Dodaj do ulubionych

Uwaga,Uwaga ul.Szczurza na Forum

06.08.05, 11:41
Zukerman dokonal odkrycia
a bylo to odkrycie zycia
i pomyslec ze temu cwoku
potrebne bylo pol roku

Wlasnie odkryl,ze ja jestem wqrwiona 1 ( wqrwielski, wybacz, ale jeszcze sie
smieje)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=20177536&a=27400710

• Re: zgadnij kto ja jestem???????
abigeil4 02.02.2005 22:50

• To proste
antek_cukierman 06.08.2005 11:08

Wqrwiony lewus z Lewantu. Aktualnie na urlopie w Azji Środkowej.
Są tam kafejki netowe?

• swiety Antoni,to ty Dana,taki sobie pretensjonalny
abigeil4 06.08.2005 11:25 + odpowiedz

nick wymyslilas? I wszystko po to by jeszcze raz o wqrwielskim napisac?
Ze tez ci sie tak chce..

.forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=15137964&a=15138051
Re: cdn cdn
wtracalski 19.08.2004 15:11

abigeil4 napisała:

> skad u ciebie taka nerwowka
> by kazdego miec za polglowka
>
> czy jak zyje sie w wiecznym stresie
> plecie sie co slina przyniesie ?

Mój przyjacielu
(A może przyjaciółko)
Nie mam cię za półgłówka
Choć coś bredzisz w kółko

A co do stresu -
Jest mi dość wygodnie
Bo cisną mnie tylko
Trochę ciasne spodnie.

• Re: cdn cdn
abigeil4 19.08.2004 15:17
z tego moral jest zatem
lepiej baba byc latem

• Re: cdn cdn cdn
abigeil4 19.08.2004 15:23 zarchiwizowany

myszke nerwowka wziela
za szybko mi kliknela

a chcialam z ochota
dodac mysl taka zlota

ze Arab to sobie pozyje
Bo luzna ma chalabije

Obserwuj wątek
    • abigeil4 hi,hi,hi 06.08.05, 12:53
      chyba mialam racje
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=20177536&a=27402846
      > znow mi tomek podeslal cos interesujacego.... nie ma to jak dobry
      przyjaciel...

nie bujaj danuska z tym Tomkiem, nikt w ci takie glupoty nie uwierzy, nawet
      jakby sie tu zaczal Tomek z chuchemem zaklinac.
      To ty sama na forum siedzisz i sie nudzisz,bo nikt normalny z toba pogadac nie
      chce, i wszystko czytasz jak leci, wiec tu sie Tomeczkiem nie zaslaniaj.

..... chyba ty jednak nie rachelcia-
      > szmatelcia i nie gini, ty to jednak wqrwielszczak w nastepnym wcieleniu....

dla ciebie moge byc i wqrwielskim i rachelka i gini, zeby ci przy sobocie bylo
      przyjemniej ,ze nas jest tak malo.
      Moge, ale nie jestem :((( zgaduj dalej siroto.

to wlazlam w
      > wyszukiwarke, zaczelam cie sprawdzac..

znowu sie przejezyczylas, chcialas powiedziec,ze to jakiegos zukermana do
      wyszukiwarki wyslalas,czy moze Tomek wyslal , hi,hi
      I podpytaj kropcie-gabcie on mial w sierpniu wlasna teorie na moj temat
      I pozdrow ode mnie wtracalinskiego

a tak by the way , nie pisze sie > a tak bey the way....
      a zainteresowaniem cudzymi finansami,zawsze wydasz sie ze swoja
      przynaleznoscia plemienna :((((
      • z_daleka Re: hi,hi,hi 06.08.05, 13:16

- a ja tam wiem, ale nie powiem...

:))) czolem
        Autor: xxxxxxxx
        Data: xxxxxxxx
        ...a tam sirota meki przezywa....

":((( zgaduj dalej siroto."
        • wojcd Re: hi,hi,hi 06.08.05, 13:22
          Ja też chyba wiem.
        • abigeil4 Re: hi,hi,hi 06.08.05, 13:29
          gosciu z daleka, badz powazny facet i powiedz Danie,coby ten caly kwiat
          forumowy odwiesila, to przeciez sol tej forumowej ziemi, inaczej uschnie jak
          trawa na pustyni Negew zaraz po waszej ewakuacji.
          Taki jest jej temperament i ona bez plucia zyc nie moze-utopi sie sirota we
          wlasnej slince.

Jak mowi dana "bey the way" czemu nie zakladasz,ze ja po prostu jestem abi,tak
          latwo posluzyc sie wyszukiwarka.Przyszlam do was zwabiona rozkosznym hrabia
          coxem,Maurycym Kropekukiem ,a nika podprowadzilam, przyznaje sie bez bicia,
          waszej przyjaciolce i wiernej stronniczce Israela o imieniu suraester.
          Tej samej,co wszystkim widelec w zopu wkladala,a potem krecila.
          Teraz znow mam wakacje,wiec wpadlam do was w odwiedziny.
          I co widze nihil novi, Dana od roku o Szaronie,co mial z gazy lud swoj jak
          mojzesz wyprowadzic, no i o wqrwielszczaku.
          • z_daleka Re: hi,hi,hi 06.08.05, 13:34
            abigeil4 napisała:

> gosciu z daleka, badz powazny facet i powiedz Danie,coby ten caly kwiat
            > forumowy odwiesila, to przeciez sol tej forumowej ziemi, inaczej uschnie jak
            > trawa na pustyni Negew zaraz po waszej ewakuacji.
            > Taki jest jej temperament i ona bez plucia zyc nie moze-utopi sie sirota we
            > wlasnej slince.
            >
            > Jak mowi dana "bey the way" czemu nie zakladasz,ze ja po prostu jestem
            abi,tak
            > latwo posluzyc sie wyszukiwarka.Przyszlam do was zwabiona rozkosznym hrabia
            > coxem,Maurycym Kropekukiem ,a nika podprowadzilam, przyznaje sie bez bicia,
            > waszej przyjaciolce i wiernej stronniczce Israela o imieniu suraester.
            > Tej samej,co wszystkim widelec w zopu wkladala,a potem krecila.
            > Teraz znow mam wakacje,wiec wpadlam do was w odwiedziny.
            > I co widze nihil novi, Dana od roku o Szaronie,co mial z gazy lud swoj jak
            > mojzesz wyprowadzic, no i o wqrwielszczaku.
            --------------------------------------
            rozumiem, ze zmiana nika i plci jest forma poswiecenia, jakiego dokonales, zeby
            byc przez Dane przeczytannym...
            alez mnie nuuudza te zabawy.
            • abigeil4 Re: hi,hi,hi-czym dalej w las , tym mniej drzew 06.08.05, 13:48
              jesli dobrze pamietam, danua wygasila mojego nicka po paru
              minutach ,stwierdzajac,ze jestem bardzo wulgarna.Rozumiem,ze to przez
              roztargnienie,musiala w wyszukiwarce przeczytac posty swojej
              kolezanki,suraester-abigail , tej co obiecywala Rachelce otworzenie szampana w
              odbytnicy.To bylo rok temu,ale takich zeczy sie nie zapomina .Proboj
              dalej,wiem,ze ci sie nudzi ,czyli nuuudzi (jak mowi Krystian vel Gini,vel
              wqurvielski)
              • z_daleka Re: hi,hi,hi-czym dalej w las , tym mniej drzew 06.08.05, 13:58
                abigeil4 napisała:

> jesli dobrze pamietam, danua wygasila mojego nicka po paru
                > minutach ,stwierdzajac,ze jestem bardzo wulgarna.Rozumiem,ze to przez
                > roztargnienie,musiala w wyszukiwarce przeczytac posty swojej
                > kolezanki,suraester-abigail , tej co obiecywala Rachelce otworzenie szampana
                w
                > odbytnicy.To bylo rok temu,ale takich zeczy sie nie zapomina .Proboj
                > dalej,wiem,ze ci sie nudzi ,czyli nuuudzi (jak mowi Krystian vel Gini,vel
                > wqurvielski)
                -------------------------------------------
                Mozna sobie wyobrazic, ze jak juz, juz dobrnie sie do glebokiej glebi tego
                lasu...to bedzie tan kilka skromnych drzewek...
                Forum to las przebierancow.
                Ohhh, jak nuuudza mnie te przebieranki.
                • krystian71 Re: hi,hi,hi-czym dalej w las , tym mniej drzew 06.08.05, 14:12
                  drogi gosciunio w swoim zywiole.
                  Troszki dlugo to trwalo, bo gdy aluzju zauwazylem,musialem sie jeszcze przez
                  tresc paru postow przekopac, ale teraz widze, ze gosciunio wybil sie na
                  niepodleglosc.
                  Zadna oryginalna mysl nigdy nie zagoscila w wylysialej glowie z rzadka kepka
                  siwizny na potylicy, ale teraz EUREKA .
                  Dana z cukermantlem rozszyfrowali abigeil jako wqrwielszczaka.
                  Gosciunio mowi - nie , to znuuudzony Krystian.
                  Chyba zaraz jakis OPR cie po hebrajsku czeka,bos sie z solidarnosci wylamal, ty
                  brzydki :))))buhahahahaha
                  • z_daleka Re: hi,hi,hi-czym dalej w las , tym mniej drzew 06.08.05, 14:17
                    krystian71 napisała:

> drogi gosciunio w swoim zywiole.
                    > Troszki dlugo to trwalo, bo gdy aluzju zauwazylem,musialem sie jeszcze przez
                    > tresc paru postow przekopac, ale teraz widze, ze gosciunio wybil sie na
                    > niepodleglosc.
                    > Zadna oryginalna mysl nigdy nie zagoscila w wylysialej glowie z rzadka kepka
                    > siwizny na potylicy, ale teraz EUREKA .
                    > Dana z cukermantlem rozszyfrowali abigeil jako wqrwielszczaka.
                    > Gosciunio mowi - nie , to znuuudzony Krystian.
                    > Chyba zaraz jakis OPR cie po hebrajsku czeka,bos sie z solidarnosci wylamal,
                    ty
                    >
                    > brzydki :))))buhahahahaha
                    ------------------------------
                    Tak naprawde to mi to dynda. Przebieraniec mniej, przebieraniec wiecej...
                    • krystian71 Re: hi,hi,hi-czym dalej w las , tym mniej drzew 06.08.05, 14:32
                      no to sie wez gosciuniu zajmij wazniejszymi sprawami.tymi, ktorymi zyje wasz
                      kraj.
                      Dana przed rokiem jedyny dylemat miala, burzyc czy nie burzyc te sliiiczne
                      domki.Palestynczycy ja z klopotu wybawili-oni ich nie chca.
                      Problem jest powazniejszy, wasi osadnicy-okupanci , tez tego nie chca
                      Nie mozna chowac glowy w piach i zastepczymi problemami sie zajmowac, gdy
                      Israel siedzi na beczce prochu i wyjatkowo, nie Arabowie ogien pod ta beczka
                      podkladaja.Tu jakas SECESJA wam grozi, a ty o pie..ch piszesz.:((((((
                  • abigeil4 Re: hi,hi,hi-czym dalej w las , tym mniej drzew 06.08.05, 14:19
                    nuuuudzi im sie Krystek , cholernie im sie nuuuudzi.I jeszcze w swojej
                    naiwnosci sondza,ze swoja sila perswazji spowoduja,ze wszystcy zapalaja
                    miloscia do tego wrzaskliwego narodku.Mnie wkopal z powrotem na forum protest
                    oficjalnych czynnikow Israela wobec kilkuminutowej mowy na Aniol Panski nowego
                    Papieza.Bylam ciekawa,co polskie forum o tej hucpie sadzi.Oni tego nie biora
                    pod uwage, a takich forow jest przeciez tysiace, a katolicy nie tylko w Polsce
                    mieszkaja.
      • i-love-2-bike Re: hi,hi,hi 06.08.05, 16:23
        nu antos do madrych nigdy nie nalezal,przeciez to widac golym okiem w kalesonach.
    • antek_cukierman Bingo, z_daleka czyli Cukierman vs "Zukerman" 06.08.05, 14:53
      Uwaga,Uwaga ul.Szczurza na Forum
      Autor: abigeil4
      Data: 06.08.2005 11:41 + dodaj do ulubionych wątków

Zukerman dokonal odkrycia
      a bylo to odkrycie zycia
      i pomyslec ze temu cwoku
      potrebne bylo pol roku

...Z ZUKERMANEM KONTAKTOW ......
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=25049307&a=25080591

...Pare tygodni temu,zukerman moje posty policzyl...
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26553199&a=26573831

...Ja pisze o zukermanie, ktory z liczydlem po forum latal, a tu jakas MALINKA
      SLODKA JAK ZUKER cos o szczurach nawija...
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26553199&a=26575211

...He,he - ja rozmawialem tylko z gosciemz daleka, pod nogami paletal sie
      zukerman, ale on "mowi" ze z_polski jest....
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=27006149&a=27010893

Więcej "zukermanow" na tym forum nie ma. Jest jeden szczur.

• abigeil4 Re: Bingo, z_daleka czyli Cukierman vs "Zukerman" 06.08.05, 15:02
        nu, dana, wez se na rozwolnienie, pierw mowisz,ze sama w wyszukiwarke
        wchodzisz, potem pod nickiem zukerman sie ukrywasz, pierw twierdzisz , zes
        Wqrwielszczaka w Lewancie w Srodkowej Azji przylapala, teraz znowu chcesz
        powiedziec,ze to Krystian w srodkowej Azji siedzi, i nawet sie
        swoim "uczciwym " nickiem nie umiesz podpisac.
        Fuj, dana , fuj, ja wiem,ze sie wam tam pali pod stopami.I tylko to cie tlumaczy
        • krystian71 Re: Bingo, z_daleka czyli Cukierman vs "Zukerman" 06.08.05, 15:20
          a wiec abi , sprawa zostala wyjasniona :)))
          ja to ty, ty to ja
          obojniaki obydwa

wiec z poczuciem mile spedzonego sobotniego poludnia , moge ciebie juz do
          wieczora pozegnac.
          Chyba dasz sobie rade z tym talatajstwem, bo mnie juz kaza zmarnowana karkowke
          na grilla wyciagac :)))
          • abigeil4 Re: Bingo, z_daleka czyli Cukierman vs "Zukerman" 06.08.05, 15:26
            smacznego ci rzycze i gratuluje dobrego wyboru.Karkowka na grilu to je to .
            Skewierczace i nie suche miesko, dobrze przyprawione,soczyste,nabite
            czosnkiem :)Sybaryta z ciebie
      • z_daleka Re: Bingo, z_daleka czyli Cukierman vs "Zukerman" 06.08.05, 15:10
        antek_cukierman napisał:

> Uwaga,Uwaga ul.Szczurza na Forum
        > Autor: abigeil4
        > Data: 06.08.2005 11:41 + dodaj do ulubionych wątków
        >
        > Zukerman dokonal odkrycia
        > a bylo to odkrycie zycia
        > i pomyslec ze temu cwoku
        > potrebne bylo pol roku
        >
        >
        > ...Z ZUKERMANEM KONTAKTOW ......
        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=25049307&a=25080591
        >
        > ...Pare tygodni temu,zukerman moje posty policzyl...
        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26553199&a=26573831
        >
        >
        > ...Ja pisze o zukermanie, ktory z liczydlem po forum latal, a tu jakas
        MALINKA
        > SLODKA JAK ZUKER cos o szczurach nawija...
        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26553199&a=26575211
        >
        > ...He,he - ja rozmawialem tylko z gosciemz daleka, pod nogami paletal sie
        > zukerman, ale on "mowi" ze z_polski jest....
        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=27006149&a=27010893
        >
        > Więcej "zukermanow" na tym forum nie ma. Jest jeden szczur.
        >
        ---------------------
        He, he, ha, ha strzal w dziesiatke!
        • wojcd Re: Bingo, z_daleka czyli Cukierman vs "Zukerman" 06.08.05, 15:29
          z_daleka napisał:
          > He, he, ha, ha strzal w dziesiatke!
          ----------------------------------------
          • z_daleka Re: Bingo, z_daleka czyli Cukierman vs "Zukerman" 06.08.05, 15:31
            wojcd napisał:

> z_daleka napisał:
            > > He, he, ha, ha strzal w dziesiatke!
            > ----------------------------------------
            • wojcd Re: Bingo, z_daleka czyli Cukierman vs "Zukerman" 06.08.05, 15:36
              z_daleka napisał:
              > > Tylko tarcza nie ta.
              > --------------------------
              • z_daleka Re: Bingo, z_daleka czyli Cukierman vs "Zukerman" 06.08.05, 15:38
                wojcd napisał:

> z_daleka napisał:
                > > > Tylko tarcza nie ta.
                > > --------------------------
                • wojcd Re: Bingo, z_daleka czyli Cukierman vs "Zukerman" 06.08.05, 15:49
                  z_daleka napisał:
                  > zapisalem do ulubionych...jako mysl miesiaca.
                  -------------------------------------------
                  • i-love-2-bike Re: Bingo, z_daleka czyli Cukierman vs "Zukerman" 06.08.05, 16:25
                    wojcd napisał:

> z_daleka napisał:
                    > > zapisalem do ulubionych...jako mysl miesiaca.
                    > -------------------------------------------
                    • z_daleka Re: Bingo, z_daleka czyli Cukierman vs "Zukerman" 06.08.05, 16:33
                      i-love-2-bike napisała:

> wojcd napisał:
                      >
                      > > z_daleka napisał:
                      > > > zapisalem do ulubionych...jako mysl miesiaca.
                      > > -------------------------------------------
                      • abigeil4 Re: Bingo, z_daleka czyli Cukierman vs "Zukerman" 06.08.05, 16:36
                        i tak trzymaj , nie ma to jak kobieca intuicja
                        • i-love-2-bike Re: Bingo, z_daleka czyli Cukierman vs "Zukerman" 06.08.05, 16:41
                          abigeil4 napisała:

> i tak trzymaj , nie ma to jak kobieca intuicja

to z-daleka najlepiejwie jak nosi te portki na forum,hi,hi,hi

ile tu cholera kobiet,czuje,ze zaczniemy wymagac photo ID na forum,ja tam moge
                          wam posylac,ale wtedy paru popsuje sie humor,jak zobacza,ze nie jestem
                          gruba,stara,mala,czy pomarszczona zbytnio i w dodatku z pelnym uzebieniem
                          wlasnym:)))
                          • abigeil4 Re: Bingo, z_daleka czyli Cukierman vs "Zukerman" 06.08.05, 16:51
                            nu, ty sie Rachelc tak nie reklamuj, ja pamietam,jak za toba niejaki fiktor
                            biegal i jajo sie w parku chcial umawiac.Ze mnie tez przystojna sztuka dlugonoga
                            ale a propos , co sie z krolowa bona porobilo, nie moge jej w wyszukiwarce
                            znalesc...
                            • i-love-2-bike Re: Bingo, z_daleka czyli Cukierman vs "Zukerman" 06.08.05, 16:54
                              abigeil4 napisała:

> nu, ty sie Rachelc tak nie reklamuj, ja pamietam,jak za toba niejaki fiktor
                              > biegal i jajo sie w parku chcial umawiac.Ze mnie tez przystojna sztuka dlugonog
                              > a
                              > ale a propos , co sie z krolowa bona porobilo, nie moge jej w wyszukiwarce
                              > znalesc...

to ty sie nie reklamuj,ja za babami dlugonogimi nie latam,najwyzej za ich psami:))
                              krolowa chyba zniknela,przynajmniej na jakis czas,ja tez to zrobie w niedlugim
                              czasie:)))
                              • abigeil4 Re: Bingo, z_daleka czyli Cukierman vs "Zukerman" 06.08.05, 16:56
                                znowu na Islandie? Nie mozesz poczekac, az mi sie skonczy urlop?
                                • i-love-2-bike Re: Bingo, z_daleka czyli Cukierman vs "Zukerman" 06.08.05, 17:01
                                  abigeil4 napisała:

> znowu na Islandie? Nie mozesz poczekac, az mi sie skonczy urlop?

na jaka islandie,co za ciemno to nie zdrowo,wole te plastykowe gnomy opijac:))
                                  ale spoko najpierw dzieci musze powsadzac do klatek a potem fruuuu.
                                  juz za pare dni,za dni pare......
                                  • abigeil4 Re: Bingo, z_daleka czyli Cukierman vs "Zukerman" 06.08.05, 17:07
                                    Rachelciu...!!! jej Bogu, plastikowe gnomy? slomiane strzechy, bociany na
                                    slupach zanim odleca?Pierozki w przydroznych barach ?Czyzby...czyzby...?
                                    • i-love-2-bike Re: Bingo, z_daleka czyli Cukierman vs "Zukerman" 06.08.05, 17:09
                                      abigeil4 napisała:

> Rachelciu...!!! jej Bogu, plastikowe gnomy? slomiane strzechy, bociany na
                                      > slupach zanim odleca?Pierozki w przydroznych barach ?Czyzby...czyzby...?

i chcesz cholera ,zebym wygladala jak dana? co sie odchudze to
                                      kaszanki,pierozki,bigosiki,ciasteczka etc. robia swoje i potem musze ciezko
                                      pracowac. no fair:)))
                                      ps.bociany juz odleca,ale wrony zostana:)))
                                      • abigeil4 Re: Bingo, z_daleka czyli Cukierman vs "Zukerman" 06.08.05, 17:17
                                        ty sie rachelciu mitynguj troszkie, i na priva mi napisz,bo nawet jakbys sie za
                                        krasnala przebrala, to tu juz zukierman dmucha w gwizdek."przeszukac wszystkie
                                        umazane kaszanka gnomy"
                                        • i-love-2-bike Re: Bingo, z_daleka czyli Cukierman vs "Zukerman" 06.08.05, 17:18
                                          abigeil4 napisała:

> ty sie rachelciu mitynguj troszkie, i na priva mi napisz,bo nawet jakbys sie za
                                          >
                                          > krasnala przebrala, to tu juz zukierman dmucha w gwizdek."przeszukac wszystkie
                                          > umazane kaszanka gnomy"

spoko ja na takim przyjade do afryki a detale tak,czy tak na prive:))
                                          lichterphoto.com/m_pages/vintage_arte/arlen_ness_001.html
                      • i-love-2-bike Re: Bingo, z_daleka czyli Cukierman vs "Zukerman" 06.08.05, 16:38
                        z_daleka napisał:

> bez obaw, poki co radze sobie tradycyjnie...

tzn.ti-83 plus,czy jak?
                        • z_daleka Re: Bingo, z_daleka czyli Cukierman vs "Zukerman" 06.08.05, 16:40
                          i-love-2-bike napisała:

> z_daleka napisał:
                          >
                          >
                          > > bez obaw, poki co radze sobie tradycyjnie...
                          >
                          > tzn.ti-83 plus,czy jak?
                          >
                        • abigeil4 Re: Bingo, z_daleka czyli Cukierman vs "Zukerman" 06.08.05, 16:42
                          czesc psiapsiulko :) i tylko zobacz,czym te wybrane sie zajmuja od rana, jakby
                          prawdziwych swoich problemow nie mialy.
                          • i-love-2-bike Re: Bingo, z_daleka czyli Cukierman vs "Zukerman" 06.08.05, 16:46
                            abigeil4 napisała:

> czesc psiapsiulko :) i tylko zobacz,czym te wybrane sie zajmuja od rana, jakby
                            > prawdziwych swoich problemow nie mialy.

no jak mowie to pelna abstrakcja. najpierw mnie kopiuja i posylaja danie, a jak
                            im sie znudzi przezuwanie moich tekstow to na patelnie leci kazdy inny. chyba w
                            erecu ciezko o maryche,stad takie nudy. tomcio,ftracalski,daleka kolezanka i
                            dancia to towarzystwo mdleje z nudow a na harleya sie toto nie nadaje.
                            ps. wyobrazasz sobie antosia w bandanie na glowie,butach z ostroga,skorzanej
                            kurtce na harleyu:)))
                            • abigeil4 Re: Bingo, z_daleka czyli Cukierman vs "Zukerman" 06.08.05, 16:55
                              a co to za indywiduum, ten antos? O zukermanie mowisz?Od niego mi tu czyms
                              innym zalatywuje,kurzem z archiwow,a nie podniecajacym zapachem oktanow.:)
                              • i-love-2-bike Re: Bingo, z_daleka czyli Cukierman vs "Zukerman" 06.08.05, 16:59
                                abigeil4 napisała:

> a co to za indywiduum, ten antos? O zukermanie mowisz?Od niego mi tu czyms
                                > innym zalatywuje,kurzem z archiwow,a nie podniecajacym zapachem oktanow.:)

tia antos to postac znana od lat na paru forach. pisal pod nickiem pan
                                scan,chalerka,polaczkowaty i pewnie 100 innych,dlatego on tak tropic lubi who is
                                who na tym forum. antos to bardzo inteligentna bestia,szczegolnie w zakresie
                                najnowszej wersji historii nowozytnej,tam go nikt nie polozy na lopatki,chyba,ze
                                jakiegos rattlerka wynajdziemy,co mu kostke przytrzyma. musi pochodzic z zacnej
                                rodziny gnomow,bo szlachectwo i blekitna krew mozna wyczuc az przez ocean.ty
                                lepiej nie zaczynaj z antosiem,bo jeszcze bede zazdrosna a i on moze sie
                                zlesic,ze ma takie powodzenie na forum.
                                • abigeil4 Re: Bingo, z_daleka czyli Cukierman vs "Zukerman" 06.08.05, 17:04
                                  znaczy go nie docenilam, gdy go wzielam za przydupasa dany, ktory na jej rozkaz
                                  i na jej zlecenie przez kurze achiwum sie przebija i co chwile krzyczy eureka,
                                  zeby na kieszonkowe zarobic.
                                  Nu dobra, zostawie ci go na pozarcie, ale co na to twoj stary wielbiciel fiktor.
                                  Stary jak stary, wiec juz sie moze wykoprytnal?
                                  • i-love-2-bike Re: Bingo, z_daleka czyli Cukierman vs "Zukerman" 06.08.05, 17:08
                                    abigeil4 napisała:

> znaczy go nie docenilam, gdy go wzielam za przydupasa dany, ktory na jej rozkaz
                                    >
                                    > i na jej zlecenie przez kurze achiwum sie przebija i co chwile krzyczy eureka,
                                    > zeby na kieszonkowe zarobic.
                                    > Nu dobra, zostawie ci go na pozarcie, ale co na to twoj stary wielbiciel fiktor
                                    > .
                                    > Stary jak stary, wiec juz sie moze wykoprytnal?

fiktor co wieczor tlen pobiera,aby wystarczylo mu go w plucach na pare
                                    nastepnych godzin plucia na forum, a co do antosia i naszej kolezanki z-daleka
                                    ,jak widze znowu spudlowali,jesli chodzi o twoje ID,ale jak mowie to towarzystwo
                                    zna sie na najnowszej wersji historii nowozytnej,a probuje weszyc i rozgryzac
                                    nas wszystkich.niech im tam bedzie,grunt to wodzic ich za duze nosy,niech sie
                                    mecza a my mamy ubaw:))
                      • wojcd chitre oczka i malutki rozzumek 06.08.05, 17:03
                        z_daleka napisał:
                        > bez obaw, poki co radze sobie tradycyjnie...
                        ------------------------------------------------
                        • z_daleka Re: chitre oczka i malutki rozzumek 06.08.05, 17:11
                          Ujmijmy to tak. Umiem dojść do prawdy.
                          Ale mi siem nie chce.
                          • i-love-2-bike Re: chitre oczka i malutki rozzumek 06.08.05, 17:12
                            z_daleka napisał:

> Ujmijmy to tak. Umiem dojść do prawdy.
                            > Ale mi siem nie chce.

nie mow,to ty jau taka stara jestes,ze ci sie nie chce 4 literami ruszyc,tylko
                            brzdekasz w klawisze?
                            • z_daleka Re: chitre oczka i malutki rozzumek 06.08.05, 17:13
                              i-love-2-bike napisała:

> z_daleka napisał:
                              >
                              > > Ujmijmy to tak. Umiem dojść do prawdy.
                              > > Ale mi siem nie chce.
                              >
                              > nie mow,to ty jau taka stara jestes,ze ci sie nie chce 4 literami ruszyc,tylko
                              > brzdekasz w klawisze?
                              -----------------------------
                              Ale mi siem nie chce.
                              • i-love-2-bike Re: chitre oczka i malutki rozzumek 06.08.05, 17:17
                                z_daleka napisał:

> -----------------------------
                                > Ale mi siem nie chce.
                                >
                                to juz bylo,jak konwersujesz to wymysl cos nowego.
                                • z_daleka Re: To jest najlepsze 06.08.05, 17:20
                                  i-love-2-bike napisała:

> z_daleka napisał:
                                  >
                                  >
                                  > > -----------------------------
                                  > >
                                  > to juz bylo,jak konwersujesz to wymysl cos nowego.
                                  >
                                  ------------------------------------
                                  "Ujmijmy to tak. Umiem dojść do prawdy.
                                  Ale mi siem nie chce.
                              • wojcd Re: chitre oczka i malutki rozzumek 06.08.05, 17:21
                                z_daleka napisał:
                                > Ale mi siem nie chce.
                                ---------------------------------
                                • z_daleka Re: chitre oczka i malutki rozzumek 06.08.05, 17:24
                                  wojcd napisał:

> z_daleka napisał:
                                  > ---------------------------------
                                  • wojcd ten kibucnik chyba zwariował /nt 06.08.05, 17:26
                                    • i-love-2-bike Re: ten kibucnik chyba zwariował /nt 06.08.05, 17:28
                                      wojcd napisał:

>
                                      dawno temu,widac dzisiaj ma dyzur.
                                    • z_daleka Re: ten wojtek jest super... 06.08.05, 17:32
                                      "Nie umiesz matołku.
                                      Ja pokazałem jak i gdzie.
                                      Ty nie.
                                      Paniał? Matole!!!
                                      Ale mi siem nie chce.
                                      • i-love-2-bike Re: ten wojtek jest super... 06.08.05, 17:35
                                        no to z-daleka jak lubisz kopie to chetnie sluzymy przykladem twojej idolki.

Re: dobranoc i do jutra
                                        Autor: dana33
                                        Data: 07.05.2005 01:25

zapewniam cie pajacu, ze jesli mialabym ta mozliwosc, zawisnac ci na szyji, to
                                        zrobilabym to natychmiast: nie wytrzymalbys ciezaru i lamiac szyje, glowka by
                                        ci zwisnela i..... moze wtedy spuscilabym cie ze sznurka...
                                        • wojcd Re: ten wojtek jest super... 06.08.05, 17:55
                                          Kibucnicy chyba dostali
                                          zbiorowego udaru mózgu.

Nie umiem tego inaczej wytłumaczyć.
      • krystian71 ooo, jeszcze jeden, tym razem zukermantelkranz 06.08.05, 15:10
        przez dane zostal zaangazowany, w Israelu musi byc sadny szabas, to juz
        zatydzien chlopaki, co nie?
        Widze,ze lepiej schowac sie za komputerem, zaciemnienie na oknach spuscic i
        zajmujac sie impondera-debilami jakos ten niebezpieczny okres przeczekac.:)))
        • grzegorz1948 Re: No narazie mam fajny ubaw! 06.08.05, 20:41
          Czekajcie zwyrodnialcy jak ta basetla Dana zagra do ataku to znowu wszyscy
          skoczycie do schronow.A na piszcie troche wiecej konkretnego o powiazaniach
          mafii izraelskiej!
          • i-love-2-bike Re: No narazie mam fajny ubaw! 06.08.05, 21:50
            grzegorz1948 napisał:

> Czekajcie zwyrodnialcy jak ta basetla Dana zagra do ataku to znowu wszyscy
            > skoczycie do schronow.A na piszcie troche wiecej konkretnego o powiazaniach
            > mafii izraelskiej!

e tam dana czeka na e-mail tomka,a ten czeka na cynk od antosia a ten musi
            troche pobalowac,a wiec nie uslyszymy za predko,antos wolniejszy ostatnio,widac
            harleyem nie jezdzi.
            • grzegorz1948 Re: No narazie mam fajny ubaw! 06.08.05, 23:18
              Myslisz ze jeszcze troche czasu jest?
              Na razie Danusia zabawia sie na moim watku"Muzyka zydowska a Zydzi"
              Ciekawi mnie kiedy ta basetla przejdzie do konkretow?
              O taaaaaaaaak przeciez ona wskakujac do Morza Martwego moze udawac ze potrafi
              plywac!
        • antek_cukierman Motto czyli: Jak mnie już nuuudzi ten temat...... 06.08.05, 20:53
          Szczur zostawia ślady:

po szczynach moich mnie poznacie n/t i up
          Autor: abigeil4 Data: 13.08.2004 21:39
          =================

Szczur silny czterodniową siłą kolesi (szczur wyłazi z nory 10.08.2004)

Autor: abigeil4 Data: 14.08.2004 14:17
          jeszcze dlugo pryszczata kreaturo bedziesz pod moj nick sie podszywal?
          Nawet nie wyobrazasz sobie jakie larum zrobie jak split,kokosz,milus,ratler i
          rachelka sie obudza
          =======================
          Szczur samicą

nawet gdyby
          Autor: abigeil4 Data: 14.08.2004 15:45
          ale nawet,gdybym to ja nie byla,zawsze bym takich prowokatorow tepila
          ============================

Szczur jeszcze (dluuuugo) przed zmianą płci:

Re: cdn cdn cdn Autor: abigeil4 Data: 19.08.2004 15:27
          mozna dlugo rymowac bez skladu lecz nadeszla juz pora objadu wiec dlatego
          kolego juz ci zycze smacznegoi udaje sie na zasluzony posilek zakonczony

dluuuga

sjesta

===============

Szczur już jako samiec:

Re: muminek? To znaczy Rachelka? :

Autor: abigeil4 Data: 02.02.2005 23:04
          to chyba najweselszy dzien w tym roku,dawno sie tak nie usmialemZ tego Siwaka
          tez,pamietasz,nazywalismy go Falkonettim :)))
          Ja tez zapomnialem hasla,bo bylem jeszcze agentem-specjalnym,wtedy jak kropka
          zostal agentem_specjalnym, i nie zapomne jak Oskar

dluuuugo

sobie ze mna rozmawial :DDDD
          ====================

Szczur rejteruje:

ooo, jeszcze jeden, tym razem zukermantelkranz krystian71 06.08.2005 15:

Widze,ze lepiej schowac sie za komputerem, zaciemnienie na oknach spuscic i
          zajmujac sie impondera-debilami jakos ten niebezpieczny okres przeczekac.:)))
          --
          jak mnie juz nuuudzi ten temat zydowski
          ==================

P.S. jak mnie juz nuuudzi ten temat zydowski czyli rzyczenia nierzyda przewodu
          pokarmowego:

Re: Bingo, z_daleka czyli Cukierman vs "Zukerman"

abigeil4 06.08.2005 15:26

smacznego ci rzycze i gratuluje dobrego wyboru. Karkowka na grilu to je to .
          Skewierczace i nie suche miesko, dobrze przyprawione,soczyste,nabite
          czosnkiem :)Sybaryta z ciebie
          =======================

Dla porządku - o szczurze:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=27401552&a=27406486

Jak mnie już nuuuuuuuuuuuuuuuuudzi krystek71.

Dziękuję.

• wyrodnamatka Re: abi 06.08.05, 21:46
            no, fajnie że się ustawiasz
            może napiszesz coś nowego i odkrywczego
            jakiś taki nieoklepany temat ...
            sporo się naczytujemy tu na tym forum o żydach - no nie wiem czy wiesz
            o tym , sporo jest tu o żydach ? jednemu gościowi to już to się nawet znudziło
            ale ty będziesz oryginalna , coooo ?
            • abigeil4 Re: abi 06.08.05, 21:56
              daj mi czas do jutra OK ?Bo nie wiem matulu co cie interesuje,kim bylas przed
              logowaniem.
              Zukerman mnie wyszukiwarka zarazil i dzis wiekszosc czasu w niej spedzam,ale
              nie powiem taka sentymentalna podroz dobrze mi zrobila.
              milego wieczoru
              • i-love-2-bike Re: abi 06.08.05, 21:58
                abigeil4 napisała:

> daj mi czas do jutra OK ?Bo nie wiem matulu co cie interesuje,kim bylas przed
                > logowaniem.
                > Zukerman mnie wyszukiwarka zarazil i dzis wiekszosc czasu w niej spedzam,ale
                > nie powiem taka sentymentalna podroz dobrze mi zrobila.
                > milego wieczoru

matula z broda,byla paroma wcieleniami,tak jak nasz antos specjalista od
                cieknacych rur i wywozki smieci,obaj chlopcy to wojtusie,widzisz jakas zaleznosc
                miedzy imieniem a....
                • abigeil4 Re: abi 06.08.05, 22:06
                  o nie psiapsiolko, az taka dobra to ja nie jestem.Za duza przerwa, a wojtus
                  jest tylko jeden, tak jak matka jest tylko jedna, jak w tym kawale(znasz?)
                  • i-love-2-bike Re: abi 06.08.05, 22:07
                    abigeil4 napisała:

> o nie psiapsiolko, az taka dobra to ja nie jestem.Za duza przerwa, a wojtus
                    > jest tylko jeden, tak jak matka jest tylko jedna, jak w tym kawale(znasz?)

:)))))))))
          • abigeil4 Re: Motto czyli: Jak mnie już nuuudzi ten temat.. 06.08.05, 21:47
            eh antoni, nostalgia mnie dopadla, dzieki za przypomnienie, to byly wesole
            czasy, jak kropekuk jako agent specjalny hulal i wszystkie nicki podrabial.

Nie obrazaj naszego Wodza Adolfa, ty zydowski
            Autor: abigail4
            Data: 14.08.2004 13:53
            --------------------------------------------------------------------------------
            smieciu! Glosuj sobie na waszego parchatego ukrytego zyda Kerry'ego, ale
            Fuhrera zostaw w spokoju.

Sorki! Znow mi sie cos pokrecilo.To te zydy winne,
            Autor: abigail4
            Data: 14.08.2004 13:29
            --------------------------------------------------------------------------------
            te zydowskie geny mego nieznanego parchatego tatusia.

Byl jeszcze ratLLer przez dwa L, a jego stworca, czyli kropa,grozil mu
            prokurotura za rasistowskie teksty, ubaw byl po pachy
            Przynajmniej wesolo bylo , ty smutasie, co potrafisz tylko ,jak mowia ,posty na
            liczydle policzyc.
            No nic, buhalterzy tez sa potrzebni

• i-love-2-bike Re: Motto czyli: Jak mnie już nuuudzi ten temat.. 06.08.05, 21:52
              abi ja sie chiba pogniewam na ciebie. nie dosc,ze wymeczylam sie kladac farbe
              podkladowa po ma marmurowa kuchnie,to jeszcze widze,ze mi amantow lysiejacych
              kradniesz, a fe.
              • abigeil4 Re: Motto czyli: Jak mnie już nuuudzi ten temat.. 06.08.05, 22:04
                ty juz nie pamietasz,ze dokonalysmy podzialu lupow?
                Dla ciebie byl Fredzio z Fiktorem, a dla mnie Kropek Lord Cox.
                Tylko ten Kropek tą Kropka sie okazal, wiec jak zwykle zle na tym podziale
                wyszlam, taki juz moj garbaty los.:)
                • i-love-2-bike Re: Motto czyli: Jak mnie już nuuudzi ten temat.. 06.08.05, 22:07
                  abigeil4 napisała:

> ty juz nie pamietasz,ze dokonalysmy podzialu lupow?
                  > Dla ciebie byl Fredzio z Fiktorem, a dla mnie Kropek Lord Cox.
                  > Tylko ten Kropek tą Kropka sie okazal, wiec jak zwykle zle na tym podziale
                  > wyszlam, taki juz moj garbaty los.:)

he bo ja jestem z tych wybranych,wiadomo. niejeden mi zazdrosci tych kwiotkoF na
                  grzadkach:)))
                  ps. antos dzisiaj w wyjatko podlym humorze,podobnie jak wyrodnykapec,czy czasami
                  wodecznosc nie zdrozala w Polsce?
                  • abigeil4 Re: Motto czyli: Jak mnie już nuuudzi ten temat.. 06.08.05, 22:13
                    iii, chiba niii, zurkow pod sklepem tyle samo co zawsze.
                    I ty sie mnie nie pytaj, czy podrozalo w Polsce, ty lepiej zapytaj czy
                    podrozalo w erecu,bo znow dolozysz do tego interesu
                    • i-love-2-bike Re: Motto czyli: Jak mnie już nuuudzi ten temat.. 06.08.05, 22:18
                      abigeil4 napisała:

> iii, chiba niii, zurkow pod sklepem tyle samo co zawsze.
                      > I ty sie mnie nie pytaj, czy podrozalo w Polsce, ty lepiej zapytaj czy
                      > podrozalo w erecu,bo znow dolozysz do tego interesu

ja dokladam tak czy tak,ale oba wojtusie w pieknym nadwislanskim kraju
                      mieszkaja,to wyskowki ich dotycza,ja nie pije.
                      • wyrodnamatka Re: abi 06.08.05, 22:58
                        ty , normalnie kozaczysz , to bardzo dobrze :)
                        mam nadzieję że nie będziesz kolejną nudziarą , jak szczurek
                        miłego wieczoru ,

ps. wspomintki frontowe , no bardzo fajnie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka