Dodaj do ulubionych

poszukuje sprawdzonego zespolu na wesele.

IP: *.aster.pl 15.11.05, 19:15
prosze o namiary. zalezy mi aby dobrze grali i dobrze poprowadzili wesele.
dziekuje za wszelkie info.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kamos Re: poszukuje sprawdzonego zespolu na wesele. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 19:35
      przede wszystkim BRAVO!

Jeżeli będą zajęci polecam klaster z sońska - ja sie nie zawiodłem - zagrali
      naprawde extra
    • Gość: Paweł Re: poszukuje sprawdzonego zespolu na wesele. IP: *.6.14.vie.surfer.at 15.11.05, 20:16
      A kiedy by miała ta kapela zagrać??Bo jak ja szukałem w wakacje na sierpień 2006
      to było już mało do wyboru!!A BRAVO też polecam, dobrze się bawiłem przy ich
      muzyce i sam ich też zatrudniłem do mnie na wesele!!
      • Gość: ania Re: poszukuje sprawdzonego zespolu na wesele. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 11:42
        ONYX super zespół jest to Blicharskiego zięć polecam!!!
        • kawa27 Re: poszukuje sprawdzonego zespolu na wesele. 18.11.05, 08:41
          Polecam PROGRES!!!Graja na żywo do białego rana...
          • Gość: olo Re: poszukuje sprawdzonego zespolu na wesele. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 09:41
            pojęcia chyba nie masz co to znaczy grac na żywo
            • Gość: Emilia Re: poszukuje sprawdzonego zespolu na wesele. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 19:39
              Calypso albo Galaxis...
              • aaa2006 Re: poszukuje sprawdzonego zespolu na wesele. 18.11.05, 20:56
                a ja znam zespół z Ciechanowa, Krubina...wiecie cos o nich ??? JAk graja-
                polecaja mi ich na wesele?
                • Gość: string Re: poszukuje sprawdzonego zespolu na wesele. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.11.05, 20:58

Stachursky dobry jest - ale czy stać Ciebie na wyłożenie 25,000 pln
                • fraza11 a może ZESPÓŁ FRAZA? 27.11.05, 23:59
                  Zespół muzyczny FRAZA

Gramy na weselach,balach sylwestrowych i festynach w całej Polsce.
                  Posiadamy własne nagłośnienie 2x1000WAT,oświetlenie,transport.
                  Konkurencyjne ceny !Zobacz i posłuchaj jak gramy na naszej stronie:
                  www.fraza.lap.pl
                  • Gość: muzyk Re: a może ZESPÓŁ FRAZA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 00:27
                    Zespół Fraza puszcza karaoke dostępne w internecie! Głosy jak na dwie osoby za
                    bardzo zróżnicowane, nie wspominam o chórkach, które lecą z karaoke.Wciskają
                    kit.
                    • Gość: muzyk Re: a może ZESPÓŁ FRAZA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 00:29
                      Przesłuchałem ich demo ze strony
                      internetowej.
                    • ola12gajewska Re: a może ZESPÓŁ FRAZA? 28.03.06, 22:08
                      grali u mojego brata na weselu i naprawdę śpiewają super !
                      a ktoś im tu chyba zazdrości?
          • Gość: siniorita damessa Re: poszukuje sprawdzonego zespolu na wesele. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 16:45
            jestem wokalistką jednego z ciechanowsikch zespołów.Nie będe podawać nazwy
            gdyż nie chce robić autoreklamy.Nie jest nam zresztą bardzo potrzebbna.Dodam
            tylko tyle że obracam się troche w tych klimatach i na swoje wesele
            wybrałam "PROGRES".Grają na żywo,nie mają jednak wokalistki ale mnie to nie
            przeszkadzało w trakcie wesela.
    • Gość: aks Re: poszukuje sprawdzonego zespolu na wesele. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 23:41
      polecam zespół Lira z Barona. Świetnie grają i dobrze zabawią gości. Grają na
      żywo, profesjonalnie. W końcu ma to być niezapomniana noc a taką właśnie
      gwarantuje Lira. Grali na moim weselu i byłam zachwycona. Poza tym dancingi w
      Baronie z nimi rewelacja. Gdyby nie kierownik sali ;(. Nie jakieś paciejewo co
      się nazywa szumnie zespołem a muze z dyskietek puszcza.

pozdrawiam
      • paprik221 Re: poszukuje sprawdzonego zespolu na wesele. 22.11.05, 00:47
        Bravo , reszta to tani chlost....
        • Gość: toy Re: poszukuje sprawdzonego zespolu na wesele. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 02:23
          the i bravo,to już tylko bezpłatna reklama pozostała,bo na inną ich nie stać.
          TAK NAŁO MAJĄ ROBOTY
          • ciechanow111 Re: poszukuje sprawdzonego zespolu na wesele. 29.03.06, 18:11
            nas troje - powiem tak - ja jak się hajtałam - to szukałam zespołu na gwałt ;) -
            i wolny był tylko ten - zobaczyłam demo i sie załamałam - ale nie było
            wyjścia - a tu - zabawa była zajebi..., super prowadzili impreze, fajne
            kawałki, extra wykonane.koleś z tego zespołu mieszka jak sie zjezdza z wiaduktu
            w strone płocka - pierwszy dom po prawej stronie - spotkaj sie z nimi,zobacz -
            ja byłam zadowolona i ludzie również.było super.
            • karolinama Re: poszukuje sprawdzonego zespolu na wesele. 29.03.06, 19:01
              XXL Super zespół:)))
              • flyguy71 Re: poszukuje sprawdzonego zespolu na wesele. 29.03.06, 19:30
                odezwało się dwoje bo "to" było "na górze" - a ja dołączam jak zwykle :)
                Dziewczyna już pewnie "żałuje tego kroku" :-) a tu "doradcy" się znaleźli na
                czasie. Pozdrowienia dla zaczynającej wątek.
                • malvina16 Re: poszukuje sprawdzonego zespolu na wesele. 01.11.06, 11:25
                  jestem w szoku co wy tu wypisujecie ,takie zespoły ze swiat nie słyszał!the
                  Lira? to smutasy .na wesela potrzebna jest zabawa i jazda ,ja wole Grabowski no
                  i ewentualnie Atut,no i dalej wychwalajcie się ,pozdrowienia dla solistki
                  zespołu która sie dowartosciowywuje,daj sie lepiej ocenic innym.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka