczliwą kobietą. Pozdrawiam i zyczę zdrowia.
              • Gość: pp Re: Endokrynolog poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 21:25
                jeżeli chodzi o endokrynologa w dziedzinie ginekologii to polecam dr.Brzezin,
                przyjmuje na kasę choeych w szpitalu na Parkitce - przynajmniej 4 lata temu,
                prywatnie w przychodni specjalistycznej na ul. Rocha v/vis ul. Zakopiańskiej.
                Jej mąż jest chirurgiem dziecięcym ( na kasę chorych)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka