Dodaj do ulubionych

Chicco Ct.5 proszę o opinie.

04.07.05, 09:28
Drogie ememy bardzo proszę o opinie na temat tego wózeczka.
Czytałam archiwum ale tam niewiele jest na jego temat.
Pozdrawiam i dziękuję.

Ania i Julia(01.02.2004)
Obserwuj wątek
    • antarka Re: Chicco Ct.5 proszę o opinie. 04.07.05, 21:00
      up

Ania i Julia(01.02.2004)
      • antarka Re: Chicco Ct.5 proszę o opinie. 06.07.05, 09:58
        Czy naprawdę nikt nie posiada tego wózka??
        Nie wierzę???

Ania i Julia(01.02.2004)
    • iwek33 Re: Chicco Ct.5 proszę o opinie. 06.07.05, 20:53
      Kiedyś o nim pisałam, tu jest ten wątek
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=21859279&a=21859279
      • antarka Re: Chicco Ct.5 proszę o opinie. 06.07.05, 22:19
        Dzięki iwek33 Jesteś Wielka.No i znowu mam problem Chicco czy BC Allegro.
        A czym różni się BC Allegro od BC Allegro Plus?Wydaje mi się ,ze tylko daszkiem
        i paląkiem.
        Ja poszukuję parasolki dla półtorarocznej córki(dużej).Może doradzisz coś
        jeszcze ja już miałam trzy wózki i powoli mój mąż dostaje świra jak zaczynam
        mówić o nowym(ja chyba też).
        Pozdrawiam.

Ania i Julia(01.02.2004)
        • iwek33 Re: Chicco Ct.5 proszę o opinie. 07.07.05, 11:17
          Dokładnie tak. Allegro plus ma budkę i paląk, do allegro zwykłego można dokupić
          pałąk Tako: pasuje idealnie i dorobić budkę na zamówienie ( wiem, bo dorabiałam
          pod kolor, koszt 55 zł , budka z wózka Bambi Cavalletta- jak będziesz
          zainteresowana to podam Ci adres ). Nie wiem, jakiej parasolki szukasz: czy
          takiej już prostej, bez boków i pałąka, czy jeszcze takiej trochę zabudowanej?
          Jeśli chcesz wybierać między Chicco CT 0.5, a Allegro to zdecydowanie polecam
          to drugie. Jeśli masz możliwość obejrzenia na żywo wózka Coneco Speedy to
          polecam zobaczyć.
          www.allegro.pl/show_item.php?item=55877614
          Jest chyba najfajniejszy z wszystkich coneco, ma bardzo dobre amortyzatory,
          szerokie kółka jest stabilny.(oglądałam na żywo) Oparcie jednak nie rozkłada
          się całkiem na płasko tylko tak do pozycji półleżącej, ale ma dość długi
          regulowany podnóżek więc dzieciak może się zdrzemnąć. Mam BC Allegro , ale
          gdybym nie miała to wzięłabym pod uwagę ten Coneco speedy: za cenę niecałe 300
          zł masz wózek z budka i barierką, a Allegro kosztuje ok.300 + dorbianie budki i
          pałąk i folia.
          • antarka Re: Chicco Ct.5 proszę o opinie. 07.07.05, 20:48
            No właśnie dzisiaj jeżdziłam po kilku sklepach w Lublinie i niestety ale BC
            Allegro niema,jest tylko na zamówienie.Przymierzałam Julkę do Chicco i nawet
            dobre wrazenie.
            Szukam wózka lekkiego i małego.Mam Baby dreams Sunny i jestem z niego bardzo
            zadowolona ale chciałabym już coś jeszcze mniejszego .Miałam Baby dreams Rider
            ale Mała nie chciała w nim jeżdzić,bo jakoś tak wisiała.
            Dzięki za pomoc i wszelkie sugestie.
            Jak bym wiedziała tyle o wózkach kiedyś ,to bym zainwestowła raz a porządnie a
            tak ...

Ania i Julka(01.02.2004)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka