aaki 19.07.05, 16:02 niestety za młodu nie przykładałem się zbytnio do nauki języków obcych :-(( forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26637299&a=26649778 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cepimierz Re: proszę o pomoc- może ktoś mi to przetłumaczy 19.07.05, 16:15 No i widać, że się nie przykładałeś. Język jakby słowiański, ale dziwaczny - Odpowiedz Link Zgłoś
mancow Re: proszę o pomoc- może ktoś mi to przetłumaczy 19.07.05, 16:17 no co Ty? to takie proste: facet pisze z bunkra, ze mu galez w d... wlazla, ale poradzil sobie za pomoca pampersa i teraz jest ok. na koniec wydal z siebie westchnienie ulgi. "ISRAEL TO BUNKER CELEWIZACJI NA BLISKIM WSCHODZIE JAK GALEZ SABRY W WASZYCH DUPACH..TYLKO MY ZANAMY JAK Z WAMI POSTEPOWAC..TE WASZE MORDY Z PAMPERSAMI..THU" Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Re: proszę o pomoc- może ktoś mi to przetłumaczy 19.07.05, 16:17 Spróbuj może tu, choć pozytywnych rezultatów nie gwarantuję: www.google.com/translate_t babelfish.altavista.com/ Mam jednak wrażenie, że tu potrzebny jest jakiś profesjonalny językoznawca. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Do tego to potrzebny deszyfrant od "Enigmy"... 19.07.05, 16:20 To nie jezyk: ten osobnik nadaje z tego bunkra (co cep juz trafnie ustalil) BARDZO SEKRETNYM KODEM;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Re: Do tego to potrzebny deszyfrant od "Enigmy".. 19.07.05, 16:23 Czyli chyba niemożliwe do odcztania :(. Nie bez powodów mówi się więc, że mają najlepszy wywiad na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Wolalem juz nie wspominac, ze do tego to wszystko 19.07.05, 16:28 po hebrajsku;) Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Re: Wolalem juz nie wspominac, ze do tego to wszy 19.07.05, 16:48 Chyba jednak to po kacapsku. Próbując dopatrzyć się tym stękaniu jakiegoś sensu, stwierdziłem, że "zanamy" znaczy być może "wiemy". I to byłby niewątpliwy kacapizm. Odpowiedz Link Zgłoś
voloderos Re: proszę o pomoc- może ktoś mi to przetłumaczy 19.07.05, 16:28 spróbuj może z kodem downa:) chociaż tutaj jest chyba kod megadown potrzebny Odpowiedz Link Zgłoś
aaki a może fredzio54 zdoła to przetłumaczyć 19.07.05, 16:54 dana mówi,że to inteligentny chłop Odpowiedz Link Zgłoś
aaki nie poddajmy się 19.07.05, 17:04 wiesz jak roszyfrowano egipskie hierogliwy? na zasadzie porównywania różnojęzycznych tekstów mówiących o tym samym. może i forumowiczom się to uda :-)))) pl.wikipedia.org/wiki/Kamień_z_Rosetty Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Mnie sie zdaje, ze to powinno tak jakos isc.. 19.07.05, 17:09 ISRAEL TO BUNKER CELEWIZACJI NA BLISKIM WSCHODZIE JAK GALEZ SABRY W WASZYCH DUPACH.. mysle, ze autorowi chodzilo o to, ze Israel podobny jest do bunkra-ubikacji typu C (jakis typ budowli o charakterze obronno-sanitarnym), ze znajduje sie na bliskim wschodzie (informacja chyba turystyczna), oraz, ze sabry (obywatele Izraela urodzeni w tym kraju) proweniencji homo, specjalizuja sie w tzw. fistingu..slowem autor zacheca do skorzystania z uslug seksualnych praktykowanych chyba przez rekrutow IDF.. .TYLKO MY ZANAMY JAK Z WAMI POSTEPOWAC..TE WASZE MORDY Z PAMPERSAMI..THU Druga czesc ma charakter autoreklamiarski, nawiazuje w sposob bezposredni do czesci I-szej, autor proponuje tez w niej bonus w postaci, wyszukanej formy fetyszyzmu, w zakonczeniu, autor sugeruje, ze najlepiej kontaktowac sie w w/w sprawie w czwartki. aaki napisała: > niestety za młodu nie przykładałem się zbytnio do nauki języków obcych :-(( > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26637299&a=26649778 Odpowiedz Link Zgłoś
aaki wspomina coś o pampersach 19.07.05, 17:14 czy to nie jest ukryta reklama firmy johnson&johnson ? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: wspomina coś o pampersach 19.07.05, 17:19 ten fragment w moim rozumieniu jest oferta bonusowa, bardziej wymagajacy sex-turysci moga liczyc na ten oryginalny akt SM..choc moze masz racje, ze moze byc to bonus ponsorowany przez firme J&J, skoro w/w firma produkuje artykuly sanitarno-higieniczne, a bez nich ani, ze tak powiem, rusz, w tej materii:)) aaki napisała: > czy to nie jest ukryta reklama firmy johnson&johnson ? > Odpowiedz Link Zgłoś
voloderos Re: Mnie sie zdaje, ze to powinno tak jakos isc.. 19.07.05, 17:16 bardzo udana analiza, ale zdaje mi się, że chodziło mu jednak o bunkier CW..Ewizacji:) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: Mnie sie zdaje, ze to powinno tak jakos isc.. 19.07.05, 17:21 bardzo mozliwe, proponuje zaczekac na autora reklamufky, by on sprawe rozczygnal. voloderos napisała: > bardzo udana analiza, ale zdaje mi się, że chodziło mu jednak o bunkier > CW..Ewizacji:) Odpowiedz Link Zgłoś
voloderos Re: Mnie sie zdaje, ze to powinno tak jakos isc.. 19.07.05, 17:22 oooo mała cenzurka:) C.W.E.L.E.wizacji:) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder tak tez to zrozumialem, powtarzam mozliwe, ze oto 19.07.05, 17:25 autorowi chodzilo, przeslanki wskazujace za tym sa liczne, ale ja poki co, nie umiem tego roztrzygnac w sercu swojem:)) voloderos napisała: > oooo mała cenzurka:) C.W.E.L.E.wizacji:) Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Re: Mnie sie zdaje, ze to powinno tak jakos isc.. 19.07.05, 17:23 Myślisz: "bunkier cw..izacji"? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Mnie sie zdaje, ze to powinno tak jakos isc.. 19.07.05, 17:33 Uwazam, ze w tym tekscie, slowo SABRA ma kluczowe znaczenie. Autor delikatnie przypomina muzulmanom o bohaterskich czynach prezydenta Szarona w osadach Sabra i Szatila www.wandea.org.pl/sabra-shatila.htm temu sluzy rowniez notka o pampersach noszonych przez Arabow na tzw podoredziu, czyli na glowach ,ewentualnie na pamiatke tych pomordowanych dzieci. Jest jeszcze jedna mozliwosc- www.gotowanie.v9.pl/slownik/242.php Jest to pochodzący z Izraela likier, produkowany na bazie nalewów na skórkach pomarańczowych oraz czekoladzie. Autor nie wspomina czy warunkiem sine qua non spozywania tej Sabry jest zabezpieczenie sie rowniez w wyz/wym pampersy,gdyby na skotek drobiazgowej kontroli przy wejsciu delikwent spoznil sie do bunkra -toalety ------------------------------------------------- jak mnie juz nuuudzi ten temat zydowski Odpowiedz Link Zgłoś
aaki myślisz,że Pan Arap pisze wyłącznie po 19.07.05, 17:38 wypiciu większej ilości sabry? Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: myślisz,że Pan Arap pisze wyłącznie po 19.07.05, 17:44 aaki napisała: > wypiciu większej ilości sabry? > O MASZ RACJE JEST TAKI NAPITEK...SMAK NIE wyrazic,,,napitek BOGOW...PRUBOWALAS????LIKIER Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: myślisz,że Pan Arap pisze wyłącznie po 19.07.05, 17:50 wszystko na to wskazuje,mozna by tylko podyskutowac, czy to napewno likier- sabra jest, a nie kaktus -sabra w odbycie. Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: myślisz,że Pan Arap pisze wyłącznie po 19.07.05, 17:59 krystian71 napisała: > wszystko na to wskazuje,mozna by tylko podyskutowac, czy to napewno likier- > sabra jest, a nie kaktus -sabra w odbycie. U ARABA....KOLCE SABRY.....STRASZNE....razem z wewnerzami wycac mozna UPS Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: Mnie sie zdaje, ze to powinno tak jakos isc.. 19.07.05, 17:40 krystian71 napisała: > Uwazam, ze w tym tekscie, slowo SABRA ma kluczowe znaczenie. > Autor delikatnie przypomina muzulmanom o bohaterskich czynach prezydenta > Szarona w osadach Sabra i Szatila > www.wandea.org.pl/sabra-shatila.htm > temu sluzy rowniez notka o pampersach noszonych przez Arabow na tzw > podoredziu, czyli na glowach ,ewentualnie na pamiatke tych pomordowanych dzieci > . > > Jest jeszcze jedna mozliwosc- > > www.gotowanie.v9.pl/slownik/242.php > Jest to pochodzący z Izraela likier, produkowany na bazie nalewów na skórkach > pomarańczowych oraz czekoladzie. > Autor nie wspomina czy warunkiem sine qua non spozywania tej Sabry jest > zabezpieczenie sie rowniez w wyz/wym pampersy,gdyby na skotek drobiazgowej > kontroli przy wejsciu delikwent spoznil sie do bunkra -toalety > ------------------------------------------------- > jak mnie juz nuuudzi ten temat zydowski HI HI...kryst -mahmod,,,z kolcem SABRY w tylku....pisalem ci nie laz bez pampersa z gola dupa w ogrodzie z SABRAMI :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: proszę o pomoc- może ktoś mi to przetłumaczy 19.07.05, 17:23 aaki napisała: > niestety za młodu nie przykładałem się zbytnio do nauki języków obcych :-(( > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26637299&a=26649778 PROSZE....SABRA...TO KAKTUS....I NAZWA ISRAELI URODZONEGO W ISRAELU...zerwac jego ciezko i niebespiecznie ma slodki plod.. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder A tu przyklad antropofagii..co tam sie wyrabia w 19.07.05, 17:28 tym Israelu???? jadaja plody sabr???? SABRA...TO KAKTUS....I NAZWA ISRAELI URODZONEGO W ISRAELU...zerwac jego ciezko i niebespiecznie ma slodki plod.. Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Re: A tu przyklad antropofagii..co tam sie wyrabi 19.07.05, 17:32 Arap wprowadził do swojego tekstu(to chyba rzeczywiście jakiś szyfr) nowe komplikacje jeszcze bardziej rozszerzające wieloznaczność tego, co pisze. To chyba jednak nie jest tekst na temat kanibalizmu lub rozmaitych zboczeń i wymaga jakiejś głębszej interpretacji. Trzeba więc analizować go pod kątem etafor tam zawartych, a nie bezpośrednio. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki metafory, metafory :-( 19.07.05, 17:36 niezbyt także słuchałem co pani od polskiego w główkę wbijała Odpowiedz Link Zgłoś
marouder jesli nawet masz racje, to moja intuicja jezykowa 19.07.05, 17:42 , byc moze zbyt uboga, nie pozwala mi narazie zaanalizowac tego tekstu inaczej niz napisalem poprzednio...choc przez chwile mialem mysl ( i teraz sie nia dziele ), ze jest to wybitnie antysemicki tekst spotwarzajacy izraelskie sily obronne. autorstwo w takim razie nalezy przypisac nienawidzacemu wszystkiego co zydowskie (rekruci idf-sabry) i co chrzescijanskie (ewentualni turysci) Arapowi-islamiscie!! mmkkll napisał: > Arap wprowadził do swojego tekstu(to chyba rzeczywiście jakiś szyfr) nowe kompl > ikacje jeszcze bardziej rozszerzające wieloznaczność tego, co pisze. To chyba j > ednak nie jest tekst na temat kanibalizmu lub rozmaitych zboczeń i wymaga jakie > jś głębszej interpretacji. Trzeba więc analizować go pod kątem etafor tam zawar > tych, a nie bezpośrednio. Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Re: jesli nawet masz racje, to moja intuicja jezy 19.07.05, 17:47 Możesz mieć częściowo rację. Może być to tekst wywiadowczy napisany tak, by niektórzy pomyśleli sobie, że jest to tekst antysemicki(może np. po to, by zidentyfikować wrogów Izraela w Polsce, którzy ze strachu muszą używać pampersów), ale tak naprawdę znaczący coś innego. To jest wyższa szkoła jazdy. Dla przykładu wynik szukania w google: Your search - celewizacja - did not match any documents. Suggestions: - Make sure all words are spelled correctly. - Try different keywords. - Try more general keywords. Odpowiedz Link Zgłoś
gspnstr Re: proszę o pomoc- może ktoś mi to przetłumaczy 19.07.05, 17:45 arap1 napisał: > PROSZE....SABRA...TO KAKTUS....I NAZWA ISRAELI URODZONEGO W ISRAELU...zerwac > jego ciezko i niebespiecznie ma slodki plod.. To u was sie plody jada? Slyszalem, ze gdzieniegdzie jadaja lozyska, ale sam plod? Brrr... Odpowiedz Link Zgłoś
aaki dzięki za dobre chęci arap ale 19.07.05, 17:34 dalej nic nie wiem slodki plod ???? zjadacie przyrządzone na słodko płody ???? jakieś tajemne rytuały? TO STRASZNE CO PISZESZ!!!!! EUREKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a może chodzi o słodki płot czyli mur który budujecie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll A propos słodkich płodów. 19.07.05, 17:38 Niestety gdzieniegdzie istnieją tego typu rytuały. Mówię tu np. o pewnych rejonach Azji pd.-wsch. www.imdb.com/title/tt0420251/ Widziałeś ten film, a konkretnie jedną z części? Może rzeczywiście Arap pisze o czymś makabrycznym :(? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: A propos słodkich płodów. 19.07.05, 17:46 juz dawno ustalono,ze proces Bejlisa to byla prowokacja ochrany Odpowiedz Link Zgłoś
aaki celewizacja JUŻ WIEM,WIEM-banalnie proste 19.07.05, 17:56 ceLEWIzacja= pisze o kimś z plemienia lewiego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder wiec tam sie odbywal jakas lewityzacja narodu .. 19.07.05, 18:01 w sumie, to okropne, co ten arap pisze, tak czy tak, skojarzenia na bazie tekstu arapskiego autorstwa sa przerazajace, taka np. lewitacja Zydow. aaki napisała: > ceLEWIzacja= pisze o kimś z plemienia lewiego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: wiec tam sie odbywal jakas lewityzacja narodu 19.07.05, 18:06 a kazdy trzyma za nozke slodki plod !!!! ______________ juz Indiance potrafili cos z kaktusa dziwnego wykrecic, po spozyciu mogli sie kontaktowac z duchami przodkow. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: celewizacja JUŻ WIEM,WIEM-banalnie proste 19.07.05, 18:03 a moze po prostu telewizyjna cywilizacja,cywilizacja szklanego ekranu taki wash and go Odpowiedz Link Zgłoś
aaki bądżmy optymistami i zaczekajmy na danę 19.07.05, 18:08 ona to rozszyfruje wespół z rachelką :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aaki a może to jest ta tajemnicza SABRA ? 19.07.05, 17:46 www.yardenia.com/guardian.html Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: a może to jest ta tajemnicza SABRA ? 19.07.05, 18:08 fajna stronka. Superrabbieg0o widziales? www.yardenia.com/superrabbi.html Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Swietny superbohater, podobnie jak ten pies 19.07.05, 18:13 , ale po obejrzeniu obydwu obrazkow, nsunelo mi sie pytanie, czemu na jednym i na drugim, na jakims murze obronnym stoi swiecznik, czy to jaks aluzja do nadciagajacego i spodziewanego kryzysu energetycznego w Izraelu? Danka by wiedziala.. krystian71 napisała: > fajna stronka. > Superrabbieg0o widziales? > www.yardenia.com/superrabbi.html Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Re: Swietny superbohater, podobnie jak ten pies 19.07.05, 18:17 Jest jeszcze świecki izraelski superbohater: www.ynetnews.com/home/0,7340,L-3139,00.html Odpowiedz Link Zgłoś
aaki niezły ale superrabbi is the best 19.07.05, 18:21 www.yardenia.com/superabbism1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
marouder W koncu Izrael to maly kraj, a ludzie, ktorzy tam 19.07.05, 18:26 mieszkaja (zreszta nie tylko oni) mowia, ze drugiego takiego kraju mozna ze swieca szukac...mysle, ze oni pala te swieczki, zeby sie im Irael gdzies nie zapodzial przez nieuwage. aaki napisała: > świecznik i swiece nadaje wiecej nastroju Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: W koncu Izrael to maly kraj, a ludzie, ktorzy 19.07.05, 21:59 wlasnie, wlasnie marudzinski..... :))) ty wiesz, juz na glowny satyryk efraim kishon powiedzial, ze po wojnie 6- dniowej nareszcie nasze mocarstwo na mapie dostatecznie duze, zeby napisac "israel", po przed tem to bylo dosyc miejsca tylko na "isr." :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Swietny superbohater, podobnie jak ten pies 19.07.05, 21:56 marudzinski, my to wiesz, narod patriotyczny, to my wszedzie stawiamy menore, ktora jest symbolem israela, gdzie sie ja uda postawic... :))))) no i dodajemy zaraz nasza piekna flage..... no na wypadek, jakby sie ktos ludzil, ze to mimomenory nie o zydow sie rozchodzi... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aaki ups!! a może chce nam powiedzieć iż pracuje 19.07.05, 18:06 w UNITED PARCEL SERVICE ? Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: NU KRETYNI lekarstwo z SABRY dobre dla ludzi 19.07.05, 18:22 i trujace dla szczurow....JAK WY....troche relaksu na dzis starczy...czau!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marouder chow-chow, taki chinski szpic, czy czau w .... 19.07.05, 18:31 ..w znaczeniu ciao?..to drugie, gdyby okazalo sie prawda, utwierdzilo by mnie w przekonaniu,ze pierwotny tekst byl reklamufka sex-turystyczna z komponenta kryptorelamy duzej firmy chemicznej. arap1 napisał: > i trujace dla szczurow....JAK WY....troche relaksu na dzis starczy...czau!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: chow-chow, taki chinski szpic, czy czau w .. 19.07.05, 18:35 czau ...hm.... żyd arap to chińczyk ?? zaraz,zaraz: przecież izrael sprzedawał amerykańskie technologie militarne własnie chińczykom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marouder aaale ty masz nosa aaki (metafora!!)!!/ 19.07.05, 18:40 czyli jestesmy na tropie spisku sinologiczno-syjonistycznego...a swiat byl kiedys taki prosty, dwa obozy, my w najweselszym baraku i szlus:)) aaki napisała: > czau ...hm.... żyd arap to chińczyk ?? > zaraz,zaraz: przecież izrael sprzedawał amerykańskie technologie militarne wła > snie chińczykom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aaki to jedno rozwiązanie zagadki.a druga możliwość 19.07.05, 18:54 to taka ,że arap chciał po prostu skosztować jadalnego owocu sabry czyli opuncji. jedząc go usiadł niechcący na jednym z owoców(stąd te skojarzenia analne i nieartykułowany ryk "thu" oraz wzmianka o pampersie,który podłożył sobie pod obolały zadek,kolce też wbiły mu się nie tylko w dupę ale i w usta.Dlatego też blukał i bełkotał tak niewyrażnie p.s. potwierdzam:owoce opuncji są smaczne ale kolce bardzo nieprzyjemne Odpowiedz Link Zgłoś
marouder aaki, mam nadzieje, ze nie doswiadczyles podobnych 19.07.05, 19:21 wzruszen, co arap, powiem wiecej mam pewnosc, a przypadki zdazajace sie przy spozywaniu owocow opuncji znasz tylko z opwiadan, lub miales nieszczescie byc tylko naocznym swiadkiem. Arap..coz to wszystko z braku panowania nad porzadliwoscia, mimo to wspolczuje mu:)) aaki napisała: > to taka ,że arap chciał po prostu skosztować jadalnego owocu sabry czyli opuncj > i. > jedząc go usiadł niechcący na jednym z owoców(stąd te skojarzenia analne i niea > rtykułowany ryk "thu" oraz wzmianka o pampersie,który podłożył sobie pod obolał > y zadek,kolce też wbiły mu się nie tylko w dupę ale i w usta.Dlatego też blukał > i bełkotał tak niewyrażnie > p.s. potwierdzam:owoce opuncji są smaczne ale kolce bardzo nieprzyjemne Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: aaki, mam nadzieje, ze nie doswiadczyles podo 19.07.05, 19:24 Przepraszam, że nie na temat. Mam pytanie. Czy masz zachowane iso z ubuntu? Jeśli masz to mógłbyś sprawdzić jaką ma sumę kontrolną. Są podane sumy kontrolne wewnętrzne, ale nie znalazłem dla całości. Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Re: aaki, mam nadzieje, ze nie doswiadczyles podo 19.07.05, 19:40 Informatykiem nie jestem, a i przyznam, że z sum kontrolnych nie korzystam, ale może o to chodzi: se.releases.ubuntu.com/5.04/MD5SUMS Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: aaki, mam nadzieje, ze nie doswiadczyles podo 19.07.05, 19:53 Ależ gapa ze mnie. Wszystko jest OK. Mam to iso w całości. Coś nie tak jest z nagrywarką. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Link na strone z przewodnikiem po Ubuntu 19.07.05, 20:04 na stronie: pl.ubuntuguide.org/ znajduje sie nieoficjalny przewodnik po Ubuntu 5.04 Skopiowalem ja i czytam sobie off-line. wojcd napisał: > Ależ gapa ze mnie. Wszystko jest OK. Mam to iso > w całości. Coś nie tak jest z nagrywarką. > > Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: aaki, mam nadzieje, ze nie doswiadczyles podo 19.07.05, 21:07 jeść jadłem z pewnymi problemami, na szczęście nie usiadłem jak nasz kolega z il. Odpowiedz Link Zgłoś
gspnstr Re: aaale ty masz nosa aaki (metafora!!)!!/ 19.07.05, 19:40 marouder napisał: > czyli jestesmy na tropie spisku sinologiczno-syjonistycznego... Uwazaj. Stad juz tylko jeden krok do spisku S-S ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder czy masz na mysli przyszly spisek Syjamistyczo- 19.07.05, 19:48 Syjonistyczny? gspnstr napisał: > marouder napisał: > > > czyli jestesmy na tropie spisku sinologiczno-syjonistycznego... > > Uwazaj. Stad juz tylko jeden krok do spisku S-S > ;o) > Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Re: czy masz na mysli przyszly spisek Syjamistycz 19.07.05, 19:50 Cholera jasna! To jeszcze Tajlandia do tego dochodzi? Widzę, że dekonspirowanie Arapa idzie do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
gspnstr Re: czy masz na mysli przyszly spisek Syjamistycz 19.07.05, 19:51 Na przyklad. Wyczuwaja, ze im zrodlo wysych i nowa potega rosnie, wiec sie powoli i ustawiaja rufa do wiatru :o) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: proszę o pomoc- może ktoś mi to przetłumaczy 19.07.05, 21:41 aaki napisała: > niestety za młodu nie przykładałem się zbytnio do nauki języków obcych :-(( > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26637299&a=26649778 bro shizzolate da mo-fo shit,u know what i'm sayin www.joel.net/EBONICS/translator.asp Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Re: proszę o pomoc- może ktoś mi to przetłumaczy 19.07.05, 22:25 Nice one, bu it still don' explain da language which Arap used slap mah fro! Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: proszę o pomoc- może ktoś mi to przetłumaczy 19.07.05, 22:27 no-nie rób się arapopodobny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: proszę o pomoc- może ktoś mi to przetłumaczy 19.07.05, 23:19 git, marudzinski, ja ci przetlumacze, bo mam dzisiaj dzien lagodnosci... :))) israel to ostoja cywilizacji na bliskich wschodzie, siedi wam w dupach jak kaktus sabra. tylko my wiemy, jak z wami postepowac. wasze mordy z pieluchami pampersa (ma tu na mysli te szmaty ktorymi sobie zakrywaja twarze). ty rozumiesz marudzinski.... wszystkie wasze posty i interpretacje byly smieszne.... ale tak naprawde, to nabijacie sie z ludzi, ktorzy polski slabo znaja, bo albo wyjechali z polski jako dzieci i nigdy sie naprawde polskiego nie uczyli (fredzio), albo juz sa dlugie lata poza polska i nie rozmwaiaj z nikim po polsku (arap). oni nie kalecza celowo jezyka, po prostu nie umieja lepiej. a wy inteligentne chlopy, to mogliscie zrozumiec.... i pewnie zrozumieliscie.... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aaki o nie dana-ja "nabijam się"z czegoś innego 19.07.05, 23:27 a mianowicie z nacjonalizmu,szowinizmu,rasizmu przyprawionego wulgaryzmami jakie arap pokazuje prawie w każdym poście. a jego kulawy język polski nie ma tu żadnego znaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
aaki post scriptum 19.07.05, 23:36 a wy inteligentne chlopy, to mogliscie zrozumiec.... i pewnie zrozumieliscie.... :)))) ------------------------------------------------------------------ a ty inteligentna kobita,to mogłas to zrozumieć....i pewnie zrozumiałaś :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder niczego nie jestem w stanie dodac do jasnej 20.07.05, 00:47 wypowiedzi aaki...a dziekujac ci za ten post, chcialbym jednak cie prosic, bys nie stosowala moze metody projekcyjnej i nie przenosila wlasnych nastawien, sytemu wartosci, motywacji itp. na osoby arapa i fredka, bo chociaz b.dobrze swiadczy o tobie takie zachowanie, to jednak dla nas, jako odbiorcow pp fredka i arapa aktywnosci forumowej, nie staja sie oni przez w zaden sposob podobni do ciebie. dana33 napisała: > git, marudzinski, ja ci przetlumacze, bo mam dzisiaj dzien lagodnosci... :))) > > israel to ostoja cywilizacji na bliskich wschodzie, siedi wam w dupach jak > kaktus sabra. tylko my wiemy, jak z wami postepowac. wasze mordy z pieluchami > pampersa (ma tu na mysli te szmaty ktorymi sobie zakrywaja twarze). > > ty rozumiesz marudzinski.... wszystkie wasze posty i interpretacje byly > smieszne.... ale tak naprawde, to nabijacie sie z ludzi, ktorzy polski slabo > znaja, bo albo wyjechali z polski jako dzieci i nigdy sie naprawde polskiego > nie uczyli (fredzio), albo juz sa dlugie lata poza polska i nie rozmwaiaj z > nikim po polsku (arap). oni nie kalecza celowo jezyka, po prostu nie umieja > lepiej. a wy inteligentne chlopy, to mogliscie zrozumiec.... i pewnie > zrozumieliscie.... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 do marudzinskiego i aki 20.07.05, 09:43 nu, chlopcy, jestescie normalnie ludzmi objektywnymi, wiec badzcie i w tym przypadku. to forum, to nie wirtualne spotkania polakow rozsianych po calym swiecie, ktorzy chca sie wymienic myslami, doswiadczeniami, wspomnieniami, informacja... to forum to zwykla wojna miedzy dwoma obozami: zydzi-polacy. i od razu na poczatku stawiam sprawe jasno: jak pisze polacy, to mam na mysli tylko i wylacznie grupe forumowa pod nazwa mirmilo-goldbaumo-splitowkso-rachelcio- wqrwielsko-gniniowska & co. jesli pisze zydzi, to mam na mysli zydow i zydow- israelczykow. kazda strona chce wygrac, to jasne. metody sa takie: ta polska grupa, ktora oprocz wymienionych, najgorszych jej przedstawicieli, ma jeszcze kilku czlonkow, troche mniej agresywnych, ale sa i pisza. pisza polprawdy, prawdy zmanipulowane, klamstwa, przekrety i oczywiscie obrazy. obrazaja caly narod, cale panstwo israel i mnie osobiscie. od syjonistycznej dupy, poprzez wycierucha, bydlaka, sciere, zdzire, kurwe i cala reszte. praktycznie biorac, przez te 3 lata mojej forumowej "kariery" nie wiem, czy widzialam 5 slabych protestow, w rodzaju "nieladnie, obrazasz kobiete" (bo niby mezczyzne wolno?). w grupie zydowsko-israelskiej mamy dwoch przestawicieli, ktorzy rowniez pisza w tym stylu. dwoch. no i nie ma dnia, zeby wlasnie z polskiej strony, i tej antysemickiej grupy i polakow "normalnych" jak ja to nazywam, a do ktorej zaliczam i ciebie, marudzinski i ciebie, aki, nie bylo protestow, ze grupa zydowska nie potepia od rana do wieczora arapa i fredzia. ja raz napisalam z pretensja do aki i cepa, ze nie weszli na slynny watek o dniu pamieci, ktory otworzylam, i nie skrytykowali tej bandy, ktora nie ma szacunku dla niczego: nie dla smierci, nie dla zaloby, nie dla tragedii, jak dlugo chodzi o zydow oczywiscie, i juz napewno nie maja zadnego szacunku dla prawdy, i dla siebie samych. cep sie wywinal, ze nie czytal tego watku (nu, watek otwarty przez mnie i ponad 200 wpisow i cep nie przeczytal?), a aki odpowiedzial, ze nie chce sie klocic. natomiast nie ma praktycznie dnia, zebym nie przeczytala na forum, ze my, grupa zydowska, nie protestujemy i nie krytykujemy fredzia i arapa. co cus nagle????? a moze wy, normalni, zaczniecie protestowac przeciwko klamstwom i manipulacjom tej grupy wiodacej ton na forum? moze przestana bezmyslnie i idiotycznie atakowac zydow i israel? jestem przekonana, ze jesli arap i fredzio przestana czytac o "sharonie, najwiekszym mordercy dwudziestego wieku" (sic!), o "barbarzynskich metodach zydowskich obrzezywania, ktore prowadza do impotencji" (!!!!) lub o zachowaniu sie "zoldakow" israelskich (a ci zoldacy to dzieci moje, z daleka, arapa, fredzia,...), nie wspominajac nawet zachowania sie terrorystow, to i ataki fredzia i arapa ustana. ostatecznie to ich jedyna metoda "oddac" goldbaumowi i krystiankowi i wqrwielskiemu. a jesli chodzi o moja osobe, to mi nie przeszkadza. swiadectwo wystawiaja sobie sami. wiec pomyslcie chlopcy przez minutke: nie ma dymu bez ognia. oprocz arapa i fredzia, zaden forumowy zyd lub israelczyk nie atakuje was, nie obraza polski i nie pluje na wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: do marudzinskiego i aki 20.07.05, 11:00 to chyba nie jest tak. Golym okiem widac, ze nie ma dwoch blokow, a tylko , jeden wasz. Dla Arapa i Fredzia zawsze znajdziesz wytlumaczenie-dzieci w wojsku, ciezkie dziecinstwo, nieznajomosc polskiego i nieklamane( zydowskie ) poczucie humoru. To zreszta nieprawda, ze tylko oni dwaj Jest np.taki Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: do marudzinskiego i aki 20.07.05, 11:13 nu, krystianku, nie wiem kto to captain. to moze byc zyd, a moze tez i nie byc, jest dosyc polakow, ktorzy pisza takie posty. ja pisalam tylko o tych, o ktorych wiadomo ze sa zydami i ktorzy ciagle tu pisza. ten captain to go widac raz na . nie pisalam tez nic o tym, ze ty akurat pisalez zydzi do gazu. wogole nie pisalam w moim dlugim poscie o "zydach do gazu", napisalam to w odpowiedzi do cepa piszac, ze on nie protestowal przeciwko takim nawolywaniom. nie napisalam tez, ze mozecie zabanowac fredzia i arapa, napisalam do cepa, w odpowiedzi na jego rozkazujace "nie życzę sobie oglądać/czytać nawoływań do eksterminacji ludzi", zeby otworzyl prywatne forum i zabanowal tem fredzia i arapa. jak zwykle, krystian, znow manipulujesz i zmieniasz to, co napisalam. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: do marudzinskiego i aki 20.07.05, 11:27 nudna jestes Dano. Pisalas to wiele razy.I wiele razy klamalas,ze widzialas takie nasze posty. A jesli ich nie bylo, to tym bardziej powinnas zrozumiec, bo tym wieksza widac na tym forum roznice,miedzy normalnymi ludzmi,ze swoimi slabostkami , czy zlymi humorami a oblesnymi zydowskimi faszystami typu arap,fredzio,cpt amierica, czy rozne boruchy. Mowisz,ze my nie piszemy-zydzi do gazu? Ale Fredzio napisal,zeby Arabow na mydlo przerobic. I wybacz,jesli ktos pisze," zaorac islam atomem"- to kim on niby ma byc?Husyta? POLAKIEM na pewno nie. Fredzio and co caly czas pluja na Polske. Ale to tylko jeden aspekt sprawy. Drugi wazniejszy,ze chamskimi slowami czyli absolutnie bezskutecznie wylaza ze skory,by NAM wlasny strach, i obsceniczna nienawisc do Palestynczykow,Arabow,ich religii zaszczepic. Przeciez nie Polakow dotyczyl obrabiany tu post Arapa. Wiec cala twoja argumentacje,ze to w retorsji za polskie opluwanie Israela , mozna o kant d... rozbic. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: do marudzinskiego i aki 20.07.05, 11:50 pisalam ogolnie, krystian, bo i na arapa i na fredzia lecicie. owszem, piszecie zydzi do gazu, nie ty osobiscie, ale wy jako grupa owszem. oni wylaza z chamskimi slowami, a co powiesz na to: "a ty dupiata dano , cym znowu grozisz , znowu po ZYDOWSKU jakimis pienieznymi konsekwencjami? A u gory , slepa krowo nie widzisz, co ten zydowski bekart( bo tak sie tlumaczy slowo mamzer) napisal. O obecnych pogromach w Polsce na dzieciach zydowskich? teraz juz widze, ze zydzi kazde sku..synstwo wymysla , byleby swoja dupe bronic. A i tak nic im nie pomoze.I tak im swiat rachunek juz wystawil. i tak koczuja pod obcymi ambasadami , byleby z tego panstwa zla bryknac. Bo jak ich sprawiedliwosc dopadnie , to uciekac bedzie trudno." tu jeden z tej grupy wlasnie i mnie osobiscie traktuje i wszystkich zydow, ilu by ich nie bylo na tym swiecie. spadaj, kretaczu i przestan w koncu manipulowac. twoja argumentacje mozesz sobie rozbic o kant twojej d..y. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 o, dobrze,ze mi przypomnialas 20.07.05, 12:12 czemu cytujesz,bez podania autora-to fragment mojego postu. I mam -mialem racje. Mamzer , to po zydowsku-bękart.Trudno dla niego o lepsze imie. Napisal w swoim poscie,ze w Polsce wykonuje sie OBECNIE pogromy na zydowskich dzieciach. Ty jemu zawtorowalas. Dziwisz sie,ze cie w konsekwencji nazwalem dupiata Daną , to i tak za malo,za takie szkalowanie mojego kraju. Pogromy.OBECNIE.Na zydowskich dzieciach.. Czemu nie podasz linku? Niech wszyscy jeszcze raz przeczytaja co mial mamzer a co ty do powiedzenia o tych OBECNYCH pogromash na zydowskich dzieciach w POLSCE _______________________ I tu nowy ciekawy aspekt, tak juz blizej tematu. Dotyczy wrodzonego w twoim narodzie braku prawdomownosci. Jak uwazasz, gdy taki mamzer pisze o OBECNYCH pogromach w Polsce na zydowskich dzieciach, a ty mu wtorujesz.... Gdy piszecie klamliwie o znanej nam doskonale polskiej historii... Czy bedziesz zdziwiona,ze nie uwierzymy w zadne twoje slowo,gdy nagle zmienisz temat i zaczniesz opisywac swoj kraj i dybiacych na was Palestynczykow?????? ________________________ CO TO MA WSPOLNEGO Z HASLAMI "PRZEROBIC Arabow na mydlo" czy "Zydzi do gazu" Ja tu tylko dwie szuje zaklamane opisywalem, ciebie i mamzera. Lepszych przykladow nie znalazlas?To dobrze, bo takich nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: o, dobrze,ze mi przypomnialas 20.07.05, 12:41 kretactwo i manipulacja par excellence.... Odpowiedz Link Zgłoś
aaki toteż nie mówię o forumowych żydach 20.07.05, 16:24 tylko konkretnie o fredziu i o arapie,a to różnica jeśli zaś chodzi o CODZIENNE pretensje za to iż nie potępiasz w/w miłych chłopców za ich posty to raczej musiałabyś się bardzo naszukać w archiwum aby znależć takowe wyrażane choćby i niecodziennie przeze mnie.A za opinie innych forumowiczów nie odpowiadam. I zwróć jeszcze uwagę,że wszyscy żołnierze(ci wspaniali i ci żli) świata są czyjimiś dziećmi-tak to już jest ułożone na tym łez padole.To argument emocjonalny, a nie racjonalny Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: proszę o pomoc- może ktoś mi to przetłumaczy 20.07.05, 01:04 dana33 napisała: > ty rozumiesz marudzinski.... wszystkie wasze posty i interpretacje byly > smieszne.... ale tak naprawde, to nabijacie sie z ludzi, ktorzy polski slabo > znaja, bo albo wyjechali z polski jako dzieci i nigdy sie naprawde polskiego > nie uczyli (fredzio), albo juz sa dlugie lata poza polska i nie rozmwaiaj z > nikim po polsku (arap). oni nie kalecza celowo jezyka, po prostu nie umieja > lepiej. a wy inteligentne chlopy, to mogliscie zrozumiec.... i pewnie > zrozumieliscie.... :)))) ale ty rajcujesz danus,my nietolerancyjni dla twego arapa,ktory zle mowi po polskiemu,ale pisze na polskim forum nie wiadomo czemu same bezecenstwa,rasistowski belkot i przeklenstwa,ktore jakos zna. widac czego go w domu uczyli po polskiemu dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Re: proszę o pomoc- może ktoś mi to przetłumaczy 20.07.05, 06:46 Ty Dana ciągle mnie zadziwiasz. Że znasz rosyjski to wiedziałem. Ale żeby też kacapski? Bo po polsku to na pewno nie było. Jest taka pogwarka: "jak nie potrafisz, nie pchaj sie na afisz". Ale Arap się pcha - Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: proszę o pomoc- może ktoś mi to przetłumaczy 20.07.05, 09:16 ty mnie cep juz nie zadziwiasz. Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Re: proszę o pomoc- może ktoś mi to przetłumaczy 20.07.05, 10:02 To dobrze. A co do tego wątku. To nie jest element forumowej wojny polsko-żydowskiej (lub odwrotnie - jak tam sobie wolisz). To jest element wojny izraelsko-palestyńskiej, przenoszony tutaj pod pozorem ostrzegania Polaków przed nadciągającym nad Polskę konfliktem cywilizacji. I to przenoszony w najbardziej chamski z możliwych sposób. Osobiście nie życzę sobie oglądać/czytać nawoływań do eksterminacji ludzi - Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: proszę o pomoc- może ktoś mi to przetłumaczy 20.07.05, 10:06 szkoda cep, ze ty jeszcze ani razu nie zaprotestowales tutaj na wielokrotne wolania "zydzi do gazu". a co do tego co sobie zyczysz a czego nie, to zaloz forum prywatne i zabanuj tam fredzia i arapa. Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Re: proszę o pomoc- może ktoś mi to przetłumaczy 20.07.05, 10:08 Nie zaprotestowałem? Zawsze myślałem, że masz dobrą pamięć.Teraz zaczynam podejrzewać, że fakt, masz dobrą, ale selektywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
abe_ltd To po polsku "Wiadomosc o podanym numerze 19.07.05, 23:29 nie istnieje lub zostala skasowana". Wyslem ci rachunek mailem,. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Rekrystijanie smierdzisz antysymitem na odleg 20.07.05, 11:48 o widzisz danusiu, jeszcze jeden twoj ulubieniec wspolplemienny. a jakie powalajace bogactwo argumentow, Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Rekrystijanie smierdzisz antysymitem na odleg 20.07.05, 12:36 wiec wyobraz sobie, krystian, ze nie mam pojecia kto to jest. zyd, zyd z israela, czy moze po prostu normalny facet z dobrym wechem. bo ze smierdzisz antysemityzmem na odleglosc, to czuc. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 JAK TO KTO, WIADOMO ZYD 20.07.05, 12:50 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26415647&a=26416250 Re: pametam WOJNE w KIPUR....roku 1973 Autor: dodo12 Data: 13.07.2005 19:38 TYLKO ZYD i to z twojego kregu towarzyskiego potrafi tak pieknie pisac.Cytuje: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26286337&a=26382349 Re: co zrobic z MUSLIM..??????? Autor: dodo12 Data: 13.07.2005 07:23 -------------------------------------------------------------------------------- posadzic w ogrodku kolo domu glowami do dolu.... Niezla kolekcja mutantow sie zbiera, wystarczy tylko noga pogrzebac. I taka szuja jeszcze napisze,ze mu smierdze. Fuj, klamerke na nos i jak najdalej od BW sie trzeba trzymac i ustawiac zawsze na zawietrznej. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: JAK TO KTO, WIADOMO ZYD 20.07.05, 12:53 nu, doskonale, to wiem, ze jest zydem. ale nie z mojego kregu towarzyskiego, bo go nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: JAK TO KTO, WIADOMO ZYD 20.07.05, 13:24 taaak, a na slepo ruszasz z wyrazami poparcia ? Napisal,ze jego przedmowca smierdzi... napisal wczessniej,ze muzulmonow nalezy zakopac w przydomowym ogrodku... To kim on ma byc jak nie Zydem.? Po co powatpiewasz w cos,co niemowle zauwazy.? I nicka sobie fajnego wybral-DODO , czyli NIELOT , to dlaczego ja mam sadzic,ze on nie jest z twego kregu towarzyskiego. Spojrz na Fredzia i Arapa, tylko takimi nielotami sie otaczasz. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: JAK TO KTO, WIADOMO ZYD 20.07.05, 13:30 nu, ustosunkowalam sie krystian, tylko do jednego jego postu. do tego, ze smierdzisz. bo smierdzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 no prosze , nie mowilem? 20.07.05, 13:59 U gory dodo, na dole apap A w srodku Dana, Czyli typowy nieswiezy hamburger z Dana w charakterze zepsutego kotleta. Teraz juz wiesz co ci smierdzi? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: no prosze , nie mowilem? 20.07.05, 14:09 smierdzisz ciagle ty, krystianku. nawet powiem, ze coraz bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
voloderos Re: no prosze , nie mowilem? 21.07.05, 22:33 dla ciebie dana niestety brak skali zapachów, nawet muchy uciekają Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: JA CI RADZE KRYST USPOKUJ SIE...BO:-))) 20.07.05, 13:33 krystian71 napisała: > taaak, a na slepo ruszasz z wyrazami poparcia ? > Napisal,ze jego przedmowca smierdzi... > napisal wczessniej,ze muzulmonow nalezy zakopac w przydomowym ogrodku... > To kim on ma byc jak nie Zydem.? > Po co powatpiewasz w cos,co niemowle zauwazy.? > I nicka sobie fajnego wybral-DODO , czyli NIELOT , to dlaczego ja mam sadzic,ze > > on nie jest z twego kregu towarzyskiego. > Spojrz na Fredzia i Arapa, tylko takimi nielotami sie otaczasz. .BO TWOJ KOLEGA SPLIT DOSTAL ZAWALU SERCA...i ciebie tez moze szlag trafic po co ci to...tylek ci przyrusl do stolku przy kompie????innego zajecia nie masz??? Odpowiedz Link Zgłoś