Dodaj do ulubionych

KTO NA WOLNEGO SŁUCHACZA?

22.07.05, 15:04
lepsze to od zaocznych?
wiadomo, zalezy...
ale legitki sie nie dostaje...
ja juz nic nie wiem

lepsze zaoczne czy wolny sluchacz?
Obserwuj wątek
    • melancholia18 Re: KTO NA WOLNEGO SŁUCHACZA? 22.07.05, 16:07
      hmmm.... są plusy i minusy, ale wydaje mi sie, ze lepiej jest jednak byc wolnym
      słuchaczem.
    • Gość: leslie1986 Re: KTO NA WOLNEGO SŁUCHACZA? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 16:11
      chyba zaoczne. jako wolny sluchacz nie masz nic, zadnych praw ani indeksu
      nawet. i musisz bulic a jak nie zaliczysz egzaminow to baj baj robia po roku
      • aga_86 Re: KTO NA WOLNEGO SŁUCHACZA? 22.07.05, 16:12
        jasne że zaoczne- wtedy oficjalnie jesteś studentem... a wolny słuchacz- zero praw.
      • Gość: aaaaaaaa Re: KTO NA WOLNEGO SŁUCHACZA? IP: *.net.autocom.pl 22.07.05, 20:24
        indexu nawet??????????????????????????
    • 7u8 -> 22.07.05, 16:18
      żeby się przenieść z wolnego słuchacza na studenta wystarczy tylko zaliczyć rok,
      a żeby się przenieść z zaocznych trzeba mieć wysoką średnią
      • Gość: lilja Re: -> IP: *.76.classcom.pl 22.07.05, 16:32
        na UJ niestety srednia z wolnego sluchacza tez jest wazna zeby sie przeniesc :/
    • fiesta86 Re: KTO NA WOLNEGO SŁUCHACZA? 22.07.05, 16:37
      zaoczne! placisz tyle samo, a moze i mniej, ale przynajmniej masz uprawnienia
      studenta. A na wykłady mozesz chodzic z dziennymi.
      • Gość: nueri Re: KTO NA WOLNEGO SŁUCHACZA? IP: 82.160.76.* 22.07.05, 21:49
        EEE.. a od kiedy tak jest, że zaoczni mogą chodzić na wykłady jak na dziennych?
        To prawda? Bo nigdy o tym nie słyszałam....
    • Gość: bleeeeee Re: KTO NA WOLNEGO SŁUCHACZA? IP: *.net.autocom.pl 22.07.05, 20:22
      ja tez juz nic nie wiem ;((((((((
      chce byc studentem...
      ale nie chce na zaoczne...
      • Gość: ....... Re: KTO NA WOLNEGO SŁUCHACZA? IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 22.07.05, 21:57
        moja kolezanka wyleciala z wolnego sluchacza bo nie udalo jej sie zdac egzaminu
        w zerowym terminie kasa i rok do tylu.
        • Gość: belfer Re: KTO NA WOLNEGO SŁUCHACZA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 22:03
          Będąc wolnym słuchaczem musisz zaliczyć sesję tz, zdac egzaminy i zdobyć
          wszystkie zaliczenia ....... i stajesz się studentem. A na wykłady chodzisz
          normalnie z dziennymi, zaoczni też mogą korzystać z wykładów dziennych.........
          przecież nie sprawdza się obecności.
          Tak kiedyś było.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka