antarka 04.07.05, 09:28 Drogie ememy bardzo proszę o opinie na temat tego wózeczka. Czytałam archiwum ale tam niewiele jest na jego temat. Pozdrawiam i dziękuję. Ania i Julia(01.02.2004) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antarka Re: Chicco Ct.5 proszę o opinie. 04.07.05, 21:00 up Ania i Julia(01.02.2004) Odpowiedz Link Zgłoś
antarka Re: Chicco Ct.5 proszę o opinie. 06.07.05, 09:58 Czy naprawdę nikt nie posiada tego wózka?? Nie wierzę??? Ania i Julia(01.02.2004) Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Chicco Ct.5 proszę o opinie. 06.07.05, 20:53 Kiedyś o nim pisałam, tu jest ten wątek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=21859279&a=21859279 Odpowiedz Link Zgłoś
antarka Re: Chicco Ct.5 proszę o opinie. 06.07.05, 22:19 Dzięki iwek33 Jesteś Wielka.No i znowu mam problem Chicco czy BC Allegro. A czym różni się BC Allegro od BC Allegro Plus?Wydaje mi się ,ze tylko daszkiem i paląkiem. Ja poszukuję parasolki dla półtorarocznej córki(dużej).Może doradzisz coś jeszcze ja już miałam trzy wózki i powoli mój mąż dostaje świra jak zaczynam mówić o nowym(ja chyba też). Pozdrawiam. Ania i Julia(01.02.2004) Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Chicco Ct.5 proszę o opinie. 07.07.05, 11:17 Dokładnie tak. Allegro plus ma budkę i paląk, do allegro zwykłego można dokupić pałąk Tako: pasuje idealnie i dorobić budkę na zamówienie ( wiem, bo dorabiałam pod kolor, koszt 55 zł , budka z wózka Bambi Cavalletta- jak będziesz zainteresowana to podam Ci adres ). Nie wiem, jakiej parasolki szukasz: czy takiej już prostej, bez boków i pałąka, czy jeszcze takiej trochę zabudowanej? Jeśli chcesz wybierać między Chicco CT 0.5, a Allegro to zdecydowanie polecam to drugie. Jeśli masz możliwość obejrzenia na żywo wózka Coneco Speedy to polecam zobaczyć. www.allegro.pl/show_item.php?item=55877614 Jest chyba najfajniejszy z wszystkich coneco, ma bardzo dobre amortyzatory, szerokie kółka jest stabilny.(oglądałam na żywo) Oparcie jednak nie rozkłada się całkiem na płasko tylko tak do pozycji półleżącej, ale ma dość długi regulowany podnóżek więc dzieciak może się zdrzemnąć. Mam BC Allegro , ale gdybym nie miała to wzięłabym pod uwagę ten Coneco speedy: za cenę niecałe 300 zł masz wózek z budka i barierką, a Allegro kosztuje ok.300 + dorbianie budki i pałąk i folia. Odpowiedz Link Zgłoś
antarka Re: Chicco Ct.5 proszę o opinie. 07.07.05, 20:48 No właśnie dzisiaj jeżdziłam po kilku sklepach w Lublinie i niestety ale BC Allegro niema,jest tylko na zamówienie.Przymierzałam Julkę do Chicco i nawet dobre wrazenie. Szukam wózka lekkiego i małego.Mam Baby dreams Sunny i jestem z niego bardzo zadowolona ale chciałabym już coś jeszcze mniejszego .Miałam Baby dreams Rider ale Mała nie chciała w nim jeżdzić,bo jakoś tak wisiała. Dzięki za pomoc i wszelkie sugestie. Jak bym wiedziała tyle o wózkach kiedyś ,to bym zainwestowła raz a porządnie a tak ... Ania i Julka(01.02.2004) Odpowiedz Link Zgłoś