nutka301 10.07.05, 22:35 Czy znacie moze godnego polecenia pediatre w enelmedzie? Szczegolnie interesuje mnie ten na Gilarskiej, poniewaz jest niedaleko mojego domu. pozdrawiam i dziekuje za wszystkie odpowiedzi, Aneta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiga76 Re: pediatra- Enelmed - czy znacie? 10.07.05, 22:38 nutka podepnę się pod Twój wątek, tylko że ja bym chciała jakiegoś pediatrę z Arkadi. Czy oni wszyscy przyjeżdżają na wizyty domowe? Odpowiedz Link Zgłoś
qcharzowa Re: pediatra- Enelmed - czy znacie? 10.07.05, 23:01 Dziewczyny, my chodzimy do doktora Mierzeckiego, wizyty są z reguły w Arkadii, bo tam przeniesiono pediatrię, nie mam pojęcia co z Gilarską, bo tam mamy bardzo daleko. Myślę, że lekarz jest godny polecenia (przynajmniej w porównaniu z naszym lekarzem z rejonu), bo jest dokładny (może aż za bardzo , informuje dokładnie rodziców co i jak, doradza. Na przykład jak nasza córcia miała wysypkę, to powiedział, że nie chce tego wrzucić do worka "skaza białkowa", woli obserwować, przepisał maść. No i okazało się, że to nie była skaza. Jest w Enel Medzie jeszcze jeden lekarz, dr Dłuski, do którego jakoś przypadkowo trafiliśmy, jest chirurgiem dziecięcym, ale okazuje się , że i pediatrą, też polecam. pozdrawiam, Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
bogdaa Re: pediatra- Enelmed - czy znacie? 11.07.05, 13:14 Czy Arkadia to jedyny oddział Enelmedu z pediatrią wobec tego? Bo wydawało mi się, że jest też pediatria w Blue City. Odpowiedz Link Zgłoś
wanna1999 Re: pediatra- Enelmed - czy znacie? 11.07.05, 15:08 Dr Mierzeckiego tez polecam. Pediatrzy przyjmują tylko w Blue City i Arkadii, na Gilarskiej nigdy nie było pediatry. Niestety, bo też tam mam najbliżej. Wszyscy jeżdżą na wizyty domowe. Korzystam z tego b. często. Przy wizytach domowych można poprosić o przyjazd wskazanego przez siebie lekarza i wówczas kiedy nie jest on zajęty to przyjedża. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka301 Re: pediatra- Enelmed - czy znacie? 11.07.05, 15:03 Dziekuje za odpowiedz )) Moze ktos jeszcze zna fajnego lekarza w enelmedzie??? Moze uda sie znalezc kogos na gilarskiej? Odpowiedz Link Zgłoś