zwykly_nick 22.07.05, 15:04 lepsze to od zaocznych? wiadomo, zalezy... ale legitki sie nie dostaje... ja juz nic nie wiem lepsze zaoczne czy wolny sluchacz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melancholia18 Re: KTO NA WOLNEGO SŁUCHACZA? 22.07.05, 16:07 hmmm.... są plusy i minusy, ale wydaje mi sie, ze lepiej jest jednak byc wolnym słuchaczem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leslie1986 Re: KTO NA WOLNEGO SŁUCHACZA? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 16:11 chyba zaoczne. jako wolny sluchacz nie masz nic, zadnych praw ani indeksu nawet. i musisz bulic a jak nie zaliczysz egzaminow to baj baj robia po roku Odpowiedz Link Zgłoś
aga_86 Re: KTO NA WOLNEGO SŁUCHACZA? 22.07.05, 16:12 jasne że zaoczne- wtedy oficjalnie jesteś studentem... a wolny słuchacz- zero praw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaa Re: KTO NA WOLNEGO SŁUCHACZA? IP: *.net.autocom.pl 22.07.05, 20:24 indexu nawet?????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
7u8 -> 22.07.05, 16:18 żeby się przenieść z wolnego słuchacza na studenta wystarczy tylko zaliczyć rok, a żeby się przenieść z zaocznych trzeba mieć wysoką średnią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilja Re: -> IP: *.76.classcom.pl 22.07.05, 16:32 na UJ niestety srednia z wolnego sluchacza tez jest wazna zeby sie przeniesc :/ Odpowiedz Link Zgłoś
fiesta86 Re: KTO NA WOLNEGO SŁUCHACZA? 22.07.05, 16:37 zaoczne! placisz tyle samo, a moze i mniej, ale przynajmniej masz uprawnienia studenta. A na wykłady mozesz chodzic z dziennymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nueri Re: KTO NA WOLNEGO SŁUCHACZA? IP: 82.160.76.* 22.07.05, 21:49 EEE.. a od kiedy tak jest, że zaoczni mogą chodzić na wykłady jak na dziennych? To prawda? Bo nigdy o tym nie słyszałam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleeeeee Re: KTO NA WOLNEGO SŁUCHACZA? IP: *.net.autocom.pl 22.07.05, 20:22 ja tez juz nic nie wiem ;(((((((( chce byc studentem... ale nie chce na zaoczne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ....... Re: KTO NA WOLNEGO SŁUCHACZA? IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 22.07.05, 21:57 moja kolezanka wyleciala z wolnego sluchacza bo nie udalo jej sie zdac egzaminu w zerowym terminie kasa i rok do tylu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Re: KTO NA WOLNEGO SŁUCHACZA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 22:03 Będąc wolnym słuchaczem musisz zaliczyć sesję tz, zdac egzaminy i zdobyć wszystkie zaliczenia ....... i stajesz się studentem. A na wykłady chodzisz normalnie z dziennymi, zaoczni też mogą korzystać z wykładów dziennych......... przecież nie sprawdza się obecności. Tak kiedyś było. Odpowiedz Link Zgłoś