Gość: ona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nnike Re: Jak zlikwidować plamy smaru z jeansów? 21 lat temu Wetrzyj w plamę prawdziwe masło. Plama się powiększy, to dobrze, bo znaczy że masło rozpuszcza smar. A potem już możesz zaprać. Najpierw normalnie mydłem na szczoteczce, a potem do pralki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cytryna Re: Jak zlikwidować plamy smaru z jeansów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu przed praniem polej jeszcze plamę vanischem,powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Jak zlikwidować plamy smaru z jeansów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu Ty to chyba sie na niczym nie znasz hehehehe vanischem dobre naprawdę :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cytryna Re: Jak zlikwidować plamy smaru z jeansów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu muszę Cię rozczarować,moi mężczyźni pracują w branży motoryzacyjnej,więc problem plam ze smarów jest mi znany bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Jak zlikwidować plamy smaru z jeansów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu wiesz co sorry ale ze mnie wariatka :D pomyliłam wansich z wybielaczem i myślałam ze tak mi właśnie radzisz ehhehe zwracam honor :) Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec-29 Re: Jak zlikwidować plamy smaru z jeansów? 21 lat temu A może natrzyj plamę pastą bhp, chyba najlepsza na tego rodzaju plamy. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinkaxyz Re: Jak zlikwidować plamy smaru z jeansów? 21 lat temu Tutaj coś znajdziesz: www.majkowscy.neostrada.pl/kuchnia/poradnik/vademecum.html Pasta bhp też powinna pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Jak zlikwidować plamy smaru z jeansów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu wielkie dzięki bo te spodenki kosztowały mnie prawie 300 zł i bardzo byłoby mi ich szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isia Re: Jak zlikwidować plamy smaru z jeansów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Mialam wielki problem z taka czarna tlusta plama od smaru na jasnej kurtce, podgrzalam kawalek margaryny zeby sie rozpuscila i byla ciepla, pocieralam plame szmatka maczana w tej margarynie az plama stopniowo zaczela znikac,wypralam kurtke w proszku do prania i jest jak nowa. Odpowiedz Link Zgłoś