hasz0 10.10.05, 08:56 Nawet wszystkie moje robaczywe pacyny do kupy razem - mnie nie wqrzą! ________3%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rycho7 ja tez tryskam zadowoleniem 10.10.05, 09:09 Poczatek konca unicestwiania Rzeczypadlinnej. Rozpoczynamy ceremonial sepuku haszyzmu. 10% powinno bylo byc 0%. Aby umyc raczki. Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz No proszę: Wszyscy zadowoleni. 10.10.05, 09:12 Jak to się mogło stać?? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg a ja juz pisałem 10.10.05, 09:13 przeżyłem komunę , przezyję kaczyzm który będzie niezależnie od tego kto wygra wybory prezydenckie a jak chłopaki z Wiejskiej rozwiążą parlament z niemozności dogadania się to w nastepnych wyborach pokażę im gest Kozakiewicza A. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 __________________________________a ja juz pisałem 10.10.05, 09:56 Andrzeju! > przeżyłem komunę , przezyję kaczyzm > który będzie niezależnie od tego kto wygra wybory prezydenckie > a jak chłopaki z Wiejskiej rozwiążą parlament z niemozności dogadania się > to w nastepnych wyborach pokażę im gest Kozakiewicza > > A. Porównanie Twe kwalifikuję jako nie na miejscu, nie tylko nietrafne i bez polotu ale i niezgrabne bo niezręczne, nietaktem i brakiem wdzięku nabrzmiałe! "Przeżyłem komunę" - totalitarny system rządów wysługujacych się okupantowi funkcjonariuszy bezwzględnych represji wobec najbardziej patriotycznych, najlepszych Polaków prównujesz z "kaczyzmem" Donalda i Kaczorów rzadu w WOLNEJ Polsce, w którym NARESZCIE komunistów sprowadzono na margines? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg patrz na swoje pisanie 10.10.05, 10:06 Tuski! Przyjaciele Kulczyka - Wrogowie Kluski! Tokity! Polak w Moskwie będzie bity! W Berlinie spity! A w Nicei zabity! Komorowski! - Targowicki cieszą się z twych wojenek....! _______________________________________________________________ a kaczyzm jest Kaczyńskiego , a nie Donalda Cos nagle taki obrońca Donalda , gdy dziś rano jechałeś po nim równo? A. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ______________na moje pisanie słowa nie dam pisnąć 10.10.05, 10:23 boć w tejże samej intencyji murem zawsze stoi! Patrz! Gdzybyż jak Korwin Mikke mówi PO gospodarką a PiS polityką zagraniczną i wewnetrzną zarządzał - dobrze by było, bo komuchy by się bały mego PiSania i "grup trzymajacych władzę" co meldują mafii jak zasadzkę na policję rzadową urządzić albo ostrzec przed kontrolą skarbową czy przed prokuratorem i NIKiem obronić Kulczykowato-Gudzowatych a Kluskę do pierdla wsadzić by nie tworzyły! Jedni TYLKO obcym sprzyjają mohereowa włóczką, wyznaniem, ksenofobia i zaściankiem strasząc katolików bywałych na świcie od wieków Polaków to tak jakby czarnym ludem Murzynów straszyć. A drudzy wspierają rodzimych kupców i rzemielśników do których i Ty należysz. Gudzowaty czy Kulczyk nie wesprze Polaka ani biednego ani średniego. Kluska tak! I to jest MOJE PiSanie! O Tusku z lat Konserwatywno-Liberalnym co ślub wziął dla zmyłki i oszukania - biednych i średnich katolików polskich nie słyszałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg jak chcesz, to juz nie pisnę 10.10.05, 10:31 przyjzyj sie jedynie swojemu pisaniu i pisz sam ze sobą Cześć A. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg co Ci PiSnąć? 10.10.05, 10:55 że Tusk stając przed ołtarzem dla własnej koniunktury osmieszył się całkowicie mimo wszystko wolę ekipę liberalną od socjalnej A. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: co Ci PiSnąć? 10.10.05, 11:17 AG: > "mimo wszystko wolę ekipę liberalną od socjalnej" ani jedna taka liberalna ani druga taka socjalna ja wole tych którym diagnoza stanu kraju po 16 lat sie sprawdziła i którzy nie zmieniaja co chwila poglądów jak rekawiczki i tłumaczą koniecznośc ustepstw Polski wobec obcych "jak nas będą widzieć za granicą"! Qrde! Im b. ustępujemy tym ...gorzej! Porównaj: "IV Rzeczypospolita musi zwycięzyć dla poprawy państwa i dobra Polaków!" i dla odmiany: "A ja się cieszę mój wnuczek Stas właśnie dostał dwa zęby!" " Jestem człowiekiem wiary i zaufania..." " Nie mam w sobie nienawiści...do zła?" " Nareszcie mnie nikt nie bęzie pytał dlaczego nie rezygnuję" "Po co ja skakałem przez ten płot?" Widzisz już męża stanu i mięczaków, chorągiewki - dbających a prywatę i podlizujących sie mięczakom, dbającym o prywatę? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: co Ci PiSnąć? 10.10.05, 11:39 hasz0 napisał: > AG: > > "mimo wszystko wolę ekipę liberalną od socjalnej" > > ani jedna taka liberalna ani druga taka socjalna Pożyjemy , zobaczymy jak populizm prysnie jak bańka mydlana i obudzisz się z ręką w nocniku. Fakt ,że mydlic oczy też trzeba umiec. PiSowcy umieja to ekstra - na lewo i na prawo. A. Odpowiedz Link Zgłoś
babariba-babariba śpiewał kioedyś jeden taki: 'a mnie to czeszy.. 10.10.05, 10:34 ...byle czo Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: Nie "Czo" PiSnij:- "CZA CZA CZA CZA CZA CZA C 10.10.05, 10:46 myslisz, ze aljuzju nie paniał do "szepleniacego psezydenta"? Odpowiedz Link Zgłoś
babariba-babariba a goowno ty poniał... 11.10.05, 13:31 ...bo 'ja to szię cieszę byle czym...' Wojciech Szkowrońszki śpiewał kiedyś, a inny Wojciech - Gąszszowszki, śpiewał o 'żielonych wżgórzach nad Szoliną'. A ty możesz 'szię czieszycź byle czym', jak już pani przedszkolanka ogłosi koniec leżakowania. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Blues to zawsze blues jest 11.10.05, 21:48 > Wojciech Szkowrońszki śpiewał kiedyś Ehhhh... _____________________________ Ojciec Dyrektor: "Radio Maryja to zbiorowa psychoterapia" Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 dzis Niagara haszystowskiego slowotoku !!!!!!!!!!! 10.10.05, 12:37 Na to chyba jedynie skuteczna terapia hrabiego Gilonyna. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Gilodynda! To Rysieczku dokładnie ty hasz"o""00" 10.10.05, 12:58 rycho7 napisał: > Na to chyba jedynie skuteczna terapia hrabiego Gilonyna. Rysieczkowi giladynda i spłodził Hrabiego Gilodyna! Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 dzis masz specjalny dzien 10.10.05, 13:08 To widac w innych watkach lepiej. Szampanski bo wczoraj przesadziles z szampanem. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: dzis masz specjalny dzien 10.10.05, 13:57 ciągle błądzisz nawet gdy udajesz uprzejmego! Gdyby wczoraj był szampan to dizsiaj byłby kac a nie dobry poetycki nastrój! Nie pozdrawiaj automatem żywiciela swych oblesnych pacynek. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg A jak dziś z humorem? Ze tak się spytam Haszu? nt 11.10.05, 21:34 hasz0 napisał: > Nawet wszystkie moje robaczywe pacyny do kupy razem > - mnie nie wqrzą! > ________3%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: A jak dziś z humorem? Ze tak się spytam Haszu 11.10.05, 21:50 Chyba humor jak ten balon z "Hop, szklankę piwa" Grechuty. _____________________________ Ojciec Dyrektor: "Radio Maryja to zbiorowa psychoterapia" Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: A jak dziś z humorem? Ze tak się spytam Haszu 11.10.05, 22:54 Świetuję of cause! Razm z Buszem! Rocznica jego śmierci 11 X jest obchodzona jako Dzień Pułaskiego! Badania genealogiczne i denetyczne wykazały prawie na 100%, że ciało dzis uroczyście pochowane - w obecności i udziałem w uroczystej ceremonii prezydenta USA -jest ciałem jedynego generała, który oddał życie za powstanie Stanów Zjednoczonych! Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: A jak dziś z humorem? Ze tak się spytam Haszu 11.10.05, 23:56 hasz0 napisał: > Świetuję of cause! > Razm z Buszem! To się cieszę. Dziś miałem okazję wręczyć swoją wizytówkę pewnemu gościowi i na tę okazję miałem przygotowaną taką specjalną: pod modnym obecnie kątem 15° (jak 15% Leppera), pod nomen i cognomen, obok herbu, miała najlepiej mnie określające: "libertyn, postmodernista, relatywista moralny filozof domorosłej filozofii". Myślałem, że gościa zakasuję. Ale to gościu zakasował mnie. Na wizytówce, którą otrzymałem, było tylko zwięzłe: "Imię, nazwisko IPN BU 00.... Lista Wildsteina, str. ... poz. ..." _____________________________ Ojciec Dyrektor: "Radio Maryja to zbiorowa psychoterapia" Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 __________________________________________________ 12.10.05, 00:01 jaceq napisał: >> otrzymałem, było tylko zwięzłe: > > "Imię, nazwisko > IPN BU 00.... > Lista Wildsteina, str. ... poz. ..." Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Dobranoc, haszu___________________________________ 12.10.05, 00:37 Widzę, że Ci się dzisiaj pier'duli we łbie nie gorzej ode mnie. Keep warm! _____________________________ Ojciec Dyrektor: "Radio Maryja to zbiorowa psychoterapia" Odpowiedz Link Zgłoś