Dodaj do ulubionych

Wróżka... koło wdk-u

IP: 213.199.253.* 09.09.05, 21:41
Czy kogoś zaczepiała ta wróżka ??? Jak tak to napiszcie...
Obserwuj wątek
    • Gość: idea Re: Wróżka... koło wdk-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 23:46
      Ja miałam przyjemność rozmawiać z wróżką, ale w parku koło Urzędu Miejskiego.
      Przyznam, że powiedziała mi wiele ciekawych rzeczy, które ponoć mają się
      sprawdzić, w nawiązaniu do przeszłości oczywiście...Czekam więc:)
      • Gość: kiermasz tandety Re: Wróżka... koło wdk-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 07:38
        Pewnie powiedziała tobie to co chciałaś usłyszeć ,albo to co może spotkać wielu
        ludzi na tej planecie . Bzdury do potęgi .
        • Gość: (...) Re: Wróżka... koło wdk-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 10:57
          Ciekawe, że w kraju który określa się jako chrześcijański a 95% obywateli to
          katolicy ludzie masowo korzystają z usług wróżek (również tych telewizyjnych i
          odpowiadających za pomocą SMS-ów)...
          Czyżby Rzymsko - Katolliccy duchowni nie uczyli swoich owieczek co mówi o
          takich praktykach Biblia??? A może po prostu mało kto Ją czyta... Smutne...
          Czyż nie było choć trochę racji w stwierdzeniu jednego z Krzyżaków w znanym
          filmie : "Pogański to kraj - i pogańskie obyczaje..."
          • Gość: mokas Re: Wróżka... koło wdk-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 11:27
            95% zapytanych o powody kozystania z jakiej kolwiek wróżby odpowiada, że robi
            to poprostu dla zabawy i nie ma to dla nich zupełnie żadnego znaczenia!!! ;-p

Jesteś malkoltentem i takich jak ty powinno się izolować bo wieczne marudzenie
            powoduje zły humor i innych...

oby jak najmniej takich ciot jak ty :)))
        • Gość: idea Re: Wróżka... koło wdk-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 21:41
          Być może, ale jednak to powiedziała nie znając mnie. Nie oznacza to, że od tej
          chwili śledzę dokładnie każdy moment mojego życia. Czasem warto, choć na
          chwilę, oderwać się od ziemi. Pod warunkiem, że posiada się takie
          umiejętności...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka