Dodaj do ulubionych

pediatra- Enelmed - czy znacie?

10.07.05, 22:35
Czy znacie moze godnego polecenia pediatre w enelmedzie? Szczegolnie
interesuje mnie ten na Gilarskiej, poniewaz jest niedaleko mojego domu.
pozdrawiam i dziekuje za wszystkie odpowiedzi,
Aneta
Obserwuj wątek
    • tiga76 Re: pediatra- Enelmed - czy znacie? 10.07.05, 22:38
      nutka podepnę się pod Twój wątek, tylko że ja bym chciała jakiegoś pediatrę z
      Arkadi. Czy oni wszyscy przyjeżdżają na wizyty domowe?
      • qcharzowa Re: pediatra- Enelmed - czy znacie? 10.07.05, 23:01
        Dziewczyny, my chodzimy do doktora Mierzeckiego, wizyty są z reguły w Arkadii,
        bo tam przeniesiono pediatrię, nie mam pojęcia co z Gilarską, bo tam mamy
        bardzo daleko. Myślę, że lekarz jest godny polecenia (przynajmniej w porównaniu
        z naszym lekarzem z rejonu), bo jest dokładny (może aż za bardzo wink, informuje
        dokładnie rodziców co i jak, doradza. Na przykład jak nasza córcia miała
        wysypkę, to powiedział, że nie chce tego wrzucić do worka "skaza białkowa",
        woli obserwować, przepisał maść. No i okazało się, że to nie była skaza. Jest w
        Enel Medzie jeszcze jeden lekarz, dr Dłuski, do którego jakoś przypadkowo
        trafiliśmy, jest chirurgiem dziecięcym, ale okazuje się , że i pediatrą, też
        polecam.

pozdrawiam, Aneta
        • bogdaa Re: pediatra- Enelmed - czy znacie? 11.07.05, 13:14
          Czy Arkadia to jedyny oddział Enelmedu z pediatrią wobec tego? Bo wydawało mi
          się, że jest też pediatria w Blue City.
          • wanna1999 Re: pediatra- Enelmed - czy znacie? 11.07.05, 15:08
            Dr Mierzeckiego tez polecam.
            Pediatrzy przyjmują tylko w Blue City i Arkadii, na Gilarskiej nigdy nie było
            pediatry. Niestety, bo też tam mam najbliżej. Wszyscy jeżdżą na wizyty domowe.
            Korzystam z tego b. często. Przy wizytach domowych można poprosić o przyjazd
            wskazanego przez siebie lekarza i wówczas kiedy nie jest on zajęty to przyjedża.
    • nutka301 Re: pediatra- Enelmed - czy znacie? 11.07.05, 15:03
      Dziekuje za odpowiedz smile)) Moze ktos jeszcze zna fajnego lekarza w
      enelmedzie??? Moze uda sie znalezc kogos na gilarskiej?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka