dzimba 27.08.05, 15:28 lady i sitc Albo zajmujecie się forum, albo nara. Na forum "MODA" ma być o modzie - ciuchach, dodatkach, co modne itp. A nie jakieś "Ile lat ma Jarre" itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Richelieu* Re: Gdzie się podziały "lady" i "sitc." ???????? IP: *.zyg2.brewet.pl / *.zyg2.brewet.pl 27.08.05, 15:52 albo nara? ;) pod "co modne" można podciągnąć wszystko, sęk w tym, że "ile lat ma jarre" mnie akurat figa obchodzi, lady olewa kompletnie i na moje konto leci czyjeś wydzimisie Jestem peirwsza w kolejce do usunięcia lady z tej funkcji, nie obchodzi mnie, że pracuje, minął już dzień od pojawienia się wątku o Jarre i nadal wisi Odpowiedz Link Zgłoś
pink_hamster Re: Gdzie się podziały "lady" i "sitc." ???????? 27.08.05, 20:35 ja staje w kolejce :] albo usunac obecnych, albo dodac nowych administratorow forum, rozumiem, ze nie mozna siedziec na forum bez przerwy, ani kontrolowac non-stop wszystkich watkow, ale zupelne niesprawdzanie, panoszenie sie lap lub siura(ostatnio ograniczone), mnostwo watkow bez sensu sprawia, ze czuje sie, jakby lady i sitc byly jakimis wirtualnymi bytami i mam wrazenie powrotu do przeszlosci, kiedy na forum nie bylo nikogo Odpowiedz Link Zgłoś
se.la.vie Re: Gdzie się podziały "lady" i "sitc." ???????? 27.08.05, 20:53 A ja to nawet myślę czasem:"Ah,selavi wynoś się z tego forum i to zaraz" ;))) Odpowiedz Link Zgłoś