Gość: polii IP: *.aster.pl 15.11.05, 19:15 prosze o namiary. zalezy mi aby dobrze grali i dobrze poprowadzili wesele. dziekuje za wszelkie info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kamos Re: poszukuje sprawdzonego zespolu na wesele. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 19:35 przede wszystkim BRAVO! Jeżeli będą zajęci polecam klaster z sońska - ja sie nie zawiodłem - zagrali naprawde extra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: poszukuje sprawdzonego zespolu na wesele. IP: *.6.14.vie.surfer.at 15.11.05, 20:16 A kiedy by miała ta kapela zagrać??Bo jak ja szukałem w wakacje na sierpień 2006 to było już mało do wyboru!!A BRAVO też polecam, dobrze się bawiłem przy ich muzyce i sam ich też zatrudniłem do mnie na wesele!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: poszukuje sprawdzonego zespolu na wesele. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 11:42 ONYX super zespół jest to Blicharskiego zięć polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kawa27 Re: poszukuje sprawdzonego zespolu na wesele. 18.11.05, 08:41 Polecam PROGRES!!!Graja na żywo do białego rana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: poszukuje sprawdzonego zespolu na wesele. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 09:41 pojęcia chyba nie masz co to znaczy grac na żywo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilia Re: poszukuje sprawdzonego zespolu na wesele. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 19:39 Calypso albo Galaxis... Odpowiedz Link Zgłoś
aaa2006 Re: poszukuje sprawdzonego zespolu na wesele. 18.11.05, 20:56 a ja znam zespół z Ciechanowa, Krubina...wiecie cos o nich ??? JAk graja- polecaja mi ich na wesele? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: string Re: poszukuje sprawdzonego zespolu na wesele. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.11.05, 20:58 Stachursky dobry jest - ale czy stać Ciebie na wyłożenie 25,000 pln Odpowiedz Link Zgłoś
fraza11 a może ZESPÓŁ FRAZA? 27.11.05, 23:59 Zespół muzyczny FRAZA Gramy na weselach,balach sylwestrowych i festynach w całej Polsce. Posiadamy własne nagłośnienie 2x1000WAT,oświetlenie,transport. Konkurencyjne ceny !Zobacz i posłuchaj jak gramy na naszej stronie: www.fraza.lap.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzyk Re: a może ZESPÓŁ FRAZA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 00:27 Zespół Fraza puszcza karaoke dostępne w internecie! Głosy jak na dwie osoby za bardzo zróżnicowane, nie wspominam o chórkach, które lecą z karaoke.Wciskają kit. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzyk Re: a może ZESPÓŁ FRAZA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 00:29 Przesłuchałem ich demo ze strony internetowej. Odpowiedz Link Zgłoś
ola12gajewska Re: a może ZESPÓŁ FRAZA? 28.03.06, 22:08 grali u mojego brata na weselu i naprawdę śpiewają super ! a ktoś im tu chyba zazdrości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siniorita damessa Re: poszukuje sprawdzonego zespolu na wesele. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 16:45 jestem wokalistką jednego z ciechanowsikch zespołów.Nie będe podawać nazwy gdyż nie chce robić autoreklamy.Nie jest nam zresztą bardzo potrzebbna.Dodam tylko tyle że obracam się troche w tych klimatach i na swoje wesele wybrałam "PROGRES".Grają na żywo,nie mają jednak wokalistki ale mnie to nie przeszkadzało w trakcie wesela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aks Re: poszukuje sprawdzonego zespolu na wesele. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 23:41 polecam zespół Lira z Barona. Świetnie grają i dobrze zabawią gości. Grają na żywo, profesjonalnie. W końcu ma to być niezapomniana noc a taką właśnie gwarantuje Lira. Grali na moim weselu i byłam zachwycona. Poza tym dancingi w Baronie z nimi rewelacja. Gdyby nie kierownik sali ;(. Nie jakieś paciejewo co się nazywa szumnie zespołem a muze z dyskietek puszcza. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
paprik221 Re: poszukuje sprawdzonego zespolu na wesele. 22.11.05, 00:47 Bravo , reszta to tani chlost.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toy Re: poszukuje sprawdzonego zespolu na wesele. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 02:23 the i bravo,to już tylko bezpłatna reklama pozostała,bo na inną ich nie stać. TAK NAŁO MAJĄ ROBOTY Odpowiedz Link Zgłoś
ciechanow111 Re: poszukuje sprawdzonego zespolu na wesele. 29.03.06, 18:11 nas troje - powiem tak - ja jak się hajtałam - to szukałam zespołu na gwałt ;) - i wolny był tylko ten - zobaczyłam demo i sie załamałam - ale nie było wyjścia - a tu - zabawa była zajebi..., super prowadzili impreze, fajne kawałki, extra wykonane.koleś z tego zespołu mieszka jak sie zjezdza z wiaduktu w strone płocka - pierwszy dom po prawej stronie - spotkaj sie z nimi,zobacz - ja byłam zadowolona i ludzie również.było super. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinama Re: poszukuje sprawdzonego zespolu na wesele. 29.03.06, 19:01 XXL Super zespół:))) Odpowiedz Link Zgłoś
flyguy71 Re: poszukuje sprawdzonego zespolu na wesele. 29.03.06, 19:30 odezwało się dwoje bo "to" było "na górze" - a ja dołączam jak zwykle :) Dziewczyna już pewnie "żałuje tego kroku" :-) a tu "doradcy" się znaleźli na czasie. Pozdrowienia dla zaczynającej wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
malvina16 Re: poszukuje sprawdzonego zespolu na wesele. 01.11.06, 11:25 jestem w szoku co wy tu wypisujecie ,takie zespoły ze swiat nie słyszał!the Lira? to smutasy .na wesela potrzebna jest zabawa i jazda ,ja wole Grabowski no i ewentualnie Atut,no i dalej wychwalajcie się ,pozdrowienia dla solistki zespołu która sie dowartosciowywuje,daj sie lepiej ocenic innym. Odpowiedz Link Zgłoś