Dodaj do ulubionych

Jak zlikwidować plamy smaru z jeansów?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
Obserwuj wątek
    • nnike Re: Jak zlikwidować plamy smaru z jeansów? 21 lat temu
      Wetrzyj w plamę prawdziwe masło. Plama się powiększy, to dobrze, bo znaczy że
      masło rozpuszcza smar.
      A potem już możesz zaprać. Najpierw normalnie mydłem na szczoteczce, a potem do
      pralki :)
      • Gość: cytryna Re: Jak zlikwidować plamy smaru z jeansów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
        przed praniem polej jeszcze plamę vanischem,powodzenia.
        • Gość: ona Re: Jak zlikwidować plamy smaru z jeansów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
          Ty to chyba sie na niczym nie znasz hehehehe vanischem dobre naprawdę :D
          • Gość: cytryna Re: Jak zlikwidować plamy smaru z jeansów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
            muszę Cię rozczarować,moi mężczyźni pracują w branży motoryzacyjnej,więc
            problem plam ze smarów jest mi znany bardzo dobrze.
        • Gość: ona Re: Jak zlikwidować plamy smaru z jeansów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
          wiesz co sorry ale ze mnie wariatka :D pomyliłam wansich z wybielaczem i
          myślałam ze tak mi właśnie radzisz ehhehe zwracam honor :)
    • strzelec-29 Re: Jak zlikwidować plamy smaru z jeansów? 21 lat temu
      A może natrzyj plamę pastą bhp, chyba najlepsza na tego rodzaju plamy.
    • balbinkaxyz Re: Jak zlikwidować plamy smaru z jeansów? 21 lat temu
      Tutaj coś znajdziesz:
      www.majkowscy.neostrada.pl/kuchnia/poradnik/vademecum.html
      Pasta bhp też powinna pomóc.
        wielkie dzięki bo te spodenki kosztowały mnie prawie 300 zł i bardzo byłoby mi
        ich szkoda
    • Gość: isia Re: Jak zlikwidować plamy smaru z jeansów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      Mialam wielki problem z taka czarna tlusta plama od smaru na jasnej kurtce,
      podgrzalam kawalek margaryny zeby sie rozpuscila i byla ciepla, pocieralam
      plame szmatka maczana w tej margarynie az plama stopniowo zaczela
      znikac,wypralam kurtke w proszku do prania i jest jak nowa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka